ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

تنبلی در درس خواندن

تنبلی در درس خواندن
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

هر کسی در طول دوران تحصیل خود ممکن است با حالتی به اسم تنبلی در درس خواندن مواجه شود. این کسالت و بی میلی در انجام کار می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. مثلا اینکه دچار افسردگی شده باشیم، انگیزه مان از بین رفته باشد، احساس نا امیدی کنیم و یا مشکلاتی از این دست. اما خوشبختانه 10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه وجود دارد که می تواند این احساس را در ما از بین ببرد.

 

 

برای رفع مشکل تنبلی در درس خواندن – آگاهی از روش های افزایش انگیزه و رمز موفقیت نفرات برتر با مشاوران ایران تحصیل به شماره های زیر تماس حاصل نمایید.

9099075307 – تماس از سراسر کشور

9099075307 – تماس از استان تهران

تماس از تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی همه روزه از 8 صبح الی 12 شب

 

 

چرا تنبلی در درس خواندن به سراغ ما می آید؟

 

چرا تنبلی در درس خواندن به سراغ ما می آید؟

چرا تنبلی در درس خواندن به سراغ ما می آید؟

 

بسیار پیش می آید که خود ما نیز نمی دانیم که چرا بعضی اوقات شور و شوق زیادی به درس خواندن داریم و گاهی گویی از آن فراری هستیم. شاید یک علت این باشد که ما اصولا انسان راحت طلبی هستیم و خوشی و آرامش را به زحمت ترجیح می دهیم. اما شاید وقت آن رسیده که کمر همت را ببندیم و با همت به سمت مسیر موفقیت پیش رویم.

اگر تنبلی در درس خواندن به خاطر مشکلات شخصی و یا خانوادگی است که موجب رنجش و افسردگی تان گشته، بایستی به دنبال حل آن باشید. به طور معمول در چنین شرایطی صحبت با یک مشاور می تواند بسیار راهگشا باشد. برای غالب آمدن بر این احساسات می توانید با مشاوران ایران تحصیل تماس گرفته و با روحیه ایی بهتر به مطالعه مشغول شوید.

دلیل دیگر می تواند سرخوردگی و شکست در مراحل قبلی تحصیلی بوده باشد. در این گونه موارد مطالعه روش رتبه های برتر برای درس خواندن در شرایط سخت الگوی بسیار مناسبی را به شما ارائه خواهد کرد. اجازه ندهید این حالت به یک عادت تبدیل شود و از طریق 10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه آن را به یک نیروه برای دست یابی به آرزوهایتان تبدیل کنید. 

 

 

10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه

 

10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه

10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه

 

ضرب المثل معروف کار امروز را به فردا مینداز، برای همه ما بسیار آشناست. مفهوم این ضرب المثل در تحصیل نیز مصداق دارد. تصور کنید که شما با تنبلی در درس خواندن، مدام مطالعه را به زمان های دیگری موکول می کنید. با این کار نه تنها زمان را از دست می دهید، بلکه به این رویه نیز عادت می کنید. پس شاید بد نباشد 10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه را با هم مرور و به آن ها عمل کنیم.

 

1 . گام به گام پیش روید

اگر احساس می کنید که بی حوصلگی و تنبلی در درس خواندن بر شما غالب شده است، انتظار نداشته باشید که یک مرتبه به یک فرد زبر و زرنگ تبدیل شوید. با تکنیک های مطالعه درست تکالیف یا برنامه ریزی درسی خود را مانند یک تقویم به چند بخش تقسیم کنید و بعد از انجام دادن، آن ها را تیک بزنید.

 

2 . به دنبال انگیزه باشید

مهم ترین دلیلی که باعث می شود یک فرد اراده قوی برای انجام کار داشته باشد، داشتن یک انگیزه و اراده محکم است. اگر روش های ایجاد انگیزه برای درس خواندن را جویا شوید، خواهید دید در میان 10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه، یک هدف بزرگ، موفق ها را به حرکت وا داشته است. پس شما هم به چنین موتور قدرتمندی نیاز دارید

 

3. به جای تنبلی در درس خواندن به نتیجه کارتات فکر کنید

عمل و تلاش شما در نهایت دو نتیجه خواهد داشت. به جای اینکه فکر کنید درس خواندن چه منفعتی برایتان دارد، به این بیندیشید که اگر نخوانید چه آینده ایی در انتظارتان خواهد بود. گاهی رویارویی با حقیقت موثرتر از رویا بافی است.

 

4. بر یک موضوع تمرکز داشته باشید

امکان دارد که گاهی اوقات مجبور باشید که چند درس را برای موعد مشخصی آماده کنید. در چنین مواقعی به جای اینکه همه کتب را در کنار هم مطالعه کنید، برای هر کتاب چند ساعت اختصاص داده و گام به گام پیش روید. 

 

5. شروع آسانی داشته باشید

گاهی تنبلی در درس خواندن به دلیل حجم بالای دروس است و ترجیح می دهیم که خود را خسته و در گیر آن نکنیم. توصیه می شود در چنین مواقعی ابتدا از کتب و مباحث مورد علاقه تان شروع کنید و هنگامی که احساس علاقه بیشتری کردید سایر دروس را بخوانید. 

 

6. به خودتان انضباط دهید

مهم ترین تکنیک در 10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه این است که خود را به محقق کردن برنامه ریزیتان موظف کنید. اگر احساس می کنید که عامل مزاحمی مانند گوشی، مهمانی، دوستان و یا هر چیز دیگری مانع افزایش زمان درس خواندتان می شود آن ها را از خود دور کنید. به دنبال آن از طریق اصولی ترین راهکارهای افزایش مطالعه بتدریج مدت زمان درس خواندن را زیاد کنید. 

 

7. با رفع تنبلی در درس خواندن به خودتان پاداش دهید

هر قدم مثبتی که بر می دارید را مایه دلگرمی خود بدانید و آن را ناچیز تصور نکنید. از خودتان قدردانی نمایید و با چیزهای مورد علاقه تان به تقویت روحیه کمک کنید. این کار به شما اعتماد بالا و اراده بیشتری می دهد. 

 

8. هدف را بیش از حد بزرگ تصور نکنید

پر واضح است که برخی از اهداف بزرگتر از بقیه هستند و با تنبلی در درس خواندن برآورده نمی شوند. اما نباید هدف را آنقدر سنگین و بزرگ تصور کرد که دست نیافتنی به نظر بیاید و ترجیح دهید که به سمت آن حرکت نکنید. این  راز درس خواندن رتبه های تک رقمی و برترین ها است. 

 

9. کمال گرا نباشید

انتظارات نامعقول همیشه باعث سرخوردگی می شوند. سپس تجربیات تلخ به دلیل انرژی منفی، نیروی شما را کاهش می دهد. پس با دیدی معقولانه به توانایی هایتان هدف را مشخص و برای آن تلاش کنید.

 

10. از دوستان که تنبلی در درس خواندن دارند، دوری کنید

سعی کنید با افرادی ارتباط برقرار کنید که دغدغه تحصیل داشته باشند. چنین دوستانی به شما نیز تلاش را القا و از فضاهای نا امید کننده دور می نمایند.

 

برای کنکور چطور تنبلی در درس خواندن را از خود دور کنیم؟

 

از آنجا که آزمون کنکور یکی از حساس ترین مراحل تحصیلی است، اهمال و سستی در آن می تواند پشیمانی بزرگی را به بار آورد. بهترین روش درس خواندن برای کنکور این است که با برنامه ریزی درستی که با رشته و شرایط شما سازگار است را شروع کنید. در برنامه ریزی هایتان زمان استراحت کافی را نیز در نظر بگیرید تا جسم تان خسته نشود و دچار بی میلی نگردید.

همه 10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه ذکر شده در بالا را هنگام درس خواندن برای کنکور به کار ببرید. هر زمان که احساس کردید انرژیتان رو به کاهش است، یکبار دیگر اهدافتان را بر روی کاغذ بنویسید. علاوه بر این در یک دفترچه علل تنبلی در درس خواندن خود را نوشته و در صفحه مقابل راهکارها را ذکر کنید و سعی نمایی به آن ها عمل کنید.

فضا و دکور اتاقی که در آن درس می خوانید نیز بسار اهمیت دارد. اگر فضای دلگیر، تاریک یا کم نور و کم اکسیژنی در آن وجود داشته باشد، باعث خواب آلودگی و حتی بی علاقگی تان می گردد. با چیزهای که دوست دارید آن را تزیین و جذاب نمایید. ساعاتی که احساس خستگی می کنید نیز می توانید به محیط غیر از خانه رفته و مطالعه کنید.

 

 

خلاصه مطالب

در این مقاله با ارائه و معرفی 10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه تلاش شد تا راهکارهایی برای مقابله با بی حوصلگی به مطالعه ارائه گردد. اگر در خود احساس تنبلی در درس خواندن می کنید و به دنبال شیوه های رفع آن هستید، می توانید در تمامی روزهای هفته از طریق شماره تماس های درج شده در سایت و جدول از مشاوران ما کمک بگیرید.

 

 

مطالب مرتبط

روش های برنامه ریزی درسی شب امتحان

روش های درس خواندن در سر و صدا و شلوغی 

برای کنکور و امتحان چطور درس بخوانیم که خسته نشویم ؟

برنامه ریزی و مشاوره قبولی در آزمون استخدامی

10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه

تنبلی در درس خواندن

4.3/5 - (19 امتیاز)
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

چگونه بی حوصلگی و تنبلی در درس خواندن خود را رفع کنیم؟

ابتدا سعی کنید ریشه های آن را پیدا کنید. اگر در یافتن علت و رفع آن مشکل دارید می توانید با شماره های 9099075307 از سراسر کشور و  9099075307 از استان تهران مشاوره بگیرید.

در روزهای امتحان چطور احساس تنبلی و بی حوصلگی نداشته باشیم؟

ممکن است این بی میلی به دلیل سنگینی دروس نخوانده شده باشد. با 10 روش حل مشکل تنبلی در مطالعه می توانید این مسئله از خود دور کنید.

ترفندهای مبارزه با تنبلی در درس خواندن در دوران مدرسه چیست؟

توصیه می شود از همان روزهای ابتدایی مدرسه خود را ملزم به درس کنید. به برنامه ریزی هایتان عمل کنید تا اجازه ندهید که این حالت به عادت تبدیل شود. 

نظرات

20 دیدگاه دربارهٔ «تنبلی در درس خواندن»

  1. Avatar photo سبحان باقری گفت:

    من وقتی مطلبی رو بار ها می خوانم ولی متوجه نمی شوم سر خورده می شوم و بی خیال چه کار باید کنم

    1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

      سلام دوست عزیز
      شما احتیاج به بررسی و راهنمایی های دقیق دارید.
      با شماره 909075307 تماس بگیرید
      داخلی 108 .

  2. Avatar photo محمد طاها گفت:

    سلام من هم همش میخوام شروع کنم درس بخونم اما به فعالیت دیگه ای می پردازم، قبلا هم درس نمیخوندم اما تاسال ششم شاگرد اول بودم حالا هم کلاس هفتم مدرسه ی تیزهوشان قبول شدم.اما درسم شروع به افت کردن کرده. شاگرد اول شدن هم برام خیلی مهمه اما نمیدونم چرا نمیشه……..

    1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

      سلام دوست عزیز
      برا یرفع مشکل و بررسی شرایط خوده شما باید با
      مشاور روانشناس خانم طهماسبی داخلی 108 صحبت کحنید
      شماره 9099075307 تماس بگیرید.

  3. Avatar photo شفیق الله احمدی گفت:

    سلام من همیشه برای درس خواندن برنامه ریزی میکنم اما به برناهم خود عمل نمی کنم
    میگم فردا عمل خواهم کرد اما عمل نمی کنم

    درس هایم مربوط صنف زبان انگلیسی است

    1. Avatar photo مشاور رضایی گفت:

      سلام وقت بخیر
      جهت مشاوره بیشتر با داخلی 106 تماس حاصل فرمایید

  4. Avatar photo . گفت:

    من نمیتونم درس بخونم چیکا کنم مشاورم نمیتونم تماس بگیرم
    فهمیدم برا چیه هدف….همه راه ها رو رفتم ولی دل ب درس نمیدم فرار میکنم و خودمو خسته نمیکنم هیچ وق ب برنامه ریزی نتونستم عمل کنم همش بهمش میریزم راهی دیگ برام نمانده

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت به خیر
      تا زمانی که با قاطعیت و اعتماد به نفس با خودت صحبت نکنی به نتیجه نمیرسی.

  5. Avatar photo طاها.. گفت:

    من درس نمی خوانم چکاری انجام دهم

    1. Avatar photo مشاور ملکی گفت:

      سلام وقت بخیر
      لطفا برای مشاوره و برنامه ریزی با داخلی 109 در تماس باشید.

  6. Avatar photo حسین گفت:

    سلام من هم خییلی بی‌خیال و تنبل و درس نخون شدم بعضی اوقات فامیلامون یا خوانوادم بهم میگن چرا درس نمی‌خونی من هم ناراحت میشم و زیاد میرم فکر این موضوع ها ولی دوباره تنبلی میکنم د
    و درس نمی‌خونم چکار باید کنم من خیلی ناراحتم اصلا مغزم کار نمیکنه😥😥😥

    1. Avatar photo tahmasebi گفت:

      سلام دوست عزیز در مرحله ی اول باید عدم علاقه ی خودتون رو به درس خوندن ریشه یابی کنید و در مرحله ی بعد مزیتهای درس خوندن رو برای خودتون پررنگتر کنید. میتونید برای مشاوره ی بهتر و تخصصی تر با داخلی 108 تماس بگیرید.

  7. Avatar photo مشاور کریمی گفت:

    سلام چیومیدونستین برای اطلاعات بیشترتماس بگیرید

  8. Avatar photo چکاوک گفت:

    سلام و خسته نباشید
    ممنون مطلب مفیدی بود من همیشه می رفتم سراغ درس سخته اون وقت نه اون سخته رو می خوندم و نه اونی که دوست می داشتم😐🥀
    یه سوال داشتم الآن بی خیالی و راحتی سه ساله که برای من عادت شده چیکار کنم این عادت رو کنار بزارم اصلاً میشه کنار گذاشتش🤔🤔🤔🤔

    1. Avatar photo behrozi گفت:

      سلام روزتون بخیر جهت دریافت اطلاعات و مشاوره تماس حاصل فرمایید

  9. Avatar photo دلارا گفت:

    چیکار کنم نمیتونم درس بخونم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

    1. Avatar photo gholizadegan گفت:

      سلام روزتان بخیر چرا نمیتونین

      1. Avatar photo فاطمه گفت:

        سلام من خیلی دوست دارم بخونم ولی اصلا حال و حوصله خواندن رو ندارم همش به خودم قول میدم ک صد درصد از فردا شروع میکنم ولی همش خودمو با کاری مشغول میکنم ک درس نخونم و این عادت بد منه 😭تا میام بخونم فوری خسته میشم و خوابم میگیره

  10. Avatar photo شهریار گفت:

    واقع ممنونم خیلی تاثیر گذار بود دستتون درد نکنه😘

    1. Avatar photo کارشناس ارشد گفت:

      سلام واقعاخواهش میکنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • تکنیک زمان های نقصانی

    تکنیک زمان های نقصانی | مزایا و معایب + نکات طلایی

    تکنیک زمان های نقصانی، برای افراد در کنکور و دیگر آزمون‌ها برای ورود به دانشگاه یا کار بسیار مورد توجه است. این تکنیک می‌تواند یک روش موثر و کاربردی برای آزمون مهمی مانند کنکور باشد. می‌دانیم یکی که از اصلی‌ترین...
  • تکنیک های تندخوانی کنکور

    تکنیک های تندخوانی کنکور + مزایای تندخوانی در مطالعه

    از بهترین روش ها جهت جلوگیری از هدر رفتن زمان و صرفه جویی در آن بهره گرفتن از تکنیک های تندخوانی کنکور در هنگام مطالعه و آماده شدن برای آزمون سراسری است. هرچند تأثیر تندخوانی در کنکور انکارناپذیر است، اما باز هم...
  • راز موفقیت در امتحانات نهایی

    راز موفقیت در امتحانات نهایی + 11 روش طلایی | ایران تحصیل

    راز موفقیت در امتحانات نهایی این است که تمامی جوانب را بسنجید و تا جایی که می‌توانید فعالیت قابل پیش بینی خود را تمرین کنید، در این صورت می‌توانید از عهده امتحانات خود برآیید و آن‌ها را پشت سر بگذارید....
  • مشکل وسواس در مطالعه

    مشکل وسواس در مطالعه چیست؟ 8 تکنیک برای مقابله | ایران تحصیل

    آیا در حین مطالعه نمی­‌توانید تمرکز کنید؟ یا در حین مطالعه اضطراب فراوانی دارید؟ آیا همیشه ترس از فراموشی مطالبی که مطالعه می‌­کنید را دارید؟ اگر پاسخ شما به این سوالات مثبت است، بدانید که شما دچار مشکل وسواس در...
تماس با مشاور