ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

برنامه ریزی درسی شب امتحان

برنامه ریزی درسی شب امتحان
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

ما چه در طول سال تحصیلی درس خوانده باشیم چه نخوانده باشیم، روز و شب امتحان با بقیه اوقات دیگر برای ما متفاوت است. به همین دلیل برنامه ریزی درسی شب امتحان به یک دغدغه برای دانش آموزان و دانشجویان تبدیل می شود. اما اگر مطالعه ما در طول سال تحصیلی کم بوده باشد، چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم ؟

برنامه ریزی درسی شب امتحان مدرسه و دانشگاه

رنامه ریزی درسی شب امتحان مدرسه و دانشگاه

به طور معمول دانش آموزان و دانشجویان در ابتدای سال تحصیلی با هدف و انگیزه زیادی وارد مدرسه و دانشگاه می شوند. برخی از افراد به این برنامه ریزی ها پایبندند و تا زمان امتحانات به طور منظم مطالعه می کنند و برخی دیگر به علت های گوناگون خواندن را به شب امتحان موکول می کنند. به همین علت بار حجیم دروس آن ها را دچار آشفتگی و اضطراب می کند.

فارغ از همه این مسائل، این سوال که چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم؟ به یک نگرانی برای مهم برای این افراد تبدیل می شود. پر واضح است که کار امروز را نباید به فردا انداخت و این یک شیوه بسیار اشتباه است. کوتاهی در خواندن چند صفحه در روز موجب حجم سنگینی از دروس نخوانده شده می شود که می تواند شب امتحان را به کابوس تبدیل کند. 

با این وجود، اگر برنامه ریزی درسی شب امتحان  درست باشد و اصولی ترین راهکارهای افزایش مطالعه  را به کار ببریم، در همین زمان محدود هم کسب نتیجه مثبت دور از انتظار نخواهد بود. اگر احساس می کنید در چینش این برنامه ریزی دچار مشکل هستید، وجود یک مشاور کمک بسیاری به شما خواهد کرد.

با برنامه درس بخوانید

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برنامه ریزی درسی وارد شوید.

چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم ؟

 

چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم؟

چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم؟

 

روش اصولی درس خواندن در مدرسه و دانشگاه این است که بعد از رفتن به خانه و استراحتی کوتاه، به مرور آنچه که معلم و استاد گفته بپردازیم. این کار  بعلاوه مرور قبل از جلسه بعدی تاثیر فوق العاده ایی در به خاطر سپردن مطالب دارد. اما در غیر این صورت اگر می خواهید بدانید که چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم ؟ به مطالب زیر دقت کنید.

بخوانید : راهنما نوشتن طرح درس روزانه

1. از فرجه امتحانات نهایت استفاده را ببرید

مشاوران معتقدند که برنامه ریزی درسی شب امتحان ، از چند روز قبل از امتحانات یعنی در فرجه ها شروع می شود. سعی کنید نهایت استفاده را از این دوره ببرید. برای این دوره یک برنامه ریزی دقیق داشته باشید. لیستی از دروس تهیه کنید و طبق اولویت از نظر قوت و ضعف برای مطالعه آن ها زمان تعیین کنید. 

در این مهلت کوتاه وقت خود را هدر ندهید و آن را یک فرصت طلایی برای جبران کاستی هایتان در نظر بگیرید. اگر از این زمان به درستی استفاده کنید تا حد زیادی می توانید به افزایش نمره های خود در امتحانات امیدوار باشید. ابتدا روی دروس دشوارتر سرمایه گذاری کنید و وقت بیشتری را برای آن ها در نظر بگیرید.

2. نداشتن از استرس از برنامه ریزی درسی شب امتحان

اینکه به خاطر امتحانات اضطراب داشته باشید تا حدی طبیعی است. مسلما هر چه حجم دروس نخوانده شد بیشتر باشد این استرس بالاتر می رود. البته با برنامه ریزی درسی شب امتحان می توانید تا حد زیادی بر این احساس غلبه کنید و راندمان مطالعه را بالا ببرید. با مطالعه کنترل استرس کنکور و امتحان، قادر خواهید بود بر این حالت منفی غلبه کنید. 

 

یک گام تا رتبه شدن!

3. در چه زمان هایی گیرایی بیشتری دارید

طبق اصل یادگیری هر انسانی در یک زمان خاص آمادگی بیشتری برای دریافت اطلاعات دارد. برای مثال اگر صبح ها حافظه شما قوی تر و ذهن شما آماده تر است، آن را بری درس های سنگین تر و یا درس هایی که ضعف بیشتری دارید قرار دهید. درس های سبک تر را نیز برای ادامه روز و یا شب در نظر بگیرید.

 

 

4. جزوه هایتان را مرور کنید

جزوه هایتان را مرور کنید

جزوه هایتان را مرور کنید

 

مطمئنا در دورانی که در کلاس حضور داشته اید، از مطالب و توضیحات گفته شده توسط معلم و یا استاد یادداشت هایی دارید. نمی توان گفت که این جزوه ها به تنهایی برای امتحان کافی هستند، اما برای درک سریعتر شما از مطلب می توانند بسیار کمک کننده باشند. اگر جزوه های خودتان کامل نیستند، از جزوه های دوستانی که کامل تر هستند استفاده کنید.

 

5. خلاصه نویسی را در برنامه ریزی درسی شب امتحان بگنجانید

هنگامیکه در حال مطالعه هستید نکات مهم را یادداشت برداری کنید، به این کار خلاصه نویسی می گویند. بهترین روش صحیح خلاصه نویسی  برای دروسی که دارای زیرشاخه های زیاد هستند، خلاصه برداری درختی است. در این روش شما به سرعت مطالب را به صورت سلسه وار مرور می کنید و به نوعی کتاب در ذهنتان یاد آوری می کنید.

این روش برای دروس عمومی و اختصاصی، حفظی و فرمولی کاربرد پذیر است. می توانید از مشاوران ایران تحصیل اطلاعات کامل و نحوه انجام این روش خلاصه نویسی را بی آموزید و در مطالعه خود پیاده سازی کنید.

 

6. طراح سوال باشید

تصور کنید که شما یک معلم هستید و بایستی سوالات امتحان را طراحی کنید. به این ترتیب ذهن شما برای یافتن جواب سوالات کنجکاوتر می شود و ماندگاری بیشتری در ذهنتان خواهد داشت. سعی کنید تمامی مطالب کتاب را با دقت بخوانید و در مورد مباحثی که برایتان دشوار است سهل انگاری نکنید. 

 

7. افسوس نخورید

اگر فکر می کنید که در طول ترم کم کاری کرده اید، به جای افسوس خوردن و سرزنش خود ببهتر است به دنبال جبران آن باشید. مدام با خودتان تکرار نکنید که حالا چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم ؟ از کمترین فرصت بیشترین بهره را ببرید و در این مدت کوتاه تمام تلاش خود را بکنید تا در آینده افسوس بیشتری نخورید.

 

8. شب امتحان دیر نخوابید

برخی از دانش آموزان و دانشجویان تصور می کنند که برنامه ریزی درسی شب امتحان یعنی مطالعه کردن تا دیر هنگام و درس خواندن بدون وقفه. اما متاسفانه این روش در موراد بسیار زیادی جواب عکس داده است. چرا که خواب ناکافی راندمان ذهن را بسیار پایین می آورد و حتی باعث فراموشی مطالب خوانده شده می شود.

پیشنهاد می شود به جای اینکه شب نخوابید، به موقع بخوابید و صبح زودتر بیدار شوید. این کار به مراتب بهتر از روش قبل است. علاوه بر این اطلاعاتی که در صبح خوانده می شود راحت تر بازیابی می شوند. از خوردن قرص برای بیدار ماندن هم بشدت خود داری کنید. حتی در مواردی منجر به مسمومیت و یا مرگ شده است. 

 

9. از فنون برنامه ریزی درسی شب امتحان تند خوانی است

در تکنیک های مطالعه جدید، روش های تند خوانی معرفی شده است که سرعت و کیفیت درس خواند را بالا می برد. از جمله این تکنیک ها می توان از روش تند خوانی فانتوم نام برد. این پکیج نه تنها برای دانش آموزان بلکه دانشجویان مقاطع عالی نیز بسیار پر کاربرد و کارآمد است.

 

 

برنامه ریزی درسی شب امتحان نهایی چه تفاوت هایی با سایر امتحانات دارد؟

 

برنامه ریزی درسی شب امتحان نهایی چه تفاوت هایی دارد؟

برنامه ریزی درسی شب امتحان نهایی چه تفاوت هایی دارد؟

 

تمام مواردی که گفته شد را می توان برای تمام مقاطع تحصیلی به کار برد. البته یک تفاوت عمده امتحانات نهایی با سایر امتحانات، در هماهنگ و کشوری بودن آن هاست. همانطور که می دایند امتحانات نهایی همزمان و به صورت کشوری برگزار می شود. این بدان معناست که طراحان سوالات معلمان همیشگی دانش آموز نیستند.

همین مسئله گاهی در دانش آموزان ایجاد مشکل میکند. چرا که آن ها با سبک سوالات آشنا نیستند و از دشوار بودن احتمالی آن ها دچار استرس می شوند. عده ایی نیز نگران تاثیر معدل در کنکور  هستند. همه این موارد باعث می شود تا سطح اضطراب آن ها و اینکه چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم ؟ کمی بالا برود. 

اما جای نگرانی نیست. شما با مطالعه دقیق و عمیق مطالب به طور مسلم قادر خواهید بود به همه سوالات پاسخ دهید. برنامه ریزی درسی شب امتحان نهایی نیز مانند بقیه مقاطع شامل نکته برداری، مرور و خلاصه نویسی است. البته می توانید نمونه سوالات سال های قبل را تهیه کنید و دیگر نگران اعلام نتایج امتحانات نهایی نباشید.

 

 

خلاصه مطالب

در مطلبی که خواندید سعی شد تا نکاتی در مورد نحوه آمادگی برای امتحان و اینکه چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم؟ به دانش آموزان و دانشجویان ارائه شود. چنانچه برای برنامه ریزی درسی شب امتحان مشکل یا سوالی دارید، می توانید در تمامی روزهای هفته و از ساعت 8 صبح تا 12 شب با مشاوران و کارشناسان ایران تحصیل در تماس باشید.

 

 

مطالب مرتبط

بهترین تکنیک های درس خواندن کنکور کدامند

برای نمره 20 شب امتحان چگونه و چه درس بخوانیم؟

برای کنکور چگونه باید درس بخوانیم تا یادمان نرود؟

افزایش راندمان مطالعه

چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم؟

برنامه ریزی درسی شب امتحان

زمان و نحوه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی

3.5/5 - (10 امتیاز)

برای برنامه ریزی درسی شب امتحان نهایی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

به دلیل آنکه ماهیت سوالات امتحانات نهایی با سایرین متفاوت است و حساسیت بیشتری دارد بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاوران ایران تحصیل علاوه بر برنامه ریزی دقیق، شما را با نمونه سوالات دوازدهم و نهم را در اختیارتا قرار می دهد.

در شب امتحان چگونه درس های انباشته شده را بخوانیم؟

روز یا شب قبل از امتحان دیگر زمان سرزنش خود نیست. اگر برنامه درستی باشید می توانید بیشترین بهره را از زمان ببرید.

شیوه های مرور دروس در شب امتحان باید به چه نحوی باشد؟

سعی کنید روز (های) خود را تقسیم بندی کنید. اگر زمانتان محدود است، تمرکز خود را بر ری مباحث سوال خیز و مهم بگذارید و آنها را با چشم مرور کن. 

 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • روش تورق سریع

    روش تورق سریع | جمع بندی کنکور در چند دقیقه

    روش تورق سریع یکی از روش‌های کارآمد برای مطالعه در کمترین زمان است. بسیاری از افراد که پشت کنکوری هستند، با اطلاع از تورق سریع می‌توانند مطالب کنکور را در چند دقیقه جمع‌بندی کنند. این روش برای افراد مناسب است...
  • تکنیک زمان های نقصانی

    تکنیک زمان های نقصانی | مزایا و معایب + نکات طلایی

    تکنیک زمان های نقصانی، برای افراد در کنکور و دیگر آزمون‌ها برای ورود به دانشگاه یا کار بسیار مورد توجه است. این تکنیک می‌تواند یک روش موثر و کاربردی برای آزمون مهمی مانند کنکور باشد. می‌دانیم یکی که از اصلی‌ترین...
  • تکنیک های تندخوانی کنکور

    تکنیک های تندخوانی کنکور + مزایای تندخوانی در مطالعه

    از بهترین روش ها جهت جلوگیری از هدر رفتن زمان و صرفه جویی در آن بهره گرفتن از تکنیک های تندخوانی کنکور در هنگام مطالعه و آماده شدن برای آزمون سراسری است. هرچند تأثیر تندخوانی در کنکور انکارناپذیر است، اما باز هم...
  • راز موفقیت در امتحانات نهایی

    راز موفقیت در امتحانات نهایی + 11 روش طلایی | ایران تحصیل

    راز موفقیت در امتحانات نهایی این است که تمامی جوانب را بسنجید و تا جایی که می‌توانید فعالیت قابل پیش بینی خود را تمرین کنید، در این صورت می‌توانید از عهده امتحانات خود برآیید و آن‌ها را پشت سر بگذارید....
مشاور ایران تحصیل
مشاور ایران تحصیل

تماس با مشاور
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت (۸ صبح تا ۲۴ بدون تعطیلی)