فراموشی شماره پرونده کارشناسی ارشد ۱۴۰۳ + بازیابی کدرهگیری
- دسته بندی: ارشد
- دیدگاه ها: ۰
- تاریخ بروزرسانی: ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
تماس برای دریافت شماره پرونده کارشناسی ارشد
داوطلبانی که برای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد اقدام می کنند، پس از پایان مراحل نام نویسی خود کد رهگیری و شماره پرونده ای اختصاصی دریافت خواهند کرد که باید آن را تا زمان اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد، یادداشت کرده و در نزد خود نگه دارند. اما گاه ممکن است داوطلبان بنا به دلایلی این شماره پرونده را که ۷ رقمی است و کد پیگیری ۱۶ رقمی را در جایی یادداشت نکرده باشند و در زمان ورود به سامانه سنجش برای مشاهده نتایج آزمون، دریافت کارت ورود به جلسه و … متوجه شوند که آن را فراموش کرده اند.
به همین دلیل هم قصد داریم تا نحوه بازیابی آن را در زمان فراموشی شماره پرونده کارشناسی ارشد به صورت تصویری و راهنمای گام به گام شرح دهیم. اگر شما هم از جمله داوطلبانی هستید که برای مشاهده نتایج آزمون خود به دلیل فراموشی شماره پرونده با مشکل مواجه شده اید، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
فراموشی شماره پرونده کارشناسی ارشد و نحوه بازیابی آن
اگر پس از ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد کد رهگیری و یا شماره پرونده خود را یادداشت نکرده باشید ممکن است آن را فراموش کرده و در زمان مشاهده نتیجه آزمون خود و یا انتخاب رشته در سامانه سنجش با مشکل مواجه شوید. مشکل فراموشی شماره پرونده کارشناسی ارشد با بازیابی آن حل خواهد شد. به همین دلیل هم راهنمای تصویری و گام به گام بازیابی شماره پرونده و کد رهگیری را در ادامه خدمتتان ارائه خواهیم داد.
💢 لازم به ذکر است که دو روش برای بازیابی شماره پرونده و کد رهگیری وجود دارد:
🔹 روش اول: بازیابی شماره پرونده و کد رهگیری از طریق روابط عمومی سازمان سنجش به شماره تلفن ۴۲۱۶۳ – (۰۲۱)
🔹 روش دوم: ارائه درخواست بازیابی در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش به نشانی request.sanjesh.org
🔰 گام به گام مراحل بازیابی شماره پرونده و کد پیگیری عبارت است از:
در ابتدا باید به سایت سازمان سنجش به نشانی اینترنتی sanjesh.org مراجعه کنید و سپس بر روی عبارت «دریافت شماره پرونده و کد پیگیری» کلیک کنید. برای ورود مستقیم به این صفحه نیز می توانید بر روی نشانی request.sanjesh.org کلیک کنید.
داوطلبانی که در سامانه درخواست الکترونیکی سازمان سنجش عضو نیستند، ابتدا باید بر روی گزینه «عضویت در سایت» کلیک کرده و اطلاعات خواسته شده را وارد کنند. پس از درج اطلاعات بر روی گزینه «ورود به سیستم» کلیک کنید. با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود در کادرهای مشخص شده، در نهایت بر روی گزینه «ورود» کلیک کنید.
وارد صفحه ای جدید خواهید شد که باید اطلاعات خواسته شده را در کادر های مشخص شده، درج کنید. سپس بر روی تیک گزینه «تایید می کنم که توضیحات مندرج در بالای صفحه را خوانده ام و تمامی موارد خواسته شده را رعایت کرده ام و مسئولیت عدم رعایت موارد ذکر شده را می پذیرم» کلیک کرده و آن را فعال کنید و در آخر بر روی گزینه «تایید» کلیک کنید.
رمز اختصاصی شما در قالب یک پیامک برایتان ارسال می شود و نام کاربری نیز همان ایمیل تان خواهد بود. پس از وارد کردن این اطلاعات با کلیک بر روی گزینه «ورود» به صفحه بعدی منتقل خواهید شد.
در این صفحه برای رفع مشکل فراموشی شماره پرونده کارشناسی ارشد، باید گزینه «درخواست جدید» را از منوی سمت راست صفحه انتخاب کنید.
صفحه ای مانند تصویر زیر باز می شود که باید در قسمت آزمون، گزینه «کارشناسی ارشد» را انتخاب کرده و سچس سال شرکت در آزمون را وارد کنید و دکمه «جستجو» را انتخاب کنید و از میان گزینه های نشان داده شده، بر روی عبارت «دریافت شماره پرونده و کد رهگیری ثبت نام» کلیک کنید.
با وارد کردن «شماره سریال ثبت نام» در کادر مربوطه، بر روی دکمه «تایید» کلیک کنید.
در نهایت درخواست بازیابی شماره پرونده و کد رهگیری شما ثبت خواهد شد و می بایست تا زمان آن منتظر بمانید.
🔗 برای مشاهده چگونگی بازیابی شماره پرونده و داوطلبی آزمون دکتری بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
برای دریافت شماره پرونده کنکور با کد ملی کلیک کنید.
چقدر طول می کشد تا به درخواست بازیابی داوطلبان رسیدگی شود؟
پس از طی کردن مراحل درخواست بازیابی شماره پرونده و کد رهگیری، معمولا باید ۲۴ الی ۷۲ ساعت صبر کنید تا درخواست شما توسط کارشناسان این سامانه بررسی شود و در صورت تطابق داشتن مشخصات شما با شماره سریال درج کرده، درخواست شما پاسخ داده خواهد شد.
برای مشاهده پاسخ درخواست خود باید به سامانه پاسخگویی سازمان سنجش مراجعه کنید و پس از ورود به سامانه با انتخاب بخش «درخواست ها و پاسخ ها» می توانید نتیجه درخواست خود را ببینید. اگر متن «عنوان درخواست» به رنگ آبی نشان داده شود، یعنی درخواست شما هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است. اگر این عنوان به رنگ زرد نشان داده شود، یعنی درخواست شما در حال بررسی است و رنگ سبز نیز نشان دهنده این است که به درخواست شما پاسخ داده شده است.
داوطلبانی که برای انجام مراحل انتخاب رشته می خواهند مشکل فراموشی شماره پرونده کارشناسی ارشد را رفع کنند، می توانند علاوه بر سوال در خصوص چگونگی رفع این مشکل از کارشناسان ایران تحصیل، برای دریافت مشاوره تحصیلی تخصصی انتخاب رشته ارشد نیز اقدام کنند. تنها کافیست با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس حاصل کنید.
🔗 برای اطلاع از نحوه ثبت نام دانشگاه سراسری بدون کنکور بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
اخبار مرتبط با مقطع کارشناسی ارشد
📢 ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه جامع امام حسین:
دانشگاه جامع امام حسین (ع) به عنوان یکی از پنج دانشگاه جامع برتر کشور، برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ در ۳۴ رشته دکتری تخصصی و ۸۰ رشته کارشناسی ارشد در حوزه های علوم پایه، علوم انسانی و فنی و مهندسی، از طریق سهمیه استعدادهای درخشان (بدون آزمون) دانشجو می پذیرد.
این پذیرش بر اساس آیین نامه «پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره های تحصیلی دکتری تخصصی» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شماره ۳۰۷۸۶۲/۲ مورخ ۱۷ دی ۱۴۰۱ و آیین نامه «پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره های تحصیلی کارشناسی ارشد» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شماره ۳۰۷۸۶۲/۲ مورخ ۱۷ دی ۱۴۰۱ از میان دانش آموختگان و دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی (برای دوره کارشناسیارشد) و کارشناسیارشد (برای دوره دکتری) صورت می گیرد.
جذب هدفمند دانشجو در این دانشگاه با همکاری حوزه های بسیج دانشجویی در دانشگاه های برتر کشور صورت می پذیرد و ثبت نام کلیه داوطلبان صرفاً از طریق سایت دانشگاه انجام می شود. علاقه مندان می توانند حداکثر تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ به سایت دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام به نشانی ihu.ac.ir مراجعه کرده و در این فراخوان ثبت نام کنند.
📥 برای دانلود PDF کامل مقاله فراموشی شماره پرونده کارشناسی ارشد بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
از چه طریقی می توان مشکل فراموشی شماره پرونده کارشناسی ارشد را حل کرد؟
داوطلبان گرامی می توانند به یکی از دو روش مراجعه به سامانه پاسخگویی سازمان سنجش به نشانی اینترنتی request.sanjesh.org و یا تماس با بخش روابط عمومی این سازمان، نسبت به رفع مشکل فراموشی شماره پرونده کارشناسی ارشد اقدام کنند.
در چه زمانی به شماره پرونده و کد رهگیری کارشناسی ارشد نیاز خواهیم داشت؟
داوطلبان کنکور سراسری برای مشاهده نتایج آزمون، انتخاب رشته و دریافت کارت ورود به جلسه نیازمند این اطلاعات خواهند بود تا بتوانند وارد پنل کاربری خود شوند.
چقدر طول می کشد تا به درخواست بازیابی داوطلبان رسیدگی شود؟
پس از ثبت درخواست بازیابی، معمولا 24 الی 72 ساعت طول می کشد تا درخواست شما توسط کارشناسان این سامانه بررسی شود و در صورت تطابق داشتن مشخصات شما با شماره سریال درج کرده، درخواست شما پاسخ داده خواهد شد.
نظرات