عدم تسویه حساب با دانشگاه و عواقب آن
- دسته بندی: دانشگاه , دانشگاه آزاد
- دیدگاه ها: ۷۴
- تاریخ بروزرسانی: ۱۷ مرداد ۱۴۰۳

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
عدم تسویه حساب با دانشگاه عواقب زیادی دارد که یکی از آنها عدم شرکت در امتحانات نهایی و گرفتن مدرک تحصیلی میباشد. در حال حاضر تمام دانشجویان دانشگاههای شهریه پرداز مانند دانشگاه پیام نور، آزاد، غیرانتفاعی و غیره باید شهریه هر ترم خود را پرداخت کنند تا بتوانند در امتحانات و کلاسهای آن شرکت کنند. همچنین آنها برای اینکه مدرک پایان تحصیلی خود را بگیرند باید با دانشگاه تسویه حساب کنند. در غیر این صورت عواقب آن بر عهده دانشجو میباشد. بنابراین بهتر است شما در مورد عدم تسویه حساب با دانشگاه و عواقب آن اطلاعات کاملی داشته باشید تا بدون مشکل در دانشگاه خود ادامه تحصیل دهید.
شما جهت شهریه دانشگاه پیام نور ۱۴۰۳-۱۴۰۴ و شهریه پایان نامه پیام نور ۱۴۰۳-۱۴۰۴ روی لینک کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره در مورد عدم تسویه حساب با دانشگاه، عواقب عدم تسویه حساب با دانشگاه، انواع شهریه، دانشگاههای شهریه پرداز کشور، نحوه پرداخت شهریه دانشگاه، نحوه پرداخت قسط وامهای دانشجویی، دم پرداخت قسط وام دانشجویی، مهلت پرداخت قسطهای وام دانشجویی، عدم تسویه حساب شهریه ثابت، عدم تسویه حساب شهریه متغیر، مشاوره پرداخت شهریه دانشگاهها، مراحل پرداخت شهریه دانشگاه آزاد، میزان شهریه ثابت دانشگاه و میزان شهریه متغیر دانشگاه با مشاوران ایران تحصیل به شمارههای زیر تماس حاصل نمایید. ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ – تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ – تماس از استان تهران تماس از تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی همه روزه از ۸ صبح الی ۱۲ شب |
انواع شهریه دانشگاههای کشور
در حال حاضر تمام دانشجویان به غیر از دانشجویان دانشگاه سراسری باید برای ادامه تحصیل خود پرداخت کنند. این شهریه به صورت ثابت و متغیر هستند که بر اساس هر ترم سال تحصیلی و مقطع آن در نظر گرفته میشوند. معمولاً شهریه دانشگاهها به دو دسته شهریه ثابت و شهریه متغیر تقسیم میشوند.
شهریه ثابت:
شهریهای است که دانشجو تا زمانی که در این دانشگاه مشغول به تحصیل است باید پرداخت کند. این شهریه به تعداد واحدهای اخذ شده دانشجو در آن ترم بستگی ندارد. بلکه بر اساس سال تحصیلی جدید در نظر گرفته میشود. مقدار شهریه ثابت در دانشگاههای مختلف متفاوت است که سالانه مبلغی را به عنوان تورم به آن اضافه میکنند.
جهت اطلاع از شهریه دانشگاه غیر انتفاعی ۱۴۰۳ و نرخ جدید شهریه دانشگاه آزاد ۱۴۰۳-۱۴۰۴ روی لینک کلیک کنید.

عدم تسویه حساب با دانشگاه و شهریه آن
شهریه متغیر:
شهریه متغیر به تعداد واحدهای اخذ شده دانشجو در هر نیمسال تحصیلی بستگی دارد. به طوری که هر که دانشجو واحدهای بیشتری را اخذ کند باید شهریه بیشتری بپردازد و بالعکس. حال دانشجو بر اساس شهریه ثابت و متغیر خود میتواند در دانشگاه مشغول به تحصیل شود که هیئت امنای دانشگاه با توجه به تورم سالیانه آن را تعیین میکنند و در تارنمای اصلی دانشگاه جهت اطلاع کلیه دانشجویان منتشر میکنند. حال اگر شما نیاز به تعریف بیشتری در مورد شهریه ثابت و شهریه متغیر در دانشگاههای متفاوت دارید میتوانید از کارشناسان ایران تحصیل بپرسید.
شما جهت مرکز مشاوره دانشگاه آزاد و شهریه دانشگاه نوبت دوم روی لینک کلیک کنید.
نحوه پرداخت شهریه دانشگاههای مختلف
معمولاً شهریه ثابت و متغیر هر نیمسال تحصیلی به هنگام انتخاب واحد مشخص میشود. به طوری که شما در ابتدا باید شهریه ثابت خود را پرداخت کنید تا بتوانید انتخاب واحد کنید. حالا شهریه متغیر نیز بر اساس واحدهای اخذ شده شما تعیین میگردند. به طوری که هر چه واحدهای زیادی را در سال نیمسال تحصیلی بگیرید، باید شهریه بیشتری را پرداخت کنید. مدت زمان پرداخت شهریه متغیر از زمان شروع نیمسال تحصیلی تا شروع امتحانات نهایی میباشد. به طوری که شما در این زمان مهلت دارید شهریه خود را پرداخت کنید. در غیر این صورت نمیتوانید تاریخ برگزاری امتحانات و کارت ورود به جلسه را بگیرید. با توجه به اینکه مراحل پرداخت شهریه در دانشگاههای مختلف با هم متفاوت هستند؛ اما روش کلی آنها به صورت زیر میباشد.
- وارد سامانه اصلی دانشگاه خود شوید و به صفحه کاربری خود مراجعه کنید.
- روی بخش آموزش و گزینه شهریه کلیک کنید.
- حالا گزینه پرداختهای الکترونیکی دانشجو را بزنید تا به صفحه بعدی مراجعه کنید.
- در قسمت وضعیت شهریه، کل بدهی دانشجو در نیمسال جاری نشان داده میشود که در آن دانشجویان باید مبلغ کل شهریه را پرداخت کنند. خوب است بدانید که مبلغ شما باید بر اساس ریال تایپ شود. پس از درج آن در کادر مشخص شده روی آیکن بانک کلیک کنید تا به خدمات پرداخت بانک تجارت یا ملی هدایت شوید.
شما جهت اطلاع از پرداخت شهریه دانشگاه آزاد ۱۴۰۳ پرداخت روی لینک کلیک کنید.

عدم تسویه حساب مالی با دانشگاه
- در صفحه باز شده باید تمام اطلاعات مشخص شده را بر اساس کارت بانکی خود وارد کنید.
- پس از تایید اطلاعات روی گزینه پرداخت کلیک کنید تا مشخصات کارت بانکی شما ذخیره شود. بعد از آن اطلاعات را صفحه جدیدی برای شما مشخص میکنند که باید همه آن را با دقت مطالعه کنید. در صورت مشاهده هرگونه مغایرتی آنها را اصلاح کنید و در نهایت روی تایید کلیک کنید.
- پس از آن شماره پیگیری و مبلغ پرداخت خود را مشاهده خواهید کرد که در صورت لزوم میتوانید آنها را یادداشت کنید.
- حالا روی گزینه بازگشت به سیستم کلیک کنید تا وارد سامانه کاربری خود شوید.
حال اگر شما به هنگام کار با سایت کاربری دانشگاه خود جهت پرداخت شهریه با مشکل روبرو شدید میتوانید با کارشناسان ایران تحصیل صحبت کنید تا شما را بیشتر راهنمایی کنند.
شما جهت مشاوره تحصیلی دانشگاهی و شهریه دانشگاه علم و فرهنگ ۱۴۰۳ روی لینک کلیک کنید.
عواقب عدم تسویه حساب با دانشگاه چیست؟
معمولاً دانشجویانی هستند که به دلایل مختلف مانند مشکلات مالی قادر به پرداخت شهریه و تسویه حساب با دانشگاه نیستند. بنابراین آنها از خدمات دانشگاه نمیتوانند استفاده کنند که در زیر به آنها اشاره میکنیم.
- دانشجویانی که عدم تسویه حساب با دانشگاه دارند نمیتوانند وارد سامانه انتخاب واحد دانشگاه شوند؛ یعنی شما برای انتخاب واحد دانشگاه خود باید در ابتدا شهریه ثابت را پرداخت کنید.
- اگر شما در طول نیم سال تحصیلی شهریه متغیر خود را پرداخت نکنید، آنگاه نمیتوانید کارت ورود به جلسه آزمون نهایی را بگیرید. بنابراین یکی از عواقب عدم تسویه حساب با دانشگاه باز نشدن صفحه دریافت کارت ورود به جلسه است. با شرکت نکردن در آزمون نهایی نمرهای در کارنامه شما درج نخواهد شد. لذا شما باید دوباره آن را در نیم سال تحصیلی جدید بگیرید.
- آن دسته از دانشجویانی که قصد دارند فارغالتحصیل شوند باید با سلف دانشگاه، صندوق رفاه، کتابخانه و غیره تسویه حساب مالی کنند. در غیر این صورت نمیتوانند گواهینامه پایان تحصیلی خود را دریافت کنند. بنابراین یکی از عواقب بد عدم تسویه حساب با دانشگاه نگرفتن گواهینامه پایان تحصیلی میباشد.
شما جهت تفاوت دانشگاه غیر انتفاعی و آزاد روی لینک کلیک کنید.

عدم تسویه حساب با دانشگاه و مشکلات آن
- در صورتی که دانشجویان آقا برای فارغالتحصیلی خود به موقع تسویه حساب نکنند، آنگاه ممکن است به دلیل غیبت در نظام وظیفه مشمول اضافه خدمت شوند. به طوری که آنها از حقوق دریافتی دوران خدمت به مدت چند ماه محروم خواهند شد. همچنین در صورت عدم پیگیری تسویه حساب با دانشگاه آنها مجاز به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نخواهند بود. البته اگر این موضوع ادامه داشته باشد، آنگاه دانشگاه از طریق مراجع قانونی مسئله را پیگیری خواهد کرد.
- یکی از عواقب عدم تسویه حساب با دانشگاه این است که آن را در مدرک تحصیلی شما درج میکنند و به هنگام استخدام مشکل ایجاد خواهند کرد. لذا تا حد الامکان شهریه خود را به موقع پرداخت کنید.
اینها تنها چند مورد از عواقب عدم تسویه حساب با دانشگاههایی مانند دانشگاه آزاد اسلامی و غیر انتفاعی هستند و عواقب دیگری نیز وجود دارند که شما برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنها میتوانید با کارشناسان ایران تحصیل صحبت کنید.
شما جهت اطلاع از شهریه دانشگاه شاهد روی لینک کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره در مورد عدم تسویه حساب با دانشگاه، عواقب عدم تسویه حساب با دانشگاه، انواع شهریه، دانشگاههای شهریه پرداز کشور، نحوه پرداخت شهریه دانشگاه، نحوه پرداخت قسط وامهای دانشجویی، دم پرداخت قسط وام دانشجویی، تسویه حساب دانشجویان فارغالتحصیل، تسویه حساب دانشجویان انصرافی، جریمه دانشجویان انصرافی، شرایط دریافت کارت ورود به جلسه، وامهای دانشجویی، مهلت پرداخت قسطهای وام دانشجویی، عدم تسویه حساب شهریه ثابت، عدم تسویه حساب شهریه متغیر، مشاوره پرداخت شهریه دانشگاهها، مراحل پرداخت شهریه دانشگاه آزاد، میزان شهریه ثابت دانشگاه، شهریه دانشجویان مهمان و میزان شهریه متغیر دانشگاه با مشاوران ایران تحصیل به شمارههای زیر تماس حاصل نمایید. ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ – تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ – تماس از استان تهران تماس از تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی همه روزه از ۸ صبح الی ۱۲ شب |

مشکلات عدم تسویه حساب با دانشگاه
عواقب عدم تسویه حساب وام دانشجویی چیست؟
معمولاً آن دسته از دانشجویانی که به هنگام تحصیل از صندوق رفاه دانشگاه وام دانشجویی گرفتند میتوانند قسطهای آن را بعد از دریافت مدرک پایان تحصیلی پرداخت کنند. لذا آنها مجبور نیستند همه قسطهای خود را قبل از فارغالتحصیلی پرداخت کنند. طبق آخرین آییننامه صندوق رفاه دانشگاهها، تمام دانشجویان مرد برای پرداخت قسطهای خود حداکثر ۸ سال و خواهران حداکثر ۶ سال پس از فارغالتحصیلی مهلت دارند. البته خوب است بدانید که عدم تسویه حساب با دانشگاه و صندوق رفاه در تاریخ معین شده جریمه دارد. این جریمه ۱۲ درصد هر قسط میباشد که شما باید آن را در قسط بعدی پرداخت کنید. در صورتی که قسطها عقب بیافتد، آنگاه میزان جریمهها نیز افزوده خواهند شد.
شما برای مشاوره دانشگاه علمی کاربردی روی لینک کلیک کنید.
به عنوان مثال وام مسکن دانشجویی حداکثر ۶۰ قسط دارد که هر قسط آن ۲,۰۰۰,۰۰۰ ریال است. در صورتی که نتوانستید یک قسط را پرداخت کنید، آنگاه در قسط بعدی به همراه قسط قبلی خود جریمه ۱۲ درصدی (۲۴۰,۰۰۰ ریال) باید پرداخت کنید. البته دانشجو قبل از دریافت مدرک تحصیلی خود حداقل ۱۰ درصد کل بدهی خود را به صندوق رفاه دانشجویان پرداخت کند تا بتواند مدرک خود را بگیرد. حال اگر شما هرگونه سوالی در مورد تعداد قسطهای وام دانشجویی و نحوه پرداخت آنها بعد از دوران فارغالتحصیلی دارید میتوانید از کارشناسان ایران تحصیل کمک بگیرید.
آیا دانشجویانی که در طول دوره دانشجویی از صندوق رفاه دانشگاه وام دریافت کردند باید قبل از فارغالتحصیلی همه آن را پرداخت کنند؟
خیر، آنها قبل از فارغالتحصیلی باید حداقل 10 درصد وام خود را پرداخت کنند و برای مابقی آن حداکثر 8 سال برای آقایان و 6 سال برای خواهران مهلت در نظر گرفته شده است.
عواقب عدم تسویه حساب با دانشگاه چیست؟
در صورتی که شما با دانشگاه تسویه حساب نکنید از شرکت در آزمون و دریافت مدرک پایان تحصیلی خود محروم خواهید شد. حال اگر بدون پرداخت شهریه و وامهای خود غیبت کنید، آنگاه دانشگاه از طریق مراجع قضایی مسئله را پیگیری خواهد کرد.
در چه صورت گواهینامه موقت فارغالتحصیلی به دانشجو ارائه میشود؟
در صورتی که دانشجو تمام واحدهای درسی خود را پاس کرده باشد و همچنین تسویه حساب مالی با کتابخانه، سلف دانشگاه، صندوق رفاه و غیره انجام دهد. در این صورت با بررسیهای انجام شده گواهینامه موقت پایان تحصیلی خود را میتواند دریافت کند. شما برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مراحل آن میتوانید با کارشناسان ایران تحصیل صحبت کنید.
سلام من فارق تحصیل شدم ولی هنوز درخواست فارق تحصیلی به دانشگاه ندادم چون میخوام از کتابخونه و چندتا دیگه از امکانت دانشگاه تا زمان کنکور ارشدم استفاده کنم. اگر درخواست فارق التحصیلی ندیم مشکی پیش میاد؟ تا چند وقت بعد از فارق التحصیلی اجازه داریم درخواست رو ثبت نکنیم؟
سلام وقت بخیر
موردی ندارد و بازه زمانی مشخصی ندارد مگر در شرایطی یراد داشته باشد که بستگی به نوع دانشگاه شما دارد به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰ در ساعات ۸.۳۰ الی۱۷ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام ببخشید من ترم اول هستم و نمیتونم فعلا تسویه کنم هزینن دانشگاه رو ممکنه دانشگاه اجازه انتخاب واحد بهمن بهم نده؟
سلام وقت بخیر
تا شما تسویه نکنید نمیتوانید انتخاب واحد داشته باشید مگر با دانشگاه صحبت کنید
سلام چرا نمیتونم شهریه رو پرداخت کنم و ناموفق میزنه؟
سلام وقت بخیر
احتمالا خطای سیستمی میباشد اگر موفق به ثبت درخواست نشدید به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم امینی داخلی ۱۰۶ در ساعات ۸.۳۰ الی۱۷ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام و خسته نباشید
آیا میشه که دانشجوی آقایی که در دانشگاه پیام نور ثبت نام کرده باشه و شهریه ی ثابت رو پرداخت کرده باشد ولی تا به حال در کلاس درس شرکت نکرده باشد و دلیل عدم شرکت در دانشگاه رو مسولان دانشگاه هم بدونند لازم که هست که دوباره شهریه ی متغیر دانشگا رو پرداخت نکنه ؟؟
سلام وقت بخیر
بله در هر صورت باید پرداختی را داشته باشید مگر با تایید امور مالی دانشگاه