شرایط کنکور وزارت بهداشت ۱۴۰۳
- دسته بندی: ارشد
- دیدگاه ها: ۲
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
آیا می دانید شرایط و قوانین کنکور وزارت بهداشت چیست ؟ آیا اطلاع دارید که چه کسانی میتوانند در کنکور وزارت بهداشت شرکت کنند و چه کسانی نمی توانند؟ داوطلبینی که قصد شرکت در آزمون ارشد علوم پزشکی را دارند، می توانند پاسخ این سوالات را در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی دریافت و از اطلاعات لازم آگاهی یابند. برای رفاه حال متقاضیان عزیز در این مقاله همه چیز درباره کنکور وزارت بهداشت را به زبان ساده بیان کرده ایم تا به راحتی به اطلاعات مورد نظر خود دست یابند.
همچنین، برای طرح سوالات و ابهامات خود در هر کدام از مراحل نام نویسی در این آزمون می توانید با مشاوران خبره ایران تحصیل تماس گرفته و به راهنمایی های لازم دست پیدا کنید.
برای آشنایی با شرایط و قوانین شرکت در کنکور وزارت بهداشت از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید. ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس از سراسر کشور و ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ (تماس از استان تهران) تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ شب حتی ایام تعطیل |
اهمیت اطلاع از شرایط کنکور وزارت بهداشت ۱۴۰۳
دانش آموختگان رشته های علوم پزشکی، احتمالا با نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت بخوبی آشنایی دارند. این سازمان با برگزاری یک آزمون در تاریخ هایی مشخص، شرایطی را فراهم می کند تا علاقه مندان بتوانند خود را برای ورود به رشته مورد نظرشان محک زده و در یک رقابت تنگاتنگ برای بدست آوردن رتبه لازم شرکت کنند.
در این میان، مسلما شرکت در چنین آزمون پر اهمیتی، ضوابط خاصی حاکم است و داوطلبان تنها تحت برخورداری از یکی از شرایط می توانند به مقطع ارشد وارد شوند. اگر می خواهید بدانید که قوانین کنکور وزارت بهداشت چیست ، باید بگوییم که موارد لازم در دفترچه راهنمای ثبت نام درج شده و همزمان با مهلت نام نویسی در اختیار داوطلبان قرار داده می شود.
متقاضیان گرامی باید قبل از هر گونه اقدام برای ثبت نام، ابتدا باید این شرایط و ضوابط را با دقت مطالعه کنند و با آگاهی به تکمیل فرم و مدارک لازم بپردازند. در ادامه خواهیم دید که چه کسانی میتوانند در کنکور وزارت بهداشت شرکت کنند و انواع شرایط اعم از شرایط عمومی، شرایط اختصاصی، شرایط وظیفه عمومی، و شرایط مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
به منظور اطلاع از زمان و نحوه ویرایش ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت بر روی لینک قرمز کلیک نمایید
شرایط عمومی کنکور وزارت بهداشت
برخی از شرایط در بین همه آزمون های تحصیلی مشترک هستند و بهمین خاطر آن ها را عمومی می نامند. از آنجا که آگاهی از این قوانین عمومی کنکور ارشد وزارت بهداشت لازمه شرکت در آزمون است، در ادامه آن ها را بیان خواهیم کرد.
- اعتقاد به دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان ذکر شده در قانون اساسی
- التزام عملی به جمهوری اسلامی ایران
- نداشتن هیچ گونه سابقه کیفری به تایید مراجع ذی صلاح
- نداشتن سوء پیشینه در زمینه های اخلاقی و اجتماعی
- عدم ارتباط با گروهک های منافق یا ضد نظام اسلامی
- داشتن سلامت کامل جسمی و روحی
جهت دریافت لیست منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت روانشناسی به لینک مربوطه مراجعه فرمایید
شرایط اختصاصی کنکور وزارت بهداشت چیست ؟
اگر می خواهید همه چیز درباره کنکور وزارت بهداشت ، یکی از مهم ترین نکات آگاهی از شرایط اختصاصی آن است که در زیر آن را مشاهده می فرمایید.
- متقاضی باید در یکی از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی گروه پزشکی و یا مدارک بالاتر دارای مدرک مرتبط با رشته مورد تقاضا در رشته های آزمون کارشناسی ارشد و مورد تایید وزارت بهداشت باشد.
- داواطلبانی که دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی هستند، می بایست گواهی فارغ التحصیلی خود را نهایتا تا ۳۰ شهریور اخذ کرده و ارائه دهند. در غیر این صورت مجاز به شرکت در آزمون نیستند.
- رشته های حوزه سلامت دانشگاه جامع علمی کاربردی مورد تایید وزارت بهداشت نیستند.
- متقاضی باید رشته یا مجموعه امتحانی همنام و متناسب با مدرک تحصیلی خود را انتخاب کند. بهتر است که از پیش تحقیق کنید که مفهوم تناسب رشته در کنکور وزارت بهداشت چیست . چرا که اگر در هر مرحله از آزمون خلاف این امر ثابت شود، فرد از ادامه فرایند محروم شده و حتی در صورت قبولیف پذیرش وی لغو می شود.
- اگر معدل کل دوره فرد کمتر ۱۲ بوده و یا مدرک تحصیلی خود را از طریق آزمون های داخل کسب کرده که تنها برای ازمون استخدامی قابل قبول هستند، مجاز به تحصیل در مقطع ارشد نمی باشند.
- داوطلب نباید به طور همزمان در دوره های کارشناسی ارشد یا مقاطع تحصیلی دیگر دانشگاه ها مشغول به تحصیل باشد. البته این شرایط کنکور وزارت بهداشت مختص به دوره های حضوری می باشد و دوره ها غیر حضوری از این قاعده مستثنی هستند.
- افرادی که در یکی از دوره های کارشناسی ارشد علوم پزشکی مشغول به تحصیل بوده و انصراف داده اند، چنانچه با دانشگاه محل تحصیل خود تسویه کنند، قادر به ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت خواهند بود.
- اگر فردی در آزمون سال جاری وزارت جاری پذیرفته شود، نمی تواند در آزمون سال بعد شرکت نمایند. تفاوتی ندارد که ثبت نام کرده باشد یا خیر. در هر صورت یکسال محرومیت خواهد داشت.
- پذیرفته شدگان دوره های روزانه یا شهریه پرداز تنها به شرط انصراف از دانشگاه محل تحصیل تا قبل از نام نویسی، مجاز به ثبت نام در آزمون ارشد خواهند بود. اگر چنین امری صورت نگیرد، قبولی وی لغو خواهد.
- متقاضیانی که در سال گذشته در آزمون ارشد وزارت بهداشت پذیرفته شده اما به دلایلی همچون عدم صحت معدل،مغایرت معدل، نداشتن ۲ سال سابقه کار بالینی، و … قبولی آن ها لغو شده استف نمی توانند در آزمون سال جاری شرکت کنند.
- دارندگان مدرک کارشناسی که قبلا در دوره کارشناسی ارشد به صورت رایگان تحصیل کرده اند، چنانچه در آزمون سال جاری در یکی از رشته های رایگان پذیرفته شوند، می بایست شهریه پرداخت کنند. اگر دوره قبلی رایگان نبوده باشد، دیگر نیازی به پرداخت شهریه نیست.
- هیچ کدام از دانشجویان مقطع ارشد وزارت بهداشت، بورس تحصیلی دریافت نخواهند کرد.
- پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ناپیوسته وزارت بهداشت، نباید به جز تحصیل، در هیچ جای دیگر اشتغال داشته باشند.
- پذیرفته شدگان نباید همزمان با دوره تحصیل خود در مقطع ارشد، طرح نیروی انسانی را بگذارنند.
- طبق قوانین کنکور و شرایط ارشد وزارت بهداشت ، داشتن حداقل دو سال سابقه کار در بیمارستان یا بخش های بالینی با مدرک کارشناسی ضروری می باشد. در صورت داشتن کسری خدمت از مدت ۲ سال بالینی، فرد مجاز به شرکت نمی باشد.
- معدل و سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی، تاثیر ۲۰ درصدی بر قبولی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت دارد.
- افراد دارای مدرک کارشناسی با سهمیه بومی و مناطق محروم، یا متعهدین دارای سند محضری صرفا بعد از گذراندن دوره تعهد خود مجاز به شرکت در این آزمون هستند.
- هیچ کدام از پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته مجاز به انتقال، تغیر رشتهو جابجایی نیستند.
به منظور دریافت لیست رشته های پیراپزشکی دانشگاه آزاد بر روی لینک مربوطه کلیک فرمایید
قوانین وظیفه عمومی کنکور ارشد وزارت بهداشت
برای بسیاری از داوطلبان مرد که با خدمت سربازی سر و کار دارند، این پرسش مطرح می شود که چه کسانی میتوانند در کنکور وزارت بهداشت شرکت کنند. بهتر است درباره شرایط وظیفه عمومی کنکور وزارت بهداشت نیز موارد مربوطه را با دقت مطالعه فرمایید.
- داشتن کارت پایان خدمت هوشمند
- برخورداری از کارت معافیت دائم به دلایلی مختلفی اعم از ایثارگری، کفالت، پزشکی و موارد خاص به تایید مراجع ذی صلاح
- تاریخ تولد او سال ۱۳۵۲ و یا قبل از آن باشد
- داوطلبین دارای مدرک کارشناسی که برگ آماده خدمت بدون غیبت را در هنگام پذیرش و ثبت نام پیش از زمان اعزام به خدمت را داشته باشند.
- داوطلبینی که تاریخ اعزام آن ها مربوط به قبل از زمان پدیرش در دانشگاه باشد، باید تاریخ اعزام خود را تمدید نمایند، در غیر این صورت بایستی به محل خدمت اعزام شوند. این دسته از متقاضیان اگر در دانشگاه پذیرفته شوند، مجاز به ترخیص از خدمت خواهند بود، در غیر این صورت غایب محسوب می شوند.
- متقاضیانی که در دوره کارشناسی خود را طبق سنوات استاندارد به اتمام رسانده و نهایتا تا یکسال بعد از فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته گردند به شرطی که وارد غیبت نشوند.
- داوطلبینی که از کارکنان متعهد سازمان ها و وزارت خانه به شمار می روند، بایستی گواهی اشتغال به تحصیل و موافقت بالاترین مقام اجرایی را جهت ادامه تحصیل بگذارنند.
- افرادی که از کارکنان پایور مشغول به خدمت محسوب می شوند، موظف به ارائه موافقت نامه سازمان مربوطه برای ادامه تحصیل هستند.
- طلابی که دارای مدرک کارشناسی ارشد و یا معافیت تحصیلی حوزه باشند.
- داوطلبانی که از برگه معافیت موقت مهمور بدون غیبت برخوردار بوده و اعتبار آن به پایان نرسیده باشد.
- افرادی که کارمند وظیفه ( سربازان در حال خدمت) بوده و ضمن داشتن مدرک کارشناسی فاقد غیبت باشند. برخورداری از شرایط کنکور وزارت بهداشت مرتبط با معافیت تحصیل لازم است. اگر کارمند وظیفه ایی خدمت خود را تا پایان شهریور به پایان برساند، مجاز به شرکت آزمون ارشد وزارت بهداشت خواهد بود.
- چنانچه تنها یک بار از تحصیل انصراف داده و فاقد غیبت باشد، و تاریخ انصراف آن ها در سال های اولیه تحصیلی به ثبت رسیده مجاز به ثبت نام هستند. البته نباید بیشتر از یک سال از تاریخ انصراف آن ها از دانشگاه قبلی گذشته باشد.
- اگر متقاضی دارای غیبت وظیفه عمومی باشد، مجاز به شرکت در آزمون نیست. حتی در صورت پذیرش نیز، قبولی این افراد لغو خواهد شد.
- دانشجویانی که اخراجی به شمار می روند، طبق شرایط کنکور وزارت بهداشت تا زمانی که خدمت خود را به پایان نرسانده و یا معافیت دائم را اخذ نکرده اند، نمی توانند ادامه تحصیل دهند.
- حداکثر سنوات تحصیلی در دوره کارشناسی ارشد سه سال می باشد.
- پذیرفته شدگان دانشگاه ها باید برای معافیت تحصیلی خود به یکی از دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه نمایند.
چنانچه می خواهید از رتبه لازم برای قبولی در رشته های پیراپزشکی مطلع شوید، بر روی لینک قرمز کلیک فرمایید
همه چیز درباره شرایط سهمیه بندی کنکور وزارت بهداشت
یکی از موارد مهمی که متقاضیان باید در نظر داشته باشند، شرایط سهمیه در کنکور وزارت بهداشت است. در دفترچه ثبت نام، چند سهمیه اعم از سهمیه آزاد، سهمیه بومی مناطق محروم، و سهمیه رزمندگان و ایثارگران می باشد که به طور اجمالی درباره آن ها توضیح می دهیم.
سهمیه آزاد
به متقاضیانی اشاره دارد که فاقد سهمیه رزمندگان و ایثارگران هستند. این داوطلبان بایستی به سایر شرایط ذکر شده در بالا دقت داشته باشند و بدانند چه کسانی میتوانند در کنکور وزارت بهداشت شرکت کنند.
سهمیه رزمندگان و ایثارگران
یک سوال متداول در بین متقاضیان این است که منظور از سهمیه رزمندگان و ایثارگران در کنکور وزارت بهداشت چیست و چگونه از آن مطلع شویم؟ طبق شرایط کنکور وزارت بهداشت ، مشمولین این سهمیه شامل دو دسته می شوند.
دسته اول متقاضیانی هستند که رزمنده به شمار می آیند و خود در جبهه دفاع مقدس به صورت داوطلبانه حضور داشته اند. دسته دوم، مربوط به ایثارگران پاست که خود دارای بندهای بسیاری است.
به دلیل جزئیات فراوان این قسمت، امکان گنجاندن همه آن ها در این مقاله نیست. اما چنانچه می خواهید همه چیز درباره کنکور وزارت بهداشت را در این باره بدانید، می توانید با مشاوران ما در ایران تحصیل تماس بگیرید.
سهمیه مناطق محروم
بر اساس قوانین کنکور ارشد وزارت بهداشت ، چنانچه داوطلب دارای یکی از موارد زیر باشد، مشمول سهمیه مناطق محروم می باشد. امتیاز برخورداری از این سهمیه آن است که ۳۰ درصد ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی و ۱۰ درصد قطب آزمایشی به مناطق محروم اختصاص داده می شود.
- داوطلب در استان ذکر شده در فرم ثبت نامی متولد شده و حداقل دو مقطع تحصیلی را در یکی از شهرهای حوزه دانشگاه مورد تقاضا سپری کرده باشد.
- داوطلب در یکی از شهرهای حوزه دانشگاه های مورد نظر خود سه مقطع تحصیلی را گذرانده باشد.
- یکی از والدین یا همسر داوطلب در استان درج شده توسط وی متولد شده باشد و او ۵ سال اخیر را در یکی از این استان ها به سر برده باشد.
چنانچه مایل به شناخت رشته های کنکور ارشد وزارت بهداشت هستید، وارد لینک مربوطه شوید
همه چیز درباره کنکور وزارت بهداشت
در توضیحات بالا تلاش کردیم تا شما عزیزان را با شرایط کنکور وزارت بهداشت آشنا کنیم. اما در برخی از موارد دیده می شود که داوطلبان در هنگام ثبت نام با مشکلات متنوعی مواجه می شوند که ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد.
در چنین مواقعی، توصیه نخست ما این است که یک بار دیگر دفترچه را با دقت مطالعه کنید. این دفترچه حاوی همه اطلاعات مورد نیاز نام نویسی همه متقاضیان است. اما چنانچه، با انجام این کار هنوز با مسئله یا ابهام خاصی مواجه شدید، می توانید موضوع را با کارشناسان ما در میان بگذارید تا شما را در اسرع وقت راهنمایی نمایند.
همچنین، پیشنهاد می دهیم که پیش از اتمام فرایند، هتما یک بار دیگر تمام اطلاعات وارد شده را با دقت بررسی کنید تا بعدا دچار مشکل نشوید.
چنانچه می خواهید از رشته های مورد نیاز جذب هیات علمی وزارت بهداشت مطلع شوید، لینک قرمز را انتخاب نمایید
خلاصه مطالب
در این مقاله دیدیم که شرایط کنکور وزارت بهداشت چیست و سعی کردیم که همه نکات را با شیوه ایی ساده بیان کنیم.
شما عزیزان می توانید علاوه بر اخذ جدیدترین اطلاعات در زمینه ثبت نام، زمان برگزاری آزمون و اعلام نتایج، بهترین مشاوره برنامه ریزی، مطالعه، لیست منابع و نحوه تست زنی را از همکاران ما دریافت نمایید. برای این منظور هم می توانید موارد ذکر شده را در سایت مشاهده و هم از طریق شماره های درج شده در جدول زیر، از ساعت ۸ صبح الی ۱ شب با کارشناسان ایران تحصیل تماس بگیرید.
جهت اطلاع از زمان انتشار دفترچه راهنمای ثبت نام و شرایط کنکور وزارت بهداشت و تاریخ برگزاری آزمون از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید. ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس از سراسر کشور و ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ (تماس از استان تهران) تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ شب حتی ایام تعطیل |
مطالب مرتبط
نحوه ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت
پردرآمدترین رشته های پیراپزشکی ایران کدام اند؟
شرایط کنکور وزارت بهداشت
شرایط شرکت در کنکور وزارت بهداشت چیست؟
در این مقاله می توانید همه قوانین ثبت نام و شرکت در کنکور ارشد وزارت بهداشت را مطالعه فرمایید.
چه کسانی میتوانند در کنکور وزارت بهداشت شرکت کنند ؟
همه افرادی که در یکی از رشته های علوم پزشکی در مقاطع تحصیلی مجاز دارای مدرک بوده و از شرایط عمومی و اختصاصی برخوردار باشند.
آیا در آزمون وزارت بهداشت برای مناطق محروم هم سهمیه ایی در نظر گرفته شده است؟
بله، طبق قوانین 30 درصد ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی و 10 درصد قطب آزمایشی به مناطق محروم اختصاص داده می شود.
سهمیه ایثارگران و رزمندگان در کنکور وزارت بهداشت چگونه است؟
از طریق تماس با کارشناسان ایران تحصیل می توانید از همه جزئیات سهمیه های در نظر گرفته شده برای این عزیزان آگاه شوید.
سلام وقت بخیر
من دانشجوی رشته بهداشت عمومی ترم ۷ هستم و تا تیر ۱۴۰۳ لیسانس میگیرم . آیا شرایط شرکت در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت رو دارم یا خیر؟
سلام وقت بخیر
بله حین تحصیل امکان دادن آزمون را دارید ولی تا زمان ورود به دانشگاه باید فارغ التحصیل شوید