سایت همگام انتخاب رشته نهم | ورود به سایت انتخاب رشته نهم
- دسته بندی: مقالات انتخاب رشته
- دیدگاه ها: ۹
- تاریخ بروزرسانی: ۱۰ آذر ۱۴۰۰
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
هر دانش آموز مشغول به تحصیل در پایه نهم تحصیلی باید برای انتخاب رشته در این مقطع به سایت همگام انتخاب رشته نهم مراجعه کند.
البته قبل از هر چیز دانش آموز باید از نحوه ورود به سایت انتخاب رشته نهم آموزش و پرورش و اینکه چگونه در پایه نهم انتخاب رشته کند اطلاعاتی را بدست آورد. در واقع، بعد از ورود به سایت همگام hamgam.medu.ir دانش آموز باید با طی مراحلی انتخاب رشته را انجام دهد.
در این نوشته، با بحثی در رابطه با سایت همگام انتخاب رشته نهم و نحوه انتخاب رشته در آن در خدمت شما هستیم. امیدواریم با مطالعه این مقاله به پاسخ سؤال خود یعنی چگونه انتخاب رشته کنیم در نهم؟ برسید.
جهت اطلاع از نحوه ورود به سامانه همگام انتخاب رشته در پایه نهم تحصیلی از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید. ۹۰۹۹۰۷۲۹۵۲ تماس از سراسر کشور و ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ (تماس از استان تهران) تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ شب حتی ایام تعطیل |
اساس انتخاب رشته نهم در سایت همگام چیست؟
همان طور که خدمت شما عرض کردیم دانش آموز برای انجام انتخاب رشته دبیرستان خود باید به سایت همگام مراجعه کند.
ورود کاربر سایت همگام انتخاب رشته و تکمیل فرم اولویت بندی رشته های تحصیلی براساس موارد مختلفی همچون علاقه و استعداد دانش آموز، نمرات وی در امتحانات و آزمون های هدایت تحصیلی انجام می شود.
انتخاب رشته پایه نهم تحصیلی در سایت همگام و با توجه به شرایطی از طرف دانش آموز صورت می گیرد.
راهنمای تصویری انتخاب رشته نهم در سایت همگام
برای ورود کاربر سایت همگام انتخاب رشته هر فرد باید آدرس سایت همگام یعنی hamgam.medu.ir را در مرورگر گوگل خود تایپ کند.
مرحله بعدی درج رمز ورود و کد ملی در فیلدهای تعبیه شده در سایت همگام است.
با ورود به صفحه شخصی خود در سایت انتخاب رشته نهم آموزش و پرورش نوبت به کلیک بر روی گزینه ای به نام هدایت تحصیلی می رسد.
با کلیک بر روی گزینه مذکور در سایت انتخاب رشته نهم آموزش و پرورش در صفحه باز شده باید بر روی گزینه ای به نام تکمیل فرم هدایت تحصیلی کلیک بفرمایید.
با ورود به بخش فرم هدایت تحصیلی در سایت انتخاب رشته نهم آموزش و پرورش الزاماً باید گزینه نشان داده شده در زیر را بزنید.
در قدم بعدی از آن جایی که باید انتخاب های شما براساس اولویت در سایت انتخاب رشته نهم آموزش و پرورش درج شود جهت اولویت بندی آن ها بر روی شکل نشان داد شده در تصویر زیر کلیک کنید.
در صفحه بعدی باز شده بعد از گزینش و انتخاب دقیق رشته های مورد نظر و درج آن ها در سایت انتخاب رشته نهم آموزش و پرورش باید کلید سبز رنگی به نام ذخیره چیدمان را بزنید.
در انتهای کار و پس از انجام کلیه اقدامات لازم برای انتخاب رشته با کلیک بر روی شکل به نمایش درآمده، برای دریافت فرم انتخاب رشته خود در سامانه همگام اقدام کنید.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتری در رابطه با نحوه ورود کاربر سایت همگام انتخاب رشته با مشاوران ایران تحصیل تماس بگیرید.
هدف از راه اندازی سایت انتخاب رشته نهم آموزش و پرورش چیست؟
سازمان آموزش و پرورش کشور جهت ایجاد هماهنگی های لازم بین نیازهای جامعه حاضر و خصوصیات فردی هر دانش آموز با برنامه های آموزشی مدارس اقدام به طراحی و راه اندازی سایت همگام انتخاب رشته نهم کرده است.
اهداف اساسی آموزش و پرورش از ایجاد سایت همگام انتخاب رشته نهم
- یاری رساندن به دانش آموزان جهت هدایت متوازن و موازی آن ها به سمت انواع و اقسام رشته های تحصیلی ارائه شده بر طبق تمامی سیاست های در نظر گرفته شده در کشور
- کمک به هر کدام از دانش آموزان جهت داشتن انتخاب رشته ای حرفه ای و تعیین مسیر کار و تحصیل وی در مدرسه و دانشگاه
- تشخیص دقیق تمامی استعدادها، توانایی ها و همین طور علایق دانش آموز پایه نهم جهت داشتن بهترین انتخاب رشته در دوران دبیرستان
چه عوامل و عناصری در انتخاب رشته فرد دانش آموز نقش دارند؟
به دلیل اهمیت داشتن اطلاعات و آگاهی در رابطه با این موضوع در این قسمت قصد ارائه اطلاعات لازم را در رابطه با عوامل و عناصر مهم در انتخاب رشته دانش آموز را برای شما دوستان عزیز داریم.
۱) نقش بسیار مهم هدایت تحصیلی در انتخاب رشته فرد در سامانه همگام، انتخاب رشته نهم فرد است.
این هدایت تحصیلی شامل مواردی همچون امتیاز اختصاص داده شده از طرف معلم و مشاور به دانش آموز، نمره های فرد در انواع دروس دوره اول متوسطه، کسب حداقل نمره و امتیاز مورد نیاز در انواع درس های تخصصی و عمومی، اجرای نظرسنجی جداگانه از هر کدام از دانش آموزان در رابطه با رشته تحصیلی مورد علاقه و مواردی از این قبیل می شود.
۲) داشتن مهارت و استعداد لازم برای ورود به رشته تحصیلی که قصد ورود به آن را دارید.
دوستان خوبم تا زمانی که از داشتن استعداد در رشته ای مطمئن نشدید برای انتخاب آن اقدام نکنید. با این کار فقط استرس زیادی به خود وارد می کنید و آینده را با دستان خودتان نابود می کنید.
این کار مثل این است که هیچ گونه استعدادی در بازی والیبال یا بسکتبال نداشته باشید و صرف داشتن علاقه بخواهید به صورت حرفه ای بازی کنید.
خب زمانی که استعداد لازم را ندارید چطور انتظار دارید که بازیکنی حرفه ای در یکی از این دو بازی باشید؟ تازه این گونه فقط زمان و هزینه خود را هدر می دهید.
۳) توجه هر فرد در زمان انتخاب رشته به نیازهای جامعه است. به این صورت که، هر دانش آموز در زمان انتخاب رشته باید این موضوع را هم در نظر بگیرد که نیازهای جامعه از جهت شغلی چیست؟
به این معنا که، در صورتی که جامعه نیاز به افرادی تحصیل کرده در رشته هایی همچون پزشکی و یا پیراپزشکی دارد بهترین کار برای دانش آموزان ورود به رشته تجربی و بعد هم وارد شدن به بازار کار در یکی از رشته های مذکور است.
از طرف دیگر، شاید جامعه به استخدام افراد تحصیل کرده در رشته های گروه مهندسی نیاز بیشتری در مقایسه با رشته های گروه تجربی همچون پیراپزشکی و پزشکی دارد.
اینجاست که بهترین راه روی آوردن دانش آموزان به رشته های گروه ریاضی و ادامه تحصیل در آن هاست.
البته دوستان عزیز دقت داشته باشید که تمامی این انتخاب رشته ها و روی آوردن دانش آموزان به انتخاب و ادامه تحصیل در آن ها تنها در صورت داشتن علاقه و همین طور استعداد لازم در انتخاب آن ها صورت می گیرد.
در غیراینصورت به جز صدمه روحی به دانش آموز و اذیت شدن وی نتیجه دیگری را برای وی به همراه ندارد.
۴) نمره هایی است که داوطلب مؤفق به اخذ آن ها در سال اول متوسطه شده است.
در واقع، هر فردی نمی تواند به هر رشته ای که مورد نظرش است وارد شود. این فرد دانش آموز الزاماً باید نمرات لازم را برای ورود به رشته تحصیلی مورد نظرش بدست آورد.
به عنوان نمونه، دانش آموز گروه تجربی باید در درس ریاضی نمره ۱۳ و در درس علوم تجربی نمره ۱۴ را بدست آورده باشد.
مثال دیگر، رشته علوم انسانی است که فرد باید در درس عربی حداقل نمره ۱۲، در درس مطالعات اجتماعی ۱۳ و در درس زبان و ادبیات فارسی باید نمره ۱۴ را بدست آورده باشد.
برای ورود به سامانه انتخاب رشته دبیرستان بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
موانع مهم در انتخاب رشته صحیح پایه نهم شامل چه مواردی می شوند؟
دوستان عزیز دقت داشته باشید که مواردی هم وجود دارند که به عنوان موانعی مهم در داشتن انتخاب رشته ای مؤفق در پایه نهم به شمار می روند.
در ادامه با ذکر این موانع مهم در زمان انتخاب رشته پایه نهم تحصیلی در خدمت شما دوستان عزیز هستیم.
چشم و هم چشمی با دوستان و فامیل مانعی مهم در داشتن انتخاب رشته موفق
یکی از موانع بسیار مهم در زمان انتخاب رشته تحصیلی در پایه نهم چشم و هم چشمی با دوستان و فامیل و اطرافیان است.
این چشم و هم چشمی آن قدر بد است که می تواند زندگی و آینده فرد را به تباهی بکشاند.
دوستان عزیز باور کنید چون فلان فامیل یا دوست شما برای تحصیل در رشته علوم تجربی اقدام کرده شما هم نباید به این رشته وارد شوید.
باور کنید قرار نیست همه در فامیل دکتر شوند. اگر علاقه ای به رشته علوم تجربی ندارید نباید از سر چشم و هم چشمی به رشته تجربی وارد شوید.
تازه تصورش را هم بکنید که علاقه ای هم به درس های رشته تجربی نداشته باشید. آن وقت دیگر چند سال تمام باید درس هایی را که کوچکترین علاقه ای به مطالعه آن ها ندارید را بخوانید، این واقعاً عذاب آور و اذیت کننده است.
اجبار پدر و مادرها برای ادامه تحصیل فرزندانشان در رشته تحصیلی خاص
مانع بزرگ دیگری که بر سر راه انتخاب رشته موفق دانش آموزان وجود دارد اجبار پدر و مادرها برای ورود فرزندانشان به رشته تحصیلی است که آن ها می خواهند.
به نظر من هیچ چیز بدتر از این نیست که به زور و اجبار دیگران مخصوصاً والدین به تحصیل در رشته ای روی بیاورید.
بسیاری از والدین چون خودشان نتوانسته اند به تحصیل در رشته ای خاص مانند مهندسی مکانیک یا مهندسی برق بپردازند فرزندان خود را مجبور به تحصیل در آن ها می کنند.
اما این کار فقط نابود کردن آرزوهای دانش آموز و آینده وی است. این که چند سال رشته تحصیلی را بخوانید که هیچ علاقه ای به آن ندارید واقعاً سخت است.
جهت دانلود تست علاقمندی به رشته تحصیلی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
توجه نداشتن به مهارت ها و توانایی های لازم برای انتخاب رشته
افراد بسیاری هستند که هنوز هم فکر می کنند تنها باید به علاقه در انتخاب رشته توجه کرد و داشتن مهارت و توانایی های لازم هیچ اهمیتی ندارد.
اما باید عرض کنیم که از قضا بحث داشتن مهارت و توانایی در زمان ورود به رشته ای خاص بسیار مهم است و در صورت عدم توجه به آن عواقب خوبی در انتظار فرد نیست.
پادکست صوتی مقاله
برای آشنایی با نحوه انتخاب رشته در سایت انتخاب رشته همگام از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید. ۹۰۹۹۰۷۲۹۵۲ تماس از سراسر کشور و ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ (تماس از استان تهران) تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ شب حتی ایام تعطیل |
مطالب مرتبط
سایت همگام انتخاب رشته نهم
برای انتخاب رشته در پایه نهم باید چگونه اقدام کرد؟
برای انتخاب رشته در پایه نهم باید به سایت همگام انتخاب رشته نهم وارد شوید و مراحل لازم برای انتخاب رشته را در آن طی کنید.
چگونه انتخاب رشته کنیم در نهم؟
برای اطلاع از نحوه انتخاب رشته در پایه نهم و همین طور نحوه ورود کاربر سایت همگام انتخاب رشته با مشاوران مجموعه ایران تحصیل تماس بگیرید.
سایت انتخاب رشته نهم آموزش و پرورش چه نام دارد؟
سایت انتخاب رشته نهم آموزش و پرورش سایت همگام نام دارد.
به هنگام پر کردن فرم اولویت بندی در سایت همگام به چه چیزهایی نیاز داریم؟
به کد ملی و رمز عبور نیاز داریم که در این مقاله برای شما به صورت کامل توضیح داده شده است.
سلام خسته نباشید من کلاس نهم هستم و دو روز دیگه باید انتخاب رشته کنم من کلاس نهم معدلم شد ۱۷.۵۷و در کلاس هشتم ۱۸.۷۱و هفتم ۱۸.۹۷ و الان کارنامه نهمم اومده فارسی ۱۷و عربی۱۳و مطالعات ۱۲به نظرتون میشه برم انسانی میشه زودتر پاسخ بدید ممنون
سلام وقت بخیر
احتمال قبولی را دارید اما باید معدل های شما هم برسی شود تا دقیق تر تصمیم گرفت به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم مرادیان داخلی ۱۱۲در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام خسته نباشید من خیلی رشته دبیری را دوستدارم و علاقه شدیدی به دبیری دارم و کلاس نهم هستم به نظرتون با چه رشته نظری میتوانم بدون اذیت شدن در طول تحصیل تا کنکور بخونم
سلام وقت بخیر
بهتر است رشته علوم انسانی را انتخاب کنید
سلام خسته نباشید
من دانش اموز پایه دهم ک رشته تجربی رو انتخاب کردم و الان که یک هفته از شروع مدرسه گذشته منصرف شدم و میخوام تغییر رشته بدم به انسانی..
معدلم۱۹/۹۳هست.
ولی مدیر و معاون مون نمیزارن تغییر بدم باید چیکار کنم؟؟؟
با سلام
برای تغییر رشته باید موافقت مدیر مدرسه را دریافت کنید
سلام عالی بود ممنونم😍
من میخوام ثبت نام کنم
سلام . از مدیریت مدرسه محل تحصیل رمز همگام ثبت نام را دریافت کنید . سپس در سامانه ثبتنام مدارس / ثبتنام را انجام دهید