شرایط و مراحل خروج از کشور دانشجویان + آیین نامه ۱۴۰۲
- دسته بندی: نظام وظیفه
- دیدگاه ها: ۳۰۰
- تاریخ بروزرسانی: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
شرایط و مراحل خروج از کشور دانشجویان ۱۴۰۲ مشخص شد. آن دسته از دانشجویان یا فارغ التحصیلان دانشگاه های کشور که از مشمولان خدمت سربازی به شمار رفته و قصد دارند تا با هدف سفرهای علمی، مطالعاتی، زیارتی، سیاحتی، و یا پیگیری درمان از کشور خارج شوند، می توانند در صورت برخورداری از شرایط ذکر شده در آیین نامه خروج از کشور برای دانشجویان و مشمولین فارغ التحصیل می توانند در زمان های محدودی سفر نمایند. قابل ذکر است که تعداد دفعات و مدت زمان مجاز خروج از کشور دانشجویان برای هر کدام از این سفرها متفاوت می باشد.
در ادامه علاوه بر پرداختن به نحوه اخذ مجوز خروج از کشور دانشجویان ، در مورد مدارک و شرایط لازم نیز توضیح خواهیم داد. همچنین، متقاضیان گرامی می توانند در صورت مواجه با هر گونه سوال یا مشکل در هنگام کسب موافقت برای خروج با کارشناسان نظام وظیفه ایران تحصیل تماس گرفته و مشاوره تخصصی دریافت کنند.
به منظور آشنایی با شرایط و مراحل خروج از کشور دانشجویان و فارغ التحصیلان در فرجه یکساله از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید. 9099075307 تماس از سراسر کشور و 9099075307 (تماس از استان تهران) تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از 8 صبح الی 1 شب حتی ایام تعطیل |
آیا خروج از کشور برای دانشجویان امکانپذیر است؟
برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها که دوره خدمت ضرورت را نگذراننده، سفر به خارج از کشور به دلیل نداشتن کارت پایان خدمت بسیار دشوار می شود. با این حال در برخی از مواقع به دلیل شرایط گوناگون ممکن است که سفر خارجی ضرورت داشته باشد. از این رو، یک سری تسهیلات خاص تحت عنوان خروج از کشور در فرجه یکساله برای مشمولان در حال تحصیل یا فارغ التحصیلان دانشگاه های مختلف فراهم شده است که برخورداری از شرایط در نظر گرفته الزامی می باشد.
البته این سفرها تنها برای یک بازه زمانی محدود می باشد و تنها برای اهداف خاصی امکانپذیر است. اگر دانشجویی قصد استفاده از این تسهیلات را داشته باشد، بایستی حداکثر 6 ماه و حداقل 2 هفته قبل از زمان مقرر برای خروج درخواست خود را ارائه دهد. چنانچه به تشخیص نظام وظیفه و دانشگاه محل تحصیل، متقاضی دارای شرایط و مدارک معتبر خروج از کشور برای مشمولین فارغ التحصیل را داشته باشد، قادر خواهد بود تا سفر خود را انجام دهد.
مراحل خروج از کشور دانشجویان
در صورت برخورداری از شرایط خروج از کشور برای مشمولین فارغ التحصیل لازم است که آقایان ابتدا حتماً کد سخا خود را دریافت نموده و به روش اینترنتی درخواست خود را به ثبت رسانند. برای این منظور لازم است که مطابق با روش زیر عمل شود.لازم به ذکر است که این مراحل برای دانشجویان تمامی دانشگاه های سراسری و آزاد یکسان می باشد.
مرحله 1 : مراجعه به پلیس + 10 و بانک قوامین |
|
مرحله 2: ورود به سایت خدمات نیروی انتظامی | 1. وارد شدن به سایت به آدرس http://services.epolice.ir
2. وارد نمودن نام کاربری ( کد ملی) و رمز عبور ( شماره سخا) 3. وارد شدن به صفحه مربوطه و پر کردن اطلاعات شخصی 4. ورود به بخش وظیفه عمومی 5. وارد کردن درخواست جدید، در آدرس محل سکونت، انتخاب کشور مورد نظر، انتخاب نوع سفر 6. کلیپ جهت دریافت مجوز خروج از کشور 7. قبول گزینه های مربوط به تعهد نامه، شرایط و به ثبت رساندن درخواست
|
مرحله 3: پرداخت کردن مبلغ خواسته شده | 1. وارد شدن به صفحه پرداخت وجه
2. مراجعه به درگاه بانک قوامین و ثبت درخواست و پرداخت مبلغ مربوطه
|
مرحله 4: بررسی از طریق دانشگاه | 1. ورود به بخش وضعیت درخواست سایت نظام وظیفه اعلام ارسال به دانشگاه
2. مراجعه حضوری به دانشگاه پس از یک روز به منظور تایید درخواست 3. ورود به بحث وضعیت درخواست پس از یک روز از تایید دانشگاه 4. بررسی مدارک ارسال شده توسط نیروی انتظامی 5. در صورت تایید نیروی انتظامی پرداخت وثیق است طریق درگاه بانک قوامین 6. وارد نمودن شماره حساب بانک قوامین و تایید تمامی مراحل
|
به منظور کسب اطلاعات در مورد تحصیل مجدد در یک مقطع مشمولان وارد لینک شوید
شرایط خروج از کشور برای مشمولین فارغ التحصیل
سازمان نظام وظیفه قوانین مربوط به خروج از کشور دانشجویان را متناسب با نوع سفر کرده است. به طور کلی انواع سفرهای مجاز برای دانشجویان مشمول عبارتند از سفرهای علمی، سفرهای زیارتی، سفرهای مطالعاتی، سفرهای سیاحتی، سفر ورزشی، و پیگیری درمان و مداوای بیماری
در ادامه به بررسی شرایط اخذ مجوز ادامه از این سفر را به تفکیک خواهیم پرداخت.
سفرهای علمی:
- متقاضی مشمول بایستی دارای معافیت تحصیلی و فاقد غیبت سربازی باشد
- واگذاری وثیقه نقدی یا ضمانت بانکی الزامی می باشد. لازم به ذکر است که سفرهای مطالعاتی در مقاطع تحصیلات تکمیلی به عنوان سفر علمی محسوب میشوند.
سفر های زیارتی:
- برخورداری از معافیت تحصیلی و یا مشخص بودن وضعیت تحصیلی مشمول
- عدم غیبت سربازی
- برخورداری از سنوات اولیه تحصیلی ایران سنوات ارفاقی ( برای دانشجویان در حال تحصیل)
- واگذاری وثیقه نقدی در زمان تعیین شده
- درخواست مجوز خروج موقت از کشور
- برخورداری از شرایط خروج از کشور دانشجویان که در آن محدوده زمانی، مشخصات شناسنامه ای، کد ملی، سال ورود دانشگاه، مقطع تحصیلی نام کشور و علت مسافرت مشخص شده است
- وثیقه سفر زیارتی برای مشمولان متعهد به خدمت به شکل وجه نقدی یا ضمانت بانکی
سفرهای مطالعاتی:
- برخورداری از معافیت تحصیلی
- واگذاری ودیعه نقدی یا ضمانت نامه بانکی به همراه معرفی معاونت وظیفه عمومی استان محل سکونت یا موسسات مالی. ارائه اصل رسید نیز به مرکز وظیفه عمومی استان محل سکونت اعضا می باشد
- ارائه درخواست به دانشگاه مربوطه وزارت علوم یا وزارت بهداشت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد
سفرهای سیاحتی:
- عدم غیبت سربازی
- داشتن معافیت تحصیلی
- واگذاری وثیقه نقدی یا ضمانت نامه بانکی
سفر های ورزشی:
- عدم اشتغال به دوره خدمت وظیفه عمومی
- نداشتن غیبت سربازی
- داشتن معافیت تحصیلی
- برخورداری از ماده قانونی در صورت فارغ التحصیلی، انصراف، اخراج ترک تحصیل
- ارائه معرفی نامه سرباز قهرمان از سوی ستاد کل نیروهای مسلح
- برخورداری از برگ آماده به خدمت بدون غیبت در مهلت قانونی
- واگذاری وثیقه و دریافت مجوز از سوی وزارت ورزش و جوانان
پیگیری و مداوای بیماری:
- نداشتن غیبت و برخورداری از معافیت موقت جهت معالجه بیماری
- اخذ تایید شورای عالی پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا شورای عالی پزشکی سازمان وظیفه عمومی ناجا
مدت زمان و تعداد دفعات مجاز خروج از کشور دانشجویان
توجه داشته باشید که مدت زمان و تعداد دفعات مجاز خروج از کشور دانشجویان در هر کدام از انواع سفر متفاوت می باشد و گاها امکان تمدید آنها وجود ندارد.
نوع سفر | حداکثر مدت زمان خروج از کشور دانشجویان
|
سفر علمی | برای مقالات، کنفرانس های علمی حداکثر
|
سفر زیارتی | برای دانشجویان و طلاب علوم دینی به کشورهای عراق و عربستان حداکثر 30 روز برای حج تمتع 50 روز
|
فقرای مطالعاتی | برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد شش ماه
برای دانشجویان دکترا یک سال ( این مهلت غیر قابل تمدید خواهد بود)
|
سیاحتی | حداکثر20 روز
درخواست دانشگاه محل تحصیل نهایتاً 30 روز
|
پیگیری درمان و مداوای بیماری | بستگی به تایید شورای پزشکی دارد
|
فرم درخواست خروج از کشور دانشجویان
دانشجویان گرامی که قصد سفر به خارج از کشور را دارند، بایستی حتما فرم خروج از کشور دانشجویان را ار دانشگاه محل تحصیل خود دریافت کرده و پس از تکمیل آن را به دانشکده تحویل دهند. این فرم برای دانشجویان مقاطع مختلف اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد، و دکتری متفاوت می باشد.
متقاضیان می بایست با توجه به تعداد دفعات مجاز خروج از کشور دانشجویان که قبلا نیز ذکر شد، فایل پیوست شده را طبق مراحل شرح شده ارائه داده و از طریق سازمان نظام وظیفه و دانشگاه محل تحصیل اقدام کنند.
در این فرم به ریاست محترم دانشکده، مدیریت دانشگاه و معاونت محترم دانشجویی درخواست می دهد. توجه داشته باشید که مهر و امضای مسئولان مربوطه در این فرم ها الزامی است.
برای دریافت pdf شرایط و مراحل خروج از کشور دانشجویان وارد لینک شوید.
خلاصه مطالب
در این مقاله هدف ا ارائه اطلاعات لازم در مورد شراط، مدت زمان و دفعات مجاز خروج از کشور دانشجویان بود و تلاش کردیم تا شما را با مراحل ثبت درخواست و کسب موافقت آشنا نماییم.
با این وجود، چنانچه در مورد روند خروج از کشور مشمولین و دانشجویان یا فارغ التحصیلان نیازمند راهنمایی بودید، تیم خبره ایران تحصیل که سال ها در زمینه نظام وظیفه فعالیت داشته است آماده ارائه خدمت رسانی به شما دوستان گرامی می باشد. برای این امر می توانید از ساعت 8 صبح الی 12 شب در تمامی روزهای هفته از طریق شماره ها درج شده در جدول زیر با ما در ارتباط باشید.
بجهت اطلاع از هزینه و مدارک لازم برای خروج از کشور دانشجویان در تمامی دانشگاه های کشور از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید. 9099075307 تماس از سراسر کشور و 9099075307 (تماس از استان تهران) تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از 8 صبح الی 1 شب حتی ایام تعطیل |
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
آیا خروج از کشور دانشجویان میسر است؟
بله. البته فرد باید شرایطی هم برای انجام این کار داشته باشد. برای اطلاع از شرایط خروج از کشور مشمولان با مشاوران ایران تحصیل در این رابطه تماس حاصل فرمایید.
آیا خروج از کشور حین سربازی هم امکان پذیر است؟
در رابطه با خروج از کشور حین سربازی و امکان پذیر بودن یا نبودن آن با مشاوران ما تماس بگیرید.
آیا خروج از کشور بدون سربازی امکان پذیر است؟
بله. اما هر فرد مایل به سفر لزوماُ باید شرایطی برای این امر داشته باشد.
آیا خروج از کشور سربازان امریه ممکن است؟
برای اطلاع از پاسخ این سؤال مهم می توانید با مشاوران مجموعه ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید تا از آخرین اخبار در این رابطه مطلع شوید.
باسلام واحترام ایابامرخصی تحصیلی میشود پاسپورت گرفت وبه ترکیه رفت ضمنا بفرمائید چقدروثیقه میخواهد؟
سلام وقت بخیر برای وثیقه باید مبلغ 30 میلیون تومان نزد نظام وظیفه بگذارید و خود نظام وظیفه برای شما مهلت تعیین میکند که چه تاریخی باید برگردین
سلام پسرم دانشجوى ارشد هست وثيقه سياحتى گذاشته رفته كانادا اونجا پذيرش تحصيلى گرفته ميخواد بمونه ما چطور ميتونيم وثيقه را تبديل به تحصيلى كنيم؟وثيقه سياحتى تا ١٠مهر وقت داره.
سلام وقت بخیر
اگه تا 10 مهر برنگرده وثیقه غیر قابل برداشته
تماس بگیرید
سلام من دانشجو هستم و درخواست خروج رو از طریق سامانه برای دانشگاه فرستادم.اما مسئولین دانشگاه میگن سایت مشکل داره و نمیتونن وارد بشن که تایید کنن و میگن باید درخواست کتبی برات بنویسیم و بری اقدام کنی برای مراحل بعد
میخواستم ببینم بعد از گرفتن نامه از دانشگاه..نامه رو باید ببرم پلیس +۱۰ یا نظام وظیفه؟
سلام وقت بخیر میتونید نامه را به سازمان وظیفه عمومی ارائه بدهید
سلام دانشجو ترم سوم دکترا هستم آیا زمان باز بودن دانشگاه مهر آبان میتونم سفر توریستی برم آموزش اجازه میده؟اگه اجازه ندن باید چکار کنم ممنون میشم جواب بدهید؟
سلام اگر مشکلی برای روند تحصیلی تون پیش نیاد میتونید اقدام کنید
یه سوال دیگه چقدر وثیقه ی برا سفر توریستی اروپا میگیرن پس از بازگشت استرداد میشه ؟ممنون سریع جواب دهید
سلام مبلغ 30 تا 35 میلیون تومان که بعد از بازگشت ب حساب تون واریز میشود
سلام من دانشجو دکتر ترم سه هستم آیا با ویزای توریستی در مهر وابان آموزش ایراد میگیرد یانه؟چکار باید کنم
سلام باید از سایت سخا درخواست مجوز خروج از کشور را ثبت کنید
سلام وقت بخیر یک سوال مهم داشتم.من اگه بخوام ترم سه از دانشگاه دولتی مرخصی بگیرم تو اون تایم مرخصی اگه درخواست خروج از کشور سیاحتی بدم دانشگاه قبول میکنه؟
سلام
بله دانشگاه با توجه به مدت زملنی که نظام وظفه به شما میدهد موافقت میکند
سلام متاسفانه خط تلفن تماس برقرار نمیشه 9099075307
با سلام
بدون پیش کد با خطوط تلفن ثابت تماس بگیرید
سلام من مجوز خروج دانشجویی به ترکیه دارم و از ترکیه هم میخوام به یک کشور دیگه برم تو کامنت ها خوندم که شما به سئوال یکی از مخاطبین جواب داده بودید باید دو مقصد در سامانه ثبت شود ولی چنین گزینه ای در سامانه سخا وجود ندارد و تنها یک کشور را می توان انتخاب کرد کمی من سردرگم شدم اگه راهنمایی کنید.
سلام وقت بخیر
در صورت برگشت به ایران باید دو مقصد زد