ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ بخشنامه 1403 | ایران تحصیل

اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

بسیاری از مشمولین خدمت نظام‌وظیفه این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ هر شخصی که به سن مشمولیت خدمت سربازی می رسد، باید دوران خدمت نظام‌وظیفه عمومی را به مدت 2 سال بگذراند. اما یکسری معافیت‌ها برای خدمت سربازی وجود دارد که اگر شخصی شرایط لازم را داشته باشد، می تواند معافیت خود را دریافت کند.

معافیت کفالت یکی از انواع معافیت‌های خدمت سربازی است که بسیاری از مردان سعی می کنند از طریق این نوع معافیت استفاده کنند. معافیت کفالت به این معنی است که شخص از مکفول خود که توانایی مراقبت و نگهداری از خود را ندارد، مراقبت کند. در چنین شرایطی فرد مشمول خدمت سربازی، سرپرستی یکی از اعضای خانواده از جمله مادر، پدر، خواهر و برادر خود را بر عهده دارد و دارای شرایط اخذ معافیت سربازی می باشد. اما بسیاری این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ در ادامه این مقاله از ایران تحصیل به بخشنامه سال 1403 در این خصوص اشاره خواهیم کرد.

منظور از معافیت کفالت چیست؟

👈 معافیت کفالت یکی از انواع معافیت های خدمت نظام وظیفه سربازی است که در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. همانگونه که می دانید افرادی که به سن 18 سالگی می رسند، باید حتما دوران خدمت نظام وظیفه خود را سپری کنند. اما بسیاری سعی می کنند با استفاده از شرایط مختلف از جمله بهره از معافیت سربازی، خدمت نظام وظیفه خود را نگذرانند. و اگر شخصی معافیت خود را اخذ کند، کارت معافیت خواهد گرفت. در سال های اخیر قوانین زیادی در ارتباط با معافیت تصویب شده است.

👈معافیت کفالت یکی ازانواع معافیت ها می باشد که به دو صورت دائم و موقت می توان از آن استفاده کرد. در معافیت کفالت دائم، فرد شمول به دلیل بیماری یا از دست دادن یکی از اعضای درجه یک خانواده، امکان رفتن به خدمت سربازی را ندارد و می تواند یکی از نواع معافیت کفالت مثل معافیت کفالت مادر را دریافت کند. در حالیکه در معافیت کفالت موقت، شخصی مشمول تنها برای مدت معینی به خدمت سربازی نخواهد رفت و پس از اتمام دوران مشخص شده، باید حتما دوران خدمت سریازی را طی کند. در چنین شرایطی فرد مشمول، براساس نوع معافیت خود، با دریافت تأییدیه از شورای پزشکی خدمت نظام وظیفه عمومی و براساس نظر کارشناس سازمان نظام وظیفه می‌تواند کارت معافیت خود را اخذ نماید. اما بسیاری از افراد، این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ در ادامه به مراحل و شرایط دریافت معافیت کفالت و همچنین انواع آن اشاره خواهیم کرد.

برای مطالعه تحقیقات محلی معافیت کفالت مادر کلیک کنید.

منظور از معافیت کفالت چیست؟

آشنایی با انواع معافیت کفالت

👈همانگونه که اشاره کردیم گاهی فرد به دلیل بیماری یکی از اعضای خانواده، سرپرستی آن شخص را بر عهده خواهد داشت. از این رو انواع معافیت ها به موارد زیر قابل تقسیم هستند:

✔️معافیت کفالت مادر

✔️معافیت کفالت پدر

✔️معافیت کفالت پدربزرگ

✔️ معافیت کفالت مادر بزرگ

✔️معافیت کفالت خواهر

✔️معافیت کفالت برادر

✔️معافیت کفالت فرزند

✔️معافیت کفالت والدین معلول

✔️ معافیت کفالت سه خواهری

✔️معافیت کفالت هریک از اعضای نیازمند به مراقبت در خانواده

جهت مشاهده نمونه استشهاد محلی برای اخذ معافیت  بر روی لینک کلیک نمایید.

اخذ معافیت کفالت چه مدت طول می کشد؟

👈آن دسته از مشمولینی که به دنبال گرفتن کارت معافیت سربازی خود هستند و این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ لازم است بدانند که برای گرفتن معافیت کفالت باید یکسری مراحل را طی کنید و سازمان نظام وظیفه پس از بررسی مدارک و درخواست شما رأی نهایی جهت معافیت کفالت دائم یا موقت شما را صادر خواهد کرد. اخذ معافیت کفالت شامل مراحل زیر می باشد:

در مرحله اول شخصی که مشمول خدمت سربازی است باید با ۳ نفر شاهد به محضر  مراجعه کند و گواهی اختصاصی جهت ارائه به محضر را امضا کند.

در گام بعد لازم است فرد مشمول دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی را از سامانه اینترنتی پلیس + ۱۰ دریافت نماید.

در مرحله بعد باید به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس + ۱۰) مراجعه کند.

در قدم بعد باید درخواست کفالت را در سامانه نظام وظیفه ثبت کند.

در این مرحله اطلاعات بارگذاری شده توسط سازمان وظیفه عمومی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

در قدم بعد سازمان وظیفه عمومی از اداره ثبت احوال محل تولد پدر و مادر مشمول استعلام خواهد گرفت.

پس از ثبت درخواست در یکی از  دفاتر پلیس + ۱۰، فرد مشمول خدمت به سازمان وظیفه عمومی جهت استعلام از ثبت احوال مکان زندگی پدر و مادر مراجعه می کند.

در گام آخر در صورت پذیرش مشمول از سوی سازمان نظام وظیفه عمومی صادر خواهد شد.

📣 اطلاعیه 📣 

آن دسته از افرادی که این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ باید ابتدا یکسری مراحل را طی کنند تا بتوانند کارت معافیت سربازی خود را دریافت نمایند.

شرایط دریافت معافیت کفالت چیست؟

 

شرایط دریافت معافیت کفالت چیست؟

👈تا اینجا به این سوال که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ پاسخ دادیم. اما برای اینکه بتوانید معافیت کفالت را دریافت کنید، حتما باید از یکسری شرایط عمومی و اختصاصی برخوردار باشید. هرچند شما تمام مراحل مربوط به اخذ معافیت سربازی را انجام دهید، اما لازم است شرایطی که در بخشنامه 1403 معافیت کفالت اعلام شده است را داشته باشید تا بتوانید درخواست خود را برای معافیت موقت یا دائم به سازمان نظام وظیفه ارائه کنید. شرایط عمومی اعلام شده برای همه داوطلبان معافیت کفالت الزامی است و شرایط اختصاصی نیز به تفکیک هر کدام از انواع معافیت کفالت، مشخص می شود که ادامه بر هر کدام از این شروط خواهیم پرداخت.

شرایط عمومی جهت دریافت معافیت کفالت

✔️شخص مشمول معافیت کفالت باید حتما در سن مشمولیت سربازی قرار داشته باشد.

✔️در صورت داشتن غیبت در طول دوران سربازی، باید حتما غیبت خود را موجه سازد.

✔️فرد مشمول معافیت کفالت، باید تنها شخصی باشد که مسئولیت مراقب و نگهدارنده اعضای خانواده را بر عهده دارد.

 

برای مدارک معافیت کفالت روی لینک کلیک کنید.

 

شرایط اختصاصی برای اخذ معافیت کفالت

سن پدر فردی که مشمول معافیت کفالت است باید حتما بالای ۷۵ سال باشد.

پدر مشمول معافیت کفالت زیر سن ۷۵ که دارای مشکلات پزشکی می باشد و نیازمند مراقبت است.

حمایت کردن از مادری که همسر خود را از دست داده و فرد مشمول تنها فرزند پسر بالای ۱۸ سال وی می باشد.

فرد مشمول معافیت کفالت، خواهری داشته باشد که نه ازدواج کرده، نه پدر و نه فرزند پسری که از او مراقبت کند و فرد مشمول تنها برادر بالای ۱۸ سال وی می باشد.

فرد مشمول برادری داشته باشد که بالای ۱۸ سال است و توان مراقبت از خود به علت مشکلات پزشکی و یا روانی را ندارد و همچنین پدر خود را از دست داده است. در چنین شرایطی فرد مشمول باید تنها برادر بالای ۱۸ سال وی باشد.

فرد مشمول برادری کمتر از ۱۸ سال داشته باشد که پدر خانواده را از دست داده یا برادر وی بالای ۱۸ سال باشد.

فرد مشمول معافیت کفالت، پدر بزرگی داشته باشد که نیازمند مراقبت پزشکی است و فرزندی غیر از فرد مشمول ندارد.

داشتن مادربزرگ بدون فرزندی که همسر خود را نیز از دست داده است.

در شرایطی که پدر یا برادر فرد مشمول هنگام خدمت سربازی فوت کرده باشند، دریافت معافیت کفالت امکان پذیر است.

برادر فرد مشمول حین خدمت که بعد از وی برادری بالای ۱۸ سال در خانواده نباشد و پدر خود را از دست داده باشند. در این صورت فرد مشمول می بایست در غیاب برادر حین خدمت خود از مادر و خواهرش که همسر ندارد، مراقبت کند.

 

🔗 برای اطلاع از شرایط معافیت کفالت پدر تحت پوشش کمیته امداد بر روی لینک کلیک کنید. 

مدارک لازم جهت دریافت معافیت کفالت

👈 تا اینجا سعی کردیم در ارتباط با این پرسش بسیاری از افراد مشمول خدمت سربازی در این رابطه که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ پاسخ دهیم و شرایط عمومی و اختصاصی معافیت کفالت را بررسی کردیم. اما برای ثبت درخواست این نوع از معافیت، شما باید حتما مدارک زیر را ارائه نمایید:

✔️ارائه برگ تکمیل شده وضعیت خدمت نظام وظیفه مشمولان (برگه شماره 2 در دفترچه خدمت نظام وظیفه)

✔️ارائه عکس رنگی ۲*۳ با زمینه سفید و تمام رخ از فرد مشمول

✔️ارائه تصویر اصل کارت ملی یا کارت ملی موقت

✔️ارائه تصویر همه صفحات شناسنامه عکس‌ دار

✔️بارگذاری تصویر گواهی آخرین مدرک تحصیلی فرد مشمول که از سوی مراجع صادر کننده یا اداره ثبت اسناد برابر با اصل می باشد. مشمولان دارای تحصیلات غیر از تحصیلات دانشگاهی، باید برگه شماره ۳ دفترچه نظام وظیفه را تکمیل کنند.

✔️ارائه برگ واکسیناسیون به صورت پر شده (برگه شماره ۴ در دفترچه خدمت نظام وظیفه)

✔️ارائه کردن گواهی اشتغال به خدمت از یگان خدمتی مشمول برای آن دسته از افرادی که در حین خدمت برای دریافت معافیت کفالت اقدام می کنند.

✔️ارائه تصویر همه صفحات شناسنامه مادر، پدر، خواهران و برادران مشمول

✔️بارگذاری برگ تکمیل شده استعلام آخرین وضعیت مشمول (برگه شماره ۱ در دفترچه خدمت نظام وظیفه عمومی)

✔️ بارگذاری برگ معاینه اولیه مشمولان به صورت تکمیل شده (برگه شماره ۵ در دفترچه خدمت نظام وظیفه عمومی)

 

📣 اطلاعیه 📣 

افرادی که مایل به دریافت معافیت کفالت هستند، باید قبل از هر چیز مدارک درخواستی از سوی سازمان نظام وظیفه را به همراه داشته باشند.

 

مشاوره اخد معافیت کفالت

مشاوره اخذ معافیت کفالت

👈شرایط دریافت معافیت کفالت برای افرادی که متقاضی استفاده از این فرصت هستند، به دو صورت دائم یا موقت می باشد. افراد مشموال می توانند پس از بررسی بخشنامه جدید سازمان نظام وظیفه در سال 1403 و شرایط و مدارک اعلام شده از سوی این سازمان، برای دریافت کارت معافیت خود اقدام کنند. در این مطلب سعی کردیم در ارتباط با این سوال که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ توضیحاتی ارائه کنیم.

👈اما در مورد مدت زمان اخذ معافیت کفالت باید توجه داشته باشید که افرادی که دارای شرایط لازم هستند، می توانند در حین استفاده از معافیت تحصیلی، برای معافیت کفالت نیز درخواست دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس بگیرید تا مشاوران مجرب ما در این مجموعه اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

👈در ارتباط با مدت زمان کفالت، باید اشاره کنیم که معافیت کفالت مادر که همسر خود را از دست داده است، به صورت موقت و به مدت سی ماه خواهد بود و این سی ماه از زمان فوت همسر محاسبه می گردد و در پایان مدت تعیین شده از سوی سازمان نظام وظیفه، در صورت برخورداری از شرایط اعلام شده،  معافیت موقت تبدیل به معافیت دائم خواهد شد. شما عزیزان برای کسب اگاهی از شرایط تبدیل معافیت کفالت موقت به دائم می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما باشند.

 

جدیدترین اخبار پیرامون معافیت کفالت

📌 شرایط معافیت از خدمت سربازی به علت کفالت والدین اعلام شد

براساس قوانین و مقررات سازمان خدمت نظام وظیفه عمومی، داشتن سن ۱۸ سال تمام موقع طرح پرونده در هیئت رسیدگی، عدم داشتن غیبت سربازی، تنها شخص مراقب یا نگهدارنده به عنوان سرپرست خانواده از جمله شری مهم جهت اخذ معافیت‌ کفالت است که مشمولان خدمت سربازی باید در اولین مراحل ثبت درخواست خود به آن توجه کنند. 

علاوه بر این برخی از افراد تک‌ فرزند خانواده در نوع معافیت کفالت پدر متقاضی دریافت معافیت تک‌ فرزندی از طریق سن پدر هستند که با توجه به قوانین موجود، سن پدر برای اخذ این نوع معافیت، ۷۵ سال به بالا می باشد و هر پسر تک‌ فرزند خانواده، براساس میزان سن پدر و وضعیت جسمانی وی این شرایط را دارد که درخواست معافیت کفالت پدر را در سازمان نظام وظیفه ثبت کند.

📌 شرایط معافیت کفالت پدر بالای 60 سال در سال 1403 اعلام شد

آن دسته از افراد مشمول خدمت نظام وظیفه سربازی که متقاضی دریافت کفالت پدر هستند، براساس دستورالعمل اعلامی سازمان نظام وظیفه عمومی، تنها در صورتی می توانند درخواست خود را ثبت کنند که سن پدر  ۷۵ سال تمام باشد و این اشخاص می توانند جهت دریافت معافیت دائم اقدام نمایند.

معافیت کفالت پدر بر دو نوع موقت و دائم است است و در صورتی که پدر فرد مشمول هنوز به سن ۷۵ سالگی نرسیده، می تواند جهت اخذ معافیت کفالت پدر از کار افتاده یا پدر بیمار اقدام نماید. افراد برای اخذ این نوع معافیت که سن سرپرست خانوار آنها ۶۰ سال به بالا باشد نیز می توانند درخواست دهند. اگر پدر خانواده به علت بیماری، ناتوان گردد و توان سرپرستی خانواده را از دست دهد، متقاضی می توانید مراحل اخذ معافیت کفالت پدر بیمار را طی کند و کارت معافیت دریافت نماید. 

جدیدترین اخبار پیرامون معافیت کفالت

🔗 برای اطلاع از نحوه تبدیل معافیت پزشکی به کفالت بر روی لینک مربوطه کلیک کنید. 

 

خلاصه مطالب

در این مقاله به این سوال بسیاری از افراد مشمول خدمت نظام وظیفه سربازی که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ پاسخ دادیم. آن دسته از افرادی که دارای شرایط اعلام شد از سوی سازمان نظام وظیفه هستند، با ارائه مدارک لازم می توانند براساس قوانین جدید، معافیت کفالت موقت یا دائم خود را دریافت کنند. معافیت کفالت برای هریک از اعضای خانواده از جمله مادر، پدر، خواهر و برادر و… شرایط خاص خود را دارد که در این مطلب به طور کامل به این موارد اشاره شد.

آن دسته از افرادی که این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ باید بگوییم شما برای این نوع معافیت لازم است مراحلی را طی کنید تا بتوانید کارت معافیت خود را پس از بررسی کارشناسان مربوطه دریافت نمایید. چنانچه در ارتباط با مطلب ارائه شده در این مقاله و در خصوص این سوال که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ نیازمند دریافت اطلاعات تکمیلی هستید، می توانید با کارشناسان ما در آکادمی ایران تحصیل تماس بگیرید تا در اسرع وقت راهنمایی های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

🔗 برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید.

 

به این پست امتیاز دهید

اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ 

در این مقاله به مدت زمان اخذ معافیت کفالت اشاره شد.

شرایط دریافت معافیت کفالت چیست؟

در این مطلب به شرایط عمومی و اختصاصی معافیت کفالت اشاره شد. 

مدارک لازم جهت اخذ معافیت کفالت چیست؟

در این مقاله مدارک لازم برای دریافت معافیت کفالت را معرفی کردیم. 

 

نظرات

36 دیدگاه دربارهٔ «اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ بخشنامه 1403 | ایران تحصیل»

  1. Avatar photo اکبر گفت:

    سلام
    من متولد 77 هستم
    پدرم وقتی سه چهار سالم بود فوت شد
    برادرها و خواهر های بزرگترم قبل از اینکه من هجده ساله بشم ازدواج کردن فقط من موندم خواهر کوچکترم و مادرم
    خرج خانه با من بود نمی‌تونستم برم سربازی
    من اصلا مدرسه نرفتم و توی روستا زندگی میکردم نمی‌دونستم میتونم معافیت بگیرم یا غیبت میخورم
    الان اومدم مشهد زندگی میکنم ولی خیلی از کارخانه ها یا کارهای دیگه یکی از مدارک لازم برای استخدام کارت پایان خدمت
    الان میتونم برای معافیت اقدام کنم با توجه به غیبت طولانیم؟ هنوز هم خرج مادر و خواهرم با من و ازدواج نکردم در ضمن عضو کمیته امداد هم هستیم

    1. Avatar photo moshaver3 گفت:

      سلام وقت به خیر
      بستگی به سرایط دقیق شما داره به علت اینکه ذکر این مورد در کامنت امکان پذیر نیست میتونید تماس بگیرین
      مشاور مربوطه در این زمینه سرکارخانم طهماسبی داخلی 108 از ساعت 9 الی 17 روزهای شنبه تا پنجشنبه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن پیش کد و صفر با شماره 9099075307 پاسخگوی شما هستند.

  2. Avatar photo . گفت:

    سلام اگر کسی ۶ ماه از سربازی را رفته باشد و فرار کرده باشد ولی پدرش فوت کرده باشه آیا کفالت مادر را می‌تواند بگیرد؟ و چقدر طول می‌کشد؟

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      شما با وجود غیبت امکان گرفتن کفالت مادر را نخواهید داشت مگر اینکه تا قبل از ۱ سالگی توجیه غیبت کنید تا بتوانید کفالت مادر را بگیریر جهت اطلاع از نحوه توجیه غیبت به نظام وظیفه به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد خانم طهماسبی داخلی ۱۰۸ در ساعات ۸ الی ۱۷ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  3. Avatar photo آرمان گفت:

    سلام خسته نباشید من 27سال سن دارای دو فرزند هستم که مادرم تحت پوشش کمیته امداد و هم مریض هس چشمش عمل شده و باطل شده پدرمم 10ساله فوت کردن یه برادر از خودم بزرگتر دارم یه برادرم از خودم کوچیکتر دارم برای معافیت میتونم اقدام کنم یا نه؟

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      باید از نظر نظام وظبفه دارا ی امتیازاتی باشید با توجه به این برادر بزگ تر دارید و هم چنین راه حل هایی وجود دارد طبق قوانین کمیته امداد بتوانید کفالت مادر را اخذ کنیدبه منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد خانم همامی داخلی 102 در ساعات11 الی 20 روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات در رابطه با امتیازات را در اختیارتان قرار دهند

  4. Avatar photo آریا گفت:

    سلام خسته نباشید ببخشید من کفالت مادر رو گرفتم مدارک رو بردم پلیس ۱۰ و بعد به نظام وظیفه آیا کمیسیون برگزار میکنند و چقدر زمان میبرد تا معافیت رو بگیرم؟؟؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت به خیر
      قطعا کمسیون برای بررسی شرایط برگزار می شود و معمولا 1 ماه زمان میبرد.

  5. Avatar photo جهانگیر محمدی گفت:

    باسلام وخسته نباشید میخواستم ببینم پدر ومادرم را تحت کفالت خودم قرار دادم چند روز طول میکشه تا ثبت بشه وبتون از بیمه استفاده کنند ممنون

    1. Avatar photo مشاور طهماسبی گفت:

      سلام. برای این مورد باید با مشاورین بیمه در ارتباط باشید.

  6. Avatar photo امیر گفت:

    سلام من درخواست معافیت کردم کلی مراحل انجام شده نظام وظیفه میگه باید مرکز استان تایید کنه که شما ترخیص بشید،ولی من نمیتونم خدمت کنم(در حین خدمت هستم) چون خرج خونه رو تنهایی میدم چیکار کنم حالا؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام
      باید منتظر تایید بمانید

  7. Avatar photo امیر گفت:

    سلام وقت بخیر .پدر بنده فوت شدند و یکی از بردارهایم فوت شد و دیگری معافیت پزشکی گرفته .از مرگ پدرم 13سال می‌گذرد و مادر بنده 58سال سن دارند تازه فارغ التحصیل شدم میتونم برای کفالت اقدام کنم آیا میتونم معافیت بگیرم؟؟؟

    1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

      سلام دوست عزیز
      خیر زیرا برادر بزرگ تر دارید.

  8. Avatar photo علیرضا گفت:

    سلام. خسته نباشید. من درخواست معافیت کفالت کردم وتمام مراحل رو گذروندم و منتظر کارت پایان خدمت هستم.میخوام بدونم تا چه زمانی کارت به دستم میرسه. الان ۱۷روز از زمان کمیسون گذشته!

    1. Avatar photo مشاور طهماسبی گفت:

      سلام. صدور کارت حدود 1 ماه زمان میبرد.

      1. Avatar photo رضا گفت:

        سلام واسه ی من ۳ماه طول کشید هنوز نیامده باید از کجا بگیرم همه کاراش هم تمام شده

        1. Avatar photo مشاور طهماسبی گفت:

          سلام. از طریق نظام وظیفه ی شهرتون پیگیری کنید.

  9. Avatar photo میلاد گفت:

    سلام، من برای معافیت کفالت از طریق کمیته امداد مراجعه کردم. کمیسیون هم تشکیل شده الان وارد سایت وظیفه که میشم برام عنوان شده دز قسمت وصعیت مشمول که معافیت کفالت، این یعنی معاف شدم؟؟؟ آیا از این معافیت میتونم برای استخدامی ها شرکت کنم و اینکه چقدر طول میکشه برای صدور کارت

    1. Avatar photo مشاور مرادیان گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله احتمالا درخواست تان تایید شده و در سامانه ثبت شده است معمولا 15 روز کاری برای صدور کارت زمان لازم است بله می توانید در آزمون های استخدامی شرکت نمایید

  10. Avatar photo رضا گفت:

    سلام
    من درخواست معافیت کفالت پدر دادم( ماده ۶ بهزیستی) بیمارستان نظامی نیروی انتطامی و ارتش تایید کردن بیماری شنوایی پدرم شدید هست( ۹۰ دسی بل)، به من گفتن که قراره کمیسیون پزشکی نظام وظیفه تشکیل بشه هفته آینده، حالا میخواستم بدونم همین کمیسیون تایید کنند کافیه؟ یا اینکه ارجاع میدن به شورای عالی پزشکی؟!

    1. Avatar photo مشاور رضایی گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله تایید نهایی توسط کمسیون سازمان وظیفه عمومی انجام می گردد

  11. Avatar photo میلان گفت:

    سلام وقت بخیر
    بنده یک خواهر دارم که تحت پوشش بهزیستی قرار دارند و یک برادر سالم کوچکتر از خودم که 14 ساله است دارم . از طریق بهزیستی شهرستان به کمیسیون پزشکی رفتیم و بعد یک ماه بهزیستی با ما تماس گرفتند که گفتند کمیسیون قبول کرده و چند قطعه عکس و نامه ای از نظام وظیفه شهرستان و همچنین استعلام از ثبت احوال و چند امضا از من و پدر و مادرم گرفتند و بعد گفتند برید هر وقت جواب اومد خبرتان میکنم
    الان چهار ماه است که جواب هنوز نیامده. الان به نظرتان درخواست من موافقت می کنند یانه و جواب نامه کی میاد چون دارم میرم تو غیبت و اگه غیبت داشته باشم در صورت قبولی نمیتونم کفالت بگیرم

    1. Avatar photo مشاور حمامی گفت:

      سلام وقتتون بخیر بله شما میتوانید معافیت مددجو دریافت بفرمایید و برای پیگیری وضعیت پرونده با نظام وظیفه ی استان مراجعه بفرمایید

  12. Avatar photo فرهنگ فروغی گفت:

    سلام خسته نباشید من میخوام برای کفالت مادر اقدام کنم در لیست مدارک نوشته سند خانه یا اجاره نامه هم باید ارائه بشه ، میخواستم ببینم این اجاره نامه یا سند خانه باید به نام مشمول باشد یا مادر؟ سپاس بیکران

    1. Avatar photo مشاور طهماسبی گفت:

      سلام. تفاوتی ندارد سند یا اجاره نامه بنام چه فردی باشد. صرفا باید ارائه شود.

  13. Avatar photo مریم گفت:

    سلام وقت بخیر پسر من به دلیل فوت پدرش کفالت منو گرفت بعد یکسال رفت لندن برای تحصیل ولی با وثیقه زیارتی رفت و وثیقه هم باطل شد آیا میشه بعد سی ماه من اقدام کنم و معافیت پسرم رو بگیرم یا کلا باطل شده ممنون

    1. Avatar photo مشاور ذوالنورنیا گفت:

      سلام وقت بخیر
      تماس بگیرید تا شمارا راهنمایی کنیم

  14. Avatar photo ابوالفضل گفت:

    سلام
    لطفا پاسخ بدید
    من 6 ماه غیبت خوردم و توجیه کردم
    بابت کفالت مادرم
    اگر توجیه غیبت منو نپذیرند
    میتونم پرونده پزشکی تشکیل بدم؟
    چون مادرم بیمار هستن نمیتونن ب تنهایی کارهاشو انجام بده

    1. Avatar photo مشاور رضایی گفت:

      سلام وقت بخیر
      برای دریافت کفالت نباید هیچ گونه غیبتی داشته باشید

  15. Avatar photo سجاد گفت:

    سلام بنده برادرم مادر زاد مشکل داره تحت پوشش بهزیستی هستش و درجه شدت بیماریش شدید هستش درخواست معافیت ماده ۹ دادم اما ۱سال ونیم غیبت دارم اگه غیبتمو توجیه کنم میتونم معافیت بگیرم؟؟؟؟؟
    از طرف بهزیستی مارو فرستادن بیمارستان نظام وظیفه امام سجاد و نظر دکتر متخصص این بود که برادرم نیاز به مراقبت داره و گفتن از بهزیستی استان باتون تماس میگیرن فعلا که تماس نگرفتن با این اوصاف این مراحل طی شده با توجیه غیبتم میتونم معافیت بگیرم؟؟؟؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      با سلام
      با مراجعه حضوری به پلیس +10 درخواست معافیت پزشکی بدهید اما به دلیل غیبتی که دارند شانس موافقت با معافیت پایین است

      1. Avatar photo ابوالفضل گفت:

        سلام منم دقیقا همین مشکلو دارم، میخوام کفالت مادرم رو بگیرم اما 6 ماه غیبت داشتم که پلیس +10 گفتن اول باید غیبتت توجیه کنیم بعد پرونده تشکیل بدیم
        خلاصه پرونده تشکیل دادم و منتظر جوابش هستم
        یعنی شما میگید اگر غیبت آدم بخوره دیگ نمیتونه معاف بشه؟ پس قانون توجیه غیبت برای چی هست؟
        من تک پسر خانواده هستم و واقعا مادرم ب من نیاز داره چون من خرج و مخارج زندگی تامین میکنم

        1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

          سلام وقت بخیر
          توجیه غیبت برای شرایط خاص است و در مدت زمان های کم غیبت توجیه پذیر است.

    2. Avatar photo ابوالفضل گفت:

      من شنیدم معافیت پزشکی تنها نوع از معافیتی هست که اصلا به اینکه غیبت داری یا خیر توجه نمیکنن و تاثیری بر معافیت نداره

      1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

        سلام وقت بخیر
        بله در گرفتن معافیت پزشکی داشتن یا نداشتن غیبت بی تاثیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • نحوه مشاهده سوابق تحصیلی در سایت سنجش

    مشاهده سوابق تحصیلی سنجش + استعلام آنلاین | sanjesh.org

    مشاهده سوابق تحصیلی سنجش برای دانش‌آموزان و دانشجویان بسیار مهم است و آن‌ها باید برای انجام کارهای تحصیلی خود حتما آن را از سایت سنجش به نشانی اینترنتی sanjesh.org مشاهده‌ کنند. آموزش نحوه مشاهده سوابق تحصیلی در سایت سنجش برای...
  • مصاحبه دکتری دانشگاه صنعتی شریف

    مصاحبه دکتری دانشگاه صنعتی شریف 1404 + زمان، شرایط

    مصاحبه دکتری دانشگاه صنعتی شریف یکی از مراحل مهم فرایند پذیرش است که در آن، اساتید و اعضای هیئت علمی، به ارزیابی داوطلبان می‌پردازند. پس از برگزاری آزمون دکتری و اعلام نتایج، داوطلبانی که حد نصاب نمره را کسب کرده...
  • شرایط و معدل لازم برای استخدام بانک ایران زمین در سال ۱۴۰۳

    همانطور که می دانید بسیاری از بانک ها نیروی مورد نیاز خود را از طریق انتشار فراخوان دعوت به همکاری و یا به وسیله برگزاری آزمون کتبی، مصاحبه و گزینش جذب می کنند. بانک ایران زمین نیز یکی از این...
  • زمان برگزاری آزمون دانشگاه افسری 1404 | ایران تحصیل

    زمان برگزاری آزمون دانشگاه افسری 1404 | ایران تحصیل

    زمان برگزاری آزمون دانشگاه افسری 1404 اعلام شد. دانشگاه افسری ارتش جهت استخدام کادر افسری نیروهای هوایی، زمینی، دریایی و سازمان های وابسته به ارتش جمهوری اسلامی هر ساله اقدام به برگزاری آزمون می‌کند. متقاضیان باید هنگام ثبت‌نام آزمون دانشگاه...
مشاور ایران تحصیل
مشاور ایران تحصیل

تماس با مشاور
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت (۸ صبح تا ۲۴ بدون تعطیلی)