ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ بخشنامه ۱۴۰۴ | ایران تحصیل

اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

بسیاری از مشمولین خدمت نظام‌وظیفه این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ هر شخصی که به سن مشمولیت خدمت سربازی می رسد، باید دوران خدمت نظام‌وظیفه عمومی را به مدت ۲ سال بگذراند. اما یکسری معافیت‌ها برای خدمت سربازی وجود دارد که اگر شخصی شرایط لازم را داشته باشد، می تواند معافیت خود را دریافت کند.

معافیت کفالت یکی از انواع معافیت‌های خدمت سربازی است که بسیاری از مردان سعی می کنند از طریق این نوع معافیت استفاده کنند. معافیت کفالت به این معنی است که شخص از مکفول خود که توانایی مراقبت و نگهداری از خود را ندارد، مراقبت کند. در چنین شرایطی فرد مشمول خدمت سربازی، سرپرستی یکی از اعضای خانواده از جمله مادر، پدر، خواهر و برادر خود را بر عهده دارد و دارای شرایط اخذ معافیت سربازی می باشد. اما بسیاری این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ در ادامه این مقاله از ایران تحصیل به بخشنامه سال ۱۴۰۴ در این خصوص اشاره خواهیم کرد.

منظور از معافیت کفالت چیست؟

👈 معافیت کفالت یکی از انواع معافیت های خدمت نظام وظیفه سربازی است که در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. همانگونه که می دانید افرادی که به سن ۱۸ سالگی می رسند، باید حتما دوران خدمت نظام وظیفه خود را سپری کنند. اما بسیاری سعی می کنند با استفاده از شرایط مختلف از جمله بهره از معافیت سربازی، خدمت نظام وظیفه خود را نگذرانند. و اگر شخصی معافیت خود را اخذ کند، کارت معافیت خواهد گرفت. در سال های اخیر قوانین زیادی در ارتباط با معافیت تصویب شده است.

👈معافیت کفالت یکی ازانواع معافیت ها می باشد که به دو صورت دائم و موقت می توان از آن استفاده کرد. در معافیت کفالت دائم، فرد شمول به دلیل بیماری یا از دست دادن یکی از اعضای درجه یک خانواده، امکان رفتن به خدمت سربازی را ندارد و می تواند یکی از نواع معافیت کفالت مثل معافیت کفالت مادر را دریافت کند. در حالیکه در معافیت کفالت موقت، شخصی مشمول تنها برای مدت معینی به خدمت سربازی نخواهد رفت و پس از اتمام دوران مشخص شده، باید حتما دوران خدمت سریازی را طی کند. در چنین شرایطی فرد مشمول، براساس نوع معافیت خود، با دریافت تأییدیه از شورای پزشکی خدمت نظام وظیفه عمومی و براساس نظر کارشناس سازمان نظام وظیفه می‌تواند کارت معافیت خود را اخذ نماید. اما بسیاری از افراد، این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ در ادامه به مراحل و شرایط دریافت معافیت کفالت و همچنین انواع آن اشاره خواهیم کرد.

برای مطالعه تحقیقات محلی معافیت کفالت مادر کلیک کنید.

منظور از معافیت کفالت چیست؟

آشنایی با انواع معافیت کفالت

👈همانگونه که اشاره کردیم گاهی فرد به دلیل بیماری یکی از اعضای خانواده، سرپرستی آن شخص را بر عهده خواهد داشت. از این رو انواع معافیت ها به موارد زیر قابل تقسیم هستند:

✔️معافیت کفالت مادر

✔️معافیت کفالت پدر

✔️معافیت کفالت پدربزرگ

✔️ معافیت کفالت مادر بزرگ

✔️معافیت کفالت خواهر

✔️معافیت کفالت برادر

✔️معافیت کفالت فرزند

✔️معافیت کفالت والدین معلول

✔️ معافیت کفالت سه خواهری

✔️معافیت کفالت هریک از اعضای نیازمند به مراقبت در خانواده

جهت مشاهده نمونه استشهاد محلی برای اخذ معافیت  بر روی لینک کلیک نمایید.

اخذ معافیت کفالت چه مدت طول می کشد؟

👈آن دسته از مشمولینی که به دنبال گرفتن کارت معافیت سربازی خود هستند و این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ لازم است بدانند که برای گرفتن معافیت کفالت باید یکسری مراحل را طی کنید و سازمان نظام وظیفه پس از بررسی مدارک و درخواست شما رأی نهایی جهت معافیت کفالت دائم یا موقت شما را صادر خواهد کرد. اخذ معافیت کفالت شامل مراحل زیر می باشد:

در مرحله اول شخصی که مشمول خدمت سربازی است باید با ۳ نفر شاهد به محضر  مراجعه کند و گواهی اختصاصی جهت ارائه به محضر را امضا کند.

در گام بعد لازم است فرد مشمول دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی را از سامانه اینترنتی پلیس + ۱۰ دریافت نماید.

در مرحله بعد باید به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس + ۱۰) مراجعه کند.

در قدم بعد باید درخواست کفالت را در سامانه نظام وظیفه ثبت کند.

در این مرحله اطلاعات بارگذاری شده توسط سازمان وظیفه عمومی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

در قدم بعد سازمان وظیفه عمومی از اداره ثبت احوال محل تولد پدر و مادر مشمول استعلام خواهد گرفت.

پس از ثبت درخواست در یکی از  دفاتر پلیس + ۱۰، فرد مشمول خدمت به سازمان وظیفه عمومی جهت استعلام از ثبت احوال مکان زندگی پدر و مادر مراجعه می کند.

در گام آخر در صورت پذیرش مشمول از سوی سازمان نظام وظیفه عمومی صادر خواهد شد.

📣 اطلاعیه 📣 

آن دسته از افرادی که این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ باید ابتدا یکسری مراحل را طی کنند تا بتوانند کارت معافیت سربازی خود را دریافت نمایند.

شرایط دریافت معافیت کفالت چیست؟

 

شرایط دریافت معافیت کفالت چیست؟

👈تا اینجا به این سوال که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ پاسخ دادیم. اما برای اینکه بتوانید معافیت کفالت را دریافت کنید، حتما باید از یکسری شرایط عمومی و اختصاصی برخوردار باشید. هرچند شما تمام مراحل مربوط به اخذ معافیت سربازی را انجام دهید، اما لازم است شرایطی که در بخشنامه ۱۴۰۴ معافیت کفالت اعلام شده است را داشته باشید تا بتوانید درخواست خود را برای معافیت موقت یا دائم به سازمان نظام وظیفه ارائه کنید. شرایط عمومی اعلام شده برای همه داوطلبان معافیت کفالت الزامی است و شرایط اختصاصی نیز به تفکیک هر کدام از انواع معافیت کفالت، مشخص می شود که ادامه بر هر کدام از این شروط خواهیم پرداخت.

شرایط عمومی جهت دریافت معافیت کفالت

✔️شخص مشمول معافیت کفالت باید حتما در سن مشمولیت سربازی قرار داشته باشد.

✔️در صورت داشتن غیبت در طول دوران سربازی، باید حتما غیبت خود را موجه سازد.

✔️فرد مشمول معافیت کفالت، باید تنها شخصی باشد که مسئولیت مراقب و نگهدارنده اعضای خانواده را بر عهده دارد.

 

برای مدارک معافیت کفالت روی لینک کلیک کنید.

 

شرایط اختصاصی برای اخذ معافیت کفالت

سن پدر فردی که مشمول معافیت کفالت است باید حتما بالای ۷۵ سال باشد.

پدر مشمول معافیت کفالت زیر سن ۷۵ که دارای مشکلات پزشکی می باشد و نیازمند مراقبت است.

حمایت کردن از مادری که همسر خود را از دست داده و فرد مشمول تنها فرزند پسر بالای ۱۸ سال وی می باشد.

فرد مشمول معافیت کفالت، خواهری داشته باشد که نه ازدواج کرده، نه پدر و نه فرزند پسری که از او مراقبت کند و فرد مشمول تنها برادر بالای ۱۸ سال وی می باشد.

فرد مشمول برادری داشته باشد که بالای ۱۸ سال است و توان مراقبت از خود به علت مشکلات پزشکی و یا روانی را ندارد و همچنین پدر خود را از دست داده است. در چنین شرایطی فرد مشمول باید تنها برادر بالای ۱۸ سال وی باشد.

فرد مشمول برادری کمتر از ۱۸ سال داشته باشد که پدر خانواده را از دست داده یا برادر وی بالای ۱۸ سال باشد.

فرد مشمول معافیت کفالت، پدر بزرگی داشته باشد که نیازمند مراقبت پزشکی است و فرزندی غیر از فرد مشمول ندارد.

داشتن مادربزرگ بدون فرزندی که همسر خود را نیز از دست داده است.

در شرایطی که پدر یا برادر فرد مشمول هنگام خدمت سربازی فوت کرده باشند، دریافت معافیت کفالت امکان پذیر است.

برادر فرد مشمول حین خدمت که بعد از وی برادری بالای ۱۸ سال در خانواده نباشد و پدر خود را از دست داده باشند. در این صورت فرد مشمول می بایست در غیاب برادر حین خدمت خود از مادر و خواهرش که همسر ندارد، مراقبت کند.

 

🔗 برای اطلاع از شرایط معافیت کفالت پدر تحت پوشش کمیته امداد بر روی لینک کلیک کنید. 

مدارک لازم جهت دریافت معافیت کفالت

👈 تا اینجا سعی کردیم در ارتباط با این پرسش بسیاری از افراد مشمول خدمت سربازی در این رابطه که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ پاسخ دهیم و شرایط عمومی و اختصاصی معافیت کفالت را بررسی کردیم. اما برای ثبت درخواست این نوع از معافیت، شما باید حتما مدارک زیر را ارائه نمایید:

✔️ارائه برگ تکمیل شده وضعیت خدمت نظام وظیفه مشمولان (برگه شماره ۲ در دفترچه خدمت نظام وظیفه)

✔️ارائه عکس رنگی ۲*۳ با زمینه سفید و تمام رخ از فرد مشمول

✔️ارائه تصویر اصل کارت ملی یا کارت ملی موقت

✔️ارائه تصویر همه صفحات شناسنامه عکس‌ دار

✔️بارگذاری تصویر گواهی آخرین مدرک تحصیلی فرد مشمول که از سوی مراجع صادر کننده یا اداره ثبت اسناد برابر با اصل می باشد. مشمولان دارای تحصیلات غیر از تحصیلات دانشگاهی، باید برگه شماره ۳ دفترچه نظام وظیفه را تکمیل کنند.

✔️ارائه برگ واکسیناسیون به صورت پر شده (برگه شماره ۴ در دفترچه خدمت نظام وظیفه)

✔️ارائه کردن گواهی اشتغال به خدمت از یگان خدمتی مشمول برای آن دسته از افرادی که در حین خدمت برای دریافت معافیت کفالت اقدام می کنند.

✔️ارائه تصویر همه صفحات شناسنامه مادر، پدر، خواهران و برادران مشمول

✔️بارگذاری برگ تکمیل شده استعلام آخرین وضعیت مشمول (برگه شماره ۱ در دفترچه خدمت نظام وظیفه عمومی)

✔️ بارگذاری برگ معاینه اولیه مشمولان به صورت تکمیل شده (برگه شماره ۵ در دفترچه خدمت نظام وظیفه عمومی)

 

📣 اطلاعیه 📣 

افرادی که مایل به دریافت معافیت کفالت هستند، باید قبل از هر چیز مدارک درخواستی از سوی سازمان نظام وظیفه را به همراه داشته باشند.

 

مشاوره اخد معافیت کفالت

مشاوره اخذ معافیت کفالت

👈شرایط دریافت معافیت کفالت برای افرادی که متقاضی استفاده از این فرصت هستند، به دو صورت دائم یا موقت می باشد. افراد مشموال می توانند پس از بررسی بخشنامه جدید سازمان نظام وظیفه در سال ۱۴۰۴ و شرایط و مدارک اعلام شده از سوی این سازمان، برای دریافت کارت معافیت خود اقدام کنند. در این مطلب سعی کردیم در ارتباط با این سوال که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ توضیحاتی ارائه کنیم.

👈اما در مورد مدت زمان اخذ معافیت کفالت باید توجه داشته باشید که افرادی که دارای شرایط لازم هستند، می توانند در حین استفاده از معافیت تحصیلی، برای معافیت کفالت نیز درخواست دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس بگیرید تا مشاوران مجرب ما در این مجموعه اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

👈در ارتباط با مدت زمان کفالت، باید اشاره کنیم که معافیت کفالت مادر که همسر خود را از دست داده است، به صورت موقت و به مدت سی ماه خواهد بود و این سی ماه از زمان فوت همسر محاسبه می گردد و در پایان مدت تعیین شده از سوی سازمان نظام وظیفه، در صورت برخورداری از شرایط اعلام شده،  معافیت موقت تبدیل به معافیت دائم خواهد شد. شما عزیزان برای کسب اگاهی از شرایط تبدیل معافیت کفالت موقت به دائم می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما باشند.

 

جدیدترین اخبار پیرامون معافیت کفالت

📌 شرایط معافیت از خدمت سربازی به علت کفالت والدین اعلام شد

براساس قوانین و مقررات سازمان خدمت نظام وظیفه عمومی، داشتن سن ۱۸ سال تمام موقع طرح پرونده در هیئت رسیدگی، عدم داشتن غیبت سربازی، تنها شخص مراقب یا نگهدارنده به عنوان سرپرست خانواده از جمله شری مهم جهت اخذ معافیت‌ کفالت است که مشمولان خدمت سربازی باید در اولین مراحل ثبت درخواست خود به آن توجه کنند. 

علاوه بر این برخی از افراد تک‌ فرزند خانواده در نوع معافیت کفالت پدر متقاضی دریافت معافیت تک‌ فرزندی از طریق سن پدر هستند که با توجه به قوانین موجود، سن پدر برای اخذ این نوع معافیت، ۷۵ سال به بالا می باشد و هر پسر تک‌ فرزند خانواده، براساس میزان سن پدر و وضعیت جسمانی وی این شرایط را دارد که درخواست معافیت کفالت پدر را در سازمان نظام وظیفه ثبت کند.

📌 شرایط معافیت کفالت پدر بالای ۶۰ سال در سال ۱۴۰۴ اعلام شد

آن دسته از افراد مشمول خدمت نظام وظیفه سربازی که متقاضی دریافت کفالت پدر هستند، براساس دستورالعمل اعلامی سازمان نظام وظیفه عمومی، تنها در صورتی می توانند درخواست خود را ثبت کنند که سن پدر  ۷۵ سال تمام باشد و این اشخاص می توانند جهت دریافت معافیت دائم اقدام نمایند.

معافیت کفالت پدر بر دو نوع موقت و دائم است است و در صورتی که پدر فرد مشمول هنوز به سن ۷۵ سالگی نرسیده، می تواند جهت اخذ معافیت کفالت پدر از کار افتاده یا پدر بیمار اقدام نماید. افراد برای اخذ این نوع معافیت که سن سرپرست خانوار آنها ۶۰ سال به بالا باشد نیز می توانند درخواست دهند. اگر پدر خانواده به علت بیماری، ناتوان گردد و توان سرپرستی خانواده را از دست دهد، متقاضی می توانید مراحل اخذ معافیت کفالت پدر بیمار را طی کند و کارت معافیت دریافت نماید. 

جدیدترین اخبار پیرامون معافیت کفالت

🔗 برای اطلاع از نحوه تبدیل معافیت پزشکی به کفالت بر روی لینک مربوطه کلیک کنید. 

 

خلاصه مطالب

در این مقاله به این سوال بسیاری از افراد مشمول خدمت نظام وظیفه سربازی که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ پاسخ دادیم. آن دسته از افرادی که دارای شرایط اعلام شد از سوی سازمان نظام وظیفه هستند، با ارائه مدارک لازم می توانند براساس قوانین جدید، معافیت کفالت موقت یا دائم خود را دریافت کنند. معافیت کفالت برای هریک از اعضای خانواده از جمله مادر، پدر، خواهر و برادر و… شرایط خاص خود را دارد که در این مطلب به طور کامل به این موارد اشاره شد.

آن دسته از افرادی که این سوال را دارند که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ باید بگوییم شما برای این نوع معافیت لازم است مراحلی را طی کنید تا بتوانید کارت معافیت خود را پس از بررسی کارشناسان مربوطه دریافت نمایید. چنانچه در ارتباط با مطلب ارائه شده در این مقاله و در خصوص این سوال که اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ نیازمند دریافت اطلاعات تکمیلی هستید، می توانید با کارشناسان ما در آکادمی ایران تحصیل تماس بگیرید تا در اسرع وقت راهنمایی های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

🔗 برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید.

 

به این پست امتیاز دهید

اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ 

در این مقاله به مدت زمان اخذ معافیت کفالت اشاره شد.

شرایط دریافت معافیت کفالت چیست؟

در این مطلب به شرایط عمومی و اختصاصی معافیت کفالت اشاره شد. 

مدارک لازم جهت اخذ معافیت کفالت چیست؟

در این مقاله مدارک لازم برای دریافت معافیت کفالت را معرفی کردیم. 

 

نظرات

38 دیدگاه دربارهٔ «اخذ معافیت کفالت چقدر طول می کشد؟ بخشنامه ۱۴۰۴ | ایران تحصیل»

  1. Avatar photo ابوالفضل گفت:

    درود بر شما،بنده کمیسیون رفتم برای کفالت مادر و تأیید هم شده کمیسیونم و کفالت و معافیت موقت گرفتم ،یک سال دیگه دقیقا میشه سی ماه و آیا امکانش هست که معافیتم دائم نشه ؟و مشکلی پیش بیاد؟
    در کل میخوام ببینم خیالم راحت باشه یا خیر؟
    ممنون میشم.

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلم وقت بخیر
      اگر شما مواردی که نظام وظیفه مشخص کرده برای کفالت مادر را چشم پوشی کنید بله در غیر این صورت خیر موردی ندرد به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰ در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

بارگذاری دیدگاه های بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 18 =

مطالب مرتبط

  • ثبت نام امریه سرباز روستا

    ثبت نام امریه سرباز روستا + زمان، شرایط و رشته ها ۱۴۰۴

    ثبت نام امریه سرباز روستا فرصتی استثنایی برای خدمت در مناطق محروم با مزایای حقوقی و تخصصی است. این طرح با هدف توسعه روستایی و استفاده از توانمندی فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری طراحی شده است. حقوق سربازان در این...
  • دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پروش

    دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش + دانلود pdf جدید ۱۴۰۴

    دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش در واقع منبع اطلاعاتی برای متقاضیان ورود به بدنه آموزشی کشور به شمار می‌رود. این دفترچه شامل اطلاعات کامل درباره شرایط ثبت نام، مدارک مورد نیاز، منابع آزمون، جدول مشاغل و رشته‌های مورد پذیرش...
  • استخدام معلم ابتدایی غیرانتفاعی

    استخدام معلم ابتدایی غیرانتفاعی ۱۴۰۴ + شرایط، مدرک رشته

    استخدام معلم ابتدایی مدارس غیر انتفاعی روشی برای ورود به حوزه تدریس در مدارس غیر دولتی کشور است. با توجه به تعداد زیاد مدارس غیردولتی در شهرهای مختلف ایران، معلمان ابتدایی می‌توانند با داشتن شرایط مشخص و شرکت در فرآیند...
  • سهمیه های آزمون استخدامی آموزش پرورش

    سهمیه های آزمون استخدامی آموزش پرورش در سال ۱۴۰۴ چیست؟

    سهمیه های آزمون استخدامی آموزش پرورش با تکیه بر سهمیه‌هایی مثل ایثارگران، معلولین، فرزندان فرهنگیان و سایر موارد مشابه در فرآیند استخدام آموزش و پرورش اعلام می‌شود. آشنایی دقیق با این سهمیه‌ها و نحوه محاسبه آنها می‌تواند به برنامه‌ریزی بهتر...
مشاور ایران تحصیل
مشاور ایران تحصیل

تماس با مشاور
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت (۸ صبح تا ۲۴ بدون تعطیلی)