ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

چگونگی شرایط آزمون قضاوت ۱۴۰۳

از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

آزمون قضاوت (تصدي منصب قضاء)، در شهریور ماه هر سال برگزار می‌شود و ثبت نام آن، در مردادماه و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام می‌شود. شرایط آزمون قضاوت به این صورت است که داوطلبان به دو روش جذب عمومی و جذب اختصاصی انتخاب می‌شوند.

آزمون قضاوت برای دو سری از داوطلبان دانشگاهی و حوزوی انجام می‌گیرد که شرایط قبولی و شرکت در این آزمون برای هر کدام از این داوطلبان متفاوت است.

داوطلبین در شش مرحله آزمون شرکت خواهند کرد.

مراحل این آزمون‌ به شرح زیر است:

  1. آزمون تستی
  2. آزمون تشریحی
  3. مصاحبه علمی
  4. آزمون کتبی روان شناسی و سنجش شخصیت
  5. مصاحبه روان شناسی و سنجش شخصیت
  6. مصاحبه عقیدتی

بعد از اعلام زمان ثبت نام از جانب سازمان سنجش آموزش کشور، زمان اعلام نتایج و تاریخ آزمون‌های بعدی متعاقباً اعلام خواهد شد. کسب موفقیت در هر آزمون کلید راهیابی به مرحله بعد است. داوطلب پس از کسب موفقیت در کلیه مراحل به مدت یک سال کارآموز می‌شود. در انتهای دوره کارآموزی، آزمون اختبار برگزار می‌شود که در صورت قبولی ابلاغ قضایی موقت سه ساله صادر می‌شود.

اگر داوطلبی فاقد شرایط ذکر شده باشد و ثبت نام خود را برای این آزمون انجام دهد در مراحل بعدی پذیرش، حذف خواهد شد.

شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان آزمون جذب عمومی و سایر اطلاعاتی که داوطلبان این آزمون به دانستن آن نیاز دارند به شرحی است که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

 

برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی ثبت نام آزمون قضاوت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.

9099075307 تماس از سراسر کشور و 9099075307 (تماس از استان تهران)

تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از 8 صبح الی 1 شب حتی ایام تعطیل

 

شرایط جذب عمومی ثبت‌نام آزمون قضاوت

ثبت نام برای این آزمون، هر ساله توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود. داوطلبانی واجد شرایط می‌توانند جهت ثبت نام به سامانه سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس sanjesh.org مراجعه نمایند.

نحوه پذیرش داوطلبان دانشگاهی و حوزوی در این آزمون متفاوت است، سوالاتی که برای داوطلبان حوزوی مطرح می‌شود به صورت تشریحی است. از داوطلبانی که در این آزمون پذیرفته شوند جهت مصاحبه‌ی حضوری دعوت می‌شود.

آزمون اولیه داوطلبان دانشگاهی به صورت تستی برگزار می‌شود و بعد از پذیرفته شدن در این آزمون است که باید در آذرماه در آزمون تشریحی شرکت کنند.

 

شرایط عمومی ثبت نام

    1.  تابعیت اصلی ایران
    2. اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام، ایمان و عدالت
    3. التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت مطلقه فقیه و عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب، سازمان‌ها و گروه‌های غیرقانونی یا هواداری از آن‌ها، مگر در صورت احراز توبه
    4. طهارت مولد
    5. داشتن سلامت جسمی، روانی و شخصیتی لازم برای انجام کار قضایی
    6. نداشتن سابقه محکومیت کیفری مؤثر
    7. حسن شهرت، اخلاق و امانت‌داری
    8. عدم اعتیاد به دخانیات، مواد مخدر و روان‌گردان
    9. داشتن کارت پایان‌خدمت سربازی یا برخورداری از معافیت‌های قانونی و یا عدم غیبت در خصوص مشمولان (برای آقایان)
    10. داشتن حداقل ۲۲ و حداکثر ۴۰ سال تمام در روز ثبت‌نام (شرط سنی)

 

شرایط اختصاصی ثبت نام

داشتن حداقل یکی از مدارک زیر:

  • سطح دو حوزوی و بالاتر
  • مدرک کارشناسی حقوق یا الهیات، حقوق یا فقه
  • مدرک کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی، ارشاد و الهیات
  • مدرک کارشناسی ارشد پیوسته حقوق و معارف اسلامی

تذکر مهم:

داوطلبانی که سابقه قبولی در مصاحبه علمی آزمون‌های گذشته (اعم از جذب عمومی، اختصاصی، مناطق محروم، شورای حل اختلاف و …) داشته باشند و پرونده ایشان در مراحل مختلف از جمله آزمون شخصیت، گزینش و کارآموزی در جریان باشد، حق ثبت‌نام و شرکت در این فرایند را نخواهند داشت و چنانچه داوطلبی برخلاف این مقرره اقدام نماید، ثبت‌نام وی کأن‌لم‌یکن تلقی می‌گردد و وجه پرداختی به هیچ عنوان به وی مسترد نخواهد شد.

 

شرایط جذب اختصاصی برای ثبت نام آزمون قضاوت

الف- شرایط داوطلبان دانشگاهی جذب اختصاصی قضاوت:

داوطلبان با مدارک تحصیلی دانشگاهی، مشروط به قرار گرفتن در هر یک از گروه‌های دهگانه (که در ادامه ذکر خواهد شد) می‌توانند در مصاحبه علمی جذب اختصاصی آزمون قضاوت شرکت نمایند. این موارد، حصری و غیر قابل تفسیر هستند. پس لازم است داوطلبان قبل از مطالعه آن‌ها به تذکرات زیر توجه فرمایند:

*دوره‌های تحصیلی مجازی، غیرحضوری، نیمه حضوری و الکترونیک خارج از شمول این مقررات هستند.

*داوطلبان فارغ‌التحصیل در دوره‌های شبانه (نوبت دوم) و آموزش‌ محور منعی برای ثبت نام ندارند.

 

گروه‌بندی دانشگاه‌ها 

دانشگاه‌های گروه اول: دانشگاه امام صادق(ع)، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه تهران، پردیس فارابی دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی(ره)، دانشگاه شیراز، دانشگاه علامه طباطبایی(ره)، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه علوم قضایی، دانشگاه مفید قم، دانشگاه قم.

دانشگاه‌های گروه دوم: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) قزوین، دانشگاه کاشان، دانشگاه تبریز، دانشگاه شاهد، دانشگاه شهید باهنر(ره) کرمان، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه مازندران (بابلسر)، دانشگاه بوعلی سینا همدان، دانشگاه خوارزمی تهران، دانشگاه شهیدمطهری(ره)، دانشگاه گیلان، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دانشگاه اصفهان، دانشگاه الزهرا، دانشگاه مذاهب اسلامی.

تذکر ۱: دانشگاه‌ها و پردیس‌های دانشگاهی که در این لیست نامشان ذکر نشده، مشمول گروه‌بندی فوق نیستند.

تذکر ۲: در مورد واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی لازم به ذکر است، صرفاً واحد واقع در تهران این دانشگاه مشمول گروه‌بندی مذکور (گروه دوم) است.

لذا واحدهای علوم و تحقیقات سایر شهرستان‌ها خارج از موضوع این مقررات هستند. حتی اگر این که مدرک تحصیلی از واحد علوم و تحقیقات تهران صادر شده باشد.

 

شرایط اختصاصی آزمون قضاوت ۱۴۰۳

 

گروه‌های ۱۰ گانه واجد شرایط شرکت در مصاحبه علمی (دانشگاهی) به این شرح می‌باشند:

  1. دانش‌آموختگان کارشناسی حقوق از دانشگاه‌های گروه اول، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۶
  2. دانش‌آموختگان کارشناسی حقوق از دانشگاه‌های گروه دوم، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۷
  3. دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد حقوق در هر یک از گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه اول، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۶ و مدرک کارشناسی حقوق، فقه و حقوق یا الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی
  4. دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و حقوق در هر یک از گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه اول، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۶
  5. دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد حقوق در هر یک از گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه دوم، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۷ و مدرک کارشناسی حقوق
  6. دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و حقوق در هر یک از گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه دوم، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۷
  7. دانش‌آموختگان و دانشجویان دکتری تخصصی در هر یک از گرایش‌های رشته حقوق، فقه و حقوق و رشته الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی، منوط به داشتن مدرک کارشناسی در یکی از رشته‌های مذکور
  8. رتبه‌های اول تا دهم آزمون وکالت کانون‌های استانی و رتبه‌های اول تا پنجاهم آزمون سراسری مرکز امور مشاوران و وکلای قوه قضائیه و آزمون وکالت کانون مرکز، به تأیید مراجع مربوط
  9. وکلا و مشاوران پایه یک دادگستری، مشروط به داشتن پنج سال سابقه کار متوالی و مؤثر به عنوان وکیل یا مشاور پایه‌یک دادگستری، به تأیید کانون یا مرکز مربوط
    تبصره: در مورد بندهای ۸ و ۹ اخذ تأییدیه از مرجع ذیصلاح و ارائه آن در روز مصاحبه علمی، برای شرکت در جلسه مصاحبه علمی ضروری است در غیر این صورت مجوز شرکت در جلسه مذکور صادر نخواهد شد.
  10. فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی در گرایش‌های حقوق دادرسی اداری، مدیریت دادگستری، مدیریت نظارت و بازرسی و مدیریت اصلاح و کیفرهای قضایی منوط به داشتن حداقل معدل ۱۶.

 

اگر می خواهید در مورد منابع آزمون قضاوت اطلاعات لازم را کسب کنید، بر روی لینک کلیک نمایید.

 

ب- شرایط داوطلبان حوزوی جذب اختصاصی آزمون قضاوت

داوطلبان دارای مدارک تحصیلی حوزوی (یا حوزوی و دانشگاهی به صورت همزمان)، مشروط به قرار گرفتن در هر یک از گروه‌های چهارگانه که ذکر خواهند شد، می‌توانند در مصاحبه علمی جذب اختصاصی شرکت نمایند.

این موارد، حصری و غیر قابل تفسیر هستند. پس لازم است داوطلبان قبل از مطالعه آن‌ها به تذکرات زیر توجه فرمایند:

*منظور از دانش‌آموخته، دارنده مدرک علمی معتبر از مرجع ذیصلاح است. فرم ارزیابی و مدرک استخدامی جایگزین مدرک تحصیلی نیستند و مورد قبول، واقع نمی‌شوند.

*لازم به ذکر است، برای دانش‌ آموختگان سطوح ۳ و ۴ دارا بودن مدرک علمی معتبر الزامی است. صرف ارائه گواهی اتمام پایه (بدون ارائه پایان‌نامه) کافی نیست.

گروه بندی طلاب واجد شرایط

گروه‌های چهارگانه واجد شرایط شرکت در مصاحبه علمی (حوزوی) به این شرح است:

۱. دانش‌آموختگان سطح دو با حداقل معدل ۱۶ (ویژه آقایان)

۲. دانش‌آموختگان سطح دو در گرایش حقوق و قضاء اسلامی، منوط به داشتن حداقل معدل ۱۶

۳. دانش‌آموختگان سطح سه در گرایش‌های فقه و اصول و یا حقوق و قضاء اسلامی

۴. دانش‌آموختگان سطح چهار در گرایش‌های فقه و اصول و یا حقوق و قضاء اسلامی

۵. دانش آموختگان مدرسه فقه القضاء قم با حداقل معدل ۱۶

۶. دانش‌آموختگان رشته تخصصی فقه و حقوق حوزه علمیه خراسان با حداقل معدل ۱۶.

 

مصاحبه تشخیصی

 

ثبت نام آزمون قضاوت ۱۴۰۳

 

داوطلبان دارای مدارک تحصیلی دانشگاهی و حوزوی، مشروط به قرار گرفتن در هر یک از گروه‌های دوگانه که ذکر خواهد شد می‌توانند در مصاحبه تشخیصی جذب اختصاصی شرکت نمایند.

در مصاحبه تشخیصی، محوریت با بررسی و ارزیابی سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی داوطلب است. لذا لازم است داوطلبان واجد شرایط در روز مصاحبه، شرحی از سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی (رزومه) خود را به انضمام مدارک مربوط (از جمله پایان‌نامه، مقالات و…) به همراه داشته باشند.

گروه‌های دوگانه واجد شرایط شرکت در مصاحبه تشخیصی به این شرح هستند:

۱. دانشجویان و دانش‌آموختگان دکتری تخصصی در گرایش‌های «حقوق خصوصی» و «حقوق جزا و جرم‌شناسی» از دانشگاهای گروه اول یا دوم. مشروط به دارا بودن مدرک کارشناسی حقوق و کارشناسی ارشد گرایش‌های مذکور از دانشگاه‌های گروه اول یا دوم.

۲. دارندگان مدرک سطح سه یا چهار، مشروط به داشتن مدرک کارشناسی حقوق.

 

آزمون قضاوت بدون کارت پایان خدمت سربازی

به موجب قانون، فارغ‌التحصیلان دانشکده علوم قضائی وابسته به دادگستری جمهوری اسلامی ایران که خدمت سربازی خود را‌ انجام نداده‌اند با پیشنهاد قوه قضائیه و موافقت ستاد کل نیروهای مسلح، برای حداقل ده سال تعهد خدمت در قوه قضاییه خواهند داشت. 

این دسته افراد دو سال اول از حقوق ‌و مزایای وظیفه برخوردار خواهند بود. آن‌ها با طی دوره آموزش مقدماتی نظامی و پس از ایفاء تعهد، از انجام خدمت دوره ضرورت در زمان صلح معاف هستند.

‌طلاب حوزه‌های علمیه و فارغ‌التحصیلان دانشکده‌های حقوق که جهت استخدام در سمت قضایی پذیرفته می‌شوند و خدمت وظیفه‌ عمومی خود را انجام نداده‌اند مشمول مقررات این قانون خواهند بود.

همچنین وضعیت طلاب شاغل در سمت‌های قضایی که با استفاده از معافیت تحصیلی به استخدام درآمده‌اند از لحاظ انجام خدمت وظیفه عمومی و مدت تعهد خدمت، مشمول مقررات این قانون هستند و سوابق قضایی آنان جزء مدت تعهد محسوب می‌گردد.

 

تأثیر سهمیه ها و میزان پذیرش آزمون قضاوت

 

تاثیر سهمیه ها در آزمون قضاوت

 

از لحاظ قانونی 30 درصد از سهمیه آزمون قضاوت به افرادی که یکی از شرایط زیر را داشته باشند تعلق می‌گیرد :

  1. جانبازان با حداقل ده درصد جانبازی و بالاتر
  2. آزادگان با حداقل سه ماه سابقه اسارت و بالاتر
  3. رزمندگان با حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه و بالاتر
  4. همسران و فرزندان شهدا
  5. همسران و فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر
  6. همسران و فرزندان آزادگان
  7. فرزندان رزمندگانی که حداقل دوازده ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه دارند.

در مرحله تست شخصیت حدود چهل درصد از داوطلبان حذف می‌شوند. در پایان بعد از انجام مراحل آزمون، تعداد افرادی که با موفقیت تمام مراحل را پشت سر گذاشته‌اند و مورد پذیرش قرار می‌گیرند، معمولاً حدود 800 نفر است.

 

شرایط آزمون قضاوت برای خانم‌ها

بر اساس گفته های منابع انسانی قوه قضاییه، حضور خانم ها در منصب قضا قضاوت بسیار کمتر از آقایان بوده است. شرایط ثبت نام خانم ها در آزمون استخدامی قضاوت با محدودیت‌هایی مواجه است. طبق آمارها، تنها 30 درصد از خانم ها در این آزمون شرکت می‌کنند و 70 درصد داوطلبان را آقایان تشکیل می‌دهند.

با وجود نیاز دادگستری‌های سراسر کشور، پذیرش بانوان در این نوبت جذب اختصاصی با محدودیت‌هایی مواجه است. بر این اساس دادگستری‌های استان‌های تهران، مازندران، خراسان رضوی، اصفهان، یزد، قم، فارس و چهارمحال و بختیاری فاقد ظرفیت پذیرش برای بانوان هستند.

همچنین دادگستری‌های مراکز استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، بوشهر، خراسان شمالی، سمنان، قزوین، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، لرستان، هرمزگان و همدان مشمول این محدودیت هستند.

سایر شهرستان‌های استان‌های اخیر و استان‌هایی که نام آن‌ها ذکر نشده، منعی برای پذیرش بانوان ندارند. لذا لازم است بانوان متقاضی ثبت‌نام در سامانه جذب اختصاصی با عنایت به محدودیت‌های ذکرشده اقدام به ثبت‌نام نمایند.

ضمناً قبولی ایشان در مرحله مصاحبه علمی به منزله پذیرش نهایی نیست. شرایط داوطلبان در مراحل بعدی بررسی و افراد فاقد اولویت از روال کار خارج خواهند شد.

 

شرط معدل در آزمون قضاوت

 

شرایط سنی آزمون قضاوت

 

دانش‌آموخته‌ها و دانشجو‌های دکتری تخصصی در هر یک از گرایش‌های رشته حقوق، فقه و حقوق و رشته‌ی الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی. البته به شرط داشتن مدرک کارشناسی در یکی از رشته‌های گفته شده.

رتبه‌های اول تا دهم آزمون وکالت کانون‌های استانی

رتبه‌های اول تا پنجاهم آزمون سراسری مرکز امور مشاوران و وکلای قوه قضائیه و آزمون وکالت کانون مرکز

شرط معدل

معدل بالای 17 برای:

  1. کارشناسی و کارشناسی ارشد حقوق در همه گرایش ها از دانشگاه گروه دوم
  2. کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و حقوق در همه گرایش ها از دانشگاه گروه دوم

معدل بالای 16 برای:

  1. کارشناسی و کارشناسی ارشد حقوق، کارشناسی فقه و حقوق یا الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی از دانشگاه‌های گروه اول
  2. کارشناسی ارشد معارف اسلامی و حقوق در همه گرایش‌ها از دانشگاه‌های گروه اول
  3. کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی در گرایش‌های حقوق دادرسی اداری، مدیریت دادگستری، مدیریت نظارت و بازرسی و مدیریت اصلاح و کیفرهای قضایی
  4. شرایط داوطلبان حوزوی
  5. دانش‌آموختگان سطح سه در گرایش‌های فقه و اصول یا حقوق و قضاء اسلامی
  6. دانش‌آموختگان سطح چهار در گرایش‌‌های فقه و اصول یا حقوق و قضاء اسلامی

معدل بالای 16 برای:

  1. سطح دو حوزوی
  2. سطح دو در گرایش حقوق و قضاء اسلامی
  3. مدرسه فقه القضاء قم
  4. رشته تخصصی فقه و حقوق حوزه علمیه خراسان

 

پذیرش ویژه استان تهران

در اجرای فرایند جذب اختصاصی سال ۱۳۹۸ به منظور تکمیل کادر قضائی مورد نیاز در استان تهران، داوطلبانی که ساکن استان تهران باشند و مراحل استخدامی را با موفقیت طی کنند، پس از گذراندن دوره کارآموزی قضائی در حوزه‌های قضائی استان تهران مشغول به خدمت خواهند شد.

شرایط جذب در سال ۱۴۰۰ متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

جهت اطلاع از شرط معدل برای قبولی در آزمون قضاوت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.

9099075307 تماس از سراسر کشور و 9099075307 (تماس از استان تهران)

تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از 8 صبح الی 1 شب حتی ایام تعطیل

 

مطالب مرتبط

منابع آزمون قضاوت

ورود به سامانه ثبت نام آزمون وکالت

شرایط آزمون قضاوت

3.8/5 - (6 امتیاز)
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

ثبت نام آزمون قضاوت چه زمانی است؟

ثبت نام آزمون قضاوت در مرداد ماه و زمان برگزاری آن در شهریور ماه است.

فارغ التحصیلان کدام دانشگاه ها اجازه حضور در آزمون قضاوت را دارند؟

اسامی دانشگاه‌ها در متن مقاله آورده شده است.

آیا با تحصیلات حوزوی می‌توان در آزمون قضاوت شرکت کرد؟

بله امکان آن وجود دارد و شرایط آن در متن مقاله آمده است.

نظرات

52 دیدگاه دربارهٔ «چگونگی شرایط آزمون قضاوت ۱۴۰۳»

  1. Avatar photo سجاد گفت:

    سلام بنده فارغ التحصیل حقوق دانشگاه آزاد مشهد هستم و مدرک کارشناسی رو در اختیار دارم
    و دانشجوی ارشد حقوق هم هستم و معافیت تحصیلی دارم میتونم در آزمون قضاوت ۱۴۰۳ بدون کارت پایان خدمت شرکت کنم؟؟

    1. Avatar photo مشاور مرادیان گفت:

      سلام وقت بخیر
      جهت شرکت در آزمون قضاوت داشتن کارت پایان خدمت الزام می باشد

  2. Avatar photo یونا گفت:

    گروه بندی دانشگاه یعنی چه من فارغ التحصیل از رشته ی حقوق دانشگاه پیام نور زابل هستم میتونم شرکت کنم؟یا حتما باید فارغ التحصیل یکی از این دانشگاه های گروه یک و دو باشم این قسمت رومی‌رومیشه توضیح بدین؟

    1. Avatar photo مشاور حمامی گفت:

      سلام وقتتون بخیر حتما باید فارغ التحصیل رشته ی حقوق یا علوم قضایی باشید

  3. Avatar photo علیرضا گفت:

    سلام
    من درحال خدمت سربازی هستم و مرحله جذب عمومی قضاوت رو هم قبول شدم می خواستم بدونم اگه کلا به مراحل بالاتر راه پیدا کنم چون هنوز خدمت سربازیم تموم نشده میتونم شرکت کنم یا نه؟

    1. Avatar photo مشاور صادقی گفت:

      سلام با یگان خدمتی تون رای زنی کنید

      1. Avatar photo علیرضا گفت:

        چون من کارت پان خدمت ندارم و یکی از شرایط تصدی قضاوت داشتن کارت پایان خدمت است من با رای زنی یگان خدمتی چه کاری دقیقا می تونم انجام بدم؟؟

        1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

          سلام وقت به خیر
          با توجه به قید شدن این مورد در شرایط شرکت در آزمون،در صورت نداشتن کارت پایان خدمت امکان ثبت نام ندارید.

  4. Avatar photo حجت گفت:

    سلام
    من فارغ تحصیل دانشگاه پیام نورهستم معدل15.28
    میتوانم در آزمون قضاوت شرکت کنم؟

    1. Avatar photo rezai گفت:

      سلام وقت بخیر . اگر رشته شما حقوق یا فقه و حقوق یا سطوح حوزوی باشد میتوانید اقدام بفرمایید

  5. Avatar photo امیر صالح خسروی گفت:

    با سلام
    اگر کارشناسی از دانشگاه مجازی باشه ولی ارشد از دانشگاه های بالا باشه می توان شرکت کرد؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت به خیر
      برای شرکت در ازمون های کانون وکلا و دادگستری ملاک کارشناسی است.

      1. Avatar photo محمدزاده گفت:

        سلام وقت بخیر
        بنده معلم هستم تا هشت سال تعهد خدمت دارم دو سال گذروندم و از خدمت سربازی معاف شدم چون در دانشگاه فرهنگیان تحصیل کردم خواستم بدونم چون کارت پایان خدمت ندارم میتونم جذب دستگاه قضاوت بشم یا خیر؟

        1. Avatar photo borji گفت:

          با عرض سلام خدمت شما.شما با توجه به اینکه استخدام فرهنگیان میباشید،امکان جذب دستگاه قضاوت را ندارید.

  6. Avatar photo علی گفت:

    با سلام خدمت شما بزرگوار
    ایا میشود در صورت قبولی در ازمون قضاوت دوران سربازی رو در قوه قضایی بگذرانیم?

    1. Avatar photo rahdar گفت:

      سلام وقت بخیر.
      خیر باید کارت پایان خدمت داشته باشید.

  7. Avatar photo حمید گفت:

    سلام ،شاغل هستم میتوانم آزمون قضاوت شرکت کنم؟

    1. Avatar photo مشاور ابراهیمی گفت:

      سلام بله

بارگذاری دیدگاه های بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • مزایای دوره MBA در غلبه بر چالش‌های مدیریتی سازمان

    مزایای دوره MBA در غلبه بر چالش‌های مدیریتی سازمان

    پیچیدگی روزافزون محیط کسب‌وکار همواره چالش‌های جدیدی را برای مدیران و سازمان‌ها به ارمغان می‌آورد. در چنین شرایطی داشتن توانمندی لازم برای مدیریت بهتر و مواجهه با بحران‌های احتمالی از اهمیت بالایی برخوردار است. دوره به‌عنوان یکی از معتبرترین دوره‌های...
  • مصاحبه دکتری دانشگاه بین الملل امام خمینی قزوین

    مصاحبه دکتری دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین 1403

    مصاحبه دکتری دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین بعد از اعلام نتایج آزمون دکتری سراسری سال 1403 اگر داوطلبی نام خود را در لیست قبول شدگان ببیند، یعنی مرحله انتخاب رشته را پشت سر گذاشته است. حال بعضی از داوطلبان در...
  • دانشگاه رشته های بورسیه علوم تجربی+شرایط و زمان ثبت نام

    دانشگاه رشته های بورسیه علوم تجربی از محبوب‌ترین و پرتقاضا‌ترین رشته‌های تحصیلی بوده و به همین دلیل در چند سال گذشته شاهد اشباع شدن ظرفیت‌های دانشگاه‌های بورسیه علوم تجربی شده ایم. یکی از راه‌هایی که دانشجویان می‌توانند یک شغل تضمین...
  • اخذ گواهی صلاحیت حرفه ای از دانشگاه علمی کاربردی

    اخذ گواهی صلاحیت حرفه ای از دانشگاه علمی کاربردی | شرایط جدید

    شرایط اخذ گواهی صلاحیت حرفه ای از دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد. در دوره‌های صلاحیت حرفه ای که توسط دانشگاه علمی کاربردی و با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی کشور برگزار می‌شود، پذیرفته‌شدگان این دوره امکان بهبود مهارت‌ها و...
تماس با مشاور