راهنما گرفتن پاسپورت دانشجویی بدون خروج از کشور
- دسته بندی: تحصیل در خارج از کشور , اخبار , وبلاگ
- دیدگاه ها: ۶۲
- تاریخ بروزرسانی: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
پاسپورت دانشجویی، تعریف پاسپورت اولین قدم برای بیان تفاوت ویزا و پاسپورت می باشد. گذرنامه در واقع یک سند بسیار معتبر است که اطلاعات شخصی شما در آن وجود دارد و نشان دهنده این است که شما تابعیت یک کشور را دارید، در واقع شما با به همراه داشتن گذرنامه در یک کشور خارجی نشان می دهید که در این کشور یک مسافر هستید و تابعیت شما برای کشور خاصی می باشد که نام این کشور در گذرنامه شما آمده است. پاسپورت سند و مدرک بسیار معتبری می باشد که در تمامی کشورها به رسمیت شناخته می شود و تمامی کشورها آن را قبول دارند.
اطلاعات ثبت شده در گذرنامه
یکی از مهم ترین ویژگی های یک گذرنامه یا همان پاسپورت، رنگ گذرنامه می باشد، به عنوان مثال رنگ گذرنامه های ایرانی زرشکی می باشد که در بالای آن نشان رسمی جمهوری اسلامی ایران چاپ شده است. هر پاسپورت دارای یک صفحه مشخصات می باشد که در این صفحه و در قسمت بالا سمت چپ یک شماره هشت رقمی را مشاهده می کنید که به زبان فارسی نوشته شده است و در زیر آن نیز اعدادی به زبان انگلیسی نوشته شده اند که همان کد مشخصه کشور شما و شماره گذرنامه شما می باشند. در قسمت پایینی می توانید شماره ملی، نام و نام خانوادگی و دیگر اطلاعات مربوط به خودتان را ببینید. در پایین ترین نقطه این سند نیز می توانید تاریخ انقضای این سند را مشاهده کنید.
جهت اطلاع از آیا شماره پاسپورت تغییر میکند ؟ کلیک نمایید.
تفاوت ویزا و پاسپورت
تفاوت ویزا و پاسپورت را به صورت کلی می توان به این شکل بیان کرد که گذرنامه نشان دهنده این است که شما یک شخص از یک کشور خاص هستید که اجازه خروج از کشور خودتان را دارا می باشید و به همین شکل روادید نیز سند و مدرکی است که نشان می دهد شما اجازه یک کشور خارجی را دارید که بتوانید برای مدت زمانی معینی که در ویزای شما ذکر شده است در کشور مربوطه اقامت کنید.
انواع پاسپورت
پاسپورت ها در حالت کلی به سه دسته تقسیم می شوند:
● دسته اول گذرنامه های عادی هستند که فقط به افرادی که با مقاصد گردشگری، تجاری و یا تحصیلی وارد یک کشور می شوند داده می شود.
● دسته دوم گذرنامه دیپلماتیک است که به افراد سیاستمدار و عالی رتبه داده می شود.
● دسته سوم از گذرنامه ها نیز گذرنامه های خدمت نامیده می شود که به کارمندان برای رفتن به سفرهای کاری داده می شود.
جهت مشاهده آزمون SAT کلیک نمایید.
نحوه دریافت پاسپورت دانشجویی
برای دریافت گذرنامه باید با مراجعه به نزدیک ترین واحد پلیس ۱۰+ به محل سکونت خود مدارک مورد نیاز را که در ادامه معرفی خواهیم کرد تحویل داده و با پرداخت هزینه دریافت گذرنامه منتظر بمانید تا پاسپورت شما صادر شده و توسط اداره پست به آدرسی که در فرم درخواست صدور ویزا وارد شده است ارسال شود. این فرآیند اغلب خیلی طول نمی کشد و در صورتی که احساس کردید صدور گذرنامه بیش از حد معمول زمان برده است می توانید با مراجعه به پلیس ۱۰+ این موضوع را پیگیری کنید.
برای پیگیری پاسپورت با کد ملی روی لینک کلیک کنید.
مدارک مورد نیاز جهت دریافت پاسپورت دانشجویی
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا و گذرنامه تا حدودی یکسان باشد ولی دارای تفاوت هایی نیز هستند. اولین مدرک مورد نیاز برای دریافت گذرنامه تهیه کردن ۶ قطعه عکس ۶ در ۴ می باشد، کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه نیز از دیگر ملزومات برای دریافت پاسپورت است، آقایان برای دریافت گذرنامه باید دارای کارت پایان خدمت باشند و خانم ها نیز برای دریافت پاسپورت باید اجازه همسر خود را داشته باشند. آن ها باید به دفترخانه های اسناد رسمی بروند و یک اجازه محضری از همسرشان بگیرند، بانوان مقیم خارج احتیاجی به اجازه محضری همسر ندارند.
جهت دریافت پاسپورت (هم برای آقایان، هم برای خانمها)، تهیه مدارکی که در ادامه به آن ها اشاره میکنیم، ضروری هستند. توجه داشته باشید که خود شخص نیز باید هنگام ارائه مدارک در دفتر پلیس +۱۰ حضور داشته باشد.
■ اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
■ همراه داشتن اصل پاسپورت قبلی با داشتن اعتبار
■ یک عدد عکس ۴*۶ با زمینه سفید که البته این مورد قوانین خاص خود را دارد:
▪︎عکس جدید باشد، به طوری که زمان گرفتن آن کمتر از شش ماه باشد.
▪︎آقایان می بایست بدون عینک، کلاه، ریش و مدل خاص مو عکس بگیرند و زیورآلات نداشته باشند، به علاوه لباس سفید رنگ نپوشند.
▪︎چهره خانم ها نیز باید به طور وکامل و واضح مشخص باشد و بدون هیچ آرایشی و با رعایت شئونات اسلامی عکس بگیرند.
▪︎دخترخانم های بالای ۶ سال نیز باید با حجاب کامل عکس بگیرند.
▪︎در صورتی که زیر ۱۸ سال باشید، باید مجوز محضری از والدین و یا قیم خود داشته باشید.
▪︎شهروندان ۱۵ سال به بالا باید شناسنامه عکسدار را به ماموران صدور تحویل بدهند.
▪︎افرادی که سن کمتر از ۱۵ سال دارند، برای اخذ گذرنامه باید دفترچه بیمه، گواهی اشتغال به تحصیل و یا پاسپورت عکسدار خود را تحویل ماموران صدور دهند.
▪︎کودکانی که کمتر از ۶ سال دارند، باید یک عکس به مامور صدور گذرنامه تحویل دهند.
▪︎افراد بازنشسته نظامی که هنوز ۵ سال عمر بازنشستگی خود را پشت سر نگذاشته باشند، باید از حفاظت یگان خود اجازه کتبی به همراه داشته باشند.
▪︎نظامیهایی که هنوز مشغول کار هستند، نیز برای گرفتن پاسپورت ابتدا باید تاییدیه اجازه کتبی خود را از حفاظت یگان در دبیرخانه اداره گذرنامه بگیرند و بعد آن را به پلیس +۱۰ تحویل بدهند.
درضمن افرادی که جراحی های زیبایی انجام دادن و عکس جدید با عکس کارت ملی و شناسنامه تفاوت اساسی داشته باشه نیاز به گواهی پزشک جراح خود دارند.
داشتن مدارک اولیه مانند کپی و اصل شناسنامه کارت ملی الزامی است. برای آقایون اصل و کپی کارت پایان خدمت هوشمند و برای بانوان یکسری مدارک اختصاصی هم لازم است. خانم ها برای گرفتن پاسپورت نیاز به اجازه نامه رسمی همسر خود دارند. خانم ها باید به دفتر خانه های اسناد رسمی رفته و یک اجازه محضری از همسر خود بگیرند، بانوان مقیم خارج هم احتیاجی به اجازه محضری همسر ندارند و همچنین اقامت با گذرنامه ایرانی قابل قبول است. بانوانی که همسرشون فوت کرده، باید اصل گواهی فوت همسر یا اصل شناسنامه باطل شده همسر رو ارائه بدن و بانوان مطلقه باید اصل طلاق نامه را ارائه کنند. لازم به ذکره که این اجازه نامه فقط برای خانم ها نیست بلکه فرزندان زیر ۱۸سال هم نیاز به اجازه محضری از سوی پدر یا قیم قانونی دارند.
- اخذ پاسپورت دانشجویی
برای آشنایی با وثیقه خروج از کشور کلیک کنید.
شرایط گرفتن پاسپورت دانشجویی
● داشتن هیچ گونه غیبت برای دانشجویان مشغول به تحصیل
● داشتن معافیت تحصیلی برای دریافت پاسپورت
●استفاده از یکی از سفرهای اعلام شده از سوی سازمان نظام وظیفه عمومی
● سپردن وثیقه ی مورد نیاز برای هر نوع سفر( که میزان وثیقه بر اساس نوع سفر مشخص شده و مشمول باید آن را به صورت نقدی به حساب سازمان مربوطه واریز کند)
● مشمول نشدن و بودن در سنوات مجاز تحصیلی برای دانشجویان در تمام مقاطع
● دانشجو بودن در یکی از مقاطع تحصیلی دانشگاهی
● دارا بودن مدارک مورد نیاز برای اقدام و گرفتن مجوز برای صدور پاسپورت
جهت دریافت کد سخا چیست؟ و راهنمای دریافت کد سخا کلیک نمایید.
راهنما اخذ گرفتن پاسپورت دانشجویی
● مراجعه به دفتر پلیس+۱۰ و دریافت کد سخا
● ورود به پورتال سایت خدمات الکترونیک انتظامی با استفاده از کد سخا و کد ملی و ثبت درخواست خروج از کشور
● مراجعه به دانشگاه محل تحصیلتون و گرفتن تاییدیه تحصیلی (این بخش رو حتما بخونید نکته مهمی داره)
● ساخت حساب بانک قوامین
● مراجعه به سایت و قراردادن و وثیقه خروج از کشور
● مراجعه به پلیس+۱۰ و پر کردن مدارک جهت دریافت پاسپورت
اخذ مدارک پاسپورت دانشجویی برای انجام سفرهای مختلف
● عکس پرسنلی و ۶*۴ به صورت تمام رخ و بدون کلاه و عین
● کپی کارت ملی
● کپی شناسنامه داوطلب
● برگه ی معافیت تحصیلی
● مجوز صدور گذرنامه از سوی سازمان نظام وظیفه عمومی کشور که برای دانش آموزان و دانشجویان الزامی است که باید این نامه از محل تحصیل دریافت شده و به سازمان نظام وظیفه ارائه شود.
● فیش واریزی با مبلغ مشخص شده از سوی سازمان مورد نظر
● اصل کارت شناسایی ملی
● اصل شناسنامه ی مشمولین دانشجو
جهت دریافت کد سخا از طریق پیامک کلیک نمایید.
نزدیک ترین پلیس +۱۰:
به منظور پیدا کردن نشانی نزدیک ترین دفتر به شما می توانید به سایت اینترنتی epolice.ir بروید. در بخش تماس با ما، امکان جست وجوی نزدیک ترین دفتر به شما وجود دارد. با دردست داشتن مدارک کامل و مراجعه به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ درخواست دریافت پاسپورت رو ارائه دهید.
هزینه تهیه پاسپورت دانشجویی:
اکثر اوقات، هزینه های گرفتن پاسپورت همه ساله تغییر میکند. بخشی از هزینه ها مربوط به عوارض نیروی انتظامی و شهرداری و بخشی هم مربوط به خود هزینه دفاتر پلیس +۱۰ و هزینه های پستی و … است. نکته اساسی در این زمینه این است که بخش واریزی به حساب شهرداری و نیروی انتظامی را به هیچ وجه نباید از طریق اینترنت یا عابر بانک پرداخت کنید یا باید مستقیم به بانک ملی بروید و فیش بگیرید و با اینکه از طریق دستگاه های کارتخوان موجود در دفاتر پلیس +۱۰ اقدام کنید. گذراندن مراحل اداری به منظور اخذ گذرنامه یکی دیگر از شرایط گرفتن پاسپورت است. کسی که میخواهد پاسپورت دریافت کند، باید به دفاتر پلیس + ۱۰ که نام دیگر آن خدمات الکترونیک انتظامی است مراجعه کند.
قدم اول پرداخت هزینه ای معادل ۱۰,۰۰۰ ریال برای دریافت فرم و شناسه گذرنامه است. پس از آن نیز دو فیش به مبالغ ۳۷,۵۰۰ و ۷۵۰,۰۰۰ ریال را دریافت و آن را به حساب شهرداری و نیروی انتظامی واریز میکنید. لازم به ذکر است که پرداخت مبالغ نام برده تنها از طریق دستگاه کارتخوان موجود در پلیس +۱۰ مورد تأیید است. همان گونه که پیش تر اشاره شد، مبالغ گفته شده را نباید از طریق اینترنت، بانک و یا عابربانک پرداخت کنید. در انتها نیز باید مبلغی معادل ۳۲۴,۰۰۰ ریال برای هزینه پست پرداخت کنید. حال می بایست منتظر پست شدن پاسپورت خود به نشانی ای که اعلام کرده اید باشید. چیزی در حدود ۱ هفته زمان میبرد تا گذرنامه به شما تحویل داده شود. البته ممکن است این زمان به دلیل مراجعه پستچی و نبودن شما در نشانی ارائه شده بیشتر هم بشود. در ضمن ممکن است که استعلام هایی که اداره گذرنامه برای شما می گیرد هم با مشکل مواجه شود که این مشکلات به شما اطلاع داده خواهد شد. این نکته را هم یادتان باشد که همه افراد بالای ۶ سال برای گرفتن گذرنامه باید به دفاتر پلیس +۱۰ بروند و در پایان کار، رسیدی دریافت کنند. این رسید را باید در زمان آمدن پستچی، به او تحویل دهید تا گذرنامه را تحویل بگیرید.
جهت اطلاع از حداقل معدل لازم برای بورسیه تحصیلی کلیک نمایید.
نکات مهم در خصوص دریافت پاسپورت:
■ بازنشستگان نیروهای نظامی که ۵ سال از بازنشستگی آن ها می گذرد باید اصل و کپی کارت کانون بازنشستگان را ارائه دهند.
■ در مورد بازنشستگان نظامی که ۵ سال تمام از بازنشستگی آن ها نگذشته است ارائه نامه از حفاظت یگان مربوطه الزامی است.
■ نظامیان شاغل باید نامه موافقت حفاظت یگان مربوطه را ابتدا به دبیرخانه اداره گذرنامه ارائه و پس از ثبت، به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی ارائه کنند.
■ عکس دختران بالای ۵ سال باید با حجاب کامل باشد.
■ شناسنامه افراد بالای ۱۵ سال باید عکس دار باشد.
■ افراد زیر ۱۵ سال باید گواهی اشتغال به تحصیل، دفتر چه بیمه یا گذرنامه عکس دار ارائه کنند.
■ برای کودکان زیر ۶ سال، والدین کودک با حضور در دفاتر باید یک قطعه عکس از کودک خود در مدارک قرار دهند.
■ حضور شخص متقاضی جهت ارائهی مدارک به پلیس +۱۰ جهت اخذ پاسپورت الزامی است.
■ متقاضی فقط در زمان ارائهی مدارک میتواند مدارک همسر و فرزندان خود را ضمیمه نماید تا بهعنوان همراه در گذرنامهی او درج شوند. حضور همراهان ضروری نیست و پس از چاپ و صدور گذرنامه، امکان اضافه و یا کم کردن همراه امکان پذیر نخواهد بود.
■ پاسپورت ها با اعتبار ۵ سال و غیرقابل تمدید صادر میشوند.
■ هنگام تحویل مدارک برای سفارش پاسپورت، ارائهی نشانی کامل پستی ضروری است.
■ متقاضیان تعویض پاسپورت، باید اصل و کپی پاسپورت های قبلی خود را ارائه نمایند. کپی باید از صفحهی مشخصات و صفحاتی که مهر ویزا و ورود و خروج دارند، تهیه شده باشد.
■ به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی مدارک هویتی خود مثل گذرنامه، شناسنامه و … را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید، چرا که در صورت وقوع هرگونه مشکل یا سواستفاده از این مدارک توسط هر شخص دیگر مسئولیت آن بر عهده شما خواهد بود.
■ چنانچه گذرنامه خود را برای انجام سفر در اختیار شرکت مسافربری قرار دادهاید، حتماً نسبت به اخذ رسید آن با درج زمان تحویل گذرنامه اقدام نمایید.
■ هنگام ورود به کشورهای دیگر دقت نمایید تا گذرنامه شما ممهور به مهر ورود شده باشد، لازم به ذکر است حتی در صورت سهل انگاری پلیس مرزی، صاحب گذرنامه ازنظر مقامات، متهم به عبور غیرمجاز بوده و عواقب این امر متوجه وی خواهد بود.
■ در سفرها برای اخذ ویزا مخصوصا ویزای کانادا از سپردن گذرنامه یا هرگونه مدرکی به افراد واسطه خودداری کنید. به اشخاص بدون یونیفورم و کارت شناسایی در فرودگاهها، پایانهها و سایر اماکن که در ظاهر بهقصد کمک یا کنترل مدرک و در باطن به قصد دیگری به شما نزدیک میشوند، اعتماد نکنید و از ارائه وسایل و مدارک همراه خود به خصوص “گذرنامه” پرهیز نمایید.
جهت اطلاع از تحصیل در آمریکا کلیک نمایید.
اقدامات لازم جهت تعویض و یا مفقودی پاسپورت دانشجویی:
● اگر گذرنامه شما دارای اعتبار است و با همین اعتبار، مخدوش یا گم شده، باید ابتدا باید به اداره گذرنامه واحد غرب تهران واقع در یافت آباد، بلوار معلم، نرسیده به چهارراه قهوه خانه مراجعه کنید و بعد به پلیس +۱۰ مراجعه کنید.
● اگر به هر دلیلی ممنوع الخروج شده اید برای دانستن علت این ماجرا و بررسی این ممنوعیت هم باید به همان اداره گذرنامه واحد غرب تهران مراجعه کنید.
● اگر گذرنامه تان اعتبارش پایان یافته و بعد مخدوش یا گم شده است، دیگر نیازی به مراجعه به اداره گذرنامه نیست و مستقیم به دفاتر پلیس +۱۰ بروید.
● اگر قصد باطل کردن گذرنامه ای با اعتبار بالای یک سال را دارید باید ابتدا به اداره های گذرنامه بروید. به غیر از واحد غرب که نشانی اش در بالا بیان شد، ۲اداره گذرنامه دیگر هم در تهران وجود دارد:
• اداره پاسپورت تهرانپارس: فلکه اول تهرانپارس- بلوار پروین- اداره گذرنامه تهرانپارس- طبقه دوم
• اداره پاسپورت شهر ری: بزرگراه فدائیان اسلام- بلوار بسیج- جنب اداره گاز.
مدارک لازم جهت تعویض پاسپورت دانشجویی:
مدارک مورد نیاز دانشجویان علاوه بر موارد ذکر شده، به شرح ذیل مىباشد :
۱) اصل ریز نمرات از شروع تحصیل تاکنون با مهر برجسته دانشگاه
۲) برگ اشتغال به تحصیل از دفتر مشاور دانشجویان خارجى دانشگاه، (دانشجویان داراى کارت اقامت دائم و یا متولدین آمریکا از دفتر ثبت نام دانشگاه) با ذکر رشته و مقطع تحصیلی(کارشناسى، کارشناسى ارشد و یا دکترا) تاریخ شروع و اتمام تحصیلات، ممهور به مهر برجسته دانشگاه.
۳) اصل برگ I-20 و I-94 معتبر(دانشجویان داراى کارت اقامت دائم تصویر دو طرف کارت اقامت را ارسال دارند.)
۴) تکمیل فرم شماره ۵۴ (در خواستنامه تسهیلات دانشجویى) به همراه یک قطعه عکس
۵) تصویر مدرک مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه عمومى(معافیت تحصیلى، کارت پایان خدمت، کارت معافیت دائم و غیره) دانشجویان داراى کارت اقامت دائم و یا متولدین آمریکا جهت دریافت معافیت تحصیلى به فرم شماره ۶۱ رجوع نمایید.
دانشجویان واجد شرایط بر طبق ضوابط وزارتخانههاى علوم، تحقیقات و فناورى یا بهداشت و درمان و آموزش پزشکى از پرداخت هزینه گذرنامه معاف مىباشند.
اعتبار پاسپورت دانشجویی:
قبل از سفر به یک کشور خارجی دقت کنید پاسپورت شما به هنگام خروج از کشور میبایست حداقل ۷ ماه اعتبار داشته باشد. چرا که قوانین هر کشور در خصوص پذیرش مسافر و مدت اعتبار پاسپورت در هر زمان ممکن است تغییر نماید.
به طور مثال برای سفر به کشور ترکیه تا قبل از سال ۲۰۱۴ شما میتوانستین با اعتبار حتی ۱ ماه هم وارد ترکیه شوید اما از سال ۲۰۱۵ به بعد این امکان وجود ندارد، یعنی پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه و زیر ۵ ماه تا ۲ ماه شما جریمه شده و زیر ۲ ماه هم اجازه ورود به کشور ترکیه رو ندارید.
لازم به ذکر است، قوانین و شرایط راهنما اخذ گرفتن پاسپورت دانشجویی بدون خروج از کشور مربوط به چندی پیش می باشد، لذا امکان دارد که در بعضی از قوانین در این زمینه، دچار تغییراتی شود. بنابراین برای گرفتن پاسپورت قبل از هر اقدامی به پلیس +۱۰ مراجعه کنید تا از تمام جزئیات به صورت کامل و جامع مطلع شوید.
در این مقاله سعی بر آن شده است تا راهنما اخذ گرفتن پاسپورت دانشجویی بدون خروج از کشور برای شما عزیزان به صورت کامل شرح دهیم. چنانچه پس از خواندن این مقاله، مجددا سوال یا ابهامی در خصوص راهنما اخذ گرفتن پاسپورت دانشجویی بدون خروج از کشور برای شما عزیزان پیش آمد، می توانید پاسخ سوالات خود را از طریق مشاوره با کارشناسان مجرب ایران تحصیل دریافت نمایید.
جهت اطلاع از راهنما اخذ گرفتن پاسپورت دانشجویی بدون خروج از کشور با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.
۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس از سراسر کشور و ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ (تماس از استان تهران) تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ شب حتی ایام تعطیل |
مطالب مرتبط:
استعلام گذرنامه با کد ملی | ورود به سامانه Tiznet.ir
دریافت شماره پاسپورت با کد ملی
راهنما اخذ گرفتن پاسپورت دانشجویی بدون خروج از کشور
سلام پسرمن دانشجو هست و میخواد پاسپورت بگیره ولی قصد سفر نداره
سربازی نرفته و ۱۹ سالشه میتونه پاسپورت بگیره؟ ایا وثیقه لازم هست؟
سلام دوست عزیز
میتونن بگیرن
وثیقه زمانی نیاز است که بخوان برن .
سلام خسته نباشید. ایا می توان پاسپورت دانشجویی را اخذ کرد اما به هیچ کشوری سفر نکرد و در موعد مقرر بریم وثیقه رو بگیریم و بگیم نتونستیم بریم سفر؟ ازش برای ثبت نام ایلتس و … استفاده کنیم صرفا؟
سلام. خیر این مورد امکان پذیر نمیباشد. پاسپورت دانشجویی موقت و صرفا برای سفرهای موقت صادر میشود.
سلام وقت بخیر، من ترم آخر هستم و درسم تا یکماه دیگه تموم میشه، ایا میتونم در مدت زمان یکساله که معاف هستم و باید تعیین تکلیف سربازی رو انجام بدم، برم و پاسپورت بگیرم بدون اینکه از کشور خارج بشم یا خیر؟ ممنون
سلام وقت بخیر،بله میتوانید
سلام خسته نباشید من رفتم داخل برنامه پلیس من استعلام گذرنامه زدم و استعلام گرفتم گفت تا یک سال دیگر یعنی ۱۴۰۳ فعال هست کسی که سرباز باشد یا فراری باشد میتواند عازم کربلا شوم؟؟ ِاستعلام که گرفتم گفته تا ۱۴۰۳ گذرنامه ات فعال هست راهنمایی کنید آیا میشه رفت یانه ؟؟؟؟
اگر سرباز باشید امکان خروج از کشور رو دارید اما در صورت فرار خیر.
سلام وقت بخیر من با پاسپروت اشتغال به تحصیل چه کشورهایی میتونم سفر کنم؟؟؟
سلام وقت به خیر
مقصد خروج از کشور در زمان تحصیل فاقد اهمیت است.
سلام وقت بخیر من درخواست مجوز خروج از کشور رو ثبت کردم
ولی دانشگاه هنوز تایید نکرده باید از کجا حضورا پیگیری کنم
سلام
از دانشگاه بخش نظام وظیفه پیگیری کنید
سلام وقت بخیر،
من دانشجو هستم و میخواستم پاسپورت بگیرم،مجوز خروج از کشور هم صادر شده،برای گرفتن پاسپورت تو سامانه سخاء در مرحله وارد کردن مشخصات کد مشمول نظام وظیفه از من میخواد،میخواستم بپرسم این کد رو چطوری باید پیدا کنم؟.
ممنون
سلام وقتتون بخیر از سازمان نظام وظیفه باید پیگیری بفرمایید
سلام خدمت شما جناب من پرسوجو کردم و بهم گفتن ک پدر اون شخص باید توی ثبت احوال ضمانت شخصی انجام بده ایا این درسته یا همون وثیقه ای ک میزاریم میتونیم خارج بشیم ؟
سلام وقت بخیر
لطفا در مورد سوالتون بیشتر توضیح بدین
سلام خسته نباشید من قبلا دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم و ۲ ترم مرخصی تحصیلی گرفتم برای کنکور بعد انصراف دادم و الان دانشگاه دولتی هستم خواستم بدونم بعد از فارغالتحصیلی برای ادامه تحصیل تو خارج در مقطع ارشد برام پاسپورت موقت صادر میشه.
سلام وقت بخیر وضعیت شما باید به دقت برسی شود لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید
سلام میخواستم بدونم پاسپورت دانشجویی چه مدت اعتبار دارد
و اینکه میخواستم پاسپورت دانشجویی بگیرم الان یعنی سه چهار ماه قبل از مسافرتم و حدودا سه یا چهار ماه دیگه میخام از کشور خارج بشم آیا امکان پذیر هست یا نه
سلام وقت بخیر.
کلا پاسپورت ۵ سال اعتبار دارد و این برای کلیه عموم مردم صدق میکند.
من دانشجو هستم پاسپورت میخام و نمیخام از کشور خارج شم فقط پاسپورت ساده
میشه بگین نوع سفر چی بزنم ؟و تاریخشون رو کی بزنم؟و وثیقه رو کی بردارم؟
سلام وقت بخیر وضعیت شما باید به دقت برسی شود لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید
سلام
من دانشجوی رشته ی مترجمی زبان هستم تو دانشگاه پیام نور معافیت هم دارم
آیا با پاسپورت دانشجویی م امکان رفتن به کشور های اروپا دارم
و چقدر واسه وثیقه باید بگذارم
سلام وقت به خیر
میتوانید با داشتن معافیت موقت تحصیلی برای گرفتن پاسپورت اقدام نمایید.مقدار وثیقه توسط نظام وظیفه تعیین می شود.
پیامک تایید نظام وظیفه برای دانشجویان چقدر طول میکشه بیاد؟
سلام وقت بخیر
حدودا تا دو هفته طول میکشه و شما میتونید برای اطلاعات بیشتر به مجموعه تماس بگیرید
سلام خدمت شما ، من امسال اگر بخوام برای زیارت پاسپورت بگیرم ، میشه بعدا با همون پاسپورت برم سفر تفریحی یا توش قید میشه فقط برای سفر زیارتی (دانشجو هستم ) و خدمت نرفتم
سلام وقت بخیر
برای کسب اطلاع بیشتر با مشاورین ایران تحصیل تماس فرمایید.
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من بعد از گرفتن برگه معافیت تحصیلی از مدرسه م رفتم دفتر پلیس ۱۰+ بهم یه فرم داد گفت ببر دفتر نظام وظیفه تاییدیه بزنه بعد من تو سامانه سخا ثبت نام کردم بازم لازمه برای گرفتن تاییدیه به نظام وظیفه برم یا نه؟
سلام روزبخیر
بله باید برای تایید نهایی به پلیس +۱۰ مراجعه کنید.