ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

رشته فیزیوتراپی + درآمد، بازارکار، دروس و شرایط مهاجرت

  • دسته بندی:
  • دیدگاه ها: ۱۴
  • تاریخ بروزرسانی: ۲ دی ۱۴۰۲
رشته فیزیوتراپی
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

برای اطلاع از درآمد رشته فیزیوتراپی تماس بگیرید.

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

رشته فیزیوتراپی یکی از رشته‌های توانبخشی است که با استفاده از حرکات فیزیکی، به درمان بیماران و بهبود معلولین می‌پردازد. این روش درمانی به عنوان طب فیزیکی شناخته می‌شود، زیرا بدون استفاده از هیچ‌گونه دارو یا مواد شیمیایی انجام می‌شود. هدف از ارائه این رشته در دانشگاه‌ها، تربیت متخصصانی است که بتوانند طبق دستورات پزشک، به درمان فیزیکی بیماران بپردازند.

صدماتی که با استفاده از طب فیزیکی قابل درمان هستند، شامل بیماری‌های مفصلی، روماتیسمی، ضایعات ورزشی و… هستند. علاقه‌مندان به این رشته می‌توانند پس از کسب مدرک دکتری، تحصیلات خود را ادامه دهند. در سال ۱۴۰۳، مقطع کارشناسی رشته فیزیوتراپی هیچ گرایشی نداشت و فارغ‌التحصیلان می‌توانند انتخاب کنند که در مقاطع ارشد و دکتری، گرایش مورد علاقه‌شان را پیش بگیرند.

انتخاب رشته فیزیوتراپی

👈 هر داوطلبی قبل از انتخاب رشته مورد نظر خود با سوالات زیادی روبه‌رو می‌شود. این رشته در جامعه از درآمد نسبتا خوبی برخوردار است و داوطلبان می‌توانند درآمد بالایی از این رشته داشته باشند. طول تحصیلی این دوره نسبت به سایر رشته‌های پردرآمد گروه تجربی کمتر است و داوطلبان باید در طول ۴ سال این رشته را مطالعه نمایند. رشته فیزیوتراپی برای مقاطع ارشد و دکتری نیز وجود دارد.

بسیاری از داوطلبین بدون اینکه از شرایط این رشته از جمله درآمد رشته فیزیوتراپی و بازار کار رشته فیزیوتراپی آگاهی یابند و یا اینکه اطلاعات جامعی را در این مورد داشته باشند،سعی در انتخاب رشته صرفاً بر اساس رتبه لازم برای قبولی در فیزیوتراپی کسب‌شده می‌نمایند. اشتباه بزرگی است که داوطلبین به آن دچار می شوند و این اشتباه موجب انحراف مسیر وعدم موفقیت شما خواهد شد. صرفاً دانستن اینکه رشته فیزیوتراپی چیست؟ نمی‌تواند به شما برای شناخت،کمک‌کننده باشد. بهتر است از واحدها و دروس مرتبط با این رشته اطلاع لازم و کافی داشته باشید.

اگر می‌خواهید در این زمینه اطلاع کامل یابید بهتراست با مشاورین ما در تماس باشید تا به شما کمک کنند با دید باز به انتخاب رشته و شناسایی رشته خود بپردازید. زیرا خصوصیات و توانایی‌های افراد با یکدیگر تفاوت دارند و این تفاوت موجب موفقیت‌های متفاوت در شما می‌شود.

انتخاب رشته فیزیوتراپی 

رشته فیزیوتراپی در چه مقاطعی پذیرش دارد؟

👈رشته فیزیوتراپی با آزمون و یا بدون آزمون هر دو مقطع پذیرش یکسانی دارند. کنکور تجربی رشته‌های متفاوتی ازجمله پزشکی دارد و رشته فیزیوتراپی جزو رشته‌های پرطرفدار کنکورتجربی می‌باشد.

در دانشگاه‌های ایران پذیرش این رشته در مقطع کارشناسی می باشد. اما امکان انتخاب رشته در مقطع ارشد فیزیوتراپی و همچنین دکتری وجود دارد. این نوید را می‌توانیم به شما که قصد ادامه تحصیل در این رشته رادارید،می‌توانید با داشتن کارشناسی در این رشته وارد بازارکار شوید.

برای اطلاع از رتبه قبولی رشته فیزیوتراپی کلیک نمایید.

توانایی لازم برای رشته فیزیوتراپی

👈 توانایی جسمی و روحی برای دانشجوی رشته فیزیوتراپی بسیار مهم  است. این عامل تقریبا برای تمام رشته‌های پزشکی، پیراپزشکی و مشابه آن‌ها الزامی است. دانشجویان این رشته با انواع مختلفی از بیماران سر و کار دارند که ممکن است دچار بیماری‌های عفونی باشند، عقب مانده ذهنی یا جسمی باشند و …. بنابراین باید تمام روحیه رو به رو شدن با آن‌ها را داشته باشند.

همچنین بسیاری از این بیماران و یا همراهان و نزدیکان آن ها، از روحیه خوبی برخوردار نیستند. بنابراین یک فیزیوتراپیست باید روحیه بالایی داشته باشد تا بتواند به همگی آن‌ها آرامش خود را القا کند. به علاوه ممکن است برخی مواقع، مدت زمان زیادی را ایستاده سپری کرده و یا مجبور به راه رفتن باشند. که ممکن است این سخت باشد.

بهتر است علاقه مندان به این رشته از خلاقیت بالایی برخوردار باشند که پس از فارغ التحصیلی و در مواجهه با هر بیمار، بتوانند بهترین روش‌های درمان را با هم ترکیب کرده و به بهترین نحو ممکن، آن‌ها را مداوا کنند. اما دانشجویانی که بدون هیچ خلاقیتی از این رشته فارغ التحصیل می‌شوند، تنها به عنوان یک تکنسین فیزیوتراپی شناخته می‌شوند.

رشته فیزیوتراپی چند واحد و چندترم است؟

👈 برای برخی از داوطلبین که شاید خیلی از کنکور اطلاع دقیقی نداشته باشند،گمان می‌کنند که اگر در دانشگاه‌های بدون کنکور فیزیوتراپی پذیرفته شوند، بین تعداد واحدها و تعداد ترم تفاوت وجود دارد. فرقی نمی‌کند مثلاً شما  ثبت نام  فیزیوتراپی بدون کنکور  انجام داده اید . تعداد ترم‌های فیزیوتراپی 7 یا 8 ترم است. و تعداد واحدهایی که برای گذراندن مقطع کارشناسی لازم است، 130واحد می‌باشد.دروسی که در رشته فیزیوتراپی خوانده می‌شود،دروس عمومی،دروس پایه،دروس اختصاصی و دروس کارورزی می‌باشد. اما چنانچه می‌خواهید اطلاعات جامعی در این رابطه کسب نمایید،بهتراست با مشاورین ما در تماس باشید تا با اطلاعات کامل را در این زمینه به شما بدهند و به شما برای انتخاب بادید بازتر کمک نمایند.

برای اطلاع از رتبه قبولی در رشته فیزیوتراپی روی لینک بزنید.

گرایش های رشته فیزیوتراپی

👈 دانشجویانی که در مقطع کارشناسی رشته فیزیوتراپی فارغ التحصیل می‌شوند، می‌توانند تا مقطع دکتری به تحصیل خود ادامه دهند. اما آن‌ها مجاز به شرکت در هر رشته‌ای نمی‌باشند. این افراد باید رشته‌هایی از مقطع کارشناسی ارشد را انتخاب کنند که مدرک کارشناسی فیزیوتراپی، مورد قبول برای آن‌ها باشد. در مقطع دکتری ۱۴۰۳ نیز همین روند با توجه به مدرک کارشناسی ارشد وجود دارد.

بنر کال تو اکشن

در لیست زیر رشته‌های مجاز در مقطع ارشد و دکتری ۱۴۰۳ نام برده‌شده‌است.

گرایش‌های رشته فیزیوتراپی در مقاطع تحصیلات تکمیلی ۱۴۰۳:

فیزیولوژی سلامت سالمندی فیزیوتراپی ورزشی فیزیک پزشکی
علوم تشریحی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی علوم بیومدیکال مقایسه ای علوم اعصاب
سالمند شناسی مهندسی پزشکی (رباتیک پزشکی) نانوفناوری پزشکی مشاوره توانبخشی
مدیریت توانبخشی ارگونومی بیولوژی تولید مثل، مهندسی بافت دکتری فیزیوتراپی
بهداشت حرفه ای علوم تشریحی کار درمانی علوم سلولی کاربردی
مطالعات اعتیاد علوم تغذیه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی مدیریت اطلاعات سلامت
 پزشکی مولکولی علوم و فناوری‌های تصویربرداری پزشکی

با توجه به تعداد رشته‌ها و این که در این جدول مشخص نیست با کدام مدرک مقطع کارشناسی ارشد می‌توان به تحصیل در دکتری پرداخت، می‌توانید از دفترچه ثبت نام دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۳ و ارشد، استفاده کنید.

گرایش های رشته فیزیوتراپی

رشته فیزیوتراپی بدون کنکور با رشته‌های بدون کنکور چه تفاوتی دارد؟

👈 در تمامی دانشگاه های آزاد دارای رشته  فیزیوتراپی و کلیه دانشگاه‌هایی که بدون کنکور اقدام به پذیرش دانشجو می‌نمایند،هیچ تفاوتی به لحاظ انتخاب واحد، واحدهای خوانده شده در دروس وجود ندارد. تنها تفاوت در نوع پذیرش و شرایط ثبت‌نام است. داوطلبینی که قصد ادامه تحصیل در رشته ارشد فیزیوتراپی رادارند می‌توانند در دانشگاه‌های سراسری، آزاد و پردیس ادامه تحصیل دهند .

ظرفیت و بازار کار رشته فیزیوتراپی

👈 افرادی که از رشته فیزیوتراپی فارغ التحصیل می‌شوند، نگرانی درباره اشتغال نخواهند داشت. از جمله مکان‌هایی که می‌توانند فرصت شغلی برای یک فیزیوتراپیست فراهم کنند، بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، مراکز توانبخشی، فدراسیون‌های ورزشی، هلال احمر و… به آن‌ها اشاره کرد.

همچنین افرادی که دارای مهارت و تجربه کافی هستند، می‌توانند با تاسیس یک مرکز فیزیوتراپی، به صورت خصوصی فعالیت کنند. بد نیست بدانید که فیزیوتراپی به عنوان درآمدزا‌ترین رشته مرتبط با ورزش شناخته‌شده‌است. ورزشکاران حرفه‌ای ممکن است در طول فعالیت خود دچار مصدومیت شوند که باعث محرومیت طولانی مدت از ادامه رشته ورزشی خود می‌شود.

به همین دلیل، به منظور بهبود وضعیت جسمانی خود، به فیزیوتراپیست‌ها مراجعه می‌کنند تا سریعتر به سلامتی خود برسند. یکی دیگر از عواملی که بر رشد بازار کار این رشته تاثیر می‌گذارد، افزایش جمعیت سالمندان است. سالمندان نیاز بیشتری به انجام حرکات توانبخشی دارند.

بنابراین با افزایش تعداد آن‌ها و گذر زمان، آینده شغلی فیزیوتراپیست‌ها تضمین‌شده‌است. یکی دیگر از عوامل جالب که باعث بهبود آینده شغلی این رشته می‌شود، نشستن زیاد است. به آن جا که امروزه بسیاری از مشاغل با کامپیوتر انجام می‌شود و افراد مجبورند ساعت‌های زیادی را نشسته کار کنند، صدمات زیادی به آنان وارد می‌شود. بنابراین برای بهبود وضعیت خود، به مراکز فیزیوتراپی مراجعه کنند.

این عوامل باعث‌شده‌است که فیزیوتراپی به عنوان دومین شغل رو به رشد در سال ۲۰۱۷ توسط یک سایت آمریکایی شناخته شود. به طوری که میزان استخدام فیزیوتراپیست‌های آمریکایی در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ با افزایش ۳۹ درصدی رو به رو است. این آمار در حالی است که میزان استخدام سایر مشاغل حدود ۱۴ درصد افزایش پیدا کرده است.

وظایف و فعالیت های یک فیزیوتراپ

👈 باید اطلاع داشت که یک فیزیوتراپیست وظایفی را نیز بر عهده دارد که باید به خوبی آن‌ها را انجام دهد. برخی از این وظایف عبارتند از:

✔️  ارائه مشاوره به بیماران درباره رژیم غذایی، ورزش و…

✔️ ارائه آموزش‌های لازم به بیماران و خانواده‌هایشان برای رفع و بهبود بیماری

✔️ انجام اعمال فیزیوتراپی بیماران از جمله ماساژ، اعمال گرما و…

✔️ طراحی و تهیه برنامه درمانی مناسب برای بیماران با توجه به وضعیت روحی و جسمی آنان

✔️ همکاری با پزشکان و توجه به تشخیص پزشکان درباره بیماران

✔️ استفاده از دستگاه‌های مختلف فیزیوتراپی برای درمان بیماران

✔️ بررسی روند پیشرفت و بهبود بیماران و …

برای اطلاع از ثبت نام رشته فیزیوتراپی بدون کنکور  کلیک نمایید.

درآمد رشته فیزیوتراپی در ایران و خارج از کشور

👈تجربه، مهارت و سابقه فیزیوتراپیست‌ها با یکدیگر متفاوت است، بنابراین میزان درآمد آن‌ها نیز متفاوت خواهد بود. با این حال، آمار دقیقی در رابطه با میزان درآمد فیزیوتراپیست‌ها در ایران موجود نیست.

همچنین، محیط کاری نیز بر میزان درآمد فرد تاثیرگذار است. فیزیوتراپیست‌هایی که در یک مرکز طب فیزیکی خصوصی مشغول به کار هستند، به‌طور قابل‌توجهی بیشتر از فیزیوتراپیست‌هایی که در بیمارستان‌ها فعالیت می‌کنند، درآمد دارند.

در کشور آمریکا، متوسط درآمد فیزیوتراپیست‌ها بیش از ۸۵ هزار دلار است. این مقدار در کشور استرالیا بیش از ۶۰ هزار دلار در سال و برای فیزیوتراپیست‌های بریتانیا، بسته به سمت شغلی، بین ۳۰ تا بیش از ۶۲ هزار دلار تخمین زده می‌شود. بنابراین، فارغ التحصیلان رشته فیزیوتراپی از میزان درآمد قابل‌توجهی نسبت به قشر عظیمی از جامعه برخوردار هستند و نگرانی در مورد کسب درآمد نخواهند داشت.

برای بازار کار رشته داروسازی روی لینک کلیک کنید.

مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی

👈انتخاب رشته تحصیلی، آینده شغلی و درآمد داوطلبان را در آینده تضمین می‌کند. بنابراین، انتخاب رشته باید با توجه به معایب و مزایای آن انجام شود. قبل از انتخاب این رشته تحصیلی، داوطلبان باید اطلاعات کافی در مورد فیزیوتراپی داشته باشند. ما در این بخش، ابتدا به معرفی مزایای رشته فیزیوتراپی می‌پردازیم و در قسمت بعدی، معایب این رشته را به داوطلبان توضیح می‌دهیم.

💢 مزایای رشته فیزیوتراپی به شرح زیر است:

فارغ‌التحصیلان این رشته، بر خلاف سایر رشته‌های گروه تجربی، با مشکلات کمتری روبرو هستند و این امنیت از جمله مزایای این رشته می باشد.

دومین مزیت مهم این رشته تحصیلی، بازار کار رشته فیزیوتراپی است یکی دیگر از مزایای این رشته است زیر افراد به راحتی می توانند وارد باز کار شده و شغل خوبی پیدا نمایند.

همان‌طور که می‌دانید، رشته پزشکی یک مدت زمان ۸ ساله دارد و همین موضوع موجب می‌شود که اکثر داوطلبان به سراغ این رشته تحصیلی نروند. اما

مدت زمان اتمام  رشته فیزیوتراپی ۴ سال است. این بدین معنی است که داوطلبان پس از ۴ سال فارغ‌التحصیل می‌شوند و سپس وارد بازار کار می‌شوند.

💢  معایب رشته فیزیوتراپی به شرح زیر است:

رشته فیزیوتراپی دارای مزایا و معایب بسیاری است که در بالا اشاره‌شده‌است. داوطلبان باید با توجه به این مزایا و معایب، تصمیم خود را درباره ادامه تحصیل در این رشته بگیرند. اگرچه رشته فیزیوتراپی معایبی دارد، اما مزایای آن بسیار بیشتر از معایب است.

یکی از معایب و چالش‌های مهم این رشته، حجم بالای دروس آن است. داوطلبان باید در طی چهار سال تحصیلی دروس متنوعی را با حجم بالا مطالعه کنند.

یکی دیگر از چالش‌های این رشته، مرتبط بودن با توان بدنی است. فیزیوتراپیست‌ها برای درمان بیماران از توان بدنی خود استفاده می‌کنند و این باعث می‌شود که آن‌ها به مشکلات حرکتی خود بیفتند. اما این مشکل را می‌توان با انجام فعالیت‌های ورزشی مکرر حل کرد.

یکی دیگر از معایب این رشته، شانس کم برای کسب بورسیه در خارج از کشور است. اما این نیز نشانگر این نیست که داوطلبان نمی‌توانند بورسیه دریافت کنند، بلکه نشانگر آن است که شانس آن‌ها در مقایسه با رشته‌های دیگر کمتر است.

در کل، رشته فیزیوتراپی دارای کمترین معایب و مشکلات است و داوطلبان به راحتی می‌توانند این رشته را برای کسب درآمد ایده‌آل انتخاب کنند.

مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی

طرح رشته فیزیوتراپی

👈صد و یک رشته گروه تجربی همراه با رشته‌های گروه پیراپزشکی از جمله طرح اجباری هستند. آیا رشته فیزیوتراپی نیز شامل طرح اجباری است؟ خیر، رشته فیزیوتراپی مورد تعداد طرح اجباری قرار نمی‌گیرد. البته فارغ‌التحصیلان می‌توانند به صورت داوطلبانه در این طرح شرکت کنند.
این به این معنی است که پس از فارغ‌التحصیلی، فارغ‌التحصیلان به مناطق محروم اعزام می‌شوند و به افراد بیمار و نیازمند در آن مناطق کمک می‌کنند. فارغ‌التحصیلان در این دوره همچنین مبلغی را به صورت ماهیانه دریافت می‌کنند.
برای اطلاع از هزینه رشته فیزیوتراپی پردیس بین الملل کلیک نمایید.

دروس رشته فیزیوتراپی 1403

👈 یکی از نکات مهم که باید در مورد معرفی رشته فیزیوتراپی توجه کنید این است که در مقطع کارشناسی هیچ‌گونه گرایشی وجود ندارد. داوطلبان باید ۱۳۰ تا 135  واحد درس را در مقطع کارشناسی مطالعه کنند. دانشجویان باید ۲۴ واحد دروس عمومی، ۸۲ واحد دروس پایه و تخصصی و ۲۴ واحد دوره کارآموزی را در این رشته پاس کنند.

دروس عمومی: ۲۴ واحد دانشجویان در دوره کارشناسی باید ۲۴ واحد دروس عمومی را پاس کنند. دروس عمومی رشته فیزیوتراپی به شرح زیر می‌باشند:

⏪  مبانی نظری اسلام و اخلاق اسلامی

⏪  ادبیات فارسی – انقلاب اسلامی

⏪  جمعیت و تنظیم خانواده

⏪  تربیت بدنی

⏪  تاریخ و تمدن اسلامی

⏪  زبان عمومی

⏪  تاریخ فرهنگ و تمدن اسلام و ایران

⏪  آشنایی با منابع اسلامی

دروس عمومی رشته فیزیوتراپی

دروس پایه و تخصصی ۸۲ واحد دانشجویان باید در دوره کارشناسی پیوسته این رشته ۸۲ واحد دروس پایه و تخصصی را پاس کنند. دروس پایه و تخصصی این رشته به شرح زیر می‌باشند:

⏪  بیوشیمی و داروشناسی

⏪  فیزیولوژی عمومی

⏪  تشریح سطحی

⏪  فیزیولوژی عصب و عضله

⏪  بافت‌شناسی

⏪  تشریح اعصاب

⏪  تشریح سر، گردن و تنه

⏪  تشریح اندام فوقانی

⏪  تشریح اندام تحتانی

⏪  آسیب‌شناسی

⏪  ژنتیک

⏪  جراحی عمومی

⏪  روان‌شناسی عمومی و بیماران

⏪  بیماری‌های قلبی عروقی و تنفسی

⏪  بیماری‌های روماتیسمی و پوستی

⏪  بیماری‌های مغز و اعصاب

⏪  روانپزشکی

⏪  ارتوپدی

⏪  رادیولوژیک

⏪  مکمل‌های اولیه

⏪  زبان تخصصی

⏪  مدیریت بخش فیزیوتراپی

⏪  اصول توانبخشی و فیزیوتراپی

⏪  الکتروتراپی

⏪  فیزیوتراپی در بیماری‌های اعصاب

⏪  فیزیوتراپی در بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی

⏪  فیزیوتراپی در بیماری‌های روماتیسمی و پوستی

⏪  فیزیوتراپی در بیماری‌های جراحی

⏪  وسایل کمکی و اندام‌های مصنوعی

⏪  ارزشیابی دستگاه عضلانی

⏪  اسکلتی

⏪  فیزیوتراپی در بیماری‌های ارتوپدی

⏪  کینزیولوژی و بیومکانیک

⏪  روش‌های اختصاصی تمرین درمانی

کال تو اکشن راهنمای تلفنی

دوره کارآموزی: ۲۴ واحد دانشجویانی که می‌خواهند در این رشته فارغ‌التحصیل شوند باید ۲۴ واحد دوره کارآموزی را با توجه به دوره‌های زیر پاس کنند:

⏪  کارآموزی در عرصه مشاهده بالینی

⏪  کارآموزی در عرصه ترمیمی و سوختگی

⏪  کارآموزی در عرصه سالمندان

⏪  کارآموزی در عرصه بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی

⏪  کارآموزی در عرصه بیماری‌های روماتیسمی و پوستی

⏪  کارآموزی در عرصه بیماری‌های کودکان

⏪  کارآموزی در عرصه بیماری‌های ارتوپدی

⏪  کارآموزی در عرصه بیماری‌های ارتوپدی

⏪  کارآموزی در عرصه بیماری‌های مغز و اعصاب

⏪  کارآموزی در عرصه بیماری‌های مغز و اعصاب

⏪  کارآموزی در عرصه مستقل

 

دروس رشته فیزیوتراپی

برای اطلاع از رتبه قبولی فیزیوتراپی پردیس بین الملل کلیک نمایید.

آیا می‌توان از رشته فیزیوتراپی به رشته پزشکی رفت؟

👈 پزشک شدن آرزوی کلیه داوطلبین رشته تجربی است. اگر نتوانسته‌اید به این آرزو جامه عمل بپوشانید و وارد فیزیوتراپی و یا علوم آزمایشگاهی شده‌اید، این نوید را می‌توانیم به شما بدهیم که پس از اخذ مدرک کارشناسی در این رشته می‌توانید از طریق ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی راه پیدا کنید و به آرزوی خود در قبول شدن در رشته پزشکی جامه عمل بپوشانید. اگر می‌خواهید در این زمینه و شرایط این رشته آگاهی یابید،با مشاورین ایران تحصیل در تماس باشید. مشاورین ما همه روزه در خدمت‌رسانی به شما آماده هستند.اطلاع کامل از فیزیوتراپی بدون کنکور و تمامی رشته های دیگر را مشاورین ما به صورت کامل به شما اطلاع می دهند.

دانشگاه های دارای رشته فیزیوتراپی

👈 برخی از دانشگاه های ارائه دهنده رشته فیزیوتراپی در ایران به شرح زیر می باشد:

✳️ دانشگاه علوم پزشکی همدان

✳️ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران

✳️ دانشگاه علوم پزشکی مشهد

✳️ دانشگاه علوم پزشکی گیلان – رشت

✳️ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

✳️ دانشگاه علوم پزشکی کرمان

✳️ دانشگاه علوم پزشکی ایران

✳️ دانشگاه علوم پزشکی شیراز

✳️ دانشگاه علوم پزشکی بابل

✳️ دانشگاه علوم پزشکی سمنان

✳️ دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور – اهواز

✳️ دانشگاه علوم پزشکی تبریز

✳️ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

✳️ دانشگاه علوم پزشکی تهران

👈 دانشگاه های معتبر در خارج از کشور نیز به شرح زیر است:

✳️ دانشگاه بیرمنگام

✳️ دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ

✳️ دانشگاه رابرت گوردن

✳️ دانشگاه ایالتی نیویورک

✳️ دانشگاه ساوتهمپتون

✳️ دانشگاه لاتروب

✳️ دانشگاه پلیموث

✳️ دانشگاه سیدنی

✳️ دانشگاه بولتون

✳️ دانشگاه ووستر

✳️ دانشگاه صنعتی اوکلند

✳️ دانشگاه کاردیف

✳️ دانشگاه ترنت

✳️ دانشگاه وینچستر

✳️ دانشگاه ولونگونگ

بررسی کارنامه قبول شدگان رشته فیزیوتراپی 1403

👈 این قسمت مقاله درباره بررسی کارنامه و ترازهای لازم برای قبولی در رشته فیزیوتراپی است. در این بخش، کارنامه و ترازهای یک داوطلب در منطقه ۱ برای قبولی در دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی می‌شود. ترازهای این داوطلب برای دروس مختلف نیز ذکر‌شده‌است.

✅ داوطلبی که ساکن استان خراسان رضوی است، در دانشگاه علوم پزشکی مشهد پذیرش یافته است. او در رشته روزانه این دانشگاه قبول‌شده‌و رتبه کشوری آن ۶۶۱۵ و رتبه سهمیه ۲۰۸۰ است. تراز این داوطلب ۹۷۲۰ است و دروس عمومی و تخصصی را با ترازهای مختلف گذرانده است.

✅پذیرش در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، توسط داوطلبی (آقا) از استاد آذربایجان شرقی در کنکور سراسری صورت گرفته است و نوع دوره قبولی او روزانه است. سهمیه قبولی این داوطلب در منطقه ۲ قرار دارد. این داوطلب رتبه کشوری ۸۹۰۰ و رتبه در سهمیه ۴۰۵۰ را کسب کرده است. تراز کلی این داوطلب ۹۵۰۳ است و برای درس‌های عمومی و تخصصی ترازهای زیر را دارد: درس ادبیات فارسی: تراز ۵۴ درصدی درس عربی: تراز ۶۲ درصدی درس دین و زندگی: تراز ۹۵ درصدی درس زبان انگلیسی: تراز ۵۸ درصدی درس زمین شناسی: تراز ۰ درصدی درس ریاضی: تراز ۵۴ درصدی درس زیست شناسی: تراز ۷۸ درصدی درس فیزیک: تراز ۴۶ درصدی درس شیمی: تراز ۸۱ درصدی

✅ داوطلب دیگری ساکن شهر مشهد است و موفق‌شده‌است در دوره روزانه دانشگاه علوم پزشکی ایران برای رشته فیزیوتراپی قبول شود. سهمیه قبولی این داوطلب برای منطقه ۱ است و او دارای رتبه کشوری ۵۹۵۳ و رتبه در سهمیه ۱۷۷۹ است. ترازهای این داوطلب برای قبولی در این رشته به صورت زیر است: – درس ادبیات فارسی: تراز ۳۹ درصدی – درس عربی: تراز ۶۳ درصدی – درس دین و زندگی: تراز ۷۲ درصدی – درس زبان انگلیسی: تراز ۶۳ درصدی – درس زمین شناسی: تراز ۰ درصدی – درس ریاضی: تراز ۵۲ درصدی – درس زیست شناسی: تراز ۷۷ درصدی – درس فیزیک: تراز ۷۹ درصدی – درس شیمی: تراز ۸۵ درصدی

بررسی کارنامه قبول شدگان رشته فیزیوتراپی

برای اطلاع از شهریه رشته فیزیوتراپی دانشگاه آزاد کلیک نمایید.

مقایسه رشته فیزیوتراپی با دیگر رشته ها

👈 علاقه بسیار اهمیت دارد.اگر در حال حاضر می‌خواهم فیزیوتراپی را با رشته‌های دیگر مقایسه کنم، قصد ندارم به هیچ وجه بگویم که این رشته خوب است یا آن رشته بد است. این بستگی به علاقه شما و چندین پارامتر دیگر دارد و رشته‌ای که برای یک شخص عالی است، ممکن است برای دیگری بدترین انتخاب باشد.

اما یک مقایسه کلی بین فیزیوتراپی و چند رشته پرطرفدار دیگر ارائه می‌دهم:

🔴 مقایسه با پرستاری: پرستاری شیفت اجباری دارد، به ویژه در شیفت شب، کار آن استرس‌زا‌تر است و از برخی جنبه‌ها سخت‌تر است. در پرستاری، بسته به بخشی که در آن کار می‌کنید، با انواع بیماران سر و کار دارید، اما در شغل فیزیوتراپی تنوع بیماران کمتر است و مواجهه با بیماری‌های واگیردار کمتر است. فیزیوتراپی کاری تمیزتر و با استرس کمتری است.

همچنین، شیفت چرخشی ندارد و ساعت کاری آن مشخص و ثابت است و معمولا استقلال کاری بیشتری نسبت به پرستاری دارد. علاوه بر این، سقف درآمد پرستاری کوتاهتر از فیزیوتراپی است، زیرا فیزیوتراپ با تاسیس مرکز و کلینیک فیزیوتراپی می‌تواند درآمد بسیار بیشتری داشته باشد.

🔴 مقایسه با رادیولوژی: فیزیوتراپی دارای استقلال بیشتری است و یک فیزیوتراپ می‌تواند به تنهایی یا با وابستگی کمتر به پزشکان متخصص کار کند. اما رادیولوژیست اگر مرکز رادیولوژی خود را داشته باشد، باید با دیگر پزشکان هماهنگ شود و در صورت عدم ارتباط، معمولا مشتریان زیادی نخواهد داشت و باید پزشکان متخصص دیگر مانند ارتوپدیست‌ها یا پزشکان دیگر برای ارسال بیمار به او همکاری کنند.

یک مزیت دیگری که فیزیوتراپی دارد این است که برخلاف برخی از کارهای رادیولوژی با اشعه زیاد، شما با این رشته کمتر سر و کار دارید و از این نظر سلامتی بیشتری حفظ می‌شود.

🔴 مقایسه با کاردرمانی: فیزیوتراپی بیشتر تمرکز خود را بر درمان مشکلات جسمی بیماران قرار می‌دهد، اما کاردرمانی علاوه بر مشکلات جسمی بیماران، بیشتر تمرکز خود را بر حل مشکلات روانی آن‌ها دارد.

🔴 مقایسه با علوم آزمایشگاهی: در رشته علوم آزمایشگاهی، شما با خون و سایر ترشحات بدن سر و کار دارید و به هر حال این یک کار آزمایشگاهی است، اما فیزیوتراپی به این شکل نیست و تا حدی تمیزتر است و خطرات بیماری‌های واگیردار و آلودگی کمتری دارد و از این نظر راحت‌تر است و در فیزیوتراپی شما مستقیما با بیماران سر و کار دارید و به تدریج بهبود حال آن‌ها را مشاهده می‌کنید، بر خلاف علوم آزمایشگاهی که بیشتر با خون و ترشحات بدن بیماران سر و کار دارند و نه با خود بیماران.

در فیزیوتراپی، با داشتن مدرک لیسانس و تجربه کار، می‌توانید مرکز یا کلینیکی را تاسیس کنید، اما برای تاسیس آزمایشگاه حتما باید دکترای علوم آزمایشگاهی داشته باشید و یک آزمون نیز باید قبول شوید. هزینه تاسیس آزمایشگاه نیز بیشتر از هزینه تاسیس مرکز فیزیوتراپی است.

رشته فیزیوتراپی برای کشور کانادا چگونه است؟

👈 کانادا یکی از کشورهای مهم برای ادامه تحصیل و کار در رشته فیزیوتراپی است. بدون شک این کشور بهترین کشور جهان برای کار در این رشته است. دانشجویان به راحتی می‌توانند دانشگاه مناسبی برای ادامه تحصیل خود در این کشور انتخاب کنند. حقوق فیزیوتراپ در این کشور بسیار بالاست و این موضوع سبب‌شده‌است که بسیاری از افراد این کشور را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.
این کشور برای ادامه تحصیل در رشته فیزیوتراپی شرایط خاصی دارد. به عنوان مثال، داوطلبان باید نمره زبان بالا و نمرات بالا داشته باشند. اکثر دانشگاه‌های این کشور این رشته تحصیلی را ارائه می‌دهند و داوطلبان قبل از انتخاب هر دانشگاه باید به سایت‌های این دانشگاه‌های کانادایی مراجعه کنند تا اطلاعات بیشتری در مورد پذیرش و مقدار بورس تحصیلی داشته باشند.
رشته فیزیوتراپی برای کشور کانادا چگونه است؟
برای اطلاع از دانشگاه های آزاد دارای رشته فیزیوتراپی کلیک نمایید.

اخبار پیرامون رشته فیزیوتراپی

📢 دوره دکتری حرفه ایی برای رشته فیزیوتراپی تایید شد.

مقرر‌شده‌است که آئین‌نامه آموزشی دوره دکتری حرفه‌ای رشته فیزیوتراپی برای اولین بار در کشور و به منظور ادامه تحصیل دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد این رشته تصویب گردد. علاوه بر این، در هشتاد و هفتمین جلسه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونین و اعضای شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی این موضوع به تصویب رسیده است. دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی با اشاره به نیاز کشور به دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اظهار نمود که یکی از کارهای حیاتی در زمینه آموزش پزشکی، ارتقای رشته‌های محبوبی است که قابلیت انجام فعالیت حرفه‌ای در کشور را دارند. وی اضافه کرد: نباید اجازه دهیم که تنها سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در مقطع دکتری حرفه‌ای منحصر به فرد باشند. مردم تقاضاهای متعددی دارند و از نظر ظرفیت پذیرش دانشجو، وزارت بهداشت محدودیت‌هایی برای سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دارد.

 

خلاصه مطلب

رشته فیزیوتراپی به عنوان یکی از رشته‌های توانبخشی شناخته می‌شود. داوطلبان در این رشته مجموعه فعالیت‌هایی را آموزش می‌بینند که به یک فرد با مشکلات جسمی کمک نمایند. به عبارت دیگر، فیزیوتراپی شامل حرکات فیزیکی است که به بهبود عمل‌کرد فرد بیمار کمک می‌کند.

رشته تحصیلی فیزیوتراپی به داوطلبان آموزش می‌دهد تا آن‌ها به افرادی با سابقه بیماری‌های روماتیسم، مشکلات مفصلی یا هر نقض دیگری کمک نمایند. اگر پس از مطالعه این رشته تصمیم به انتخاب رشته فیزیوتراپی دارید می توانید با تماس و مشاوره با سامانه ایران تحصیل با شماره 9099075307 ، قبولی خود را تضمین نمایید.

برای دانلود پی دی اف مقاله  رشته فیزیوتراپی کلیک نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

برای اطلاع از درآمد رشته فیزیوتراپی تماس بگیرید.

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

چرا فیزیوتراپی را با عنوان طب فیزیکی نیز می‌شناسند؟

چراکه این روش درمان، بدون استفاده از هیچ‌گونه دارو و مواد شیمیایی اجرا می‌شود.

دانشجویانی که از مقطع کارشناسی ۱۴۰۳ رشته فیزیوتراپی فارغ‌التحصیل می‌شوند تا چه مقطعی می‌توانند ادامه تحصیل دهند؟

این دسته از افراد می‌توانند تا مقطع دکتری به تحصیل خود ادامه دهند، اما مجاز به شرکت در هر رشته‌ای نمی‌باشند.

جهت تحصیل در رشته فیزیوتراپی باید چه توانایی‌هایی داشت؟

داشتن توانایی جسمی و روحی به دلیل کار با بیماران بسیار اهمیت‌دار است.

نظرات

14 دیدگاه دربارهٔ «رشته فیزیوتراپی + درآمد، بازارکار، دروس و شرایط مهاجرت»

  1. Avatar photo سعید رضایی گفت:

    سلام شرایط ثبت نام در رشته فیزیوتراپی بدون کنکور چطوره؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت به خیر
      رشته فیزیوتراپی یکی از پرطرفدارترین رشته های گروه علوم پزشکی است و بدون کنکور ارائه نمی شود.

  2. Avatar photo دانایی گفت:

    با لیسانس رشته فیزیوتراپی میشه آزمون لیسانس به پزشکی داد؟

    1. Avatar photo مشاور ذوالنورنیا گفت:

      سلام وقت بخیر
      خیر فقط رشته های فنی مهندسی این امکان را دارند

  3. Avatar photo صلاح الدین گفت:

    سلام رشته فیزیوتراپی با رادیوتراپی چه فرقایی دارن؟

    1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

      سلام دوست عزیز
      با شماره 9099075307 تماس بگیرید
      مشاورین راهنماییتان میکنند

  4. Avatar photo راضیه گفت:

    سلام منابع رشته فیزیوتراپی چی هستش؟

    1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

      سلام دوست عزیز
      با شماره 9099075307
      تماس بگیرید راهنماییتان میکنند.

  5. Avatar photo ستاره گفت:

    سلام رشته فیزیوتراپی بهتره در دانشگاه پیام نور بخونم یا آزاد؟

    1. Avatar photo مشاور صادقی گفت:

      سلام
      این رشته را فقط دانشگاه های سراسری دارند

  6. Avatar photo Mozhgan گفت:

    چرا من هرچی با 2تا خط تماس میگیرم کسی پاسخگو نیست؟؟؟

    1. Avatar photo irantahsil گفت:

      به دلیل شلوغی خطا شما دوباره تماس بگیرید

  7. Avatar photo محسن گفت:

    دروس رشته ی فیزیو تراپی رو لطف میکنین؟

    1. Avatar photo irantahsil گفت:

      محسن عزیز جهت اطلاع از دروس رشته فیزیوتراپی با مشاوران مرکز ایران تحصیل در تماس باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • سایت آموزش و پرورش ترمیم معدل

    سایت آموزش و پرورش ترمیم معدل + بخشنامه 1403

    سایت آموزش و پرورش ترمیم معدل به نشانی اینترنتی my.medu.ir برای انجام ثبت نام جهت ترمیم معدل و ایجاد سابقه تحصیلی ایجاد‌ شده‌ است. افرادی که تمایل دارند تا سوابق تحصیلی خود را ایجاد کرده و معدل خود را ترمیم...
  • ثبت‌ نام بدون کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی

    ثبت‌ نام بدون کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی 1403

    ثبت‌ نام بدون کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی در سال 1403 بر اساس آیین نامه پذیرش بدون کنکور استعداد‌های درخشان در مقطع ارشد، پذیرای دانشجویان و داوطلبان سایر دانشگاه‌ها است. دانشگاه علوم قضایی یکی از معتبرترین دانشگاه‌های کشور ما...
  • وام ازدواج دانشجویی

    وام ازدواج دانشجویی 1403 + شرایط، مدارک + مبالغ | راهنما ثبت نام

    زمان ثبت نام وام ازدواج دانشجویی آغاز شد. پرداخت شهریه یکی از مهم‌‎ترین دغدغه‌های اغلب دانشجویان می‌باشد. برای رفع و کاهش این دغدغه‌ها، دانشگاه‌ها مبلغی را به عنوان وام دانشجویی برای هر یک از دانشجویان در نظر گرفته‌ است. در...
  • ثبت نام وام دانشجویی

    ثبت نام وام دانشجویی 1403 {مدارک، شرایط} + ورود swf.ir

    ثبت نام وام دانشجویی از طریق سامانه swf.ir امکان پذیر است. این مورد یکی از خدمات مهم اداره رفاه دانشجویان بوده که با هدف کمک به تامین نیازهای اولیه دانشجویان واجد شرایط ارائه می‌شود. از این رو تمامی دانشجویان در...
تماس با مشاور
(حتی در تعطیلات نوروز)