دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت
- دسته بندی: ارشد
- دیدگاه ها: ۰
- تاریخ بروزرسانی: ۱۲ مهر ۱۴۰۱

سوال دارید با ما تماس بگیرید
909 9075307
تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور
دواطلبانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی را دارند، می بایست حتما دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت را دریافت و آن را با دقت مطالعه نمایند. بدین منظور، متقاضیان می توانند در زمان های اعلام شده با مراجعه به سایت sanjeshp.ir برای دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته آزمون ارشد وزارت بهداشت اقدام کنند. به دلیل اهمیتی که این دفترچه دارد، در ادامه به بررسی زمان، نحوه دانلود و محتویان آن می پردازیم. علاوه بر این لینک دانلود دفترچه ارشد وزارت بهداشت را برای مشاهده شما عزیزان در ادامه قرار داده ایم.
همچنین، چنانچه در مورد هر کدام از مراحل ثبت نام، اعلام نتایج و انتخاب رشته مطابق با دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت با سوالی مواجه شدید، می توانید با مشاوران خبره ایران تحصیل در ارتباط باشید.
ضرورت دریافت و مطالعه دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت
برای افرادی که قصد دارند در یکی از رشته های علوم پزشکی، مدرک کارشناسی ارشد را کسب کنند، شرکت در آزمون های وزارت بهداشت ضروری است. دفترچه های راهنما توسط مرکز سنجش و آموزش پزشکی در دو نوبت منتشر می شود تا داوطلبان از زمان، شرایط، لیست رشته های کنکور ارشد وزارت بهداشت و … مطلع گردند.
مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام ارشد وزارت بهداشت که در حوالی روزهای نام نویسی منتشر می گردد، بسیار مهم می باشد. چرا که در آن تمامی ضوابط و شرایط لازم جهت ثبت نام و پذیرش در رشته های علوم پزشکی توضیح داده شده است بنابراین توصیه می شود قبل از هر گونه اقدام برای پر کردن فرم نام نویسی و تکمیل فرایند، این دفترچه را به دقت مطالعه نمایید.
پس از انتشار نتایج اولیه، نوبت دانلود دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد وزارت بهداشت می باشد. در این دفترچه لیست تمامی رشته ها، دانشگاه های پذیرنده و ظرفیت آنها موجود است.
متقاضیان می توانند با توجه به رشته مورد پذیرش خود که در آزمون آن شرکت کرده اند، نسبت به انتخاب کد رشته محل های مربوطه اقدام نمایند. در ادامه با دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت بیشتر آشنا خواهیم شد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد نمونه سوالات آزمون ارشد وزارت بهداشت کلیک کنید.
زمان انتشار دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت
داوطلبانی که قصد دارند در یکی از رشته های علوم پزشکی پذیرفته شوند، لازم است که ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام ارشد وزارت بهداشت را دانلود کرده و سپس با مطالعه مفاد آن برای نام نویسی اقدام کنند.
این دفترچه چند روز قبل از شروع زمان ثبت نام در سایت مرکز سنجش و آموزش پزشکی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. برای مثال، با توجه به آنکه زمان ثبت نام کنکور ۱۴۰۲ در 6 الی 16 اسفند 1400 واقع شده بود، دفترچه راهنما در هفته اول اسفند منتشر گردید و پیش بینی می شود زمان انتشار این دفترچه از پانزدهم بهمن تا پانزدهم اسفندماه باشد.
بنابراین، طبق روال معمول می توان گفت دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت حدود یک هفته قبل از شروع نام نویسی، قابل دریافت خواهد بود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد ویرایش ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت کلیک کنید.
زمان دانلود دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد وزارت بهداشت
حال که در مورد زمان صدور دفترچه راهنمای ثبت نام ارشد وزارت بهداشت صحبت کردیم، خوب است ببینیم که دفترچه انتخاب رشته چه زمانی در دسترس خواهد بود.
به طور کلی از آنجا انتخاب رشته پس از مشخص از شدن نتایج امکانپذیر است، متقاضیان می توانند بعد از دریافت کارنامه اولیه خود اقدام به دانلود دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد وزارت بهداشت کنند. بدین ترتیب، می توان از رشته ها و ظرفیت های هر کدام از رشته ها مطلع شد.
البته هنوز اطلاع دقیقی در مورد تاریخ انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد پیوسته وزارت بهداشت 1402 در دسترس نیست، اما انتظار می رود که این دفترچه در اواسط مردادماه قابل دریافت باشد.
با این وجود، به محض مشخص شدن زمان دقیق منتشر شدن این دفترچه، مقاله حاضر به روز رسانی خواهد شد و داوطلبان عزیز می توانند برای دانلود آن اقدام نمایند. دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۲ در 18 تیر ماه سال جاری منتشر شد که برای مشاهده شما عزیزان در زیر قرار داده شده است.
برای دانلود دفترچه راهنماي انتخاب رشته محل تحصيل آزمون ورودي دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته رشته هاي گروه پزشكي سال تحصيلي 1402-140 کلیک کنید.
نحوه دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام ارشد وزارت بهداشت
دانلود دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت برای هر دو مرحله ثبت نام و انتخاب رشته در یک سایت و با یک روند مشابه صورت می گیرد. به همین دلیل، در اینجا در مورد نحوه بارگذاری و دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام توضیحات لازم را ارائه می دهیم تا داوطلبان گرامی با توجه به آن برای دریافت اقدام نمایند.
- ابتدا وارد سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور شوید.
- بر روی اطلاعیه دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام ارشد وزارت بهداشت که در صفحه اصلی قرار دارد، کلیک کنید. همچنین، می توان از طریق انتخاب منوی ارشد که در سمت راست صفحه اول قرار دارد نیز به بخش مورد نظر بروید.
- سپس به دانلود دفترچه بپردازید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد دریافت کارت ورود به جلسه ارشد وزارت بهداشت کلیک کنید.
شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در آزمون ارشد وزارت بهداشت
برای شرکت در آزمون ارشد رشته های علوم پزشکی، یک سری شرایط عمومی و اختصاصی در نظر گرفته شده است که می توان از طریق مطالعه دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت از آن ها مطلع شد.
البته، این شرایط غالبا همان هایی هستند که برای مرحله انتخاب رشته نیز ضروری می باشند. از این رو، در این بخش به توضیح شرایط ذکر شده در دفترچه راهنمای ثبت نام ارشد وزارت بهداشت می پردازیم. ذکر این نکته نیز ضروری است که در این دفترچه، شرایط اختصاصی در چند دسته جامع وضعیت تحصیلی، وضعیت وظیفه عمومی، و مشمولین طرح نیروی انسانی قرار می گیرند.
بدین منظور، قصد داریم ابتدا به بیان شرایط عمومی پرداخته و سپس هر کدام از این شرایط اختصاصی را به طور جداگانه شرح دهیم.
شرایط عمومی
- اعتقاد به دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان ذکر شده در قانون اساسی
- پایبندی به نظام جمهوری اسلامی ایران و تبعیت از ولایت فقیه
- نداشتن هیچ گونه ارتباط با گروهک یا فرقه های ضد نظام
- عدم اعتیاد به مواد مخدر
- عدم سوء پیشنیه کیفری و یا اخلاقی
- برخورداری از سلامت روحی و جسمی
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد تکمیل ظرفیت کنکور ارشد وزارت بهداشت کلیک کنید.
شرایط اختصاصی
بررسی شرایط وضعیت تحصیلی طبق دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت
- برخورداری از مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری عمومی و مدارک بالاتر از آن در یکی از رشته های تحصیلی مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
اطلاعیه
دانشجویان سال آخر دوره های کارشناسی بایستی گواهی فارغ التحصیلی خود را حداکثر تا پایان شهریورماه دریافت نمایند.
- نداشتن اشتغال به تحصیل همزمان در مقطع کارشناسی ارشد و مقاطع دیگر در همان دانشگاه یا دانشگاه های دیگر.
- دانشجویانی که از تحصیل محروم شده یا خود از تحصیل انصراف داده اند، چنانچه از دانشگاه محل تحصیل تسویه حساب نموده و از شرایط لازم ذکر شده در دفترچه راهنمای ثبت نام ارشد وزارت بهداشت برخوردار باشند، مجاز به شرکت در این آزمون خواهند بود.
- افرادی که در دوره های روزانه و غیر روزانه سال قبل پذیرفته شده اند، چه ثبت نام کرده باشند چه نکرده نباشند نمی توانند در آزمون سال جاری شرکت نمایند.
- اگر متقاضی قبلا در یکی از رشته های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت تحصیل کرده و قصد داشته باشد که با مدرک کارشناسی خود مجددا در آزمون شرکت کند، در صورت قبولی موظف به پرداخت شهریه خواهد بود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد دفترچه آزمون استخدامی وزارت بهداشت کلیک کنید.
بررسی مقررات نظام وظیفه طبق دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت
داوطلبان مرد که قصد دارند در یکی از رشته های علوم پزشکی، تحصیلات کارشناسی ارشد خود را ادامه دهند، چنانچه پس از اعلام نتایج اولیه و دانلود دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد وزارت بهداشت از شرایط زیر برخوردار باشند، مجاز به انتخاب رشته و ثبت نام قطعی در دانشگاه خواهند بود.
- داشتن کارت پایان خدمت
- برخورداری از کارت معافیت دائم هوشمند ( کفالت، پزشکی، ایثارگری و یا موارد خاص).
- در سال 1352 یا قبل از آن متولد شده باشد. به شرطی که تغییر سن نداده باشد.
- جزء مشمولان فارغ التحصیل مقطع کارشناسی که برگه آماده به خدمت آن ها بدون غیبت بوده و تاریخ پذیرش یا ثبت نام آن ها در دانشگاه قبل از تاریخ اعزام باشد.
- دانشجویانی که در سال آخر مقطع لیسانس تا تاریخ 31 شهریور در سنوات مجاز فارغ التحصیل می گردند.
- افرادی که مقطع کارشناسی را تا سقف مجاز سنوات به اتمام رسانده و از تاریخ فراغت آن ها تا زمان پذیرش بیشتر از یکسال سپری نشده باشد.
- کارمندان متعهد خدمت در یکی از نهاد یا ارگان ها که گواهی اشتغال به خدمت و موافقت بالاترین مقام اجرایی سازمان مورد نظر را جهت ادامه تحصیل ارائه دهد.
- طلابی که مدرک کارشناسی داشته و دارای معافیت تحصیلی هستند.
- مشمولانی که برگه معافیت موقت هولوگرام دار بدون غیبت دارای اعتبار دارند.
- دانشجویانی که یک بار از تحصیل انصراف داده و بدون غیبت می باشند.
بررسی شرایط مشمولان طرح نیروی انسانی طبق دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت
متقاضیانی که در قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان قرار دارند، تنها در صورتی می توانند از مقاطع کاردانی به کارشناسی، کارشناسی به کارشناسی ارشد، و کارشناسی ارشد به دکتری ادامه تحصیل دهند که هنوز خدمات مطرح شده در این قانون را انجام نداده باشند.
همچنین، اگر این افراد در حین انجام خدمات قانونی مطابق با دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت در این آزمون قبول شده باشند، در صورتی که طرح خود را متوقف نمایند می توانند ادامه تحصیل دهند.
گفتنی است که برای این داوطلبان، داشتن حداقل 2 سال سابقه کار بالینی در مراکز و بخش های بیمارستانی با مدرک کارشناسی ضروری است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت روانشناسی کلیک کنید.
بررسی شرایط استعدادهای درخشان
در سهمیه با آزمون، این افراد باید حد نصاب 90 درصد از نمره آخرین فرد پذیرفته شده در سهمیه آزاد را طبق آیین نامه مربوطه کسب نمایند. این دسته از داوطلبان در صورتی که با شرایط عادی ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را انجام داده اند، باید هر دو فرم انتخاب رشته مخصوص کلیه داوطلبان و متقاضیان استعداد درخشان را تکمیل نمایند. همچنین داوطلبانی که ثبت نام آزمون را انجام نداده اند، به دلیل نداشتن کد رهگیری نمی توانند انتخاب رشته خود را انجام دهند، بنابراین این افراد باید حداکثر تا پانزدهم مردادماه به دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه کنند و درخواستشان را برای ثبت نام استعدادهای درخشان ارائه دهند.
علاوه بر این داوطلبان واجد شرایط بدون آزمون که با شرایط عمومی در این کنکور ثبت نام نموده اند، نیازی به یکسان بودن رشته امتحانی آزمون با رشته انتخابی مورد استفاده در استعداد درخشان ندارند. این داوطلبان در زمان انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت مجاز به انتخاب کد رشته محل های هر دو حالت عمومی و استعداد درخشان نیز هستند اما اولویت قبولی در هر دانشگاه با دانشجویان واجد شرایط همان دانشگاه می باشد و اولویت بندی بین دانشجویان، بر اساس امتیاز کسب شده و بر مبنای جدول امتیازدهی از طریق دانشگاه محل تحصیل محاسبه می گردد.
در خصوص شرایط مورد نیاز سهمیه استعدادهای درخشان بدون آزمون نیز باید بگوییم این افراد باید دارای شرایط زیر باشند:
- دانشجویان گروه پزشکی مقطع کارشناسی که به تائید ستاد انتخاب دانشجوی نمونه کشوری، ممتاز کشوری شناخته شده باشد.
- در صورت وجود امتیازهای کسب شده یکسان در میان متقاضیان واجد شرایط برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد یک رشته محل، اولویت با معدل های بالاتر است.
- در صورتی که دانشجو از رشته پذیرفته شده خود انصراف دهد، مشمول محرومیت یکساله نمی شود اما نمی تواند مجددا از سهمیه استعداد درخشان استفاده کند.
- ادامه تحصیل متقاضی استفاده از سهمیه استعداد درخشان در همان دانشگاه محل تحصیل خود می باشد ولی در صورت وجود سهمیه بیش از یک نفر در هر دانشگاه، حداقل یک سهمیه به دانشجویان ممتاز سایر دانشگاه ها اختصاص داده می شود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت ژنتیک پزشکی کلیک کنید.
انواع سهمیه در دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت
در دفترچه راهنمای ثبت نام ارشد وزارت بهداشت سهمیه هایی در نظر گرفته شده است که داوطلبان درهنگام نام نویسی می توانند آن را در فرم مربوطه علامت بزنند.
اطلاعیه
اگر سهمیه داوطلب در زمان ثبت نام وارد نشود، دیگر به هیچ وجه نمی توان از تاثیر آن سهمیه استفاده کرد.
این سهمیه ها شامل سهمیه آزاد، رزمندگان و ایثارگران و بومی مناطق محروم هستند. در زیر به طور مختصر تعریف هر کدام را مطابق با آنچه که در دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت آمده است ذکر می کنیم.
- سهمیه آزاد: منظور داوطلبانی که است که از هیچ کدام از سهمیه های رزمندگان و ایثارگران برخوردار نیستند.
- سهمیه رزمندگان و ایثارگران: این سهمیه شامل دو دسته رزمندگان و ایثارگران می باشد. رزمنده به کسی می گویند که در جبهه حضور داشته است و ایثارگر به کسی اطلاق میگردد که برای استمرار و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع از کیان نظام جمهوری اسلامی ایران و استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمنان داخلی و خارجی انجام وظیفه نموده و شهید، مفقودالاثر، جانباز، اسیر، آزاده و رزمنده شناخته شود. ایثارگران و خانواده آنها مشمول قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران و ماده قانون90 می باشند. البته برای این سهمیه بندهای زیادی آمده است که برای اطلاع دقیق از همه آن ها می توانید دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت را مطالعه کرده و درصورت نیاز به مشاوره با مشاوان ما در ایران تحصیل ارتباط برقرار نمایید.
- سهمیه مناطق محروم: 30 درصد ظرفیت پذیرش دانشگاه های علوم پزشکی به دارندگان سهمیه مناطق محروم تعلق می گیرد. برای برخورداری از این سهمیه، متقاضی باید متولد استان مربوطه باشد و حداقل دو سال را در یکی از شهرهای حوزه دانشگاه مورد نظر سپری کرده باشد. در غیر این صورت، گذراندن سه مقطع تحصیلی در یکی از شهرهای نزدیک به حوزه دانشگاه یا محل تولد یکی از والدین یا همسر به همراه 5 سال زندگی در آن استان، لازمه برخورداری از سهمیه مناطق محروم می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد اعلام نتایج کنکور وزارت بهداشت ارشد کلیک کنید.
مدارک لازم برای ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۲
ابتدا باید مدارک داوطلبان به صورت اینترنتی و از طریق سامانه ی اعلام شده بارگزاری شود و در صورت قبولی فرد داوطلب اصل مدارک او نیز از وی درخواست می گردد بنابراین مشاهده هر گونه اطلاعات غیر واقعی در مدارک بارگذاری شده منجر به لغو ثبت نام داوطلبان خواهد شد. مدارک مورد نیاز برای ثبت نام این آزمون شامل موارد زیر هستند:
- اسکن یک قطعه عکس 3 در 4 فرد داوطلب که مربوط به سال جاری و بدون وجود هیچ گونه علامت، مهر یا موارد این چنینی باشد و با فرمت jpg و حجم بین 20 تا 100 کیلو بایت در سایت بارگذاری شود.
- اسکن اصل شناسنامه (صفحه اول و در صورت داشتن توضیحات، صفحه توضیحات نیز می بایست بارگذاری گردد.)
- اسکن اصل کارت ملی به صورت پشت و رو
- اسکن فرم مقاطع تحصیلی مخصوص متقاضیان سهمیه بومی مناطق محروم
- اسکن شناسنامه و کارت ملی همسر و والدین مخصوص متقاضیان سهمیه بومی مناطق محروم
- اسکن مدارک ٥ سال اقامت داوطلب در آن استان منطقه محروم ویژه متقاضیان سهمیه بومی مناطق محروم
اطلاعیه
فایل های اسکن شده هر کدام از مدارک فوق به استثنای فایل عکس می بایست بین 100 تا 300 کیلوبایت حجم داشته باشند. همچنین، تمام مدارک ذکر شده برای ثبت نام کارشناسی ارشد وزارت بهداشت متقاضیان مناطق محروم باید در صورت قبولی فرد برای دانشگاه پذیرنده ارسال شود.
لیست رشته های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
در این قسمت اسامی رشاه های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را برای مطالعه شما عزیزان ذکر می کنیم.
- آموزش پزشکی
- برنامه ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی
- تكنولوژی آموزشی در علوم پزشكی
- آموزش بھداشت و ارتقاء سلامت
- آمار زیستی
- ارشد اپیدمیولوژی
- اتاق عمل
- اعضای مصنوعی و وسایل كمكی
- اقتصاد بھداشت با سه گرایش توسعه بهداشت و درمان، سیاستگذاری و برنامه ریزی بهداشت و درمان
- ارگونومی
- اكولوژی انسانی
- انفورماتیك پزشکی
- ارزیابی فناوری سلامت (HTA)
- بینائی سنجی
- بھداشت و ایمنی مواد غذایی
- پدافند غیرعامل در نظام سلامت ( فقط دانشگاه بقیه اله )
- تاریخ علوم پزشکی
- تكنولوژی گردش خون
- حشره شناسی پزشكی و مبارزه با ناقلین
- رفاه اجتماعی
- ژورنالیسم پزشکی
- سلامت سالمندی
- سلامت و ترافیک
- شنوائی شناسی
- علوم تشریحی
- علوم و صنایع غذائی (گرایش كنترل كیفی و بھداشتی )
- فیزیولوژی
- فناوری تصویربرداری پزشکی
- فناوری اطلاعات سلامت
- کارشناسی ارشد كاردرمانی
- کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی
- گفتار درمانی
- مدیریت خدمات بھداشتی درمانی
- مددكاری اجتماعی
- مدیریت توانبخشی
- مھندسی پزشكی ( بیوالكتریك )
- مھندسی پزشكی ( زیست مواد )
- مھندسی بھداشت حرفه ای
- مدیریت سلامت ، ایمنی و محیط زیست ( HSE )
- میكروب شناسی موادغذایی
- نانوتكنولوژی پزشكی
- روانشناسی بالینی
- بھداشت روان
- روانشناسی سلامت
- روانشناسی بالینی كودك و نوجوان
- قارچ شناسی پزشكی
- میكروب شناسی پزشكی
- ویروس شناسی پزشكی
- انگل شناسی
- بھداشت محیط – سم شناسی محیط
- مھندسی بھداشت محیط – مدیریت پسماند
- مھندسی بھداشت محیط
- مھندسی بھداشت محیط – بھره برداری و نگھداری از تاسیسات بھداشتی شھری
- بھداشت محیط – بھداشت پرتوھا
- بیوشیمی بالینی
- زیست فن آوری پزشكی
- ژنتیك انسانی
- روان پرستاری
- پرستاری داخلی – جراحی
- پرستاری سلامت جامعه
- پرستاری كودكان
- پرستاری نظامی
- پرستاری مراقبت ھای ویژه نوزادان
- پرستاری توانبخشی
- پرستاری اورژانس
- پرستاری مراقبت ھای ویژه
- پرستاری سالمندی
- مدیریت پرستاری
- علوم تغذیه
- علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه
- علوم بھداشتی در تغذیه
- تغذیه بالینی
- تغذیه ورزشی
- فیزیوتراپی
- فیزیوتراپی ورزشی
- شیمی دارویی
- كنترل مواد خوراكی و آشامیدنی
- سم شناسی
- ترکیبات طبیعی، دارویی و دریایی
- کارشناسی ارشد مامایی
- مشاوره در مامایی
- ایمنی شناسی
- خون شناسی آزمایشگاھی و بانك خون ( ھماتولوژی )
- رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی
- فیزیک پزشکی
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد شرایط کنکور وزارت بهداشت کلیک کنید.
اخبار پیرامون دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت
اعلام منابع کنکور کارشناسی ارشد وزرات بهداشت 1402
به اطلاع داوطلبان و متقاضیان شرکت در کنکور ارشد 1402 وزارت بهداشت می رسانیم منابع آزمون و رشته های امتحانی این وزرات اعلام شده اند و هم اکنون بر روی سایت سنجش پزشکی قابل مشاهده هستند.
برگزاری تکمیل ظرفیت ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۲
با توجه به آنکه برگزاری تکمیل ظرفیت ارشد وزارت بهداشت سال ۱۴۰۲ نیازمند موافقت شورای سنجش و پذیرش می باشد در نیمه دوم مهر ماه نتایج برگزاری یا عدم برگزاری این تکمیل ظرفیت اعلام می گردد اما هنوز هیچ گونه اطلاعیه ای در این خصوص منتشر نشده است و به محض اعلام برگزاری تکمیل ظرفیت دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت رشته های تکمیلی در مقاله قرار خواهد گرفت.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد رشته های مورد نیاز جذب هیات علمی وزارت بهداشت کلیک کنید.
خلاصه مطالب
در این مقاله ضرورت مطالعه دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت را بیان کرده و زمان و نحوه دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت را ذکر کردیم. همچنین لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته آزمون سال ۱۴۰۲ را برای مشاهده شما عزیزان قرار دادیم.
پس از آن به بررسی شرایط عمومی و اختصاصی وضعیت تحصیلی، مقررات نظام وظیفه، طرح نیروهای انسانی و استعدادهای درخشان پرداختیم. سپس نیز انواع سهمیه موجود در دفترچه را شرح دادیم.
علاوه بر موارد فوق مدارک لازم برای ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را نیز ذکر کردیم و لیست رشته های کارشناسی ارشد این کنکور را معرفی نمودیم.
شما عزیزان اگر در هنگام ثبت نام در مورد هر کدام از مراحل با مشکل یا ابهامی مواجه شدید و یا پس از دانلود دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد وزارت بهداشت در انتخاب رشته مورد نظر خود نیاز به دریافت مشاوره داشتید می توانید با مشاوران ما در ایران تحصیل ارتباط برقرار نمایید.
برای دانلود فایل PDF مقاله کلیک کنید.
سوال دارید با ما تماس بگیرید
909 9075307
تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور
چگونه می توان دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت را دریافت کرد؟
برای این منظور داوطلبان باید از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور اقدام نمایند.
آزمون ارشد وزارت بهداشت در چه زمانی برگزار می شود؟
زمان برگزاری آزمون ارشد وزارت بهداشت سال 1402، در روزهای 5 و 6 خرداد 1402 می باشد.
چرا مطالعه دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت اهمیت دارد؟
مطالعه این دفترچه به دلیل داشتن توضیحاتی درباره چگونگی پذیرش، جدول رشته ها و تعداد نفرات پذیرش شونده، نحوه انتخاب رشته و توضیحات شرایط خاص دانشگاه ها اهمیت دارد.
نظرات