خروج از کشور در فرجه یکساله برای مشمولان ۱۴۰۳ +شرایط و مراحل
- دسته بندی: نظام وظیفه
- دیدگاه ها: ۵۴
- تاریخ بروزرسانی: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
شرایط و مراحل خروج از کشور در فرجه یکساله برای مشمولان ۱۴۰۳ اعلام شد. بر اساس جدیدترین قوانین وضع شده، مشمولان نظام وظیفه که فاقد کارت پایان خدمت می باشند، در صورت برخورداری از شرایط لازم می توانند با ارائه مدارک و سپرده گذاری وثیقه های مالی در مدت زمان های محدودی برای سفرهای خارجی علمی، نیمه علمی، مطالعاتی، پیگیری درمان، سیاحتی و زیارتی اقدام نمایند. گفتنی است که برای این منظور بایستی درخواست خود را در سایت خدمات الکترونیکی انتظامی به ثبت برسانید.
در ادامه با شرایط و مراحل اخذ مجوز خروج از کشور در فرجه یکساله خروج از کشور در فرجه یکساله بیشتر آشنا خواهیم شد. همچنین، مشمولان گرامی چنانچه در مورد روند پذیرش درخواست، مدارک مورد نیاز و مهلت های اختصاص یافته با سوال و ابهامی مواجه شدید، می توانید با کارشناسان نظام وظیفه ایران تحصیل تماس گرفته و راهنمایی های جامع دریافت نمایید.
منظور از خروج از کشور در فرجه یکساله چیست؟
همانطور که میدانید در کشور ما تمامی آقایانی که به سن ۱۸ سال تمام می رسند، مشمول خدمت سربازی می باشند. گذراندن این دوره اجباری بوده و ارائه کارت پایان خدمت اعطا شده برای بسیاری از سازمان و ارگان ها کاربردی است. همچنین، سفر به کشورهای خارجی بدون داشتن این کارت و داشتن گذرنامه یا پاسپورت امکانپذیر نمیباشد.
اما در برخی از مواقع مشمولان به دلایل مختلفی مجبور به خروج از کشور می باشند و در این مورد با مشکل مواجه می شوند. به همین دلیل، قوانینی در نظر گرفته شده است تا مشمولان تحت شرایط خاصی از تسهیلات خروج از کشور در فرجه یکساله استفاده کرده و متناسب با سفر پیش رو، در یک مدت مشخص به کشور خارجی مورد نظر مسافرت نمایند. خروج از کشور دانشجویان آقا از جمله دغدغههایی است که در این مقاله قصد داریم به آن بپردازیم.
شرایط خروج از کشور در فرجه یکساله
- داشتن برگه معافیت سربازی پزشکی یا معافیت کفالت برای مشمولان فاقد غیبت
- مهلت داشتن برای معرفی به نظام پس از از فارغ التحصیلی در مقطع دیپلم یا پیش دانشگاهی
- برای دانش آموزان یا دانشجویانی که ۱۸ سال کامل را دارند برخورداری از گواهی اشتغال به تحصیل یا برگه معافیت تحصیلی الزامی است
- عدم غیبت سربازی
- مشمولانی که از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند، مدت فراغت از تحصیل آنها نباید بیشتر از یک سال بوده و ارائه گواهی فراغت از تحصیل و برگه ثبت اتمام تحصیل الزامی می باشد.
- پرداخت وثیقه خروج از کشور برای سفر ضروری است
- برخورداری از مجوز سنوات ارفاقی
حداکثر مدت زمان مجاز برای خروج از کشور مشمولان
بسته به نوع سفر و هدفی که مشمول دارد ممکن است مدت زمان مجاز در نظر گرفته شده بر اساس آیین نامه خروج از کشور در برج یک ساله متغیر باشد. در جدول زیر میتوانید حداکثر مدت زمان قانونی در در مورد هر کدام از انواع سفر را مشاهده فرمایید.
نوع سفر | حداکثر مدت زمان مجاز
|
سفرهای علمی | · جهت مقالات و کنفرانس های علمی حداکثر ۳۰ روز برای تمامی مقاطع تحصیلی
· جهت شرکت در کارگاه ها و دوره های آموزشی حداکثر ۴۵ روز برای تمامی مقاطع تحصیلی
|
سفرهای زیارتی | · سفرهایی که دانشجویان و طلاب علوم دینی با کسب مجوز از دانشگاه مدیریت حوزه علمیه استان محل تحصیل خود نهایتاً ۳۰ روز خواهد بود ( این زمان برای حج تمتع ۵۰ روز می باشد)
· سفر روحانیون در کاروانهای زیارتی نهایتا ۶۰ روز، و برای مبلغین مشروط به اعلام مرکز مدیریت مربوطه نهایتا ۱۸۰ روز خواهد بود.
|
سفرهای مطالعاتی | برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد ۶ ماه و دکترا نهایتا ۱ سال می باشد ( این مدت غیرقابل تمدید خواهد بود).
|
سفرهای سیاحتی | حداکثر ۳۰ روز
|
برای پیگیری درمان و مداوای بیماری | بستگی به تشخیص و تایید شورای عالی پزشکی وزارت بهداشت، درمان پزشکی داشت و مدت زمان آن قابل تمدید است.
|
متعهدین خدمت به سازمان ها | در صورت ارائه مدارک نهایتاً ۹۰ روز
|
برای آشنایی با وثیقه خروج از کشور کلیک کنید.
مراحل لازم برای دریافت مجوز خروج از کشور مشمولان
در حال حاضر برای رفاه حال متقاضیان، مراحل اولیه جهت اخذ مجوز خروج از کشور به شکل اینترنتی می باشد. سپس بایستی از طریق مراجعه حضوری به سازمان ها یا مراکز تحصیلی مربوطه سایر اقدامات را انجام داد. این مراحل به ترتیب زیر می باشند:
- دریافت کد سخا از دفاتر پلیس + ۱۰ و وارد شدن به سایت خدمات الکترونیکی انتظامی به نشانی www.services.epolice.ir
- وارد کردن اطلاعات شخصی اعم از نام، نام خانوادگی، کدملی، آدرس محل سکونت و کد پستی
- وارد کردن اطلاعات مرتبط با اخذ مجوز خروج از کشور نام کشور مقصد، تاریخ خروج از کشور و ورود به کشور مقصد، تعیین نوع سفر
- انتخاب کردن یکی از دو گزینه دانشجوی و دارندگان برج آماده به خدمت. اگر گزینه دانشجو را انتخاب نمایید درخواست شما برای دانشگاه ارسال شده و پس از بررسیهای لازم، در صورت تایید نشدن معافیت تحصیلی اطلاعات به سامانه وظیفه عمومی منتقل خواهد شد.
- واریز وجه خواسته شده از طریق درگاه اینترنتی
- در صورت تایید از سوی سازمان وظیفه عمومی بایستی مبلغ ودیعه را از طریق شماره حساب داده شده به شکل اینترنتی واریز نمود
- با تایید مراحل فوق الذکر، صفحه با محتوای شماره سریال پرداخت، شماره درخواست، کد اجرا و غیره برای دادن به نمایش در خواهد آمد که لازم است بعد از تایید نهایی آن را در نزد خود نگه دارید
- اطلاعات مربوطه به سازمان وظیفه عمومی ارسال و با بررسی مدارک و اطلاعات شما اپراتور سازمان وظیفه عمومی مجوز خروج از کشور را صادر خواهد کرد. اطلاعات به سامانه کشور گذرنامه نیز انتقال خواهند یافت
مدارک مورد نیاز جهت خروج از کشور مشمولان
از آنجا که نوع سفر های خارجی می تواند با اهداف گوناگون باشد، مدارکی که جهت ثبت درخواست لازم است نیز دارای تفاوت هایی است. در ادامه به تفکیک مدارک لازم جهت خروج از کشور در فرجه یکساله برای انواع سفر ذکر خواهیم کرد.
مدارک لازم برای خروج از کشور در فرجه یکساله
|
|
سفرهای علمی خارج از کشور
|
نکته: بررسی درخواست متقاضی منوط به واریز و ارائه تمامی فیش های بانکی، ضمانت نامه بانکی، تعهد محضری و پر کردن فرم های مربوطه در حوزه های وظیفه عمومی می باشد.
|
سفرهای نیمه علمی
|
نکته: اداره کل دانشجویان داخل، وزارت علوم، دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی هم میتوانند درخواست خروج از کشور را برای این گونه سفرها تایید نمایند.
|
سفرهای مطالعاتی |
|
سفرهای زیارتی
|
نکته: متقاضیان سفر به کشور عراق اعم از دانش آموزان، تحصیلات یا افرادی که دارای برگه اعزام به خدمت هستند، می بایست نامه صادر شده از سازمان حج و زیارت یا کاروان که در آن تاریخ سفر تعیین گردیده است را به وظیفه عمومی محل سکونت خود تحویل دهند.
نکته: دانش آموزان متقاضی سفر به کشور عربستان لازم است نامه صادر شده از سازمان حج و زیارت به همراه تاریخ و مقصد سفر را به وظیفه عمومی محل سکونت خود ارائه دهند.
نکته: بررسی درخواست خروج از کشور در فرجه یک ساله منوط به واریز و پر کردن فیش های بانکی، ضمانت نامه بانکی، تعهد محضری، و تکمیل فرم های مربوط به حوزه های وظیفه عمومی است.
|
فرزندان مشمول مامورین ثابت دولت در خارج از کشور |
|
نکات لازم در مورد ثبت درخواست خروج از کشور سفرهای زیارتی و سیاحتی مشمولان
متقاضیان مشمول خروج از کشور در فرجه یکساله باید توجه داشته باشند که جهت ثبت درخواست خود نیازی به مراجعه حضور این بوده و لازم است که برای سفرهای سیاحتی وزیارتی service.epolice.ir از طریق سایت اقدام نمایند. همچنین، پس از ثبت درخواست می توانند در روز های اداری جهت ارائه مدارک مورد نیاز به امور دانشجویی مراجعه کنند. علاوه بر این رعایت نکات زیر الزامی است.
- متقاضیان بایستی حتما کد سخا را برای به ثبت رساندن درخواست خود وارد کنند.
- داشتن حساب قرضالحسنه به اسم شمس دانشجو جهت پرداخت هزینه درخواست و مبلغ وثیقه ضروری می باشد.
- دانشجویان جهت خروج از کشور در هر کدام از مقاطع تحصیلی ملزم به انتخاب واحد در همان نیمسال می باشند و اگر درخواست خروج برای نیمسال بعدی باشد پذیرفته نخواهد شد .
- برای مواردی که چند کشور مقصد دانشجو می باشد کشور اول پذیرفته خواهد شد.
- ثبت درخواست بایستی حداقل ۲ هفته و حداکثر سه ماه قبل از تاریخ خروج در هر ترم باشد. در غیر این صورت با آن موافقت نخواهد شد.
- خروج از کشور برای سفرهای زیارتی به عقب ستان نهایتا تا ۳۰ روز مجاز خواهد بود .
- برای اطلاع از آخرین وضعیت درخواست و مراحل انجام کار خود میتواند به سایت مذکور مراجعه نمایید.
- اگر بعد از ارسال تاییدیه درخواست از سوی نظام وظیفه فاقد پاسپورت بودید، می توانید از طریق دفاتر پلیس + ۱۰ اقدام نمایید.
- به همراه داشتن نامه کاروان زیارتی فیش تایید شده واریزی در هنگام مراجعه به واحد الزامی است.
برای دریافت pdf مقاله خروج از کشور در فرجه یکساله کلیک کنید.
خلاصه مطالب
در این مقاله همانطور که مطالعه فرمودید شرایط و مراحل خروج از کشور در فرجه یکساله برای مشمولان مورد بررسی قرار گرفت و تلاش کردیم تا مدارک لازم جهت ثبت درخواست را نیز ذکر نماییم.
با این وجود، چنانچه هنور در این زمینه با مسئله یا مشکلی مواجه شدید و یا درباره خدمت وظیفه نیازمند دریافت راهنمایی می باشید می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید. همکاران مجرب ما در تمامی روزهای هفته از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب از طریق شماره های درج شده در جدول زیر پاسخگوی سوالات شما عزیزان می باشند.
شرایط خروج از کشور در فرجه یکساله برای مشمولان چیست؟
به منظور اطلاع از شرایط خروج می توانید مقاله حاضر را مطالعه فرمایید.
برای اخذ مجوز برای خروج از کشور در فرجه یکساله برای مشمولان به کجا مراجعه نماییم؟
مراحل اولیه جهت اخذ مجوز خروج از کشور به شکل اینترنتی می باشد. سپس بایستی از طریق مراجعه حضوری به سازمان ها یا مراکز تحصیلی مربوطه سایر اقدامات را انجام داد.
اگر در هنگام درخواست و اخذ مجوز خروج از کشور در فرجه یکساله برای مشمولان با مشکل مواجه شدیم چه باید کرد؟
برای دریافت راهنمایی در این زمینه می توانید با کارشناسان ایران تحصیل تمای حاصل فرمایید.
با سلام،
من در فرجه یکساله هستم. و قصد دارم گذرنامه ام را تمدید کنم که بعد تر سفارت برم. آیا امکان اش هست که من یکبار درخواست خروج از کشور رو بزنم که فقط گذرنامه تمدید شود، و بعد تر یکبار دیگه درخواست خروج بزنم که به سفارت برسم؟ در این حالت دو بار درخواست خروج زدم، ولی بار اول خارج نشدم.
از راهنمایی تون نهایت تشکر را دارم.
سلام وقت بخیر
بله این امکان را دارید شما به بازه زمانی ۱ ماهه بدون محدودیت میتونید از کشور خارج شوید ویا خیر به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰ در ساعات۸.۳۰ الی ۱۷ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام تا چند روز قبل اعزام میتونیم درخواست خروج رو ثبت کنیم الان مثلا ۳۰ ابان اعزام باشه من میتونم ۲۰ مهر تا ۲۰ ابان خروج بزنم؟
سلام وقت بخیر
خیر در این بازه قبل از اعزام امکان خروجی ندارید مگر دارای معافیت تحصیلی باشید به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰ در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
درود من وقتی معافیت تحصیلی داشتم یکبار اقدام به سفر سیاحتی کردم
الان که در فرجه یک ساله پس از فارغ التحصیلی هستم دوباره میخوام اقدام کنم برای یک سفر سیاحتی ولی سامانه سخا بهم این اجازه رو نمیدن و خطای تاریخ بازگشت فراتر از معافیت رو نشون میده. توی همون سامانه سخا برای وضعیت ممنوع الخروجی یک استعلام گرفتم و قید شده بود که من ممنوع الخروج هستم با اینکه در فرجه یک ساله قرار دارم. چه کاری باید انجام بدم؟
سلام وقت بخیر
شما باید تشریف ببرید پلیس +۱۰ اما در فرجه ۱ ساله برای اجازه خروج از کشور خود نظام وظیفه برای شما انجام میدهد به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم همامی داخلی ۱۰ در ساعات ۱۱ الی ۲۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام
در مهلت فرجه یکساله، چند بار اجازه خروج از کشور داریم؟ یعنی میتوان مثلا یک بار به مدت ۱۰ روز و یک بار به مدت ۲۰ روز از کشور خارج شد یا اینکه مهلت یک ماهه فقط برای یک بار خروج از کشور است.
سلام وقت به خیر
فقط یکبار میشه به مدت ۳۰ روز اگه کم و زیاد باشه به مشکل میخورید به علت اینکه ذکر این مورد در کامنت امکان پذیر نیست میتونید تماس بگیرین
مشاور مربوطه در این زمینه سرکارخانم طهماسبی داخلی ۱۰۸ از ساعت ۹ الی ۱۷ روزهای شنبه تا پنجشنبه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن پیش کد و صفر با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ پاسخگوی شما هستند.
سلام وقت بخیر
من تو فرجه یک ساله بعد از فارق التحصیلی هستم و تو این مدت یک بار سفر سیاحتی رفتم. اما الان با اینکه تا شهریور مهلت دارم برای تعیین تکلیف سامانه سخا اجازه خروج نمیده و میگه تاریخ بازگشت فراتر از معافیت است. مشکل کجاست؟
سلام وقت بخیر
شما به مدت ۱ ماه امکان خروج از کشور را دارید اگر هنوز موفق به ثبت نشدیدبه منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش اقای رضایی داخلی ۱۰۹در ساعات ۱۷ الی ۲۳ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند