تفاوت مدارس نمونه دولتی و غیر انتفاعی؟ مزایا و معایب | ایران تحصیل
- دسته بندی: مدارس
- دیدگاه ها: ۰
- تاریخ بروزرسانی: ۱۷ بهمن ۱۴۰۲
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
والدین همواره در پی یافتن مدارسی برای ثبت نام فرزندان خود میباشند که از هر نظر عالی بوده و شرایط به خصوصی را برای تحصیل فرزندشان فراهم نمایند. به همین منظور همیشه به دنبال تفاوت مدارس نمونه دولتی و غیر انتفاعی میگردند. مدارس غیر انتفاعی از جمله مدارسی هستند که از شرایط به خصوصی برخوردارند. مدارس نمونه دولتی نیز از جمله مدارسی هستند که فعالیت خود را زیر نظر آموزش و پرورش انجام میدهند.
مزایای مدارس نمونه دولتی نسبت به مدارس دولتی بسیار بیشتر بوده و سطح کیفیت آموزشی آن بالاتر است. به همین خاطر بسیاری از والدین متقاضی تحصیل فرزندان خود در این مدارس هستند. دانشآموزان برای پذیرفته شدن در مدارس نمونه دولتی، فقط با شرکت در آزمون ورودی این مدارس و به دست آوردن نمره قبولی، به ثبت نام مجاز میشوند.
در این متن از ایران تحصیل ما به بررسی تفاوت مدارس نمونه دولتی و غیر انتفاعی خواهیم پرداخت. شما عزیزان می توانید برای اطلاعات بیشتر با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس حاصل نمایید تا کارشناسان ما، شما را به خوبی راهنمایی کنند.
مدارس نمونه دولتی یا غیر انتفاعی؟
همانطور که پیشتر خدمتتان عرض کردیم مدارس غیر انتفاعی، مدارس غیر دولتی میباشند. ولی این مدارس نیز مثل همه مدارس کشور زیر نظر اداره کل آموزش و پرورش کشور قرار داشته و اداره میشوند. اما باید بدانید که تفاوت مدارس نمونه دولتی و غیر انتفاعی بسیار محسوس است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. مدارس غیر انتفاعی به خاطر ارائه امکانات آموزشی بیشتر مورد توجه اغلب دانش آموزان قرار گرفته است. مدارس غیر انتفاعی دارای ظرفیت محدودی برای پذیرش داوطلبان است و تعداد دانش آموزان در هرکدام از کلاسهای این مدارس به نسبت مدارس دولتی کمتر میباشد. همین موضوع باعث یادگیری بیشتر دانشآموزان در این مدارس میشود.
در کنار غیر انتفاعی، یکی دیگر از بهترینها در ایران، مدارس نمونه دولتی نام دارند. مدارس نمونه دولتی مدارسی هستند که از نظر کیفیت آموزشی در سطوح بالاتری نسبت به مدارس دولتی قرار دارند. در سیستم آموزشی ایران، این مدارس با استفاده از دبیران و اساتید مجرب با رتبه های علمی بالا امتیاز مدرسه را بالا و بالاتر میبرند. ظرفیت ثبتنام در این مدارس محدود است و تنها راه ورود دانش آموزان به این مدارس، صرفا از طریق شرکت در آزمون ورودی میباشد.
مدارس غیر دولتی و نمونه دولتی هر دو دارای موارد زیر اند:
ظرفیت محدود
امکانات آموزشی و آزمایشگاهی مناسب
برگزاری کلاس های فوق برنامه
بهره گیری از اساتید مجرب
همه موارد بالا سبب شده تا این مدارس در رشد و شکوفایی استعداد دانش آموزان نقش موثری ایفا کند.
ارائه شرایط و امکانات به خصوص در مدارس غیر دولتی باعث شده تا بیشتر والدین حتی با وجود مشکلات مالی برای پرداخت شهریه مایل باشند تا فرزندشان را در این مدارس ثبت نام کنند. پذیرش در مدارس غیر انتفاعی با نام نویسی در سامانه ثبت نام مدارس غیر دولتی ممکن است. دانش آموزان برای نام نویسی باید از زمان و نحوه ثبت نام اطلاع پیدا کرده و شرایط لازم برای پذیرش را داشته باشند.
برای آشنایی با سامانه اعلام نتایج آزمون نمونه دولتی هفتم و دهم بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
شرایط ثبت نام در مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی
دانش آموزان به منظور وارد شدن به مدارس نمونه دولتی باید در آزمون ورودی شرکت نمایند. باید اشاره کنیم که زمان برگزاری آزمون ورودی در سایت آموزش و پرورش اعلام خواهد شد. این در صورتی است که پذیرش دانش آموزان در مدارس غیر انتفاعی سخت نیست و دارای قوانین و شرایط خاص خودش است. متقاضیان در هنگام ثبت نام نمونه دولتی و غیرانتفاعی باید دارای همه شرایط ورود به این مدارس باشند. شرایط پذیرش در هر کدام از مدارس غیر انتفاعی در شهرهای متفاوت می تواند فرق داشته باشد و پذیرش دانش آموزان در هر استان ضوابط و شرایط خاص خود را دارد.
دانش آموزان صرفا با شرکت در آزمون ورودی و به دست آوردن نمره قبولی مجاز به ثبت نام در مدارس نمونه دولتی می شوند. پذیرش دانش آموزان در مدارس نمونه دولتی فقط در مقاطع دوره اول و دوم متوسطه انجام می شود. همچنین در این مدارس به خاطر تکمیل ظرفیت نیز آزمون میان پایه برگزار می شود.
از دیگر تفاوت مدارس نمونه دولتی و غیر انتفاعی شرط پذیرش معدل است و دانش آموزان برای ورود به بعضی مدارس غیر انتفاعی باید معدل شان بالای ۱۹ باشد. احتمالا در صورت عدم تکمیل ظرفیت شرط معدل در هر کدام از مدارس غیر انتفاعی تغییر نموده و این مدارس تصمیم به پذیرش دانش آموزانی با معدل پایین تر بگیرند.
بر طبق آخرین تغییراتی که در روند پذیرش دانش آموزان در مدارس نمونه دولتی به وجود آمده است، دانش آموزان دوره اول متوسطه بدون نیاز به آزمون و صرفا به وسیله مراجعه حضوری در این مدارس پذیرش خواهند شد. ولی دانش آموزان دوره دوم متوسطه برای ورود به مدارس نمونه دولتی مستلزم شرکت در آزمون و به دست آوردن نمره قبولی می باشند.
دانش آموزان دوره اول و دوم متوسطه علاوه بر به دست آوردن نمره قبولی برای وارد شدن به این مدارس باید واجد شرایطی که در ادامه خدمتتان توضیح خواهیم داد، باشند. به یاد داشته باشید که کارشناسان ایران تحصیل در تمامی ایام هفته آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند و می توانید از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب از طریق تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ با ما در ارتباط باشید.
برای مشاهده اسامی قبول شدگان نمونه دولتی روی لینک بزنید.
شرایط ثبت نام مدارس نمونه دولتی در مقطع اول متوسطه
دانش آموزان دوره ششم به هفتم به منظور وارد شدن به مدارس نمونه دولتی باید واجد شرایط زیر باشند:
داشتن تابعیت ایرانی
کسب مقیاس خیلی خوب در همه درسها و یا داشتن حداکثر یک درس با مقیاس خوب در نیم سال اول پایه ششم.
کسب مقیاس خیلی خوب در همه درسها و یا داشتن حداکثر یک درس با مقیاس خوب در نیم سال دوم پایه ششم.
نزدیک بودن محل زندگی دانش آموز به مدرسه.
پذیرش اتباع خارجی بر اساس مدارک هویتی و اقامتی آنها انجام میشود.
دانشآموزانی که شرایط بالا را داشته باشند، می توانند با در داشتن مدارک لازم برای نام نویسی به مدارس نمونه دولتی مراجعه نوده و ثبت نام خود را نهایی کنند.
برای اطلاع از شهریه مدارس غیرانتفاعی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
شرایط ثبت نام در مدارس نمونه دولتی در مقطع دوم متوسطه
دانش آموزان پایه نهم به دهم به منظور شرکت در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی باید از شرایط خاصی برخوردار باشند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.
☑ در مرحله اول داشتن تابعیت ایرانی.
☑ اتباع خارجی بر طبق شرایط خاصی مجاز به نام نویسی خواهند بود.
☑ دانش آموزان متقاضی ثبت نام در مقطع دوم متوسطه مدارس نمونه دولتی باید در حال تحصیل در پایه نهم باشند.
☑ داشتن حداقل معدل کتبی ۱۷ برای شرکت در آزمون.
☑ به دست آوردن حداقل نمره ۱۲ در همه درس های امتحانی نیمسال دوم پایه نهم.
☑ دانش آموزان عشایر به خاطر کوچ نشینی، مجاز به ثبت نام در هر مدرسه از استان خود هستند.
☑ رقابت در میان دانش آموزان برای ورود آن ها به هنرستان فنی حرفه ای نمونه دولتی، بدون ملاک قرار دادن منطقه یا ناحیه خواهد بود.
متقاضیان شرکت در آزمون ورودی می توانند در صفحه تقاضانامه ثبت نام خود، یک رشته تحصیلی از شاخه نظری یعنی علوم انسانی، علوم تجربی و یا علوم ریاضی را انتخاب نمایند.
شرط دیگر پذیرش دانش آموزان در مدارس غیر انتفاعی، داشتن نمره انضباط خوب است. علاوه بر آن بعضی از مدارس غیر انتفاعی امکان دارد تصمیم به برگزاری آزمون و مصاحبه بگیرند، که داوطلب به منظور ورود به مدارس غیر انتفاعی باید نمره قبولی در آزمون و یا پذیرش در مصاحبه را کسب کنند. اما این مصاحبه ها تفاوت مدارس نمونه دولتی و غیر انتفاعی را مشخص می کند. همانطور که پیش تر گفتیم ظرفیت پذیرش در این مدارس بر خلاف مدارس دولتی محدود بوده و تعداد دانش آموزان در هر کلاس حداکثر به ۲۰ نفر می رسد. این در صورتی است که تعداد دانش آموزان در کلاس های مدارس دولتی به ۳۵ نفر نیز خواهد رسید.
برای آموزش نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون مدارس نمونه دولتی روی لینک بزنید.
شرایط ثبت نام در آزمون میان پایه مدارس نمونه دولتی
اغلب دانش آموزان امکان دارد که در پایه دهم یا یازدهم تمایل به تغییر مدرسه خود داشته باشند و یا امکان دارد دانش آموزی در آزمون دوره دوم متوسطه نمره قبولی را برای پذیرش در مدارس نمونه دولتی کسب نکرده باشد. بدین صورت مدارس نمونه دولتی در صورت داشتن ظرفیت ثبت نام، اقدام به برگزاری آزمون میان پایه (پایه یازدهم و دوازدهم) خواهند کرد. زمان برگزاری این آزمون در هر استان تفاوت داشته و معمولا پس از پایان یافتن امتحانات خرداد ماه خواهد بود.
دانش آموزانی که قصد شرکت در آزمون میان پایه مدارس نمونه دولتی را دارند، باید شرایط زیر را داشته باشند:
☑ دانش آموزان متقاضی شرکت در آزمون پایه یازدهم نباید درس های افتاده ای در پایه دهم داشته باشند.
☑ همچنین دانش آموزان متقاضی شرکت در آزمون پایه دوازدهم نباید درس های افتاده ای در پایه یازدهم داشته باشند.
☑ دانش آموز متقاضی باید در امتحانات خرداد ماه در همه درس ها نمره قبولی را به دست آورد.
☑ گرفتن حداقل نمره سالانه ۱۵ در همه درس های پایه دهم و یازدهم.
☑ گرفتن حداقل معدل کل ۱۷ در پایه های دهم و یازدهم.
برای اطلاع از بهترین مدارس غیرانتفاعی اقدسیه کلیک کنید.
نحوه ثبت نام مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی
دانش آموزانی که مایل اند در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی شرکت کنند، باید از طریق سایت اداره آموزش و پرورش استان محل زندگی خود اقدام به انجام این کار نمایند.
به طور کلی مراحل ثبت نام در آزمون عبارت است از:
در آغاز وارد سایت ثبت نام نمونه دولتی شوید و کد ملی و رمز عبور خود را وارد نمایید.
پیش از وارد کردن اطلاعات، شرایط و ضوابط نوشته شده را به دقت مطالعه کنید.
در مرحله بعد همه اطلاعات فردی و تحصیلی خواسته شده را تکمیل نموده و بر روی گزینه ذخیره و بعدی کلیک نمایید.
در آخر هزینه آزمون مدارس نمونه دولتی را بپردازید و کد رهگیری بگیرید.
لازم به ذکر است که هزینه هایی مثل هزینه مربوط به لباس دانش آموز، کتاب ها، بیمه و… در زمان ثبت نام در مدارس از والدین دریافت خواهد شد.
این در حالی است که برای ثبت نام در مدارس غیر انتفاعی دانش آموزان باید با مراجعه به سایت ثبت نام مدارس غیر انتفاعی اقدام به نام نویسی نمایند. زمان آغاز ثبت نام در این مدارس از تاریخ اول خرداد ماه است و با توجه به تکمیل ظرفیت تا تاریخ سی مرداد ادامه پیدا می کند. دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی که به ثبت نام در مدارس غیرانتفاعی تمایل دارند، باید در زمان مشخص شده به سامانه پادا به نشانی pada.muda.ir رجوع نمایند و پیش ثبت نام خود را انجام دهند.
لازم به ذکر است که ثبت نام دانش آموزان کلاس اول دبستان به دو شکل حضوری و غیر حضوری انجام می شود و والدین باید به زمان آغاز ثبت نام مدارس غیرانتفاعی توجه کنند و زمان ثبت نام فرزندان خود را به روز های آخر موکول نکنند. در صورتی که نیاز به کسب اطلاعات بیشتر دارید و یا موفق به ثبت نام فرزند خود نشده اید، می توانید با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس بگیرید. مشاوران ما، شما را راهنمایی خواهند کرد.
برای اطلاع از نحوه اعتراض به نتایج آزمون نمونه دولتی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
شهریه مدارس غیرانتفاعی
یکی دیگر از تفاوت مدارس نمونه دولتی و غیر انتفاعی بحث شهریه آن هاست. مدارس غیر انتفاعی، هزینه های لازم به منظور تامین امکانات تحصیلی دانش آموزان را به وسیله دریافت شهریه از والدین دریافت می کنند. شهریه مدارس غیرانتفاعی در همه شهرستان ها یکسان نیست و نرخ ثابتی نیز ندارد. هزینه مصوب هر سال به وسیله اداره آموزش و پرورش به مدارس ابلاغ خواهد شد.
مواردی مثل ساعات کاری آموزش، ساعات کاری کلاس های فوق برنامه و کلاس های تقویتی، تامین امکاناتی مثل آزمایشگاه و کارگاه های آموزشی، امکاناتی مثل تغذیه دانش آموزان و هزینه های رفت و آمد و برگزاری کلاس های تخصصی از جمله مواردی هستند که روی شهریه این مدارس اثر می گذارند.
بعضی از مدارس غیر انتفاعی شهریه را به طور کامل در آغاز دریافت نموده و دیگر در طول تحصیل نیازی به پرداخت هزینه های مختلف نخواهد بود. ولی بعضی از مدارس غیر انتفاعی هزینه ها را به صورت جداگانه می گیرند و شرایطی مثل پرداخت اقساطی را نیز برای راحتی حال والدین قرار می دهند.
در ادامه میانگین حدودی از شهریه مدارس غیر انتفاعی را خدمتتان ارائه کرده ایم. این مبالغ در همه مدارس ثابت نبوده و نرخشان متفاوت است. ولی یک میزان حداقل و حداکثر دارد که حداقل آن شامل ۴ میلیون تومان و حداکثر آن ۳۵ میلیون تومان می باشد.
این در حالی است که مدارس نمونه دولتی مبلغ اندکی از والدین دریافت می کنند.
شهریه بعضی مدارس غیر انتفاعی:
دوره ابتدایی؛ دانش آموزان؛ پایه اول تا ششم: ۳ تا ۱۰ میلیون تومان.
دوره متوسطه اول؛ دانش آموزان پایه هفتم تا نهم: ۵ تا ۱۵ میلیون تومان.
دوره متوسطه دوم؛ دانش آموزان پایه دهم تا دوازدهم: ۱۵ تا ۳۵ میلیون تومان.
برای مشاهده ثبت نام مدارس سما روی لینک کلیک کنید.
مزایا و معایب مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی
بیشتر مدارس در کشور ما، سعی دارند تا با ارائه بهترین امکانات آموزشی شرایط به خصوصی را برای تحصیل دانش آموزان ایجاد کنند. مدارس برتر کشور هر یک به شیوه ای بر روی آینده دانش آموزان اثر می گذارند. هدف این مدارس رشد و شکوفایی استعداد دانش آموزان می باشد. مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی نیز هدفی همسو با دیگر مدارس دارد و در پی ارائه بهترین شرایط آموزشی برای دانش آموزان می باشند.
این مدارس نیز مثل مدارس دیگر برتر کشور علاوه بر داشتن همه ویژگی های مناسب برای دانش آموزان، دارای معایبی نیز هست که در ادامه به بررسی مزایا و معایب آن می پردازیم.
برای مشاهده بهترین مدارس غیرانتفاعی ولنجک کلیک کنید.
مزایای مدارس نمونه دولتی و غیر انتفاعی
مدارس غیر انتفاعی:
- مدارس غیر انتفاعی کلاس های فوق برنامه متنوع برای دانش آموزان برگزار می کند و به آنان برای یادگیری بیشتر درس ها کمک می کند. برگزاری این کلاس ها باعث افزایش سطح علمی دانش آموزان می گردد.
- محدود بودن ظرفیت پذیرش در مدارس غیر انتفاعی سبب شده تا تعداد دانش آموزان در هر کلاس کمتر باشد و این موضوع باعث تسلط کامل مربیان بر روی آموزش همه دانش آموزان می شود.
- در مدارس غیرانتفاعی سعی می شود تا برای دانش آموزان دوازدهمی که در حال آماده شدن برای کنکور هستند، کلاس های بیشتری برگذار گردد. برگزار شدن کلاس فوق برنامه برای دانش آموزان دوازدهمی، آن ها را برای پاسخگویی بهتر به سوالات کنکور آماده نموده و سبب دریافت بهترین نتایج برای آن ها می شود.
- همانطور که خدمتتان عرض کردیم بسیاری از مدارس غیر دولتی به منظور پذیرش دانش آموزان به برگزاری آزمون ورودی اقدام می کنند. نتایج این آزمون باعث کنار هم قرار گرفتن دانش آموزانی با سطح علمی یکسان گشته و سبب ایجاد رقابت میان آن ها خواهد شد.
- در مدارس غیر انتفاعی توجه به خصوصی به تربیت دانش آموزان می شود و از آن جایی که یکی از شرایط پذیرش دانش آموزان در مدارس غیر انتفاعی داشتن نمره انضباط خوب است، دانش آموزان باید در
- همه دوران تحصیل منظم باشند و همه قوانین این مدارس را رعایت نمایند.
- مدارس غیر انتفاعی نیز مثل مدارس تیزهوشان تاکید بر روی مسائل تربیتی و مذهبی دارند در صورتی که در مدارس دولتی کمتر به این گونه مسائل توجه می گردد.
مدارس نمونه دولتی:
- از آن جایی که به منظور وارد شدن دانش آموزان به مدارس نمونه دولتی آزمون برگزار می گردد؛ این کار باعث کنار هم قرار دادن و تشخیص و جذب دانش آموزان با استعداد و باهوش خواهد شد.
- کیفیت آموزشی مدارس نمونه دولتی بسیار بالاتر از مدارس دولتی است و باعث رشد تحصیلی دانش آموزان خواهد شد.
- کنار هم قرار گرفتن دانش آموزان با استعداد در این مدارس زمینه رقابتی را برای تلاش و پشتکار بیشتر آن ها فراهم خواهد کرد.
- بهره گیری از اساتید و مربیان با سطح علمی بالا در مدارس نمونه دولتی باعث بالا رفتن سطح کیفی آموزش در این مدارس می شود.
- کشف استعداد دانش آموزان و کمک به شکوفایی آن می کند.
- تاثیر مدارس نمونه دولتی در کنکور از نظر سهمیه بی تاثیر بوده؛ ولی تحصیل در این مدارس باعث بالا رفتن سطح علمی دانش آموزان می شود و تاثیر مثبتی را برای آن ها در کنکور می گذارد.
فراموش نکنید که قبولی در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی مستلزم تلاش و برنامه ریزی صحیح و اصولی است. مشاوران تحصیلی ایران تحصیل می توانند مسیر قبولی شما را هموارتر و ساده تر کنند. تنها کافیست با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس بگیرید.
برای اطلاع از زمان برگزاری آزمون مدارس نمونه دولتی {هفتم و دهم} بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
معایب مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی
مدارس غیر انتفاعی:
- از اولین معایب می توان به شهریه آن اشاره داشت. مدارس غیر انتفاعی به خاطر غیر دولتی بودن و این که همه هزینه ها به وسیله دانش آموزان تامین می شود، دارای شهریه بالایی هستند که پرداخت این شهریه برای عموم مردم ممکن نیست.
- همانطور که خدمتتان عرض کردیم آزمون ورودی برای پایه دهم در بعضی از مدارس غیر انتفاعی برگذار می شود. امکان دارد دانش آموزانی نتوانند در این آزمون نمره قبولی به دست آورند، این موضوع باعث سرخوردگی و ناامیدی آن ها می شود.
- یکی از بهترین مدارس در میان همه مدارس موجود در ایران، مدارس نمونه دولتی نام دارد. مدارس نمونه دولتی مدارسی هستند که از نظر کیفیت آموزشی در سطوح بالاتری نسبت به مدارس دولتی قرار دارند.
- در سیستم آموزشی ایران، این مدارس با استفاده از دبیران و اساتید مجرب با رتبه های علمی بالا امتیاز مدرسه را بالا و بالا تر می برند. ظرفیت ثبت نام در این مدارس محدود است و تنها راه ورود دانش آموزان به این مدارس، صرفا از طریق شرکت در آزمون ورودی می باشد.
مدارس نمونه دولتی:
- ایجاد غرور کاذب در دانش آموزان پس از قبول شدن در مدارس نمونه دولتی.
- ایجاد حس باخت یا شکست برای دانش آموزانی که در آزمون ورودی نمره قبولی نگرفته اند.
- دانش آموزان در این مدارس برای بهتر نشان دادن استعداد خود تحت فشار والدین و دبیران قرار خواهند گرفت.
- کنار هم قرار دادن دانش آموزان با سطح علمی بالا باعث تضعیف عملکرد دیگر مدارس می شود.
- ایجاد حس رقابت مداوم بین دانش آموزان که باعث کاهش تمایل شان به تحصیل خواهد شد.
تیزهوشان بهتره یا نمونه دولتی؟ تفاوت، مزایا و معایب برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
اخبار پیرامون مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی
بیش از ۹۷ درصد از رتبههای برتر کنکور از مدارس غیردولتی هستند:
حدود ۸۵ درصد از دانش آموزان کشور در مدارس دولتی عادی تحصیل می کنند که سهم شان از رتبه های برتر کنکور ۱۴۰۱ حدود ۲.۵ درصد بوده است، اما دیگر مدارس کشور با پوشش ۱۵ درصدی آموزش در کل کشور، سهم ۹۷.۵ درصدی از رتبه های برتر کنکور را دارند.
حالا بررسی ها هم نشان می دهد که بیش از ۸۰ درصد رتبه های برتر کنکور (زیر ۳ هزار) هم به دهک های ۸، ۹ و ۱۰ تعلق دارند؛ به ویژه دانش آموزانی که در مدارس استعدادهای درخشان، غیرانتفاعی و نمونه دولتی مشغول به تحصیل هستند؛ آماری که نشان دهنده تضعیف مدارس دولتی و پیشتازی مدارس خصوصی در کشور است؛ آن هم درحالی که در کنکور سراسری تأثیر معدل دبیرستان هم اهمیت بیشتری یافته است.
خلاصه مطلب
انتخاب بهترین مدارس برای تحصیل دانش آموزان همواره از مهمترین مسائل پیش روی والدین بوده است. علاوه بر این دانش آموزان علاقه به تحصیل در مدارسی دارند که از امکانات آموزشی مناسبی برخوردار باشند. انتخاب و تحصیل در هر یک از مدارس برتر کشور دارای مزایا و معایبی برای دانش آموزان است. دانش آموزان پس از پذیرفته شدن در مدارس نمونه دولتی یا غیر انتفاعی و یا مدارس تیزهوشان باید از ایجاد رقابت های ناسالم دوری کرده و برای دریافت نتیجه بهتر در تحصیل، همواره در تلاش باشند. همچنین والدین عزیز نیز باید از تحت فشار قرار دادن فرزندان خود دوری نموده و آن ها را برای رقابت های سالم در این مدارس آماده کنند. در این مطلب به تفاوت مدارس نمونه دولتی و غیر انتفاعی پرداختیم. شما عزیزان می توانید در صورت داشتن هر گونه تجربه ای آن را با ما و دیگر کاربران عزیز در میان بگذارید.
جهت دانلود پی دی اف مقاله تفاوت مدارس نمونه دولتی و غیر انتفاعی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
شباهت مداس نمونه دولتی و غیرانتفاعی در چه خدماتی است؟
هر دو مدرسه دارای ظرفیت محدود، امکانات آموزشی و آزمایشگاهی مناسب هستند و کلاس های فوق برنامه مختلفی را به کمک اساتید مجرب برگزار می کنند.
شرایط مورد نیاز برای تحصیل در مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی شامل چه مواردی هستند؟
در مقاله فوق شرایط مورد نیاز برای تحصیل در مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی به صورت کامل شرح داده شده است، برای مشاهده این شرایط به مقاله فوق مراجعه کنید.
تحصیل در مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی چه مزایا و معایبی دارد؟
تحصیل در مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی دارای مزایا و معایب مختلفی است که در مقاله فوق به بررسی کامل این مزایا و معایب پرداختیم. متقاضیان گرامی می توانند برای مشاهده این مزایا و معایب به مقاله فوق مراجعه کنند.
نظرات