تطبیق واحد دانشجویان اخراجی + شرایط آیین نامه جدید | ایران تحصیل
- دسته بندی: دانشگاه
- دیدگاه ها: ۸۲
- تاریخ بروزرسانی: ۹ خرداد ۱۴۰۳
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
در طول دوران تحصیلی ممکن است بنا به دلایل آموزشی یا انضباطی دانشجویان از دانشگاه اخراج شده یا انصراف از تحصیل دهند؛ در این صورت مراحل بعد از اخراج از دانشگاه و ادامه تحصیل در دانشگاه های دیگر چگونه خواهد بود؟ سالانه تمامی دانشگاه های کشور آیین نامه تطبیق واحد دانشجویان اخراجی خود را منتشر می کنند تا اگر دانشجویان جدیدی قصد ورود به این دانشگاه ها را دارند یا از آن دانشگاه اخراج شده یا انصرفا داده اند، از شرایط معادل سازی دروس دانشجویان اخراجی مطلع شوند.
براساس این شرایط افراد مشمول می توانند دروس گذرانده شده خود را با واحد های درسی مرتبط در دانشگاه جدید تطبیق داده یا معادل سازی کنند. باتوجه به اهمیت این موضوع در ادامه تحصیل یا دریافت مدرک دانشگاهی، قصد داریم تا در این مقاله به بررسی کامل جزئیات شرایط معادل سازی دروس دانشجویان اخراجی بپردازیم. با ما همراه باشید.
دانشجویان گرامی توجه داشته باشید که اگر در تمام حالت های عادی، انصرافی یا اخراجی قصد ثبت نام یا تغییر رشته تحصیلی خود را دارید و از نحوه معادل سازی، میزان شهریه، و یا سایر موارد دیگر مرتبط به آن در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری سوالی دارید و نیازمند راهنمایی بیشتر هستید، می توانید با کارشناسان ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید.
چه افرادی دانشجوی اخراجی محسوب می شوند؟
پس از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری و اعلام رشته و دانشگاهی که داوطلبان پذیرفته شده اند، مراحل ثبت نام در دانشگاه و انتخاب واحد های درسی آغاز می شود. با توجه به مقطع و رشته ای که پذیرفته شده اید، طول دوره تحصیلی متفاوتی خواهید داشت که به آن سنوات مجاز تحصیلی گفته می شود؛ به عبارتی دانشجو می بایست طی سنوات تحصیلی مشخص شده، تمامی واحد های درسی خود را با نمره بالای 12 پاس کرده و فارغ التحصیل شود. به عنوان مثال مدت سنوات دوره کارشناسی 4 سال می باشد.
علاوه بر الزام اتمام تحصیلات دانشجو در سنوات تحصیلی مجاز، چنانچه میانگین نمرات دانشجو در دو نیم سال تحصیلی دوره کاردانی و یا سه نيم سال تحصیلی دوره کارشناسی کمتر از نمره 12 باشد، مشروط شده و از ادامه تحصیل منع می شود یا به اصطلاحی دیگر، از دانشگاه اخراج می شود. (توجه داشته باشید که ابتدا دانشجویان راهی کمیته آموزشی می شوند تا علت مشروطی دانشجو مشخص شود و در صورت قابل قبول بودن آن، ممکن است فرصتی دوباره به وی داده شود و از دانشگاه اخراج نشود.)
دلیل دیگری که ممکن است سبب اخراج از دانشگاه و منع ادامه تحصیل شود، موارد انضباطی است. دانشجویانی که در طول دوره تحصیلی خود مرتکب سرقت از اموال متعلق به دانشگاه یا اموال سایر دانشجویان و… شوند یا اسنادی جعلی به دانشگاه ارائه کنند، در جلسه آزمون های دانشگاه تقلب کنند یا شخص دیگری را به جای خود به جلسه آزمون بفرستند یا در امتحان دانشجوی دیگری شرکت کنند و به جای وی سوالات را پاسخ دهند، در اجرای برنامه های دانشگاه یا خوابگاه سبب وقفه یا مزاحمت شوند و …. به کمیته انضباطی ارجاع داده خواهند شد.
با تشکیل کمیته انضباطی و حضور دانشجو در این کمیته، حکم نهایی دانشجو مبنی بر اخراج شدن از دانشگاه و یا تعلیق وی صادر خواهد شد. با اخراج دانشجو از دانشگاه، دیگر امکان اتمام تحصیلات برای وی در آن دانشگاه وجود نخواهد داشت. علاوه بر آن، نمی توانند مدرک تحصیلی خود را دریافت کنند و می بایست به مدت سنوات باقی مانده از تحصیلات خود، هزینه ای را به دانشگاه بپردازند. در ادامه به بررسی بیشتر مراحل اخراج از دانشگاه و ادامه تحصیل در دانشگاه های دیگر خواهیم پرداخت.
برای اطلاع از نحوه تسویه حساب دانشجویان اخراجی آزاد بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
منظور از تطبیق واحد دانشجویان اخراجی چیست؟
در برخی از موارد ممکن است که تعدادی از دانشجویانی که به هر دلیلی از دانشگاه اخراج شده اند، تصمیم به ادامه تحصیل بگیرند و بخواهند برای کاهش طول تحصیلات خود، واحد هایی را که قبلا پاس کرده اند معادل سازی یا با واحد های درسی جدید تطبیق دهند. در این صورت اگر امکان تطبیق واحد برای آن ها وجود داشته باشد، دیگر نیازی به پاس کردن مجدد واحد های تکراری نخواهد بود و تمامی واحد های درسی ای چون دروس عمومی که قبلا توسط دانشجو پاس شده اند، در تعداد واحد های رشته جدید حذف خواهند شد. به همین دلیل هم لازم است تا از قوانین و شرایط معادل سازی دروس دانشجویان اخراجی مطلع باشند.
بخوانید : جریمه اخراج از دانشگاه روزانه چقدر است؟
در ابتدا بهتر است بدانید که براساس ماده 67، افرادی که تقاضای معادل سازی واحد های درسی از قبل گذرانده شده خود را دارند، باید از برخی شرایط برخوردار باشند. این شرایط عبارتند از:
☑ دانشجوی باید براساس سوابق تحصيلی خود، مجاز به انتخاب و تحصيل در رشته جديد باشد.
☑ تعداد واحد های دروس گذرانده شده در رشته قبلی، کمتر از تعداد واحد های درسی دوره جدید نباشد.
☑ محتوای دروسی که در قبلا آموزش داده شده است، با محتوای درسی های رشته انتخابی جدید شباهت بالایی داشته باشد. (حداقل 80 درصد شباهت مورد نیاز است.) همچنین نباید نمره هر یک از درس ها کمتر از 12 بوده باشد.
‼ نکته مهم: توجه داشته باشید که فرقی نمی کند دانشگاه محل تحصیل قبلی شما موسسات آموزش عالی خارج از کشور یا داخل کشور باشد، در هر صورت برای اینکه مشمول معادل سازی قرار بگیرید باید دارای شرایط فوق باشید. همچنین سرفصلی دروسی که دانشجو در رشته قبلی خود گذارنده است، باید مورد تایید وزارت خانه مربوطه باشد.
دانشجویان گرامی اگر در رابطه با هر یک از تبصره های بالا نیاز به راهنمایی بیشتری داشتید، با کارشناسان مرکز ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید.
برای مشاهده آیین نامه کمیته انضباطی دانشگاه ها بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
تبصره های آیین نامه تطبیق واحد دانشجویان اخراجی
در بخش قبلی برخی از شرایط معادل سازی دروس دانشجویان اخراجی را بیان کردیم. اما لازم است بدانید که برخی تبصره ها نیز در آیین نامه تطبیق واحد دانشجویان اخراجی ذکر شده است که باید مورد توجه دانشجویان متقاضی قرار گیرد.
تبصره های آیین نامه تطبیق واحد دانشجویان اخراجی عبارتند از:
✴ تبصره 1: روند معادل سازی و تطبیق واحد های درسی در دانشگاه جدید انتخاب شده توسط دانشجو باید توسط 3 نفر از اعضای گروه آموزشی ذی ربط در آن دانشگاه انجام گیرد. (با در نظر گرفتن شرایط مذکور)
✴ تبصره 2: نمراتی که دانشجو قبلا در آن درس کسب کرده است، عینا در کارنامه ترمی و نهایی دانشجو ثبت می شود ولی در تعيين ميانگين نيم سال محاسبه نمی شود. (توجه داشته باشید که این نمره در ميانگين کل نمرات در پايان دوره تحصیلی حساب می شود.)
✴ تبصره 3: به ازای هر 20 واحد درسی ای که دانشجو قبلا پاس کرده است و شامل معادل سازی شده است، يک نيمسال اط سنوات دانشجو کسر می شود. در رابطه با تعداد واحد های باقی مانده نیز اگر کمتر از 12 واحد نباشد، مجددا یک نیم سال کسر می شود.
✴ تبصره 4: اگر متقاضی قبلا در دوره های کاردانی یا کارشناسی برخی واحد ها را گذرانده باشد و اخراج شود، پس از اخراج از دانشگاه و ادامه تحصیل در دانشگاه جدید در همان دوره کاردانی یا کارشناسی تقاضای معادل سازی داشته باشد، واحد های درسی وی براساس ماده 67 آیین نامه آموزشی، معادل سازی خواهد شد.
✴ تبصره 5: همچنین آن دسته از دانشجویان اخراجی که در دوره های کاردانی و کارشناسی رشته ای دیگر تحصیل می کردند ولی برای تحصیل در رشته ی دیگری در همان دوره کاردانی یا کارشناسی مجددا اقدام کرده اند، تقاضای تطبیق واحد درس های گذشته شان براساس ماده 67 آیین نامه، بررسی و معادل سازی خواهد شد.
برای تطبیق واحد پیام نور به دولتی و آزاد روی لینک کلیک کنید.
✴ تبصره 6: توجه داشته باشید که هزينه معادل سازی هر یک از واحدهای درسی، معادل يک سوم شهريه متغير همان درس در دانشگاه و موسسه محل تحصیل خواهد بود.
✴ تبصره 7: معادل سازی دروس عمومی و تربيتی دانشجويانی که قبلا در مراکز تربيت معلم تحصیل کرده اند، با دروس دانشگاهی جدید بر اساس مصوبه جلسه 288 شورای عالی برنامه ريزی مورخ 13/9/73 انجام خواهد گرفت.
✴ تبصره 8: روند معادل سازی واحد های درسی دانشجویان بايد در نيم سال اول شروع به تحصيل دانشجو صورت گیرد. چنانچه پروسه معادل سازی دروس شما بنا به هر دلیلی به تاخیر افتاد، انجام آن بايد با مقررات زمان شروع به تحصيل دانشجو صورت گيرد.
‼ نکته مهم: پایان نامه، دروس کارورزی یا کار آموزی، و سمینار در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری قابل معادل سازی یا تطبیق نمی باشند.
برای اطلاع از شرایط ثبتنام دانشجویان انصرافی در کنکور بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
نکات تکمیلی مربوط به شرایط معادل سازی دروس دانشجویان اخراجی
در پاراگراف های بالا می توانید توضیحات مرتبط با آیین نامه تطبیق واحد دانشجویان اخراجی را به همراه تبصره های موجود مشاهده کنید. اما در این بخش نیز می خواهیم برخی از نکات مهم و تکمیلی ای را که باید در مورد معادل سازی در مقاطع مختلف بدانید را مطرح کنیم. با ما همراه باشید.
نکات تکمیلی مربوط به شرایط معادل سازی دروس دانشجویان اخراجی عبارتند از:
❇ نمرات دروس عمومی و پایه دانشجویان اخراجی یا انصرافی دوره کارشناسی که در دانشگاه های دانشگاه های دولتی یا سایر دانشگاه ها و مراکز آموزشی عالی تحصیل می کنند، می بایست حداقل 12 باشد.
❇ حداقل نمره دروس اصلی و تخصصی دانشجویان عادی، اخراجی یا انصرافی دوره کارشناسی دانشگاه های دولتی 12 و سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی 14 باید باشد تا بتوان تطبیق یا معادل سایز کرد.
❇ حداقل نمره دروس اصلی و تخصصی دانشجویان عادی، اخراجی یا انصرافی دوره کارشناسی ارشد دانشگاه های دولتی 14 و سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی 16 باید باشد تا بتوان تطبیق یا معادل سازی کرد.
❇ حداقل نمره دروس اصلی و تخصصی دانشجویان عادی، اخراجی یا انصرافی دوره دکتری دانشگاه های دولتی 16 باشد تا بتوان تطبیق یا معادل سازی کرد. برای سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی این امر امکانپذیر نیست.
❇ به هیچ وجه نمی توان دروس کاردانی و کارشناسی را برای مقطع کارشناسی ارشد معادل سازی کرد.
❇ با معادل سازی هر 8 تا 14 واحد در دوره کارشناسی ارشد، یک نیمسال از سنوات مجاز تحصیلی کاسته خواهد شد.
❇ دانشجویان عادی، انصرافی و اخراجی می توانند حداکثر 49 درصد واحد های درسی را تطبیق یا معادل سازی کنند.
❇ دروس اصلی و جبرانی که در دوره کارشناسی ارشد گذرانده شده اند قابل معادل سازی با دروس کاردانی و کارشناسی هستند.
برای اطلاع از میزان هزینه انصراف از دانشگاه آزاد کاردانی، کارشناسی و ارشد بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
مراحل بعد از اخراج از دانشگاه و ادامه تحصیل چگونه است؟
حال به بررسی مراحل بعد از اخراج از دانشگاه و ادامه تحصیل برای آن دسته از متقاضیانی که می خواهند تحصیلات خود را در موسسه یا دانشگاهی دیگر ادامه دهند، می پردازیم. با ما همراه باشید.
در رابطه با اخراج از دانشگاه و ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی باید بدانید که اگر قبل از اخراج از دانشگاه، حداقل 68 واحد درسی را با موفقیت پاس کرده باشید (این 68 واحد درسی باید شاما 58 واحد اختصاصی، پایه، اصلی و 10 واحد عمومی باشد.) و معدل کل شما حداقل 12 بوده باشد، می توانید مدرک خود را معادل سازی کرده و مدرک کاردانی همان رشته ای را که مشغول به تحصیل بودید دریافت کنید.
اما اگر متقاضی بخواهد مجددا در کنکور سراسری شرکت کرده و در رشته ای دیگر یا همان رشته خود، در دانشگاهی دیگر پذیرفته شود، شرایط وی چگونه خواهد بود؟ آیا می تواند مجددا در کنکور سراسری شرکت کند؟
برای اطلاع از شرایط تطبیق واحد دانشگاه فرهنگیان کلیک کنید.
اگر دانشجو از دوره کارشناسی پیوسته اخراج شده باشد و بتواند مدرک معادل کاردانی خود را از دانشگاه اخراج شده (محل تحصیل قبلی)، بگیرد تنها در صورتی می تواند مجددا در کنکور سراسری ثبت نام و شرکت کند که هیچ مشکلی از بابت خدمت نظام وظیفه (مختص دانشجویان آقا) یا تعهد به خدمت اجباری وزارت بهداشت نداشته باشد. همچنین نباید در هیچ یک از دستگاه های اجرایی تعهد به خدمت داشته باشد.
با داشتن شرایط فوق، متقاضیان معذوریتی از بابت شرکت در آزمون کنکور سراسری و تحصیل در دوره های روزانه نخواهند داشت و در صورت کسب رتبه لازم، می توانند انتخاب رشته کنند. اما باید حتما تا 25 اسفند ماه سال جاری برگه انصراف از دانشگاه را به عنوان سندی برای اثبات عدم تحصیل در هیچ دانشگاهی، ارائه کنند.
در رابطه با سایر دوره ها نیز مانند دوره های شبانه، دانشگاه آزاد، پیام نور و پردیس خودگردان و همچنین مؤسسات غیر انتفاعی، همانند شروط دوره روزانه، صلاحیت ثبت نام دانشجویان بررسی خواهد شد. آن دسته از داوطلبانی که شرایط خاصی برای ادامه تحصیل دارند، جهت بررسی شرایطشان توسط کارشناسان ایران تحصیل، می توانند با شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس حاصل کنند.
برای اطلاع از نحوه انصراف از تعهد خدمت فرهنگیان بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
اخبار پیرامون دانشجویان اخراجی از دانشگاه
دانشجویان انصرافی و اخراجی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، با داشتن چه شرایطی می توانند ادامه تحصیل بدهند؟
براساس گفته معاون آموزشی دانشگاه تهران: دانشجویانی که به دلیل مسائل آموزشی دچار مشکل می شوند و باید طبق ضوابط آموزشی محروم از تحصیل شده و رشته و دانشگاه محل تحصیل خود را ترک کنند. اما بعضی از دانشجویان این شرایط را ندارند و خودشان می خواهند که انصراف دهند؛ البته بعضی از دانشجویان هم زمانی که احساس می کنند ممکن است محروم از تحصیل شوند، درخواست انصراف از تحصیل می دهند.
محمود کمره ای افزود: افرادی که به خاطر مشروطی های زیاد و کم بودن معدلشان نسبت به حد مجاز، محروم از تحصیل می شوند و دانشجویانی که از تحصیل انصراف می دهند مشکلی ندارند و می توانند ادامه تحصیل دهند. اما مشکل مخصوص دانشجویانی است که به خاطر مقررات آموزشی محروم از تحصیل شده اند. در این حالت درخواست می کنند که در صورت امکان، محروم از تحصیل نشوند و انصراف بدهند؛ این موردی است که وقت آموزش دانشگاه را خیلی می گیرد تا شرایط این دانشجویان را بررسی کنند و نتیجه را اعلام کنند.
در نتیجه توجه داشته ابشید که شرایط دانشجویان انصرافی و اخراجی متفاوت می باشد و دانشجویانی که از تحصیل محروم می شوند نمی توانند مجددا در کنکور شرکت کنند در صورتی که دانشجویان انصرافی می توانند مجددا در کنکور شرکت کنند.
خلاصه مطلب
اخراج از دانشگاه در طول دوران تحصیل ممکن است برای برخی از دانشجویان اتفاق بیوفتد که بنا به دلایل آموزشی و یا انضباطی از دانشگاه محل تحصیل خود اخراج شده و دیگر نتوانند تحصیلات خود را به اتمام برسانند. در این حالت این دانشجویان باید از آیین نامه تطبیق واحد دانشجویان اخراجی مطلع باشند تا بتوانند در دانشگاه یا موسسات آموزش عالی دیگر تحصیل خود را ادامه دهند. اطلاع داشتن از مراحل اخراج از دانشگاه و ادامه تحصیل در سایر دانشگاه ها و نیز برخورداری از شرایط معادل سازی دروس دانشجویان اخراجی به دانشجویان کمک می کند تا در پروسه ی ثبت نام در دانشگاه جدید، موفق تر عمل کنند و با حذف دروس اضافی بتوانند در مدت زمان کمتری فارغ التحصیل شوند.
دانشجویان گرامی توجه داشته باشید که در صورت قرار گیری در هر یک از موقعیت های دانشجویان عادی، اخراجی یا انصرافی، چنانچه به راهنمایی بیشتر نیاز داشتید یا در رابطه با موضوع خاصی سوالی داشتید، می توانید با کارشناسان مرکز ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید و از راهنمایی های لازم بهره مند شوید. همچنین می توانید سوالات خود را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسید تا در کمترین زمان به آن ها پاسخ دهیم.
برای دریافت پی دی اف کامل مقاله تطبیق واحد دانشجویان اخراجی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
شرایط معادل سازی دروس دانشجویان اخراجی چیست؟
شرایط معادل سازی دروس دانشجویان شامل جزئیات و تبصره های زیادی می شود که متقاضیان گرامی می توانند در مقاله بالا تمامی این قوانین آیین نامه تطبیق واحد دانشجویان اخراجی را مطالعه کنند. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر نیز می توانید با مشاوران ایران تحصیل تماس بگیرید.
آیا تطبیق واحد دانشجویان اخراجی نیازمند هزینه است؟
در بسیاری از موارد بله؛ برخی از دانشگاه ها بسته به شرایط خود از دانشجویان اخراجی یا انصرافی جهت تطبیق واحد یا معادل سازی هزینه دریافت می کنند.
در صورت معادل سازی و تصبیق چند واحد، یک نیمسال از سنوات تحصیلی دانشجویان اخراجی کاسته می شود؟
با معادل سازی و تطبیق سازی هر 12 تا 20 واحد در دوره کارشناسی، یک نیمسال از سنوات مجاز تحصیلی دانشجو کم خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله فوق مراجعه کنید.
سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد روزانه دانشگاه سراسری بودم که بدلیل مشروطی اخراج شدم آیا طبق قانون میتوانم تقاضای انتقال به یک دانشگاه غیر انتفاعی بکنم و ادامه تحصیل بدهم و اینکه این بسته به نظر آموزش هست و قانونی در این خصوص وجود ندارد باتوجه به اینکه هنوز سنواتم تمام نشده
سلام وقت بخیر
شما در شرایطی اینامکان رادارید و راه حل هایی برای شما وجود دارد اما باید شرایط شما مورد برسی بیشتری قراربگیرد به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم طهماسبی داخلی ۱۰۸در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام من سال 1400 کنکور کامپیوتر گرایش شبکه قبول شدم و دو ترم خوندم مشروط شدم و از دانشگاه اخراج شدم میخاستم بدونم آیا امکانش هست دوباره کنکور بدم اونم یه رشته دیگه و برم دانشگاه دوباره؟
سلام وقت بخیر
بله بر اساس سوابق تحصیلی میتواتید مجدد در دانشگاه ها در هر رشته ای که ندنظر ماست ثلت نام کتید حهت اطلاع از رشته ها و شرایط پذیرش به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰ در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام
کسی که سال ۹۲ کارشناسی امیرکبیر قبول شده و سال ۹۶(ترم ۸) به خاطر مشکلاتی که داشته انصراف داده میتونه همون رشته ای رو که قبلا خونده فقط تعداد واحدهای مونده اش رو تو دانشگاه ازاد بخونه و کارشناسیش رو بگیره؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام وقت به خیر
برگشت به تحصیل با تشکیل کمسیون و موافقت دانشگاه انجام می پذیرد.برای تطبیق واحد در دانشگاه آزاد باید ثبت نام جداگانه ای در دانشگاه مدنظر انجام دهید.
برای کسب اطلاعات در این زمینه با کارشناس مربوطه سرکارخانم همامی داخلی 102 از ساعت 12 الی 20 روزهای شنبه تا پنجشنبه از طریق تلفن ثابت بدون پیش کد و صفر با شماره 9099075307 تماس بگیرید.
سلام ،من ارشد روزانه بودم که به دلیل مشروطی در اسفند سال ۱۴۰۱ اخراج شدم و هیچ اقدامی نکردم یعنی انصراف و گرفتن مدارک و …. انحام ندادم الان میخواهم در کنکور کارشناسی شرکت کنم باید برم دانشگاهی که ارشد میخوندم کارهای اخراج انجام بدم یا نیاز نیست؟
سلام وقت بخیر
در صورتی که مدارک ثبت نام در دانشگاه مقطع ارشد دارید می بایست امور تسویه دریافت مدارک انجام دهید
من سال 97 بخاطر صنوات مجبور به اخراج شدم و کسب معافیت کردم و الان میخوام برگردم به تحصیل ولی موسسه آموزش عالی بکن گفت امکان معادل سازی ندارم در صورتی که تنها یک درس دو واحدی در دوره کاردانی معماری باقی گذاشتم میشه راهنمایی کنید
با سلام
با مشاورین مجموعه تماس حاصل فرمایید
باسلام
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته روزانه هستم و اخراج شدم آیا میتونم مجدد آزمون کاردانی به کارشناسی بدم و دوباره کارشناسی ناپیوسته قبول بشم؟
جریمه نداره؟
سلام وقتتون به خیر
دانشجویان اخراجی اجازه ادامه تحصیل ندارند و تنها در صورت داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم اجازه تحصیل به این افراد داده می شود.
دانشجوی اخراجی حق استفاده از ایست خدمتی در صورت قبول شدن تو دانشگاهو نداره؟
سلام وقت به خیر
نوع اخراج دانشجو اهمیت دارد.تطبیق واحد دانشجویان اخراجی بعد از ثبت نام در رشته جدید امکان پذیر است.
برای اطلاع از شرایط اددمه تحصیل با کارشناس مربوطه جناب آقای رضایی داخلی 109 از ساعت 16 الی 23 روزهای شنبه تا چهارشنبه از طریق تلقن ثابت بدون گرفتن پیش کد و صفر با شماره 9099075307 تماس بگیرید.
سلام . من ارشد شبانه دولتی هستم و 4 ترم گدروندم و فقط 4 واحد مونده ، که بنا به دلایلی باید از دانشگاه انصراف بدم { ممکنه هم اخراج بشم به خاطر دو ترم مشروطی متوالی } ، هزینه انصرافم چگونه حساب میشه ؟ و ایا میتوانم دروسی که اینجا گذروندم ، دانشگاه دیگه تطبیق واحد بدم و اونجا 4 واحد باقی مونده رو بگذرونم ؟
سلام وقت بخیر
نصف شهریه ثابت به ازای نیمسال های باقیمانده برای شما محاسبه خواهد شد
تشکر ، اگر بخواهم مجدد در دانشگاه دیگر همین رشته را بخوانم ، ایا میتوانم مثلا دروسی را که میخواهم از بین دروس پاس شده ی قبلی ، با دانشگاه جدید تطبیق بدهم ؟
سلام. بله این امکان وجود دارد.
سلام من سال 1402کنکور قبول شدم رشته مهندسی نرم افزار دوترم خوندم مسروط شدم الان رفتم تکمیل ظرفیت کارپانی ثبت نام کردم ایا میتونم ادامه تحصیل بدم؟
سلام وقت بخیر
بله این امکان را دارید ادامه تحصیل دهید