استعلام سابقه جبهه و ایثارگری با کد ملی ارتش، سپاه و ناجا
- دسته بندی: آخرین اخبار خدمت نظام وظیفه , معرفی
- دیدگاه ها: ۶۶
- تاریخ بروزرسانی: ۲۴ آذر ۱۴۰۳
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
استعلام سابقه ایثارگری و دریافت کد ۱۲ رقمی برای متقاضیان شرکت در کنکور سراسری که قصد دارند از سهمیههای رزمندگان یا ایثارگران در هنگام ثبتنام در سنجش بهرهمند شوند، الزامی است. متقاضیان این سهمیه، شامل همسر و فرزندان رزمندگان، باید هنگام ثبتنام کد ۱۲ رقمی را وارد کنند. استعلام سابقه جبهه با کد ملی نیز امکانپذیر است. برای دریافت این کد باید وارد سامانه ارگان مربوطه شد و آن را دریافت نمود. برای مثال کد ارتش از طریق سایت aja.ir و کد ایثار سپاه از طریق سایت my.isaar.ir قابل دسترسی است.
مراحل استعلام سابقه ایثارگری شامل ثبت درخواست، بررسی مدارک برای تایید صحت و در نهایت اعلام نتیجه نهایی است. این فرآیند به آنلاین انجام میشود و هدف آن اطمینان از صحت سوابق و ارائه خدمات به ایثارگران است.
اگر در فرآیند استعلام سابقه جبهه با مشکل مواجه شدید، با مشاوران متخصص ما در ایران تحصیل با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس بگیرید. تیم ما آماده است تا شما را راهنمایی کرده و خدمات لازم را به شما ارائه دهد.
استعلام سابقه جبهه با کد ملی
استعلام سابقه جبهه با استفاده از کد ملی برای کلیه افراد فعال در ارتش، سپاه، جهاد سازندگی و بسیج که بهصورت داوطلبانه یا به عنوان وظیفه خدمت کردهاند، امکانپذیر است. همچنین، هر رزمندهای که دارای کارت ایثار باشد و مشخصات او بر روی آن درج شده باشد، میتواند از این امکان بهرهمند گردد. برای انجام استعلام سابقه جبهه، خواهشمندیم به پایگاه اینترنتی محل اعزام خود مراجعه کرده و اطلاعات مورد نیاز را دریافت نمایید. در این مقاله، فرآیند استعلام سابقه جبهه و ایثارگری با استفاده از کد ملی برای نیروهای ارتش، سپاه و ناجا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
راهنمای تصویری نحوه استعلام سابقه جبهه ارتش
تمامی افرادی که از ۳۱ شهریور ۵۹ تا ۳۱ شهریور ۶۷ بهعنوان رزمنده به مناطق جنگی اعزام شدند، رزمنده ارتش جمهوری اسلامی ایران نامیده میشوند و دارای کارت ایثارگری هستند. برای استعلام مدت زمان حضور در جبهه، باید به سایت ارتش به نشانی aja.ir مراجعه و با کد ملی اقدام کنند. نحوه استعلام و راهنمای دریافت کارت ایثارگری ارتش با استفاده از کد ملی به شرح زیر است:
- ابتدا وارد سامانه پایگاه اطلاعرسانی آجا به نشانی aja.ir شوید، بر روی گزینه “کد رهگیری ایثارگران” کلیک کنید.
- پس از آن، با توجه به نوع اعزام فرد، یکی از گزینههای کد پیگیری ایثارگری ارتش یعنی “کد رهگیری پایوران” یا “کد رهگیری وظیفه” را انتخاب نمایید.
- اگر گزینه “کد رهگیری پایور” را انتخاب کردهاید، اکنون لازم است اطلاعات خواسته شده را مطابق تصویر وارد کنید تا مدت زمان حضور رزمنده در جبهه نمایش داده شود.
- در صورتی که گزینه “کد رهگیری وظیفه” را انتخاب نمایید، باید کد ملی رزمنده را وارد کرده و در نهایت بر روی گزینه “تایید” کلیک کنید تا اطلاعات مربوط به رزمنده، از جمله مدت زمان حضور وی در جبهه، در دسترس قرار گیرد.
توجه داشته باشید که این سامانه برای ارائه کد رهگیری برای شرکت در آزمونهای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ویژه ایثارگران و رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران راهاندازی شده است و در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
راهنمای تصویری نحوه استعلام سابقه جبهه سپاه
سپاه هم یکی از ارگانهایی بود که نسبت به اعزام نیروهای وظیفه خود اقدام کرد و داوطلبین را به جبهه جنگ ایران و عراق اعزام میکرد. کلیه رزمندگانی که به واسطه سپاه جمهوری اسلامی به مناطق جنگی اعزام شدند از کارت ایثارگری برخوردارند میتوانند برای استعلام سابقه خود به سایت ایثارمن مراجعه کنند. نحوه استعلام سابقه جبهه سپاه به شرح زیر است:
- داوطلبان محترم، برای استعلام سابقه جبهه، ابتدا به سایت ایثار من به نشانی my.isaar.ir مراجعه کنید.
- سپس گزینه “استعلام ایثارگر یا وابسته” را کلیک کنید.
- در صفحه باز شده، کد ملی خود را در کادر مربوطه درج کرده و در نهایت بر روی دکمه “استعلام” کلیک نمایید.
داوطلبانی که تحت پوشش بنیاد شهید قرار دارند، لازم است قبل از ثبتنام در کنکور سراسری، نسبت به دریافت کد ۱۲ رقمی ایثارگری اقدام نمایند. برای این منظور، میتوانند به وبسایت ایثارگری بنیاد شهید به آدرس isaar.ir مراجعه کرده و به صورت غیرحضوری آن را دریافت نمایند.
نحوه استعلام سابقه جبهه جهاد سازندگی
بر اساس بخشنامهای که وزارت جهاد کشاورزی در پاییز سال ۱۳۹۹ ابلاغ نموده است، دستوری برای صدور کارت ایثار رزمندگان جهادگر صادر گردیده و سازمان جهاد کشاورزی در تمامی استانها موظف به فراهمسازی شرایط لازم برای اجرای این دستورالعمل شدند.
به همین منظور، سامانه isarjahad.maj.ir طراحی شده است تا جهادگران بتوانند مدارک مربوطه را به آن ارسال کرده و نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند.
پس از ثبتنام و ارسال مدارک، مسئولین مربوطه در استانها، مدارک و اطلاعات ارسالی جهادگران را بررسی خواهند کرد و سپس این اطلاعات توسط کمیسیون ویژه مورد ارزیابی قرار میگیرد. در صورت وجود نقص در مدارک یا مشخصات ارسالی، مسئول استان نتیجه را اعلام میکند که این اطلاع در پنل کاربری قابل مشاهده خواهد بود. از این طریق، جهادگران میتوانند نسبت به استعلام سابقه جبهه جهاد سازندگی اقدام نمایند.
نحوه استعلام سابقه جبهه نیروی انتظامی
کلیه رزمندگانی که به واسطه نیروی انتظامی به مناطق جنگی رفتند قادر هستند با مراجعه به یگانی که در آن خدمت کردند تاییدیه خود را دریافت کنند.
این تاییدیه همچون کارت ایثار است و سابقه جبهه را نشان میدهد و به کلیه اعزامشدگان ژاندرمری تعلق میگیرد.
این افراد میتوانند بهواسطه سامانه بنیاد شهید و امور ایثارگران بهصورت غیرحضوری نسبت به دریافت تاییدیه نیروی انتظامی اقدام کنند.
خلاصه مقاله
استعلام سابقه ایثارگری برای افرادی که به جبهه اعزام شدهاند و همچنین خانواده آنها، امکانپذیر است و این افراد میتوانند با مراجعه به وبسایتهای مربوطه هر ارگان مانند آجا و یا ایثار من و وارد کردن اطلاعات شخصی خود، از سوابق خود مطلع شوند. این فرآیند به ایثارگران کمک میکند تا از حقوق و مزایای خود بهرهمند شوند. درصورت بروز هرگونه مشکل یا سوال در مراحل استعلام سابقه جبهه، میتوانید موضوع را به کارشناسان مجموعه ایران تحصیل واگذار کنید و درخصوص دریافت استعلام سابقه جبهه با کد ملی خود، نگرانی نداشته باشید.
جهت دانلود PDF مقاله استعلام سابقه ایثارگری، کلیک کنید.
آیا خدمت در بسیج یا جهاد سازندگی نیز شامل سابقه ایثارگری میشود؟
بله، خدمت در بسیج و جهاد سازندگی نیز میتواند شامل سابقه ایثارگری باشد که برای استعلام آن باید به سامانه isarjahad.maj.ir مراجعه کرد.
آدرس سایت استعلام سابقه جبهه چیست؟
آدرس سایت استعلام سابقه جبهه برای ارتش aja.ir و برای سپاه my.isaar.ir و برای جهاد isarjahad.maj.ir است.
آیا میتوان با استفاده از کد ملی، سابقه ایثارگری را به صورت آنلاین استعلام کرد؟
بله، با استفاده از کد ملی میتوان سابقه ایثارگری را به صورت آنلاین از طریق سامانههای هر ارگان استعلام کرد.
برای درخواست کارت ایثارگری چه مدارکی لازم است؟
برای درخواست کارت ایثارگری، مدارک لازم شامل مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی)، مدارک حضور در جبهه (کارت ایثارگری یا گواهیهای مرتبط) و مستندات دیگر بسته به ارگان مربوطه است.
سلام بنده سال ۷۴تا۷۶ سرباز بودم مناطق جنگی عملیاتی داوطلب اعزام شدم منطقه امنیتی دهلران ۲۱ ماه حضور داشتم و تو سایت نوشته تا سال ۷۵ دولت موافق کرده که از کارت ایثارگری و مزایای ایثارگری شامل این افراد در این سال میتوانند استفاده کنند.خواستم از شما عزیزان سوال کنم آیا این حرف درست است یا خیر.ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
سلام وقت بخیر
معمولا در این سال ها کسری لحاظ نمیشود مگر دارای رشایطی مانند سابقه حضور در عملیات و … داشته باشیدی به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم مرادیان داخلی ۱۱۲ در ساعات ۸.۳۰ الی۱۷ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام پدر بنده در زمان جنگ به صورت داوطلبی از طرف جهاد سازندگی به منطقه جنگی اعزام شد ولی در حال حاضر سندی مدرکی برگه ای که نشون دهنده اون باشه موجود نیست بنده برای پیدا کردن سوابق به کجا مراجعه کنم و روال خاصی داره؟با تشکر
سلام وقت بخیر
قطعا باید جهت بررسی مدارک پرونده یا اسناد و مدارکی را پیدا کنید