ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد + آیین نامه جدید ۱۴۰۴

  • دسته بندی:
  • دیدگاه ها: ۲۲۴
تغییر رشته در ارشد آیین نامه 1404
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

بسیاری از دانشجویان پس از قبولی در مقطع کارشناسی ارشد، در صدد تغییر رشته در ارشد می‌افتند و به دنبال تغییر گرایش در ارشد هستند.  در حال حاضر طبق قوانین موجود امکان تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد در کلیه دانشگاه های سراسری، آزاد، غیر انتفاعی و پیام نور وجود ندارد و بر اساس قوانین جدید، تغییر رشته از کارشناسی به ارشد ممنوع شد. بنابراین لازم است دانشجویان به هنگام انتخاب رشته و گرایش خود دقت لازم را داشته باشند.

در برخی مواقع دانشجویان پس از ورود به دانشگاه، به هر دلیلی قصد تغییر گرایش در ارشد دانشگاه آزاد را دارند که در بیشتر این موارد، دانشجویان به رشته خود علاقه‌ای ندارند یا بازار کار آن ها وجود ندارد. در این گونه مواقع می‌توانند از طریق تکمیل ظرفیت و کارنامه سبز کارشناسی ارشد تغییر رشته دهند. البته برای تغییر رشته در این مقطع باید به بایدها و نبایدهای متعددی توجه داشت در غیر این صورت درخواست تغییر رشته مورد تایید واقع نخواهد شد.

در صورتی که نیازمند راهنمایی برای انجام این کار هستید و تا به حال تجربه انجام این کار را نداشته اید به شما توصیه می کنیم تا با برقراری تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ ضمن دریافت مشاوره تخصصی با کارشناسان ایران تحصیل، فرایند تغییر رشته خود را هم به مشاورین ایران تحصیل بسپارید.

آیا تغییر رشته در ارشد  مقطع کارشناسی ارشد امکانپذیر است؟

بسیار پیش می‌آید که شخصی در مقطع کارشناسی رشته‌ای را انتخاب کند و فارغ‌التحصیل شود، اما به آن علاقه‌ایی نداشته باشد یا از انتخاب خود پشیمان شود. به همین دلیل شاهد ثبت نام و انتخاب رشته ارشد در رشته‌های غیر مرتبط هستیم. دلایل تغییر رشته در ارشد شامل موارد بسیار زیادی است که برخی از آن ها عبارتند از :

عوامل تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد
دانشجو کارشناسی ارشد به رشته خود علاقه ندارد.
آینده شغلی رشته خود را مناسب و ایده آل نمی بیند.
دانشجو قصد دارد دانشگاه خود را تغییر دهد که این امر موجب تغییر رشته نیز می شود.
دانشجو در رشته فعلی استعداد و مهارتی در خود نمی بیند.
اگر دانشگاه از محل زندگی دور باشد یکی از دلایل تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد می شود.

 

 

از سوی دیگر، تعدادی نیز پس از قبولی در مقطع ارشد، به دلایل مختلفی تصمیم به تغییر گرایش در ارشد می‌گیرند. به همین دلیل هم این سوال غالبا مطرح می‌شود که آیا تغییر رشته در کارشناسی ارشد امکان‌پذیر است یا خیر؟

حقیقت آن است که تا به حال منعی برای شرکت در کنکور ارشد رشته‌های غیرمرتبط وجود نداشته است، اما در سال گذشته طرحی از سنجش و پذیرش کشور مبنی بر ممنوعیت شرکت کردن همه رشته‌ها یا حتی همه رشته‌های یک گروه تحصیلی در یک زیرگروه تحصیلی پیشنهاد شد. اما به دلیل مخالفت‌ها و اعتراضات زیاد متقاضیان و برخی از سازمان‌های مربوطه، این مصوبه هنوز تصویب نشده است و فعلا اجرا نمی‌شود.

اما در مورد دانشجویان ارشد در حال تحصیل که به دنبال اطلاع از نحوه تغییر رشته این مقطع هستند باید بگوییم که در این مورد نیز موانع زیادی وجود دارد. به نحوی که هیچ دانشگاهی مجاز به تغییر دادن رشته دانشجویان ارشد نیست؛ حتی بر اساس قوانین، تغییر گرایش نیز در این مقطع ممنوع خواهد بود. با این وجود، یک سری شرایط در این باره وضع شده است و در موارد نادر می‌توان با توجه به آنها، گرایش خود را تغییر داد. در ادامه به این موارد اشاره خواهیم کرد.

آیا تغییر رشته در ارشد امکانپذیر است؟

شرایط تغییر رشته در ارشد

همان‌طور که ذکر شد، تغییر رشته و گرایش در مقطع ارشد به ندرت صورت می‌گیرد. شما برای تغییر گرایش در مقطع ارشد باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • گذراندن حداقل ۲ ترم یعنی معادل ۲۴ واحد درسی در مقطع ارشد الزامی است.
  • معدل رشته فعلی بایستی در حد نصاب باشد.
  • در صورتی که پذیرش در رشته مقصد مستلزم گذراندن مصاحبه یا گزینش باشد، دانشجو می‌بایست در این مراحل شرکت نموده و نمره قبولی را کسب نماید.
  • هر داوطلب تنها یک بار می‌تواند برای تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد اقدام کند.
  • علاوه بر تغییر رشته، در صورت موافقت شورای پزشکی، امکان تغییر گرایش و انتقالی نیز وجود دارد.
  • اگر دانشجو در کارشناسی ارشد دو ترم را مشروط شده باشد، مجاز به تغییر گرایش نخواهد بود.
  • هیچ‌کدام از دانشجویان نمی‌توانند از دانشگاه‌های غیرحضوری به حضوری و از غیر دولتی به دولتی تغییر رشته دهند.
  • دروسی که قبلا در رشته مبدا گذرانده شده‌اند، با دروس مشابه رشته فعلی معادل‌سازی خواهند شد.
  • نمره قبولی آزمون ورودی داوطلب نباید از نمره آخرین فرد پذیرفته‌شده در رشته مقصد پایین‌تر باشد.
  • بایستی موافقت دانشگاه مقصد جهت تغییر رشته کسب شود.
  • نمره دروس گذرانده‌شده در رشته قبلی نباید پایین‌تر از ۱۲ باشد.

نحوه تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد

کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد جهت تغییر گرایش می‌بایست در دانشگاه محل تحصیل خود به صورت کتبی درخواست دهند تا در نهایت درخواست آن‌ها به واسطه معاونت آموزشی بررسی شود. در ادامه به برخی راه‌کارهایی که برای تغییر گرایش در ارشد می‌توانید استفاده کنید، اشاره خواهد شد.

نحوه تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد

نحوه تغییر رشته از طریق تکمیل ظرفیت

مراحل تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد، معمولا به صورت حضوری انجام می‌شود. به طوری که دانشگاه‌های سراسری و آزاد در بهمن ماه به داوطلبان خود اجازه می‌دهند درخواست تغییر رشته را ارائه دهند. البته این امر منوط به اجازه سازمان‌های زیربط و برخورداری از شرایط مذکور است، اما به طور کلی نحوه تغییر رشته فوق‌لیسانس به صورت زیر است:

  • دانشجو بایستی به واحد آموزش دانشکده رشته مربوطه مراجعه نماید.
  • فرم‌ها را تکمیل کند و آن‌ها را به کارمندان این بخش ارائه دهد.
  • فرم مربوطه را به شورای دانشجویی ارائه دهد.

پس از انجام مراحل فوق، اگر شورای دانشجو با این تغییرات موافقت نماید، دانشجو بایستی در نیمسال آتی در رشته و دانشگاه مورد نظر خود نام‌نویسی کند. در غیر این صورت، انصراف از تغییر رشته ارشد تلقی می‌شود و دیگر اجازه تغییر رشته در مقطع مربوطه را نخواهد داشت.

تغییر رشته از طریق کارنامه سبز کارشناسی ارشد

سازمان سنجش هر ساله مدتی پس از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد، کارنامه‌ای را تحت عنوان کارنامه سبز منتشر می‌کند. در این کارنامه داوطلب می‌تواند از رشته‌هایی که احتمال قبولی در آن‌ها را داشته به همراه آخرین رتبه قبولی هر کدام از کدها نیز مطلع شود.

حال اگر دانشجویی قصد تغییر رشته در ارشد را داشته باشد، می‌تواند از میان گرایش‌های موجود در کارنامه سبز خود یکی را انتخاب نماید. گفتنی است که برخورداری از شرایط لازم برای این منظور الزامی است و بایستی در تکمیل ظرفیت شرکت کنند. اگر در این مورد نیازمند اطلاعات بیشتری هستید، می‌توانید با کارشناسان ما با شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ ارتباط بگیرید.

قوانین معادل سازی دروس بعد از تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد

قوانین معادل‌سازی دروس زمانی تغییر رشته مقطع کارشناسی ارشد کاربرد دارد که دانشجو پس از قبولی در ارشد می‌خواهد گرایش خود را تغییر دهد. در این حالت دروسی را که در گرایش پیشین خود گذرانده است، باید با دروس گرایش جدید خود تطبیق دهد، زیرا در گرایش‌های یک رشته، زیرمجموعه متنوعی از رشته‌ها وجود دارد که در بسیاری از دروس با یکدیگر مشترک هستند.

این دروس باید توسط گروه آموزشی دانشگاه مقصد پذیرفته شود. در صورت پذیرش این دروس، نمره کسب شده آن‌ها در معدل رشته انتخابی محاسبه خواهد شد.

قوانین معادل سازی دروس بعد از تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد

📣 اطلاعیه 📣

امکان تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد پس از قبولی برای رشته‌های خارج از گرایش وجود ندارد.

معایب تغییر رشته در ارشد

گرچه تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد می‌تواند فرصتی دوباره برای افرادی باشد که به رشته قبلی خود علاقه ندارند، اما این تصمیم می‌تواند معایبی را نیز به همراه داشته باشد که در زیر به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌شود.

معایب تغییر رشته در ارشد
عدم تحقیق کافی فرد بدون بررسی و تحقیق در مورد رشته جدید وارد آن می‌شود که ممکن است باعث پشیمانی و عدم موفقیت شود
هدر رفتن زمان و هزینه تغییر رشته ممکن است منجر به تلف شدن زمان و هزینه شود، زیرا فرد ممکن است در رشته جدید نتواند موفق شود
عدم علاقه به رشته جدید بعضی افراد ممکن است تنها به دلیل درآمدزایی به تغییر رشته فکر کنند، اما بعد از ورود به رشته جدید متوجه شوند که به آن علاقه‌ای ندارند
عدم آشنایی با دروس تخصصی فرد به دلیل عدم آشنایی با دروس تخصصی رشته جدید ممکن است در تطبیق با مطالب و مهارت‌های لازم با مشکل مواجه شود
پایین بودن احتمال موفقیت بدون داشتن دانش کافی و یک رزومه قوی، دستیابی به اهداف آینده دشوار خواهد بود و احتمال موفقیت کاهش می‌یابد

این معایب می‌تواند مانعی برای برخی از افراد در تغییر رشته باشد و نیاز است که قبل از تصمیم‌گیری، تحقیقات کامل صورت گیرد.

تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد همزمان با گرفتن انتقالی

ممکن است برخی داوطلبان هنگام تغییر رشته در ارشد یا تغییر گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، تمایل داشته باشند که انتقالی بگیرند. در خصوص انتقالی همزمان با تغییر رشته، هیچ محدودیتی وجود ندارد. با این حال، به طور کلی می‌توان گفت که گرفتن انتقالی در دانشگاه‌های شهریه‌پرداز نسبت به دانشگاه‌های روزانه آسان‌تر است.

در دوره‌های روزانه، تنها امکان انتقال از دوره روزانه به شبانه وجود دارد و بالعکس، امکان‌پذیر نیست. مهم‌ترین نکته‌ای که در فرآیند گرفتن انتقالی باید به آن توجه شود، موافقت دانشگاه مبدا و مقصد یا دانشکده‌های مبدا و مقصد با این موضوع است.

نکات نهایی تغییر گرایش در کارشناسی ارشد پس از قبولی

تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد می‌تواند بر روی آینده شغلی و تحصیلی شما بسیار تاثیر گذار باشد، زیرا هم تجربه بیشتری پیدا کرده‌اید و هم نسبت به دوره کارشناسی شناخت بهتری از خودتان، نقاط قوت و ضعف و بسیاری از موارد دیگر دارید. در دوره کارشناسی ارشد بسیاری از داوطلبان با بازار کار نیز آشنایی پیدا کرده‌اند و می‌توانند با دید بازتری به این دوره وارد شوند.

به همین دلیل، در پاسخ به این سؤال می‌توانیم به شما بگوییم که اگر احساس می‌کنید رشته کارشناسی خود را به اندازه کافی دوست ندارید یا به دنبال بازار کار بهتری هستید، حتماً به تغییر رشته فکر کنید. هر فردی تنها یک بار فرصت تغییر رشته و گرایش را دارد، بنابراین قبل از گرفتن تصمیم نهایی بهتر است حتماً تمامی جوانب را بررسی کنید.

تنها بازار کار و شرایط شغلی ملاک نیست و باید تمامی جوانب را در نظر بگیرید که مهم‌ترین آن‌ها علاقه هستند. بسیاری از داوطلبان در مورد تعداد واحد دروس، ضرایب، واحدهای عملی هر رشته و غیره اطلاعات کافی ندارند. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم حتماً قبل از گرفتن تصمیم نهایی خود از مشاوران ایران تحصیل کمک بگیرید.

نکات نهایی تغییر گرایش در کارشناسی ارشد پس از قبولی

خلاصه مطلب

تغییر رشته از کارشناسی به ارشد ممنوع شد و هیچ دانشگاهی حق تغییر رشته و تغییر گرایش برای دانشجویان خود را ندارد، اما در حال حاضر برخی از دانشجویان با داشتن شرایطی می‌توانند در مقطع فوق‌لیسانس تغییر رشته دهند. آن‌ها به کمک تکمیل ظرفیت و کارنامه سبز در مقطع فوق‌لیسانس می‌توانند تغییر رشته دهند.

دقت کنید که بعد از تغییر رشته ارشد امکان تغییر مجدد رشته و گرایش وجود ندارد. لذا قبل از انجام این کار نهایت دقت را داشته باشید. هم‌چنین در صورتی که شما تغییر گرایش دهید، می‌توانید دروس خود را معادل‌سازی کنید. البته در نظر داشته باشید که برای تغییر رشته ارشد، دانشگاه مقصد و مبدا با درخواست شما موافقت کرده باشند.

در این مقاله کلیه اطلاعات لازم جهت تغییر رشته در ارشد را برای دانشجویان بیان کردیم. با این حال، سوالات بسیاری در خصوص معایب تغییر رشته ارشد برای متقاضیان به وجود می‌آید که نیازمند کسب اطلاعات دقیق از مراجعی هستند که با قوانین به‌روز و جدید آگاهی دارند. همکاران ما در تمامی روزهای هفته از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب از طریق شماره تلفن ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ پاسخگوی سوالات شما هستند.

برای دانلود PDFمقاله تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد + آیین نامه جدید ۱۴۰۴، کلیک کنید

۵/۵ - (۶ امتیاز)

آیا می‌توان ارشد تغییر رشته داد؟

بله، تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد در شرایط خاصی امکان‌پذیر است. دانشجویان می‌توانند از طریق تکمیل ظرفیت یا کارنامه سبز برای تغییر رشته در ارشد اقدام کنند، اما باید شرایط خاصی را رعایت کنند. از جمله اینکه باید دانشگاه مبدا و مقصد با این تغییر موافقت کنند و معدل دانشجو نیز باید در حد نصاب باشد.

معایب تغییر رشته در ارشد چیست؟

تغییر رشته در ارشد می‌تواند معایبی داشته باشد. از جمله معایب آن می‌توان به هدر رفتن زمان و هزینه، عدم علاقه به رشته جدید، و مشکلات در تطبیق با دروس تخصصی اشاره کرد. در صورت نداشتن علاقه یا آگاهی کافی در رشته جدید، احتمال موفقیت کاهش می‌یابد و ممکن است دانشجو پشیمان شود.

آیا می‌توان تغییر گرایش در ارشد دانشگاه آزاد انجام داد؟

بله، تغییر گرایش در ارشد دانشگاه آزاد تحت شرایط خاصی امکان‌پذیر است. داوطلبان باید به بررسی شرایط پذیرش، تکمیل ظرفیت و شرایط اعلام شده در کارنامه سبز توجه کنند. پس از انجام مراحل لازم، تغییر گرایش در ارشد دانشگاه آزاد با موافقت دانشگاه مقصد و مبدا انجام می‌شود.

چه شرایطی برای تغییر رشته در کارشناسی ارشد لازم است؟

برای تغییر رشته در کارشناسی ارشد، دانشجو باید حداقل دو ترم را گذرانده باشد، معدل مناسبی داشته باشد و در صورت نیاز، در مصاحبه یا گزینش رشته مقصد شرکت کند. همچنین تغییر رشته تنها یک بار مجاز است و موافقت دانشگاه مبدا و مقصد ضروری است.

نظرات

224 دیدگاه دربارهٔ «تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد + آیین نامه جدید ۱۴۰۴»

  1. Avatar photo محسن گفت:

    درود وقت بخیر
    من کارشناسی ناپیوسته رشته مهندسی برق رو دارم
    میتونم برای ارشد به مهندسی ساخت و تولید تغییر رشته بدم؟

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله این امکان را دارید برای مقطع ارشد وزارت علوم تغییر رشته دهید به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰ در ساعات ۸.۳۰ الی۱۷ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  2. Avatar photo امیر گفت:

    سلام من رشتم در مقطع لیسانس حسابداری هستش ، میتوانم برای ارشد رشته شیمی بخونم ؟مثلا گرایش شیمی فیزیک رو ؟

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      برای ارشد وزارت علوم بله این امکان را دارید به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰ در ساعات ۸.۳۰ الی۱۷ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  3. Avatar photo مریم گفت:

    سلام وقت بخیر
    ترم ۷رشته علوم مهندسی باغبانی دارم اما به دلیل نداشتن بازار کار دولتی میتوانم رشته های علوم تربیتی را ارشد بخونم

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله میتوانید در مقطع ارشد ناپیوسته تغییر رشته دهید و حتی بدون ازمون هم میتوانید ثبت نام کنید جهت اطلاع از شرایط ثبت نام و رشته های ارائه شده به منظور بررسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰ در ساعات۸.۳۰ الی ۱۷ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  4. Avatar photo صدف گفت:

    سلام بنده کارشناسی مدیریت صنعتی دارم .ارشد رشته حسابداری رو انتخاب کردم .به نظرم بازار کار بهتر داشته باشه.این انتخاب درست بوده یا باید همان رشته مدیریت با گرایش مدیریتی دیگر را انتخاب میکردم.

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      هردو رشته بازار کلر خوبی دارند اما مدیریت ها بهتر هستند

    2. Avatar photo رویا گفت:

      سلام بهترین انتخاب را کردید چون حسابداری بازار کار خیلی بهتری از مدیریت داره

  5. Avatar photo Khd گفت:

    وقتتون بخیر
    من کارشناسی مهندسی معماری دارم میخوام ارشد رو رشته ای بخونم که بتونم برای معلمی اقدام کنم متاسفانه توی ازمون استخدام اموزش و پرورش رسته مهندسی معماری رو نداره لطف میکنید راهنمایی کنید بهتر است ارشد رو چه رشته ای بگذرونم برای معلمی ؟

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      شما به عنوان دبیر هنر اموز خواهید بود و این امکان را دارید با کارشناسی ازمون شرکت کنید به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰ در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  6. Avatar photo سارا گفت:

    سلام وقتتون بخیر من ترم ۱ ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد هستم.ایا امکان تغییر گرایش به روانشناسی بالینی را دارم ؟

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      خیر این امکان را ندارید تغییر رشته دهید بابت تغییر رشته باید مجد کنکور شرکت کنید به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  7. Avatar photo ... گفت:

    آیا از رشته تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان میتوان به رشته دبیری ریاضی در ارشد تغییر رشته داد
    البته در دبیرستان (رشته انسانی) خونده باشه

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      خیر این امکان را ندارید

  8. Avatar photo سیاوش گفت:

    سلام من کارشناسی فیزیک دارم
    میتونم تو کنکور ارشد ریاضیات محص شرکت کنم ؟

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله این امکان را دارید برای ارشد نا پیوسته ثبت تام کنیذد جهت اطلاع از نحوه ثبت نام به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  9. Avatar photo Yasin گفت:

    سلام وقتتون بخیر من ارشد روزانه دانشگاه باهنر رشته بیوشیمی میخونم‌و الان ترم ۴در حال گذراندن پایان نامه هستم ولی هنوز پروپوزالمو ثبت نکردم میخواستم بدونم میتونم انصراف بدم و گرایشمو عوض کنم و ارشد معماری امتحان بدم یا باید از اول کارشناسی معماری قبول شم؟

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله شما این امکان را دارید برای ارشد معماری اقدام کنید به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

بارگذاری دیدگاه های بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 8 =

مطالب مرتبط

  • دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت

    دانلود دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت زمان انتشار ۱۴۰۴

    دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت شامل اطلاعات ضروری برای داوطلبان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های وزارت بهداشت است. این دفترچه شامل اطلاعاتی مانند رشته‌های موجود در دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت، ظرفیت پذیرش رشته‌ها و شرایط...
  • ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت

    ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت + زمان بندی سال ۱۴۰۴

    ثبت نام ارشد وزارت بهداشت هر ساله از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی انجام می‌شود. این روند شامل مراحل مختلفی مانند پرداخت هزینه ثبت نام، تکمیل فرم ثبت نام و بارگذاری مدارک مورد نیاز است. داوطلبان باید شرایط عمومی...
  • شرایط ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت و تاثیر معدل

    شرایط ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت و تاثیر معدل ۱۴۰۴

    کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم‌ترین آزمون‌های تحصیلات تکمیلی در حوزه علوم پزشکی است که هر ساله داوطلبان بسیاری را به خود جذب می‌کند. برای موفقیت در این آزمون، آگاهی از شرایط ثبت ‌نام و تاثیر معدل در...
  • دفترچه ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت

    دانلود دفترچه ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴

    دفترچه ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت از طریق وب‌سایت سنجش پزشکی به نشانی اینترنتی sanjeshp.ir قابل دانلود است. داوطلبان می‌توانند با دانلود دفترچه راهنمای مربوطه، از شرایط و ضوابط لازم برای ثبت‌نام در کنکور کارشناسی ارشد پزشکی آگاه شوند...
مشاور ایران تحصیل
مشاور ایران تحصیل

تماس با مشاور
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت (۸ صبح تا ۲۴ بدون تعطیلی)