زمان و نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد به زودی مشخص می شود. بر این اساس، آن دسته از داوطلبانی که پس از دریافت کارنامه اولیه موفق به کسب رتبه مجاز در رشته امتحانی خو د شده اند، می توانند ضمن دانلود دفترچه راهنما و مطالعه دقیق آن، برای تکمیل فرم تقاضانامه اقدام نمایند. گفتنی است که مطابق با راهنما انتخاب رشته ارشد ، متقاضیان دانشگاه های سراسری بایستی به سامانه سازمان سنجش و داوطلبان دانشگاه های آزاد به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد مراجعه و اولویت های خود را به ثبت برسانند.
با توجه به اهمیت انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد در ادامه با جزئیات بیشتری به نحوه انجام این کار خواهیم پرداخت و تمامی نکات لازم را ارائه می کنیم. همچنین، متقاضیان عزیز می توانند برای آگاهی از جدیدترین اخبار، طرح سوالات خود و دریافت مشاوره انتخاب رشته ارشد با کارشناسان ما تماس گرفته و راهنمایی های جامع را کسب نمایند.
اطلاعیه :
زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ به محض مشخص شدن در این مقاله اطلاع رسانی خواهد شد.
برای داوطلبانی که پس از ثبت نام کنکور ارشددر جلسه حضور یافته و به سوالات پاسخ داده اند، اطلاع از زمان انتشار کارنامه اولیه و انتخاب رشته بسیار اهمیت دارد. چرا که همزمان با اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ، دفترچه انتخاب رشته منتشر شده و آن دسته از متقاضیانی که رتبه مجاز را کسب نموده اند، می توانند فرم تقاضانامه را بر اساس علاقه مندی های خود تکمیل نمایند.
در سال جاری نیز داوطلبان منتظر اطلاع از زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ می باشند. اما با توجه به آنکه سازمان سنجش هنوز اطلاعیه ایی در این مورد صادر نکرده است، نمی توان تاریخ مشخصی را برای این منظور معرفی کرد. البته این مرحله در سال گذشته در شهریور ماه انجام شد. به طوری که پس از تعویق های ناشی از بیماری کرونا، نهایتا کارنامه ها در 8 شهریور بر روی سایت قرار گرفت و همزان دفترچه راهنما نیز انتشار یافت.
همچنین، داطلبان توانستند تا در بازه زمانی 10 الی 13 شهریور به انتخاب رشته بپردازند. البته به طور معممول برای رفاه حال متقاضیانی که در بازه مقرر موفق به انتخاب رشته نشدند، یک تمدید مهلت نیز در نظر گرفته می شود. بمحض مشخص شدن مهلت انتخاب رشته ارشد آزاد و سراسری، همه اطلاعات لازم در سایت و کانال تلگرامی اختیار شرکت کنندگان گرامی قرار می گیرد.
یکی از سوالات رایج داوطلبان کنکور ارشد، در مورد تاثیر کارنامه در این آزمون و اینکه معدل چقدر روی آن تاثیرگذار خواهد بود، می باشد. در ادامه همراه ما باشید تا جزییات مربوط به این موضوع را بررسی کنیم.
تأثیر معدل در کنکور کارشناسی ارشد چگونه است ؟
پذیرش دانشگاه ها و گزینش نهایی در آزمون ارشد بر اساس نمره کل به این صورت انجام می گیرید که 80 درصد نمره کسب شده در آزمون و 20 درصد معدل کارشناسی به صورت تراز شده اعمال خواهد شد.
صدنمره کل دانشجو نیز با فرمول درصد های دانشجو ضرب در 0.08 و معدل موثر دانشجو ضربدر 0.02 در نظر گرفته می شود.
این معدل همان معدل مؤثری می باشد که به عنوان بیست درصد از تراز شما در نظر گرفته شده و اعمال می شود.
اینکه در در هر دانشگاه دقیقاً چقدر از معدل در نظر گرفته شود، متفاوت بوده و براساس طبقه بندی دانشگاه ها اعمال خواهد شد.
توجه داشته باشید که ضریب معدل موثر در کنکور ارشد با معدلی که شما وارد کرده اید متفاوت است و 20 درصد از آن در نظر گرفته می شود. در واقع معدل موثر، از ضریبی که سازمان سنجش در نظر گرفته به دست خواهد آمد.
مراحل انتخاب رشته ارشد
هر سال پس از برگزار آزمون مراحل انتخاب رشته ارشد آغاز خواهد شد. در ابتدا داوطلبان باید به مشاهده کارنامه اولیه خود بپردازند. برای این کار نیز مراحل زیر باید طی شود:
مراجعه به سایت انتخاب رشته کارشناسی ارشد
دریافت دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد و مطالعه شرایط
استخراج رشته محل های متناسب با مجموعه امتحانی خود
اولویت بندی رشته محل های مورد علاقه
تکمیل فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد
تحلیل و بررسی کارنامه اولیه کارشناسی ارشد
برای انتخاب رشته ارشد مرحله اول دریافت کارنامه است که داوطلبان باید با مطالعه آن به تحلیل وضعیت علمی خود پرداخته و ببینند که آیا حد نصاب علمی لازم را کسب کرده اند یا خیر.
مطالعه دفترچه راهنما نیز از جمله موارد مهم است. زیرا در دفترچه انواع شرایط و ضوابط خاصی که وجود دارد، اعلام می شود. برای دریافت دفترچه نیاز است داوطلبان به سایت سنجش مراجعه نمایند. سایر مواردی که در دفترچه به آن ها اشاره می شود شامل، ظرفیت پذیرش، سهمیه ها و تسهیلات، تاثیر معدل و سایر شرایط و ضوابط این مرحله می باشد.
برای استخراج اولویت ها نیز هر فردی باید با توجه به تمایل خود این کار را انجام دهد. برای استخراج اولویت ها می توانید از ابتدا فرم پیش نویسی که در انتهای دفترچه قرار دارد، استفاده کنید.
برای تکمیل فرم اینترنتی انتخاب رشته کارشناسی ارشد نیز باید دوباره به سایت سنجش مراجعه کرده و فرم اینترنتی قرار داده شده را تکمیل کنید.
نحوه انتخاب رشته ارشد
در این مرحله قصد داریم به بررسی نحوه انتخاب رشته ارشد برای افرادی بپردازیم که مجاز به انتخاب رشته شده اند.
برای انتخاب رشته ارشد نیاز است به ابتدا به سایت سنجش در آدرس sanjesh.org مراجعه کنید. سپس با انتخاب گزینه کارشناسی ارشد از سمت راست صفحه ادامه مراحل را دنبال کنید.
در ابتدا نیاز است روی لینک فعال “سامانه جامع آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲ (کارنامه اولیه و انتخاب رشته)” کلیک کنید.
در مرحله دوم انتخاب رشته کارشناسی ارشد باید کلید “ورود به سیستم” را بفشارید.
در مرحله سوم انتخاب رشته کارشناسی ارشد، به صورت کلی دو روش برای ورود به سیستم خواهید داشت.
روش اول: وارد کردن شماره پرونده + شماره پیگیری ثبت نام + عبارت امنیتی
روش دوم: درج شماره پرونده + کد ملی + سال تولد + عبارت امنیتی
در مرحله چهارم انتخاب رشته کارشناسی ارشد به میزکارتان دسترسی پیدا می کنید و می توانید روی گزینه انتخاب رشته کلیک کنید.
در مرحله پنجم انتخاب رشته کارشناسی ارشد، نیاز است تمامی کادرهای صفحه را با اطلاعات خواسته شده پر نمایید.
در مرحله ششم نیز امکان انتخاب حداکثر 100 کد رشته را با توجه به رشته امتحانی خود خواهید داشت و پس از زدن دکمه تایید وادامه می توانید ادامه مراحل را طی نمایید.
اطلاعیه:
این تصاویر مربوط به مراحل انتخاب رشته در سال گذشته می باشد.
دانلود دفترچه انتخاب رشته ارشد
دفترچه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۲ از دو قسمت تشکیل شده که قسمت اول دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد به کلیات، شرایط، سهمیه ها و نحوه انتخاب رشته و قسمت دوم دفترچه به لیست رشته ها و دانشگاه های پذیرنده پرداخته است.
این دفترچه معمولاً بعد از اعلام نتایج روی سایت سنجش قرار خواهد گرفت.
زمان قرارگیری دفترچه در سال گذشته شهریور ماه بود؛ اما برای سال جاری هنوز مشخص نیست و باید منتظر زمان برگزاری آزمون بمانیم تا زمان بارگزاری دفترچه نیز مشخص شود.
توجه داشته باشید که دفترچه انتخاب رشته ارشد برای آزاد و سراسری با هم متفاوت است. برای دانشگاه های سراسری در سایت sanjesh.org و برای دانشگاه آزاد در سایت azmoon.org قرار می گیرد.
این دفترچه شامل موارد زیر می شود :
جزئیات مرتبط با انتخاب رشته
شرایط و ضوابط
سهمیه ها
شیوه های آموزشی
شرایط پذیرش سهمیه استعداد درخشان ارشد
جداول کد رشته محل ها
فایل های پیوست (شهریه ها، فرم ها و…)
اطلاعیه :
دفترچه زیر مربوط به انتخاب رشته ارشد سال گذشته می باشد و به محض انتشار دفترچه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۲، لینک دانلود آن در جدول زیر به روز رسانی می شود.
نکاتی که در زمان انتخاب رشته ارشد باید به آن توجه داشته باشید
پس از شرکت در کنکور و انتشار کارنامه، یکی از مراحل حساس تحصیل در مقطع ارشد، انتخاب رشته است. اگر در انتخاب رشته ارشد اشتباهی را مرتکب شده و یا از قوانین مربوط به آن اطلاعات کافی را نداشته باشید، ممکن است با مشکلات متعددی رو به رو شوید.
در ابتدا لازم است نکته مربوط به اعلام علاقه مندی پیام نور و غیرانتفاعی را بدانید که به صورت جداگانه انجام خواهد شد.
بهتر است قبل از آغاز مراحل انتخاب رشته ازسهمیه ها، امتیازات، نحوه و میزان تاثیر معدل در کنکور ارشد اطلاعات لازم را بدست آورید.
در مرحله انتخاب رشته، به شما داوطلبان امکان انتخاب 100 کد رشته محل داده خواهد شد، که باید به ترتیب اولویت وارد شوند.
آن دسته از داوطلبانی که رشته محل های دارای آزمون عملی و مصاحبه را انتخاب نموده اند، می بایست مطابق با زمان بندی اعلام شده در آزمون عملی و مصاحبه ها شرکت کنند.
یکی از فعالیت های مهمی که مشاوران قبل از انتخاب رشته ارشد پیشنهاد می دهند، بررسی کارنامه های سال های گذشته می باشد. زیرا با این کار می توانید از آمار قبولی های سال های گذشته اطلاعات بهتری را بدست آورید.
داوطلبان برای اطلاع از شرایط خود در انتخاب کد رشته محل های مختلف لازم است درک خوبی از اعداد و ارقام ثبت شده در کارنامه اولیه داشته باشند که شامل ضریب برای دانشگاه های روزانه و غیر روزانه می شود.
داوطلبان برای الویت بندی بهتر است رتبه خود در کارنامه اولیه را با آخرین رتبه مجاز در دوره های روزانه و دوره های غیر روزانه شامل دانشگاه های شبانه، غیرانتفاعی، پیام نور، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد مقایسه کنند تا اطلاعات بهتری از نحوه انتخاب رشته داشته باشند.
مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد
اولین اولویت های انتخابی شما همان رشته هایی باشد که مورد علاقه شما می باشد و یا امکان تحصیل در آن را خواهید داشت.
از شرایط اخذ خوابگاه برای انتخاب دانشگاه های سایر استان ها مطلع شوید. (دقت داشته باشید که با توجه به شرایط به وجود آمده به دلیل کرونا حتما در رابطه با نحوه برگزاری کلاس ها با مشاوران ما در ارتباط باشید).
در رابطه با شرایط تحصیل در هر یک از دانشگاه ها، مزایا و معایب تحصیل و همچنین هزینه های مربوط به خوابگاه و سایر امکانات رفاهی قبل از انتخاب رشته، اطلاعات لازم را به دست آورید.
تصمیم گیری در رابطه با نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان، پس از پذیرش در دانشگاه برعهده سازمان سنجش نمی باشد به همین دلیل در تکمیل نمودن فرم اینترنتی و انتخاب محل دانشگاهی دقت لازم را داشته باشید.
در صورتی که تعداد پذیرفته شدگان دوره های مجازی و بین الملل پردیس های خودگردان به حد نصاب نرسد، امکان تشکیل کلاس ها وجود نخواهد داشت و در این صورت به سایر اولویت های داوطلبان رسیدگی خواهد شد. چنانچه امکان پذیرش در هیچ یک از اولویت های بعدی وجود نداشته باشد، داوطلب باید در آزمون سال آینده شرکت نماید و مجددا جهت انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد اقدام نماید.
ابتدا تمامی کد رشته محل های انتخابی خود را در برگه ای جداگانه یادداشت نمایید و سپس تمامی اطلاعات خود را در زمان تعیین شده در سامانه مورد نظر و فرم اینترنتی وارد نمایید.
دارا بودن شرایط تعیین شده مندرج در دفترچه برای تمامی داوطلبان الزامی می باشد و همچنین در صورتی که مطابق با دفترچه راهنمای انتخاب رشته امکان انتخاب رشته دانشگاه های شرایط خاص را داشته باشید، می توانید نسبت به انتخاب رشته محل اقدام نمایید.
پذیرش در برخی از رشته ها منوط به کسب ضرایب مورد نیاز می باشد به همین دلیل بر اساس رتبه کسب شده هر یک از داوطلبان، لازم است متناسب با نتیجه ی موجود در کارنامه خود اقدام نمایند، در کنار عنوان رشته امتحانی، کد ضریب مربوط به همین منظور درج شده است.
امکان انتقالی و همچنین اخذ مهمانی در برخی از دانشگاه ها وجود نخواهد داشت. به همین دلیل توصیه می کنیم که که قبل از اقدام به تکمیل نهایی فرم مربوط به انتخاب رشته، از جزئیات و اطلاعات مروبوط به کد رشته محل اطلاعات لازم را به دست آورید.
پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد که مدرک کارشناسی آن ها غیر مرتبط با با رشته قبولی خود می باشد، حتما باید دروس پیش نیاز یا همان دروس جبرانی را بگذرانند و همچنین مبالغ تعیین شده برای هر درس (یا همان شهریه هر واحد) را پرداخت نمایند.
در جلسه مشاوره بنابر نیازکاربران ممکن است اطلاعات مختلفی در اختیار آن ها قرار داده شود. به طور مثال برخی از داوطلبان در رابطه با نحوه اولویت بندی رشته ها می پرسند که در این مورد نیز نظرات متعددی وجود دارد. ما در ادامه مهم ترین معیارهایی را که لازم است داوطلبان بدانند، بررسی خواهیم کرد.
چهار معیار انتخاب رشته ارشد شامل موارد زیر می شود.
اعتبار علمی دانشگاه محل تحصیل.
نزدیکی به محل زندگی شما.
وجود امکانات رفاهی و خوابگاه.
موقعیت های کاری آینده.
طبیعی است که اعتبار علمی دانشگاه محل تحصیل بسیار مهم می باشد. پس شما بسته به رتبه خود ابتدا رشته هایی را که انتخاب کرده اید براساس اعتبار علمی دانشگاه محل تحصیل مرتب نمایید.
مورد بعدی نزدیکی به محل زندگی است. اکثر داوطلبان ارشد تمایل به کار در حین تحصیل دارند و یا حتی ممکن است بسیاری از آن ها قبل از ورود به دانشگاه شاغل باشند. از طرفی برخی خانم های متاهل و یا حتی مجرد نیز ممکن است تمایلی برای تحصیل در شهری غیر از شهر محل زندگی خود نداشته باشند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید باید به این موضوع توجه کنید و شهرهایی را انتخاب نمایید که نزدیک به محل زندگی تان هستند.
موارد بعدی نیز با توجه به شرایط هر یک از داوطلبان می تواند مهم و یا کم اهمیت باشد.
پس از همه این موارد باید انتخاب های خود را به سه صورت خوش بینانه، واقع بینانه و کف قبولی تقسیم بندی کنید.
انتخاب های خوش بینانه را در اولویت قرار دهید و انتخاب های میانی یا واقع بینانه خود را با دقت و تمرکز بیشتری در بخش دوم بنویسید.
توجه داشته باشید که انتخاب های میانی شما باید حداقل 50 مورد از کل لیست انتخاب رشته را تشکیل داده باشد.
در خصوص اعلام نتایج یکی از سوالات رایج داوطلبان در رابطه با زمان اعلام نتایج است که در این مورد باید بدانید تاریخ دقیق آن هنوز مشخص نشده است. نتایج سال گذشته در مرداد و مهر ماه اعلام گردید. اما برای سال جاری مشخص نیست و پس از برگزاری آزمون تاریخ دقیق آن اعلام می شود.
برای مشاهده نتایج نیز نیاز است داوطلبان به سایت سنجش مراجعه کرده و نتایج را مشاهده نمایند.
اگر فردی به کارنامه و یا نتیجه نهایی معترض بود نیز امکان ثبت اعتراض وجود خواهد داشت.
علاوه بر ثبت اعتراض در سامانه darkhast.sanjesh.org نیز امکان ثبت درخواست بررسی اشتباه در انتخاب رشته کارشناسی ارشد وجود دارد.
همانطور که ذکر شد، در زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد بایستی بر اساس مندرجات کارنامه انتخاب نمایند. داوطلبان بایستی با دقت به چند نکته، کارنامه خود را بررسی کرده و بر اساس آن انتخاب رشته نمایند. مهمترین این موارد به شرح زیر می باشد.
متقاضیانی که در دو کد رشته امتحانی شرکت کرده اند، یک کارنامه دریافت خواهند نمود و همه اطلاعات اعم از مشخصات فردی و علمی در آن به ثبت رسیده است.
معیار عمل معدل ویژه داوطلبانی است که در زمان ثبت نام دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی بوده اند.
انتخاب رشته های دانشگاه های پیام نور و موسسات غیر دولتی و غیر انتفاعی منوط به اعلام علاقه مندی در هنگام نام نویسی است. اما اگر در فرم تقاضانامه اعلام علاقه مندی نکرده باشد، به شرط آنکه حاقل نمره لازم علمی را برای انتخاب رشته این دانشگاه ها را کسب نموده باشید در کارنامه پیغامی با محتوای امکان انتخاب رشته اینگونه رشته قید خواهد شد. بدین ترتیب، می توانید با واریز مبلغ خواسته به طور جداگانه کد رشته محل های مربوط به این دانشگاه ها را انتخاب نمایید.
در هر یک از کد رشته های امتحانی که رتبه مجاز به دست آمده باشد، در کارنامه با عنوان ” مجاز می باشید” مشخص شده است. به معنای آنکه در رشته امتحانی، کد ضریب و یا کد ضرایب هر رشته و سهمیه نمره اکتسابی را به دست آورده است.
معدل داوطلب مطابق با رشته، دانشگاه و نمره علمی تراز شده و معدل موثر خواهد بود.
وضعیت ذکر شده در هر کد ضریب بر اساس وضع علمی بوده و این مورد ملاک اعلام اسامی چند برابر ظرفیت خواهد بود.
رتبه کل متقاضی در سهمیه برای شرکت کنندگانی ملاک خواهد بود که رشته امتحانی آن ها آزمون عملی، دروس پروژه یا تشریحی نداشته بلاشد.
رشته های دوره روزانه و شبانه در ستون نتیجه در رشته های دوره روزانه و نوبت دوم ذکر می گردد که نشان دهنده مجاز بودن داوطلب برای انتخاب آن ها است.
داوطلبانی که راهنما انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد را به درستی اعمال می کنند، می بایست با نحوه گزینش در این مقطع نیز آشنا باشند. بدین منظور نکات به نکات زیر دقت نمایید. اما برای دریافت اطلاعات بیشتر و بهره مندی از مشاوره انتخاب رشته ارشد می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.
تنها از میان متقاضیانی که بر اساس نمره کل اکتسابی و اولویت کد رشته های انتخابی ذکر شده در کارنامه مجاز به انتخاب رشته شده باشند، گزینش نهایی انجام خواهد گرفت.
اگر رشته مربوطه دارای آزمون عملی باشد، نمره کل اکتسابی پس از آزمون عملی محاسبه خواهد شد.
10% از ظرفیت پذیرش در هر کد رشته محل، به رتبه های اول دوره کارشناسی که دارای شرایط لازم باشند، اختصاص داده خواهد شد.
سهم نمره کل آزمون و معدل دوره کارشناسی در گزینش نهایی به ترتیب 80% و 20% می باشد.
تاثیر معدل 20% خواهد بود.
هر داوطلب می تواند 100 کد رشته محل را به ترتیب اولویت و علقه مندی وارد نماید.
در زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد داوطلبانی که در دو کد رشته محل پذیرفته شده اند، می توانند برای هر دو کد رشته محل اقدام به انتخاب رشته نمایند. متقاضیان عزیز توجه داشته باشند که تنها مجاز به انتخاب رشته دو کد رشته محل خواهند بود.
دانشگاه هایی که دارای شرایط خاص می باشند از این قاعده مستثنی خواهند بود و پذیرش در انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد آنان منوط به پذیرش در مصاحبه خواهد بود.
هیچ کدام از داوطلبان در زمان انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد رشته های روزانه نیازی به پرداخت هزینه ندارند. این در حالی است که اگر مایل به انتخاب کد رشته های دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی باشید، بایستی در هنگام نام نویسی، ضمن اعلام علاقه مندی هزینه مربوطه را نیز پرداخت نمایند. برای این امر نیز لازم است که مبلغ را از طریق کارت های بانکی عضو شبکه شتاب و به صورت اینترنتی در درگاه سازمان سنجش واریز گردد.
همچنین، برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد نیز پرداخت هزینه مشخصی الزامی می باشد. به نحوی که با توجه به راهنما انتخاب رشته ارشد پس از مراجعه به سایت این دانشگاه، وجه خواسته شده را در درگاه azmoon.org پرداخت کنید. البته در زمان ویرایش انتخاب رشته ارشد سراسری یا آزاد دیگر نیازی به پرداخت مجدد هزینه نخواهد بود.
نکته قابل ذکر برای متقاضیان دانشگاه پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد ان است که حتما قبل از واریز هزینه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد بررسی ها و مطالعات لازم را انجام دهید. چرا که پس از پرداخت، در صورت پشیمانی مبلغ مربوطه به هیچ وجه قابل استرداد نخواهد بود.
دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مدت زمان مشخصی را برای انتخاب رشته تمامی داوطلبان در نظر می گیرند که به طور معمول تمدید انتخاب رشته ارشد تنها برای چند روز می باشد.
سازمان سنجش در صورت اتمام زمان انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد طی اطلاعیه ای مهلت دو روزه ای را جهت ثبت نام به داوطلبان می دهد و در همین زمان هر یک از متقاضیان می توانند به انجام انتخاب رشته خود بپردازند.
تمدید مهلت ثبت نام در دوره فراگیر کارشناسی ارشد پیام نور و آزاد تا 20 فروردین ۱۴۰۲ بوده است.
در خصوص سهمیه کنکور ارشد ۱۴۰۲ در خبرها آمده است که، تغییرات سهمیهها هنوز در مرحله بررسی است و قطعاً به آزمونهای سال ۱۴۰۲ نمیرسد. همه تغییرات آزمونهای ۱۴۰۲ انجامشده و تغییر جدیدی ندارد.
خبرها حاکی از آن است تا سال 1403 به کل آزمون ارشد الترونیکی خواهد شد.
خبرها حاکی از آن است که برای کنکور ارشد ۱۴۰۲، بیشتر از 625 هزار نفر ثبت نام کرده اند.
طبق آمار در دسترس از تعداد افراد ثبت نام کننده، برای سال ۱۴۰۲ تعداد نفرات بیشتری نسبت به سال ۱۴۰۲ ثبت نام کرده اند.
در این مقاله تلاش نمودیم تا در رابطه با نحوه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد و نحوه تکمیل فرم مورد نظر اطلاعاتی را به شما عزیزان ارائه نماییم. توصیه می نماییم که در زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد اقدام نمایید و به زمان تمدید انتخاب رشته کنکور موکول ننمایید و راهنما انتخاب رشته ارشد را نطالع کنید. پس از برقراری تماس با مشاوران ما می توانید برای اطلاع از نحوه انتخاب رشته ارشد با کارشناسان ما بسپارید.
5/5 - (4 امتیاز)
سوالی دارید ؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
سلام، وقت شما هم بخیر؛ برای انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد باید به سامانه sanjesh.org مراجعه کنید و با طی کردن مراحلی که در مقاله توضیح داده شد اقدام به انجام انتخاب رشته نمایید.
پر متقاضیترین رشتههای ارشد کدام هستند؟ چگونه میتوان آنها را انتخاب کرد؟ آیا میتوان در کارشناسی ارشد، رشته تحصیلی خود را تغییر داد؟ بهترین رشتههای ارشد انسانی کدام هستند؟ بهترین رشتههای ارشد مهندسی کدام است؟ برای داشتن درآمد بیشتر و...
انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۲ آغاز شد. یکی از دغدغه های داوطلبان کارشناسی ارشد پس از اعلام نتایج اولیه کنکور، داشتن یک انتخاب رشته درست و اصولی و منطبق با تراز و رتبه و علاقه وی است. با...
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد با فعال سازی سازمان سنجش و پرورش کشوری در دسترس داوطلبان قرار داده می شود که با فعال سازی لینک دانلود این دفترچه داوطلبان می توانند از تمامی ضوابط و شرایط آزمون مطلع شوند. کنکور...
کم متقاضی ترین رشته ارشد، فرآیند ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد اغلب از دوم آذر ماه در درگاه سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شده و تا اواخر آذر ماه ادامه خواهد داشت. کم متقاضی ترین رشته ارشد بر اساس...
ثبت نام مجدد انتخاب رشته ارشد آزاد، در بین داوطلبان از دانشگاه های سراسری دارای داوطلبان بیشتری می باشد. این کنکور در شش گروه رشته ای ، علوم انسانی ، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، آزمایشگاهی منابع طبیعی، هنر،...
انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ بر طبق اعلام سایت دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبان آغاز شد. کلیه داوطلبان و متقاضیان می توانند در زمان مقرر شده با مراجعه به سامانه انتخاب رشته دانشگاه آزاد اقدام به انتخاب رشته محل...
ویرایش انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ آغاز شد. کلیه داوطلبان عزیز میتوانند با توجه به امکان ویرایش انتخاب رشته کارشناسی ارشد ، نسبت به اصلاح انتخاب رشته خود بپردازند. با توجه به زمان مقرر شده برای این کار، لازم...
تکمیل ظرفیت ارشد سراسری یکی از مراحل مهم پس از انتخاب رشته است. در واقع بسیاری از افرادی که هنوز در دانشگاه مورد نظر خود پذیرفته نشده اند پس از فرا رسیدن زمان این موضوع با مطالعه دفترچه تکمیل ظرفیت...
تماس با مشاور (حتی در تعطیلات نوروز)
ارتباط با مشاورین مرکز از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد
سلام وقت بخیر، من قصد انتخاب رشته کنکور ارشد دارم، میخواستم بپرسم که برای انجام این کار به چه سامانه ای باید مراجعه کنم؟
سلام، وقت شما هم بخیر؛ برای انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد باید به سامانه sanjesh.org مراجعه کنید و با طی کردن مراحلی که در مقاله توضیح داده شد اقدام به انجام انتخاب رشته نمایید.
سلام، من برای انتخاب رشته کنکور ارشد نیازمند مشاوره هستم، سوالی که داشتم اینه یک مشاور خوب برای انتخاب رشته چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
سلام، برای انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد می توانید با برقراری تماس با ایران تحصیل از خدمات مشاورین ایران تحصیل استتفاده کنید.