با کدام رتبه انتخاب رشته کنیم؟ کشوری یا منطقه؟ | ایران تحصیل
- دسته بندی: خدمات سامانه ها
- دیدگاه ها: ۰
- تاریخ بروزرسانی: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
پس از اعلام نتایج کنکور سراسری، هر یک از داوطلبان می توانند کارنامه اولیه خود را مشاهده نمایند. در کارنامه اولیه کنکور سراسری نمرات خام و تراز داوطلبان قابل مشاهده است. نکته قابل توجه اینکه علاوه بر موارد ذکر شده، کلیه افراد داوطلب می توانند از رتبه کشوری و رتبه سهمیه و منطقه خود نیز از طریق کارنامه اولیه نتایج کنکور سراسری اطلاع پیدا کنند. اما سوالی که برای بسیاری از داوطلبان کنکور سراسری ایجاد می شود این است که با کدام رتبه انتخاب رشته کنیم؟ کشوری یا منطقه؟
از این رو ما در این مقاله به پاسخ این سوال خواهیم پرداخت و شما را با نحوه صحیح انتخاب رشته آشنا می سازیم. پس پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله را با دقت مطالعه کرده و در صورتی که برای انتخاب رشته خود نیازمند مشاوره بودید از تلفن ثابت با شماره 9099075307 (بدون پیش شماره استانی) تماس بگیرید. مشاوران مرکز مشاوره ایران تحصیل همه روزه حتی در روزهای تعطیل از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب آماده راهنمایی و پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند.
بررسی کارنامه اولیه کنکور سراسری
از آنجا که بسیاری از داوطلبان کنکور سراسری دچار سردرگمی هستند و این سوال که با کدام رتبه انتخاب رشته کنیم؟ کشوری یا منطقه؟ ذهن آن ها را درگیر کرده است در این بخش از نوشته، کارنامه اولیه کنکور سراسری را بررسی می کنیم و قسمت های آن را برای اطلاع شما عزیزان شرح می دهیم.
در هنگام مشاهده کارنامه اولیه کنکور سراسری در اولین قسمت می بینید که به شما تذکراتی داده شده است. به عنوان مثال تذکر داده شده است که چنانچه در کارنامه خود مغایرتی مشاهده کردید لازم است آن را تا تاریخ ذکر شده به سیستم اینترنتی سازمان سنجش اطلاع دهید.
در قسمت دوم علاقه مندی های خود را مشاهده می کنید و می توانید اگر دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی را در زمان ثبت نام یا مراحل پیشین مورد انتخاب قرار نداده اید آن ها را نیز به انتخاب های خود اضافه نمایید. باید بدانید انتخاب رشته های صرفا با سوابق تحصیلی در دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی مستلزم پرداخت هزینه است و باید هزینه این انتخاب رشته را از طریق سایت سنجش پرداخت نمایید.
در سومین بخش کارنامه اولیه کنکور سراسری اطلاعات ثبت نام و آزمون هر داوطلب را می توانید مشاهده کنید. توجه داشته باشید لازم است این بخش را با دقت مورد بررسی قرار دهید و چنانچه اشتباهی در این کارنامه با اطلاعات شما وجود داشت آن را به سازمان سنجش اطلاع دهید. لازم به ذکر است در صورت عدم اصلاح مغایرت کارنامه اولیه کنکور سراسری با اطلاعات داوطلب، کلیه عواقب آن متوجه فرد داوطلب می شود.
بخش بعدی که چهارمین بخش کارنامه کنکور سراسری است اختصاص به علاقه مندی های فرد داوطلب دارد و هر یک از علاقه مندی های غیرانتفاعی پیام نور، کارمندی و یا بهیار با کلمات بله و خیر مشخص شده است.
پنجمین بخش کارنامه کنکور سراسری مربوط به وضعیت انتخاب رشته در دوره های مختلف هر یک از گروه های آزمایشی است و پذیرش در دوره ها و رشته های داوطلب به صورت مجاز و غیرمجاز نمایش داده شده است.
فراموش نکنید مجاز بودن هر یک از دوره های این قسمت به معنی قبولی در آن نیست و فرد داوطلب تنها اجازه انتخاب دوره و دانشگاه های مجاز شده را دارد. در این جدول مجاز یا غیرمجاز بودن برای پذیرش در رشته های صرفا بر اساس سوابق تحصیلی نیز ذکر شده است.
در ششمین بخش کارنامه شما با وضعیت سوابق تحصیلی مواجه خواهید شد.
در هفتمین بخش کارنامه نیز امکان مقایسه پاسخنامه هر داوطلب با پاسخنامه کلیدی کنکور سراسری وجود دارد تا هر یک از داوطلبان بتوانند به درستی یا نادرستی پاسخ هایی که به سوالات دفترچه آزمون داده اند پی ببرند.
در هشتمین قسمت نیز رتبه و نمره در هر زیر گروه قابل مشاهده است. این بخش یکی از مهمترین قسمت های کارنامه اولیه کنکور سراسری می باشد.
در قسمت نهم خام دروس امتحانی گروه آزمایشی داوطلبان نوشته شده است.
پس از آن رتبه کل در سهمیه و آخرین رتبه مجاز شده در دوره های روزانه و نوبت دوم گروه آزمایشی هر یک از داوطلبان را می توان در دهمین قسمت کارنامه مشاهده کرد.
در آخرین بخش کارنامه کنکور داوطلبان، کد دسترسی برای انتخاب رشته در سایت دانشگاه آزاد اسلامی که مختص رشته های با آزمون می باشد نوشته شده است. افراد متقاضی برای اینکه بتوانند در سایت دانشگاه آزاد انتخاب رشته خود را انجام دهند به این کد نیاز خواهند داشت.
برای اطلاع از آیا اولویت انتخاب رشته در قبولی تاثیر دارد؟ کلیک کنید.
👈🏻 برای اطلاع از نحوه استفاده نرم افزار انتخاب رشته کنکور بر لینک آبی رنگ کلیک کنید.
با کدام رتبه انتخاب رشته کنیم؟ کشوری یا منطقه؟
پس از آنکه هر یک از داوطلبان کارنامه اولیه کنکور سراسری خود را دریافت کردند می بایست برای انتخاب رشته خود اقدامات لازم را انجام دهند اما بسیاری از داوطلبان نمی دانند کدام رتبه در کارنامه، رتبه مهم و اصلی برای انتخاب رشته به حساب می آید.
این افراد معمولاً برای انتخاب رشته خود سردرگم هستند که کدام رتبه را باید ملاک انتخاب رشته خود قرار دهند و بر اساس رتبه کشوری یا رتبه منطقه رشته های خود را در فرم انتخاب رشته اینترنتی بچینند.
همانطور که در قسمت قبل گفتیم کارنامه اولیه کنکور سراسری شامل رتبه کل در سهمیه و رتبه کشوری است. توجه داشته باشید رتبه ای که برای انتخاب رشته داوطلبان کنکور ملاک و مهم است رتبه داوطلب در سهمیه می باشد یعنی معیار انتخاب رشته کنکور برای دانشگاه های سراسری رتبه در سهمیه نهایی داوطلب است.
باید بدانید رتبه کشوری که بدون اعمال سهمیه است تنها به منظور اطلاع رسانی به فرد داوطلب در کارنامه او منتشر می شود و تاثیری در انتخاب رشته نخواهد داشت البته تراز و رتبه کشوری داوطلبان برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد مورد استفاده قرار می گیرد.
👈🏻 برای اطلاع از تست استعداد یابی برای انتخاب رشته کنکور بر لینک آبی رنگ کلیک کنید.
مشاوره انتخاب رشته
حال که دانستیم با کدام رتبه انتخاب رشته کنیم؟ کشوری یا منطقه؟ در این قسمت می خواهیم شما را با اهمیت انتخاب رشته صحیح و اصولی آشنا کنیم.
هریک از داوطلبان کنکور سراسری می توانند 150 کد رشته محل را در فرم اینترنتی انتخاب رشته خود وارد کنند اما نکته ی مهم این است که چطور این کد رشته محل ها را در فرم اینترنتی خود بچینند تا به بهترین قبولی دست یابند و بتوانند در رشته و دانشگاهی که علاقه دارند تحصیل کنند.
مسلم است که برای انتخاب رشته بدون نقص افراد لازم است از ظرفیت دانشگاه ها، رشته های مورد پذیرش در هر دانشگاه، سهمیه های پذیرش و موارد دیگری از این قبیل اطلاع داشته باشند تا بتوانند به صورت عاقلانه و بر اساس علائق خود دست به انتخاب رشته بزنند و کمک گرفتن از یک مشاور می تواند هر یک از داوطلبان را برای این کار کمک نماید.
مشاوران مرکز مشاوره ایران تحصیل با تجربه بالا و آگاهی از به روزترین اطلاعات می توانند مسیر رسیدن به موفقیت را برای شما هموار نمایند پس فراموش نکنید برای انتخاب رشته خود حتما از مشاوران ایران تحصیل کمک بگیرید و اگر امسال نتوانستید رتبه خوبی کسب کنید و قصد دارید در نوبت بعدی کنکور شرکت نمایید، نگران نباشید زیرا مشاوران این مرکز با ارائه برنامه ریزی درسی متناسب هر فرد شما را به رشته و دانشگاه دلخواهتان می رسانند.
👈🏻 برای اطلاع از کد دانشگاه ها برای انتخاب رشته کنکور بر لینک آبی رنگ کلیک کنید.
اخبار پیرامون کنکور سراسری
🔊 زمان برگزاری کنکور سراسری نوبت دوم سال ۱۴۰۳
همانطور که می دانید از این پس کنکور سراسری در دو نوبت برگزار می شود و آزمون نوبت اول آن روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ دی ماه ۱۴۰۱ برگزار شده بود.
طبق اعلام سازمان سنجش نیز نوبت دوم این آزمون در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۴ و ۱۵ تیر ماه سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
🔊 مستقل بودن رتبه تیرماه و دی ماه برای انتخاب رشته کنکور
آقای عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش اعلام کردند در کنکور سال ۱۴۰۳ به هر داوطلب دو شانس مساوی داده می شود و نتیجه کنکور تیر ماه مستقل از نتیجه کنکور دی ماه است. همچنین نتیجه هر یک از این کنکورها به مدت دو سال اعتبار دارد و بالاترین نمره ملاک پذیرش داوطلب به حساب می آیند.
👈🏻 برای اطلاع از انتخاب رشته کنکور سراسری و نکات مهم آن بر لینک آبی رنگ کلیک کنید.
خلاصه مطلب 📝
در این مقاله در مورد اینکه با کدام رتبه انتخاب رشته کنیم؟ کشوری یا منطقه؟ صحبت کردیم و گفتیم رتبه کشوری تنها جایگاه هر یک از داوطلبان را در میان کل شرکت کنندگان گروه آزمایشی مورد امتحان داوطلب در سراسر کشور نشان میدهد و برای انتخاب رشته هریک از داوطلبان باید این کار را بر اساس رتبه در سهمیه انجام دهند.
امیدواریم مطالعه این مقاله برای شما عزیزان مفید بوده باشد شما همراهان گرامی چنانچه برای انتخاب رشته خود نیازمند کمک و مشاوره بودید میتوانید از تلفن ثابت بدون پیش شماره استانی شماره 9099075307 را شماره گیری نمایید. مشاوران مرکز مشاوره ایران تحصیل همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب می توانند شما را کمک و یاری رساند.
علاوه بر این شما همراهان گرامی می توانید اگر با سوالی برای انتخاب رشته خود مواجه شدید آن را در انتهای این مقاله در قسمت دیدگاه ها برای ما به صورت کامنت بنویسید تا کارشناسان ایران تحصیل در کوتاه ترین زمان ممکن به شما پاسخ دهند.
👈🏻 برای دانلود فایل پی دی اف مقاله با کدام رتبه انتخاب رشته کنیم؟ کشوری یا منطقه؟بر لینک آبی رنگ کلیک کنید.
باید با کدام رتبه انتخاب رشته کنیم؟ کشوری یا منطقه؟
در این مقاله به طور کامل به این موضوع پرداخته ایم لطفا مقاله را مطالعه نمایید و در صورت نیاز به دریافت راهنمایی های بیشتر با مشاوران ایران تحصیل تماس بگیرید.
منظور از آخرین رتبه مجاز در سهمیه نهایی دوره های روزانه و نوبت دوم چیست؟
منظور از آخرین رتبه مجاز در سهمیه نهایی دوره های روزانه و نوبت دوم این است که آخرین داوطلبی که در سهمیه شما مجاز به انتخاب رشته شده است چه رتبه ای داشته است و رتبه های پس از او مجاز به انتخاب رشته نشده اند.
چگونه می توانیم بهترین انتخاب رشته را داشته باشیم در بهترین رشته و دانشگاه ها با توجه به رتبه خود قبول شویم؟
برای داشتن بهترین انتخاب رشته و قبولی در بهترین رشته و دانشگاه ها با توجه به رتبه کسب شده می توانید از مشاوره انتخاب رشته ایران تحصیل استفاده کنید. برای این کار با شماره 9099075307 (بدون پیش شماره استانی) از تلفن ثابت تماس بگیرید.
نظرات