مشاوره معافیت سربازی + 36 راه برای اخذ معافیت
- دسته بندی: شرایط معافیت های سربازی
- دیدگاه ها: ۸
- تاریخ بروزرسانی: ۲۹ خرداد ۱۴۰۳
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
آقایان بعد از سن 18 سالگی در صورت عدم معلولیت، مشکلات خانوادگی و تحصیلی باید به خدمت سربازی در یکی از ارگان های نظامی عازم شوند. پس از سپری کردن حداکثر 24 ماه خدمت سربازی کارت خدمت خود را دریافت می کنند تا بتوانند بسیاری از کارهای اداری و ثبت نامی خود را گذرانده و حتی مشغول به یک کار شوند. اما بعضی از آقایان به دلیل مشکلاتی که دارند قادر به رفتن به خدمت سربازی نیستند و به دنبال راهی برای معافیت از خدمت سربازی میگردند هستند. در ادامه، به 36 راه برای اخذ معافیت اشاره شده است.
معافیت خدمت سربازی فقط به یک نوع محدود نمی شود و معافیت های زیادی برای خدمت سربازی در قانون نظام وظیفه عمومی ناجا موجود می باشد. آقایان با توجه به شرایطی که دارند می توانند برای معافیت از سربازی اقدام و درخواست کنند. اما مشمولین به دلیل اطلاعات ناکافی ممکن است اقدامات اشتباهی انجام بدهند یا از شرایط و مدارک و انواع مختلف معافیت خدمت سربازی اطلاع نداشته باشند. بنابراین باید به این نکته توجه داشت که از چه راهی و چگونه برای معافیت سربازی اقدام کنند. مشاوران ما در ایران تحصیل شما را در این مسئله راهنمایی خواهند کرد.
اطلاعیه
برای دریافت معافیت خدمت سربازی، مشمولین باید حداقل ۲ الی ۳ ماه قبل از اعزام به خدمت سربازی نسبت به انجام مراحل اداری درخواست خود اقدام کنند.
معافیت خدمت سربازی چیست؟
آقایان بعد از سن قانونی 18 سال تمام به منظور گذراندن خدمت سربازی در نیروهای مسلح، موظف به ارائه مدارک خود برای معرفی به سازمان نظام وظیفه جهت اعلام آمادگی خدمت سربازی هستند. اما برخی دیگر به دنبال شرایطی هستند که به خدمت سربازی اعزام نشوند که این افراد به دو گروه تقسیم می شوند. مشمولان نظام وظیفه ای که با توجه به شرایط خاصی که دارند قادر به خدمت سربازی نیستند که به اصطلاح به دنبال معافیت از خدمت سربازی هستند. گروه دیگری که این شرایط را ندارند و مجبور به خرید خدمت سربازی خود هستند که در این مقاله ایران تحصیل به معرفی 36 راه برای اخذ معافیت خدمت سربازی می پردازیم.
شرایط معافیت خدمت سربازی و انواع آن جز مهم ترین اخبار برای مشمولین نظام وظیفه است که در زیر به تازه ترین اخبار روز معافیت خدمت سربازی پرداخته می شود.
به طور کلی معافیت خدمت سربازی به دو دسته دائم و موقت تقسیم می شود که هر کدام شامل انواع دیگری از معافیت های نظام وظیفه مانند معافیت پزشکی، معافیت تحصیلی و غیره می باشند. هر یک از متقاضیان با در نظر گرفتن شرایط خود می توانند از یکی از انواع معافیت ها بهره ببرند و از انجام وظیفه خود معاف شوند. اما در کنار این شرایط، شرایط دیگری هم هست که موجب کسری در مدت زمان خدمت سربازی مشمولان نظام وظیفه می شود که به آن کسری خدمت می گویند.
انواع معافیت های خدمت سربازی
تمامی آقایان به جز کسانی که دارای شرایط خاص معافیت خدمت سربازی هستند از سن 18 سالگی تا سن 50 سالگی موظف به گذراندن دوران خدمت سربازی هستند. اما آن دسته از آقایانی که شرایط گذراندن این دوران را ندارند باید از مراحل و انواع معافیت خدمت سربازی آگاهی داشته باشند. در کل، مشمولین نظام وظیفه باید بدانند که تمام موارد معافیت خدمت سربازی شامل شرایط کلی و جزئی می باشد که در این مقاله 36 راه برای اخذ معافیت در دو گروه معافیت دائم و معافیت موقت تقسیم شده اند. در لیست زیر انواع معافیت های خدمت سربازی به همراه شرایط و مدارک تهیه شده اند. دغدغه برخی از مشمولین نظام وظیفه این است که در بین این روش ها، ساده ترین روش معافیت خدمت سربازی کدام است؟ اما نکته قابل ذکر این است که هر روشی سادگی و دشواری های خود را دارد و فرد مشمول باید به دنبال روش معافیت مناسب با شرایط خود باشد.
نکته بسیار مهم برای اخذ معافیت این است که شما باید از تمام جزئیات این قوانین با خبر باشید و سنجیده اقدامات لازم را انجام دهید. در غیر این صورت احتمال این وجود دارد که درخواست شما به علت تغییرات قوانین، اشتباهات کوچک و یا هرچیز دیگری به اشتباه رد شود و شما مجبور به انجام 2 سال خدمت سریازی شوید. برای اطلاع از این جزئیات و پیدا کردن بهترین راه برای معافیت خودتان میتوانید با متخصصین این امر در ایران تحصیل تماس بگیرید.
برای اطلاع از مدت سربازی کلیک کنید.
معافیت دائم خدمت سربازی
مشمولین نظام وظیفه اگر بتوانند با شرایط اختصاصی خود معافیت دائم را دریافت کنند، دیگر نیازی به گذراندن خدمت سربازی ندارند. معافیت های دائم نیز به دو دسته معافیتهای رایج و معافیتهای غیر رایج تقسیم می شوند. در ادامه، به معرفی هر کدام خواهیم پرداخت.
معافیت های رایج خدمت سربازی
در ادامه بخش به توضیح انواع معافیت های دائم و رایج خدمت سربازی به همراه شرایط و مدارک آن ها پرداخته می شود.
- معافیت کفالت خدمت سربازی
یکی از رایج ترین معافیت های خدمت سربازی، معافیت کفالت خدمت سربازی است که خود انواع مختلفی دارد که به شرح زیر است:
1_ معافیت کفالت با شرایط خانوادگی: در این نوع معافیت کفالت، پدر خانواده باید فوت کرده باشد و مشمول تنها سرپرست و تامین کننده خانواده باشد.
2_ معافیت کفالت با شرایط پدر: در این نوع از معافیت کفالت، مشمول باید پدر بالای سن 75 سالی داشته باشد که نیاز به نگهداری دارد. مشمولین پس از گرفتن تاییدیه از سوی کمیسیون پزشکی تحت عنوان عدم توان جسمی پدر برای سرپرستی از خانواده خود، می توانند با دریافت کفالت پدر از اعزام به خدمت سربازی معاف شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر از معافیت کفالت پدر، بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
3_ معافیت کفالت با شرایط خواهر: شامل مشمولانی می شود که سرپرستی خواهرش در صورت مجرد بودن و فوت پدر را بر عهده دارند.
4_ معافیت کفالت با شرایط پدر و مادر بزرگ: شامل مشمولانی می شود که از مادربزرگ و پدربزرگ خود نگهداری می کنند.
5_ معافیت کفالت با شرایط همسر: شامل مشمولانی می شود که همسر خود را از دست داده و در حال حاضر از فرزندان خود نگهداری می کنند.
6_ معافیت کفالت با شرایط ویژه حین خدمت سربازی: اگر پدری در حین انجام خدمت سربازی فوت کند، پسرش می تواند معافیت بگیرد و اگر برادری در طول خدمت فوت کند یکی از برادرانش می تواند معاف شود.
- معافیت مدد جویان خدمت سربازی
معافیت مددجویان از دیگر معافیت های دائم می باشد که مشمول با داشتن یکی از شرایط زیر می تواند برای معافیت مددجویان تقاضا دهد و از انواع مختلف این معافیت بهره ببرد.
7_ معافیت مشمولانی که دارای فرزند معلول هستند.
8_ معافیت مشمولانی که با بانوان دارای معلولیت جسمی و حرکتی ازدواج کرده باشند.
9_ معافیت مشمولانی که از برادر معلول خود مواظبت می کند.
10_ معافیت سه خواهری
یکی دیگر از انواع معافیت های کفالت، معافیت کفالت سه خواهری است که مختص مشمولین تک پسری می باشد که دارای سه خواهر در خانواده خود هستند و از دیگر شرایط این نوع معافیت تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بودن آن خانواده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر از معافیت کفالت مادر بر روی لینک کلیک کنید.
- معافیت طلاق والدین خدمت سربازی
یکی دیگر از 36 راه برای اخذ معافیت خدمت سربازی معافیت طلاق والدین است که شرایط خاص خود را در بر می گیرد. به این صورت که فرد مشمول باید تنها فرزند پسری خانواده باشد تا بتواند از معافیت طلاق والدین استفاده کند و به صورت دائم معاف خدمت سربازی شود.
برای اطلاع از شرایط طلاق توافقی برای معافیت کفالت روی لینک کلیک کنید.
نکته: اما نکته قابل توجه این است که باید حداقل 30 ماه از طلاق والدین فرد مشمول گذشته باشد. در مرحله بعد، به فرد مشمول سه ماه معافیت خدمت سربازی جهت تحقیقات از صحت طلاق والدین اطمینان حاصل شود و در صورت تایید فرد مشمول از خدمت سربازی معاف دائم می شود.
- معافیت تعهد به خدمت سربازی
از دیگر روش های معافیت خدمت سربازی در بین 36 راه اخذ معافیت خدمت سربازی، معافیت تعهد به خدمت است که در آن مشمول جهت کار در سازمان های دولتی تقاضا میدهد و درخواست او قبول میشود. در این نوع معافیت فرد مشمول به جای اعزام به خدمت سربازی متعهد به کار در ارگان های دولتی می شود. مشمولین می توانند در ارگان هایی چون : سازمان نیروهای مسلح، قوه ی قضاییه، تربیت معلم، سازمان هواپیمایی، آموزش و پرورش، سازمان کشتیرانی و یا وزارت بهداشت استخدام شوند و پس از اتمام مدت زمان تعیین شده در هر یک از این ارگان ها اقدام به دریافت کارت معافیت خود از طریق سازمان نظام وظیفه کنند.
معافیتهای دائم غیر رایج خدمت سربازی
در کنار انواع معافیت های دائم رایج یک سری از معافیت های دیگر نیز هستند که در دسته معافیت های غیر رایج قرار می گیرند. این نوع معافیت شامل معافیت بخشودگی سنی، معافیت بنیاد ملی نخبگان و خرید خدمت می شود.
- معافیت بخشودگی سنی خدمت سربازی
از دیگر معافیت های دائم می توان به معافیت بخشودگی سنی اشاره کرد که فرد مشمول باید بیش از 50 سال سن داشته باشد و تا این سن به خدمت سربازی نرفته باشد. تنها مدرکی که فرد مشمول برای این نوع معافیت خدمت سربازی لازم دارد فقط شناسنامه اش است. در رابطه با این شرایط باید به این نکته اشاره کرد که برخلاف عنوانش، این معافیت یک روش سخت و تا حدی غیر ممکن است. چون فرد مشمول تا سن 50 سالگی به داشتن کارت پایان خدمت سربازی یا کارت معافیت خدمت سربازی نیاز پیدا میکند تا بتواند از مزایای داشتن این کارت که شامل استخدام مشاغل، خروج قانونی از کشور و سایر فعالیت های دیگر است بهره ببرد. به بیانی دیر، معافیت بخشودگی سنی بدترین راه معافیت در بین 36 راه برای اخذ معافیت خدمت سربازی است که فرد مشمول باید فکر معافیت از این روش را از ذهن خود دور کند.
- معافیت بنیاد ملی نخبگان خدمت سربازی
در معافیت بنیاد ملی نخبگان، ابتدا مشمولین باید در ماه های پایانی دانشگاه یک رزومه مناسب و کامل مرتبط با رشته تحصیلی خود آماده و سپس به بنیاد نخبگان مراجعه کنند. پس از بررسی های لازم و در صورت تایید با این افراد تماس گرفته شده و متناسب با محاسبه جمع امتیازات خود بر حسب معدل، تعداد مقالات، حضور در کنفرانس های معتبر، چاپ کتاب و … به آن ها یک یا چندین پروژه معرفی می شود که در مدت تعیین شده آنها را به انجام برسانند.
انجام این پروژه ها به منزله خدمت سربازی آنها احتساب شده و عملا از خدمت سربازی معاف میشوند. به بیانی دیگر، مشمولین به جای اعزام به خدمت سربازی موظف به انجام پروژه های علمی متناسب با حیطه تحصیلی خود هستند، در نظر داشته باشید مشمول باید برای دریافت پروژه معادل خدمت درخواست دهد. این طرح معمولا برای مشمولین با مدارک تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر می باشد و آن ها پس از تکمیل پروژه های علمی و معتبر، کارت پایان خدمت خود را دریافت می کنند.
برای ثبت نام امریه بنیاد ملی نخبگان 1403 روی لینک مربوطه کلیک کنید.
- معافیت خرید خدمت سربازی
در این نوع از معافیت مشمولین با داشتن شرایطی اختصاص اعم از داشتن 18 سال تمام و حداقل 5 سال غیبت می توانند برای خرید خدمت سربازی خود اقدام کنند. در این نوع معافیت مشمولین با توجه به مدارک تحصیلی و سایر شرایط اختصاصی خود موظف به پرداخت هزینه تحت عنوان خرید خدمت سربازی هستند. هزینه خرید خدمت سربازی با در نظر گرفتن آخرین مدرک تحصیلی خود تعیین می شود و اگر دارای شرایط خاصی باشند تخفیفاتی از 20 درصد تا 60 درصد شامل آن ها می شود.
- معافیت افراد دو تابعیتی برای خدمت سربازی
این نوع معافیت غیر رایج در بین 36 راه برای اخذ معافیت تنها شامل کسانی می شود که در کشوری دیگر به خدمت سربازی رفته و یا از آن معاف شده باشند. این افراد دیگر نیازی به گذراندن خدمت سربازی در کشور ایران ندارند و در نهایت از خدمت سربازی در ایران معاف می شوند.
معافیت موقت خدمت سربازی
مشمولین نظام وظیفه با توجه به شرایط اختصاصی و تعیین شده از جانب سازمان نظام وظیفه برای مدتی از خدمت سربازی معاف می شوند و یا خدمت سربازی آن ها به تعویق می افتد.
اطلاعیه
آن دسته از مشمولین نظام وظیفه که معافیت موقت دریافت کرده اند، پس از اتمام مدت زمان تعیین شده برای معافیت موقت می بایست برای خدمت سربازی اقدام کنند. در غیر این صورت، برای آن ها غیبت محسوب می شود.
معافیت های موقت شامل معافیت تحصیلی و گواهی اشتغال به خدمت می شود که پس از اتمام مدت زمان تعیین شده فرد مشمول جهت اعزام به خدمت سربازی باید اقدام کند.
معافیت تحصیلی سربازی
بسیاری از آقایان پس از سپری کردن دوران مدرسه و اتمام سن 18 سالگی، قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را دارند، در صورتی که بعد از 18 سالگی آن ها موظف به سپری کردن خدمت سربازی هستند. با این حال سازمان نظام وظیفه برای آن دسته از آقایانی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی دارند تدابیری اندیشیده است. برای مشمولانی که دانشجو هستند و می خواهند به تحصیل خود ادامه دهند با توجه به مقطع دانشگاهی آن ها سنواتی در نظر گرفته می شود که مشمولین با هماهنگی دانشگاه و دریافت نامه از پلیس +10 به مدت 3 تا 5 سال از خدمت سربازی معاف می شوند. اما پس از اتمام این بازه زمانی مشمولین موظف هستند مدارک مربوطه را جهت اعزام به خدمت سربازی به سازمان نظام وظیفه ارائه دهند.
نکته: لازم به ذکر است که برای هر مقطع دانشگاهی تنها یک بار معافیت تحصیلی صادر شده و فرد مشمول با اتمام آن مقطع و دریافت مدرک تحصیلی خود دیگر نمی تواند از معافیت همان مقطع مجددا استفاده نماید.
معافیت تحصیلی و یا سنوات مجازی برای هر مقطع تحصیلی متفاوت است که در لیست زیر تهیه شده اند.
- کاردانی: دو سال و نیم
- کارشناسی ناپیوسته: سه سال
- کارشناسی پیوسته: پنج سال
- کارشناسی ارشد ناپیوسته: سه سال
- کارشناسی ارشد پیوسته: شش سال
- دکتری تخصصی: شش سال
- دکتری پزشکی پیوسته: هشت سال
معافیت موقت حین خدمت سربازی
در دوران خدمت سربازی، ممکن است بر اثر یک حادثه یا بیماری، برخی از سربازان نتوانند خدمت سربازی خود را گذرانده و به پایان برسانند. برای این دسته از عزیزان که در حین خدمت سربازی با مشکلی جدی مواجه می شوند که دیگر قادر به ادامه خدمت نیستند یک نوع معافیت موقتی تحت عنوان معافیت موقت حین خدمت در نظر گرفته شده است. برای افراد با توجه به بیماری یا مشکل پیش آمده مدت زمانی بعنوان معافیت طبق تشخیص متخصصین در نظر گرفته می شود که پس از اتمام این بازه زمانی سربازان موظف هستند تا خدمت سربازی خود را ادامه و آن را به اتمام برسانند.
برای اطلاع بیشتر از سربازی برم یا دانشگاه؟ بخوانید.
شرایط و درصد معافیت دائم و یا معافیت موقت خدمت سربازی
از دیگر انواع معافیت که با توجه به شرایط فرد مشمول، هم جزو معافیت های دائم و هم جزو معافیت های موقت قرار می گیرد، می توان به معافیت پزشکی و معافیت ایثارگری اشاره کرد که شخص با توجه به درصد و شرایط خود اقدام و از هر یک از این معافیت ها بهره می برد. در ادامه، ایران تحصیل به توضیح جامع هر کدام به صورت کامل پرداخته است.
معافیت پزشکی سربازی
یکی از راه ها برای اخذ معافیت، معافیت پزشکی است. هر انسانی در طول زندگی خود دچار بیماری می شود و آقایان هم ممکن است قبل از خدمت سربازی و حتی در حین خدمت دچار بیماری شوند، و برخی دیگر از مشمولین به صورت ارثی درگیر بیماری های خاصی هستند. اما باید در نظر داشت که آن ها درگیر چه نوع بیماری و در چه سطحی از آن بیماری هستند. به عنوان مثال بیماری واریکوسل دارای سه سطح خفیف، متداول و حاد می باشد که مشمولین در صورت ابتلا به این بیماری و داشتن دو سطح اول می توانند از معافیت موقت و در صورت داشتن سطح سوم با تاییدیه کمیسیون پزشکی معاف دائم می شوند. به طور کلی، مشمولین با داشتن هر نوع بیماری که از سمت سازمان نظام وظیفه مورد تایید است پس از انجام بررسی های لازم و تهیه مدارک مرتبط می توانند برای معافیت سربازی و یا معافیت موقت اقدام نمایند.
برای کسب اطلاع از بیماریهایی که باعث معافیت سربازی میشود روی لینک کلیک کنید.
همانطور که در این بخش توضیح داده شد، فرد مشمول باید از لحاظ روحی و جسمی دچار مشکل شده و سلامت وی در خطر باشد تا بتواند از کسری حقوق و یا حتی در صورت حاد بودن از معافیت دائم بهره ببرد. مشمولین نظام وظیفه از لحاظ سلامت به چهار گروه زیر تقسیم بندی می شوند.
- مشمولانی که از لحاظ جسمانی و روانی سالم بوده و قادر به انجام خدمت هستند.
- مشمولانی که به دلیل ابتلا به بیماری خاص و یا نقص عضو از سلامتی کامل برخوردار نیستند اما قادر به انجام خدمت در امور غیر رزمی هستند.
- مشمولانی که به علت ابتلا به بیماری، موقتا قادر به انجام خدمت دوره نیستند، یعنی می توانند موقتا از خدمت سربازی معاف شوند.
- مشمولانی که به دلیل ابتلا به بیماری جسمی یا روانی حاد و یا نقص عضو به شکل دائم قادر به انجام خدمت سربازی نیستند و به اصطلاح
مراحل احراز انواع بیماری های معافیت پزشکی
- مرحله اول: تایید بیماری توسط پزشک اولیه
- مرحله دوم: تایید بیماری توسط شورای پزشکی بیمارستان
- مرحله سوم: تایید بیماری توسط کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه
اطلاعیه
مشمولین باید در نظر داشته باشند که در تمامی معافیت ها بجز معافیت پزشکی نباید غیبت سربازی داشته باشند.
معافیت ایثارگری خدمت سربازی
از دیگر معافیت هایی که در لیست 36 راه برای اخذ معافیت قرار می گیرد و مشمولین می توانند از آن ها بهره ببرند می توان به معافیت ایثارگری اشاره کرد. اگر فرد مشمول شرایط معافیت سربازی ایثارگران را دارا باشد با ارائه مدارکی در خصوص سابقه ایثارگری، جانبازی، و یا آزادگی والدین خود، اقدام به دریافت معافیت ایثارگری میکند.
بخوانید : معافیت تحصیلی چند سال است؟
مشمولین باید با مراجعه به بنیاد شهید، برگه ای مبنی بر حضور والدین خود در جبهه و میزان آسیب دیدگی آن ها را تهیه کرده و به همراه دیگر مدارک به پلیس +۱۰ تحویل دهند تا مورد بررسی قرار گیرد. در صورت تایید به مشمولین معافیت دائم و یا کسری خدمت تعلق می گیرد. به عنوان مثال فردی که پدرش حداقل ۳۰ درصد جانبازی یا ۳۰ ماه حضور در جبهه داشته باشد از خدمت سربازی معاف دائم خواهد شد.
انواع معافیت ایثارگری خدمت سربازی
- معافیت ایثارگری فرزندان جانباز و ایثارگران: کلیه فرزندان جانبازان، شهدا و ایثارگران وقتی به سن مشمولیت (۱۸ سالگی) می رسند به آنها معافیت ایثارگری تعلق می گیرد.
- معافیت ایثارگری خود فرد جانباز: فرد جانباز می تواند معاف شود اما اگر وی پدر باشد به خاطر جانبازی معاف شود، دیگر فرزندش نمی تواند معافیت بگیرد.
- معافیت ایثارگری توسط برادر شهید یا جانباز: فرد مشمول می تواند از طریق برادر شهید یا جانبازش که فرزند پسر ندارد، معافیت ایثارگری بگیرد.
- معافیت ایثارگری توسط پدرخوانده جانباز و یا ایثارگر: فرد مشمول می تواند با ارائه مدارکی که ثابت کند یک جانباز و یا ایثارگری او را به فرزندخواندگی پذیرفته است میتواند معافیت ایثارگری بگیرد.
- معافیت ایثارگری توسط همسر: اگر همسر مشمول از زنان جانباز باشد، معافیت به وی تعلق می گیرد اما اگر ازدواج آنان کمتر از ۵ سال باشد،
- معافیت موقت می گیرد ولی اگر ازدواج آن ها بیشتر از ۵ سال باشد معافیت دائم به فرد مشمول تعلق می گیرد.
آخرین اخبار پیرامون معافیت خدمت سربازی
برای جوانانی که طرحهای دفاعی دارند معافیت خدمت سربازی در نظر گرفته شده است.
به گفته امیر سرتیپ رضا آذریان، تمام جوانانی که طرحهای دفاعی داشته باشند میتوانند از معافیت سربازی بر اساس مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح برخوردار شوند.
طرح کارت معافیت رایگان برای متقاضیان رد شد.
نمایندگان در جلسه روز چهارشنبه 25/12/1400 مجلس شورای اسلامی بند الحاقی ۳ تبصره ۱۰ را حذف کردند. این بند شامل متقاضیان بالای 30 سال با دو فرزند بود که می توانستند در سال ۱۴۰۳ کارت معافیت رایگان دریافت کنند.
معاف شدن از سربازی با انجام طرح تحقیقاتی برای مشمولین خارج از کشور
متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می توانند با اجرای طرح تحقیقاتی کارت معافیت سربازی دریافت کنند.
اطلاعیه
با در نظر گرفتن شرایط خاص و عدم توانایی جسمی پدر برای سرپرستی از خانواده خود، معافیت وکالت پدر در سنین پایین تر هم برای مشمولین پس از بررسی شرایط جسمی پدر و تایید از سوی کمیسیون پزشکی امکان پذیر می باشد.
خلاصه مطلب
آقایان پس از سن 18 سالگی باید برای گذراندن خدمت سربازی اقدام کنند و از آنجایی که گذراندن خدمت سربازی و دریافت کارت سربازی یک دغدغه مهم برای آقایان می باشد، آن ها به دنبال یافتن راهی برای معافیت از خدمت سربازی هستند. معافیت خدمت سربازی انواع مختلفی دارد که مشمولین نظام وظیفه با داشتن یک سری شرایط عمومی و اختصاصی می توانند برای یکی از آن ها درخواست بدهند. در این مقاله به معرفی و توضیح 36 راه برای اخذ معافیت خدمت سربازی پرداخته شد که می توان از میان آن ها به معافیت تحصیلی، معافیت کفالت، معافیت ایثارگری و… اشاره کرد. فرد مشمول با بررسی شرایط خود و تهیه مدارک مربوطه برای معافیت سربازی اقدام کند و پس از بررسی های لازم و تاییدیه از سوی سازمان نظام وظیفه فرد مشمول، از خدمت سربازی معاف و کارت معافیت خود را دریافت می کنند.
قوانین نظام وظیفه دائم در حال تغییر هستند و سختگیری روی این موضوع روز به روز بیشتر میشوند. برای اینکه به راحتی مسیر معافیت را طی کنید همراه داشتن یک مشاور متخصص قطعا به سود شماست. مشاورین ایران تحصیل 9099075307 تا رسیدن به معافیت در کنار شما هستند.
آیا امکان اخذ معافیت دائم وجود دارد؟
بله، امکان اخذ معافیت دائم وجود دارد. در این مقاله 36 را اخذ معافیت توضیح داده شده است. آن را کامل مطالعه فرمایید.
آیا فردی که قصد ادامه تحصیل دارد می تواند معافیت بگیرد؟
بله، افرادی که در حال تحصیل هستند یا قصد ادامه تحصیل دارند می توانند از معافیت تحصیلی برخوردار شوند.
آیا کسی همسرش فوت کرده باشد می تواند از خدمت سربازی معاف شود؟
بله، فرد مشمول در صورت از دست دادن همسر و بر عهده داشتن سرپرستی فرزندانش می تواند معافیت بگیرد.
سلام بنده بعد از نزدیک به یک سال خدمت به دلیل مشگلات خانوادگی ترک خدمت کردم والان متاهل هستم و۴۴سال سن دارم من چطور میتوانم معافیت دایم بگیرم درضمن سرپرست خانواده هم هستم درضمن بنده ۲۷سال هست که که به خاطر مشگلات عدیده ترک خدمت کرده ام لطفا کنار درایت امر راهنمای میاری کنید تشکر
سلام وقت به خیر
برای بررسی شرایط با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس بگیرید.
سلام بنده بعد از نزدیک به یک سال خدمت به دلیل مشگلات خانوادگی ترک خدمت کردم والان متاهل هستم و۴۴سال سن دارم من چطور میتوانم معافیت دایم بگیرم درضمن سرپرست خانواده هم هستم
سلام معافیت دائم در صورتی میگیرید که دو تا فرزند داشته باشید
من پدرم ۷۳ سال سن دارند
خودمم سی و نه سالم است و همسر و یک دختر دارم
برای یک پروژه باید به خارج از کشور بروم ، هزینه ای هم که برای معافیت لازم باشد پرداخت میکنم
تمام این ۳۶ راه برای اخذ معافیت را هم خواندم اما هیچیک از این شرایط را نداشتم
چگونه میتوانم به جز این راهها معافیت اخذ کنم
سلام از بین این ۳۶ راه معافیت هیچ کدومشون یعنی به من که هم آپاندیس عمل کردم و هم سه بار جراحی پیلونیدال داشتم تعلق نمیگیره ؟؟؟
سلام وقت بخیر
معاف از رزم برای رباط صلیبی مانع از استخدام در آموزش و پرورش به عنوان معلم ورزش میشه؟
سلام وقت بخیر شما برای استخدام در آموزش و پرورش باید شرایط جسمانی و روحی سالم داشته باشید