ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

909 9075307

ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت 1402 + رشته محل ها

ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت
سوالی دارید ؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
تماس از سراسر کشور : 909 9075307

زمان ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت اعلام شد. بنابر بیانیه منتشر شده از سوی مرکز سنجش، به دلیل بارش برف در اكثر نقاط كشور و عدم امكان دسترسی برخی از هموطنان به مراكز شهری برای استفاده از اينترنت به دليل مسدود شدن احتمالی جاده های روستايی، تاریخ ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت از تاریخ 4 بهمن ماه ۱۴۰۲ تا 13 بهمن ماه ۱۴۰۲ آغاز خواهد شد. متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های علوم پزشکی را دارند می توانند در بازه زمانی اعلام شده به سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی اینترنتی sanjeshp.ir مراجعه کرده و برای شرکت در این آزمون ثبت نام نمایند. در این مقاله به بررسی نحوه نام نویسی آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت خواهیم پرداخت و شرایط و مدارک مورد نیاز را مطرح خواهیم کرد. چنانچه برای نام نویسی در این آزمون دسترسی به سیستم ندارید، می توانید با کارشناسان مجرب ما در مرکز مشاوره ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس حاصل فرمایید. 

نحوه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

 

زمان ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت

وزارت بهداشت با همکاری مرکز سنجش آموزش پزشکی، شرایطی را فراهم آورده است تا از بین دانشجویان مستعد و توانمند بخشی از نیروی انسانی این وزارت خانه را تامین نماید. با اینکه افراد تنها با داشتن مدرک تحصیلی در مقطع کارشناسی نیز می توانند مشغول به کار گردند، با این حال برخی علاقمند به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر می باشند تا سطح دانش در حال حاضر خود را ارتقا دهند. لازم به ذکر است که برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد می بایست برای ثبت نام در کنکور ارشد وزارت بهداشت اقدام نمایید. 

براساس بیانیه منتشر شده از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور، افرادی که تمایل به شرکت در کنکور سراسری 1402 کارشناسی ارشد را دارند، می بایست از تاریخ 4 بهمن ماه الی 13 بهمن ماه سال ۱۴۰۲ برای ثبت نهایی درخواست خود به سامانه sanjeshp.ir مراجعه نمایند. (چگونگی ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت در ادامه شرح دده خواهد شد.) زمان نام نویسی این آزمون به دلیل بارش برف در اكثر نقاط كشور و عدم امكان دسترسی برخی از هموطنان به مراكز شهری برای استفاده از اينترنت جهت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد به دليل مسدود شدن احتمالی جاده های روستايی، با کمی تاخیر نسبت به سال ها گذشته مواجه شده است. 

توجه داشته باشید که امکان تمدید مهلت نام نویسی برای افرادی که در بازه زمانی اعلامی موفق به ثبت نام نشده اند وجود دارد که این تاریخ همزمان با اعلام سازمان سنجش آموزش پزشکی در این مقاله بروزرسانی خواهد شد. 

 

🔗 جهت اطلاع از رشته های کنکور ارشد وزارت بهداشت بر روی لینک مربوطه، کلیک کنید.

 

نحوه ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت (راهنمای تصویری)

چنانچه تصمیم خود را مبنی بر ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی گرفته اید و از شرایط مورد نیاز برای نام نویسی و زمان اعلام شده از سوی سازمن سنجش اطلاع دارید، لازم است تا از نحوه ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت نیز کسب اطلاع نمایید. متقاضیان شرکت در آزمون سراسری وزارت بهداشت می بایست برای ثبت نام اینترنتی و غیرحضوری خود از طریق سامانه مرکز سنجش و آموزش پزشکی کشور به نشانی اینترنتی sanjeshp.ir اقدام نمایند. برای اطلاع از مراحل نام نویسی در این آزمون، این بخش از مقاله را به دقت مطالعه نمایید. متقاضیان گرامی توجه داشته باشید که در صورتی که سوال و یا ابهامی برای شما ایجاد شد، می توانید با کارشناسان مجرب ما در مرکز مشاوره ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس حاصل فرمایید. 

💢 مراحل ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت عبارت است از:

 🔻 در ابتدا می بایست به سامانه مرکز سنجش و آموزش پزشکی کشور به نشانی اینترنتی sanjeshp.ir مراجعه نمایید و بر روی گزینه «ارشد» از منوی کارشناسی ارشد در منوی سمت راست صفحه اصلی کلیک کنید.

اولین مرحله ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت

🔻 صفحه ای پیش روی شما باز خواهد شد که لازم است بر روی لینک فعال «ثبت نام جدید و پرداخت هزینه» کلیک نمایید.

دومین مرحله ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت

🔻 در مرحله بعد، ابتدا گزینه «ورود با کدملی» را انتخاب کرده و سپس اطلاعات مورد نیاز را در کادرهای مشخص شده وارد نمایید و در نهایت بر روی کلید «مشاهده» کلیک کنید.

سومین مرحله ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت

🔻 به عنوان چهارمین گام از ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت، لازم است تا هزینه های مربوط به آزمون را پرداخت کنید. به همین دلیل جهت واریز وجه بر روی عبارت «پرداخت الکترونیکی» کلیک نمایید.

چهارمین مرحله ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت

🔻 پس از مطالعه نکات مطرح شده در این صفحه، گزینه «آزمون ارشد» را فعال نموده و سپس بر روی گزینه «ادامه» کلیک کنید.

پنجمین مرحله ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت

🔻 در این مرحله، صفحه ای باز خواهد شد که لازم است اطلاعات شخصی و هویتی خود را به دقت در کادرهای مشخص شده وارد نمایید و در نهایت بر روی گزینه «ثبت اطلاعات و ادامه خرید اعتبار» کلیک نمایید.

ششمین مرحله ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت

🔻 مرحله بعدی، ثبت اطلاعات مربوط به کارت بانکی در کادرهای مشخص شده می باشد. با درج این اطلاعات می توانید هزینه مربوط به آزمون را بپردازید. (چنانچه قصد شرکت در بیش از یک آزمون را دارید، توجه داشته باشید که باید هزینه آزمون را برای رشته امتحانی دوم نیز واریز کنید.)

🔻 به عنوان مرحله پایانی، لازم است تا پس از پرداخت هزینه، مجددا وارد سامانه شوید و پس از وارد کردن اطلاعات کاربری خود فرم تقاضانامه شرکت و ثبت نام در آزمون را تکمیل نمایید. به این ترتیب نام نویسی شما نهایی خواهد شد و کد رهگیری در اختیار شما قرار داده می شود که بهتر است تا اعلام نتایج قطعی آزمون، این کد را در محلی مشخص یادداشت کرده باشید.

 

 

شرایط مورد نیاز برای ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت

شرکت در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، نیازمند برخورداری از برخی شرایط عمومی و اختصاصی می باشد که توسط این وزارت خانه مشخص می گردد. برخورداری از تمامی شرایط مطرح شده در این بخش الزامی می باشد و در صورتی که مشخص گردد فرد پذیرفته شده فاقد شرایط مورد نیاز می باشد، پذیرش وی باطل می گردد. در ادامه می توانید شرایط عمومی و اختصاصی مورد نیاز برای نام نویسی در این آزمون را مشاهده کنید. 

🔰 شرایط عمومی ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت:

برای شرکت در آزمون سراسری مقطع کارشناسی ارشد، لازم است تا دارای برخی شرایط عمومی باشید. این شرایط در میان تمامی داوطلبان وزارت بهداشت و ادوار یکسان می باشد. این شرایط عمومی عبارتند از: 

🔹 برخورداری از سلامت روحی و جسمی جهت انجام فعالیت های مرتبط با رشته انتخابی

🔹 عدم داشتن اعتیاد به هر گونه مواد مخدر، روان گردان ها و …

🔹 معتقد بودن به دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان درج شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی

🔹 نداشتن هیچ گونه سوء پیشینه مخالفت با نظام جمهوری اسلامی و پذیرش قانون اساسی کشور

🔹 عدم داشتن هرگونه ارتباط با گروهک های ضد انقلاب جمهوری اسلامی

🔹 عدم داشتن سوء پیشینه های اخلاقی

 

🔗 جهت کسب اطلاعات در مورد دفترچه کنکور ارشد وزارت بهداشت بر روی لینک مربوطه، کلیک کنید.

 

🔰 شرایط اختصاصی ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت:

علاوه بر برخورداری از شرایط عمومی ذکر شده، لازم است تا متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد از برخی شرایط اختصاصی نیز برخوردار باشند. در ادامه این بخش می توانید شرایطی را که لازم است دارا باشید، مشاهده نمایید. این شرایط اختصاصی عبارتند از:

🔸 لازم است که متقاضیان دارای مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی گروه پزشکی و یا دارای مدارک بالاتر از آن که با رشته امتحانی مورد تقاضا تناسب داشته باشد، باشند.

🔸 دانشجویان می بایست مدرک خود را حداکثر تا تاریخ 31 شهریور اخذ کرده باشند، در غیر این صورت مجاز به شرکت در آزمون نخواهند بود. توجه داشته باشید که رشته های مرتبط با حوزه سلامت در دانشگاه علمی کاربردی مورد تایید وزارت بهداشت نمی باشند.

🔸 چنانچه بعدا مشخص شود که در مدارک ارائه شده داوطلب در هنگام ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت تناقضی وجود دارد، حتی در صورت قبولی نیز در هر مرحله ایی از آزمون، قبولی وی کان لم یکن تلقی تلقی شده و باطل خواهد شد.

🔸 معدل کل کارشناسی متقاضیان نباید از کمتر از نمره 12 باشد.

🔸 داوطلب نباید به طور همزمان در دوره های کارشناسی ارشد و یا مقاطع تحصیلی دیگر به تحصیل اشتغال داشته باشد. البته دوره های تحصیل همزمان غیر حضوری مانعی از این جهت ندارند.

🔸 آن دسته از دانشجویان مقطع ارشد که به هر دلیلی از ادامه تحصیل منصرف یا محروم شده اند، چنانچه با دانشگاه تسویه حساب کرده باشند، می توانند مجددا در آزمون وزارت بهداشت ثبت نام نمایند و بار دیگر شانس خود را امتحان کنند.

🔸 اگر داوطلبی در هر کدام از دوره های روزانه یا غیر روزانه یا شهریه پرداز آزمون سال جاری و یا بعد از آن پذیرفته شوند، قادر به شرکت در آزمون سال بعد نخواهند بود، و تفاوتی ندارد که ثبت نام کرده باشند یا خیر. بر این اساس، چنانچه پذیرفته شدگان سال گذشته در این آزمون شرکت کنند نه تنها قبولی آن ها لغو می شود بلکه با آن ها مطابق قانون برخورد خواهد شد.

🔸 هیچ کدام از دانشجویان پذیرفته مقطع کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، نمی توانند بورس تحصیلی دریافت کنند.

🔸 متقاضیانی که شاغل می باشند، می بایست رضایت نامه کتبی و بدون قید و شرط محل کار خود را جهت ادامه تحصیل دریافت نموده و در صورت قبولی آن را تحویل دانشگاه مربوطه دهند.

🔸 تاثیر سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی و قبل از آن در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت تنها 20 درصد می باشد.

🔸 فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی که پیشتر یک بار در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ثبت نام کرده اند ولی پذیرفته نشده اند، تنها در صورتی می توانند برای بار دوم در این آزمون نام نویسی کنند که حداکثر تا تاریخ 31 شهریور ۱۴۰۲ طرح نیروی انسانی خود را به پایان رسانده باشند.

🔸 اگر داوطلب از فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی دارای تعهد خدمت باشد، تنها یک بار مجاز به شرکت در این آزمون می باشد. همچنین، در صورت قبولی و اتمام دوره ارشد باید طرح نیروی انسانی خود را انجام دهد.

🔸 توجه داشته باشید که ثبت نام در برخی از رشته های گروه پزشکی مقطع کارشناسی ارشد، مستلزم داشتن حداقل 2 سال سابقه کار بالینی در مراکز بیمارستانی مورد تایید می باشد.

 

 

🔗 جهت اطلاع از نحوه ویرایش ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت بر روی لینک کلیک کنید.

 

مدارک لازم برای ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت

همانطور که مشاهده کردید، ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت کاملا به صورت اینترنتی صورت می گیرد و به همین دلیل نیز لازم است تا از مدارک و اطلاعات مورد نیاز خود در زمان نام نویسی کسب اطلاع نمایید و تمامی مدارک را آماده کرده و به صورت فایل پی دی اف در دسترس داشته باشید. 

قابل توجه است که ارائه مدارک در صورت پذیرش نهایی باید به صورت حضوری به دانشگاه انجام شود که شامل مدارکی مربوط به سابقه کار، مدرک نظام وظیفه، اصل فرم های بومی مناطق بومی و … می باشند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت عبارت است از:

📑 اسکن عکس داوطلب به اندازه 400*300 پیکسل، حجم می بایست 20-100 کیلو بایت و فرمت عکس jpg باشد. دقت داشته باشید که عکس لزوما باید جدید (حداکثر 6 ماه اخیر) و با کیفیت باشد.

📑 بارگذاری اسکن تمامی صفحات شناسنامه

📑 بارگذاری اسکن کارت ملی (اسکن پشت و رو)

📑 بارگذاری اسکن فرم مربوط به مقطع تحصیلی (ویژه متقاضیانی که سهمیه بومی مناطق محروم دارند)

📑 بارگذاری اسکن شناسنامه و کارت ملی همسر و والدین متقاضی

📑 بارگذاری مدارک نشان دهنده اقامت داوطلب در استان (برای متقاضیانی که دارای سهمیه بومی مناطق محروم می باشند.)

📑 وارد کردن کد پیگیری 12 رقمی برای متقاضیان دارنده سهمیه رزمندگان یا ایثارگری

مدارک لازم برای ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

💡 نکته: در زمان تهیه اسکن و فایل پی دی اف از مدارک مورد نیاز، توصیه می شود که حتما در سالم، خوانا و معتبر بودن مدارک دقت کنید، چرا که بسیار حائز اهمیت است.

 

مدارک تحصیلی مورد نیاز برای شرکت در آزمون ارشد وزارت بهداشت

در قسمت مدارک مورد نیاز برای ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت مشاهده کردید که یکی از مهم ترین مدارکی که می بایست ارائه دهید، مدرک تحصیلی مرتبط با رشته ای است که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید. از این رو در این بخش از مقاله جدولی را ارائه کرده ایم که می توانید با مطالعه آن از رشته هایی که برای ادامه تحصیل خود با مدرک تحصیلی در حال حاضر انتخاب نمایید، کسب اطلاع کنید. 

🔰 مدارک تحصیلی مورد نیاز برای تحصیل در هر یک از رشته های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت عبارت است از:

نام رشته مدرک تحصیلی مورد پذیرش
پرستاری مراقبت های ویژه کارشناسی پرستاری، هوشبری، تکنولوژی اتاق عمل
پرستاری اورژانس کارشناسی پرستاری، فوریت های پزشکی
پرستاری کودکان کارشناسی پرستاری
آموزش هوشبری کارشناسی رشته هوشبری
رادیوبیولوژی کارشناسی تکنولوژی پرتو شناسی، تکنولوژی پرتودرمانی، تکنولوژی پزشکی هسته ای، فیزیک، شیمی، زیست شناسی سلولی مولوکولی، مهندسی هسته ای (گرایش پرتو پزشکی)، بیوفیزیک، ژنتیک
اپیدمیولوژی کلیه کارشناسی های علوم پزشکی، انگل شناسی، آمار (کلیه گرایش ها)، مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر، دکترای عمومی پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی و دامپزشکی
تکنولوژی اتاق عمل کارشناسی در رشته های تکنولوژی اتاق عمل، پرستاری و هوشبری
فیزیوتراپی کارشناسی فیزیوتراپی
مامایی کارشناسی مامایی، پرستار مامایی
ارتوز و پروتز کارشناسی ارتوز و پروتز (اعضای مصنوعی و وسایل کمکی)
اقتصاد بهداشت کارشناسی در یکی از رشته های گروه پزشکی، اقتصاد، علوم اقتصادی، مدیریت، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، حسابداری، جامعه شناسی، علوم اجتماعی، مهندسی پزشکی، دکتری عمومی گروه پزشکی ودکتری حرفه ای دامپزشکی، مهندسی صنایع، کارشناسی و کارشناسی ارشد داروسازی خارج از کشور
ارگونومی دکتری عمومی پزشکی، کارشناسی رشته های بهداشت حرفه ای، کاردرمانی، فیزیوتراپی، ارتوپدی فنی، مهندسی صنایع، مهندسی فناوری اطلاعات، طراحی صنعتی، مدیریت صنعتی، مهندسی مکانیک، مهندسی تکنولوژی طراحی و نقشه کشی صنعتی، روانشناسی، ایمنی صنعتی، فیزیک، مهندسی پزشکی، پرستاری، هوشبری، تکنولوژی اتاق عمل، مهندسی کامپیوتر با گرایش های نرم افزار، سخت افزار و فناوری اطلاعات
اکولوژی انسانی کارشناسی اکولوژی انسانی، جغرافیا با گرایش انسانی، بهداشت عمومی، زیست شناسی (همه گرایش ها)، محیط زیست، بهداشت محیط، بهداشت خانواده و جمعیت، بهداشت حرفه ای، مامایی، پرستاری، دکتری عمومی (پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی)، دکتری حرفه ای دامپزشکی
انفورماتیک پزشکی کارشناسی رشته های علوم پزشکی، ریاضی (کلیه گرایش ها)، مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر، مهندسی پزشکی، مهندسی برق الکترونیک، مهندسی فن آوری اطلاعات، علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، دکتری عمومی پزشکی و دندانپزشکی
ارزیابی فناوری سلامت (HTA) کارشناسی در رشته های مصوب وزارت بهداشت، فنی و مهندسی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، بیوشیمی، فیزیک، شیمی، زیست شناسی، ریاضی ، آمار، دکتری عمومی پزشکی، داروسازی یا دکتری حرفه ای دامپزشکی
بینایی سنجی کارشناسی بینایی سنجی
بهداشت و ایمنی مواد غذایی دکتری پزشکی عمومی، داروسازی، دامپزشکی و دکتری علوم آزمایشگاهی و یا کارشناسی علوم تغذیه، علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)، بهداشت محیط، بهداشت عمومی، میکروبیولوژی، علوم آزمایشگاهی، مهندسی کشاوری (گرایش صنایع غذایی)، علوم و مهندسی صنایع غذایی، مهندسی شیمی (گرایش شیمی مواد غذایی)، بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، بهداشت و بازرسی گوشت، مهندسی تکنولوژی صنایع آرد و بهداشت مواد غذایی
بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها کارشناسی رشته های بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها (حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین)، زیست شناسی (کلیه گرایش ها)، گیاه پزشکی، علوم زیستی، مهندسی کشاورزی (کلیه گرایش ها)، علوم آزمایشگاهی، علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، مهندسی بهداشت محیط، بهداشت عمومی بهداشت حرفه ای، مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار
آموزش بهداشت و ارتقا سلامت کارشناسی بهداشت عمومی، پرستاری، مامایی، مهندسی بهداشت محیط، مهندسی بهداشت حرفه ای، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، هوشبری، مشاوره، مردم شناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی، روانشناسی، تکنولوژی اتاق عمل، فناوری اطلاعات سلامت (مدارک پزشکی)، مطالعات ارتباطی و فناوری اطلاعات
آمار زیستی کلیه کارشناسی های علوم پزشکی، آمار، ریاضی، علوم کامپیوتری، دکتری عمومی گروه پزشکی، دکتری حرفه ای دامپزشکی، مهندسی برق، مهندسی صنایع، مهندسی مکانیک
تکنولوژی گردش خون کارشناسی رشته های پرستاری، هوشبری و تکنولوژی اتاق عمل
سلامت سالمندی  کارشناسی پرستاری، مامایی، آموزش بهداشت، بهداشت عمومی، مدیریت توانبخشی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، روانشناسی بالینی، علوم تغذیه، مددکاری اجتماعی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی و کار درمانی
سلامت و رفاه اجتماعی کارشناسی کلیه رشته ها
شنوایی شناسی کارشناسی شنوایی شناسی
علوم تشریحی کارشناسی علوم تشریحی، بافت شناسی، زیست شناسی، فیزیوتراپی، اعضای مصنوعی و وسایل کمکی، ارتوپدی فنی، کاردرمانی، گفتار درمانی، تکنولوژی پرتودرمانی، تکنولوژی پرتوشناسی، رادیولوژی، شنوایی شناسی، پرستاری، مامایی، بینایی سنجی، هوشبری، تکنولوژی اتاق عمل، علوم آزمایشگاهی، علوم تعذیه، بهداشت عمومی، فوریت های پزشکی، مهندسی پزشکی، تربیت بدنی و علوم ورزشی
علوم صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) کارشناسی علوم و صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی (گرایش علوم و صنایع غذایی)، مهندسی شیمی (صنایع غذایی)، داروسازی، علوم تغذیه، تعذیه (صنایع غذایی)، صنایع غذایی (گرایش های فنی، مهندسی و تغذیه)، بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، مهندسی تکنولوژثی آرد، تکنولوژی صنایع مهندسی روغن خوراکی، گوشت و فرآورده های گوشتی، دکتری داروسازی، دامپزشکی
فیزیولوژی پزشکی کارشناسی فیزیولوژی، زیست شناسی، جانور شناسی، پرستاری، فیزیوتراپی، مامایی، علوم آزمایشگاهی، علوم دارویی، فارماکولوژی ، بیوشیمی، علوم تشریحی، گفتار درمانی، بینایی سنجی، شنوایی شناسی، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه ای و هوشبری، تکنولوژی اتاق عمل
فناوری تصویر برداری پزشکی کارشناسی رشته های فیزیک، تکنولوژی پرتوشناسی، تکنولوژی هسته ای، تکنولوژی پرتودرمانی، مهندسی پزشکی (گرایش بیوالکتریک)، مهندسی هسته ای، مهندسی پزشکی (گرایش بالینی)
فناوری اطلاعات سلامت کلیه کارشناسی های علوم پزشکی، کارشناسی رشته های علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر (نرم افزار و سخت افزار)
کاردرمانی کارشناسی کاردرمانی
گفتار درمانی کارشناسی گفتار درمانی
مدیریت خدمات بهداشتی درمانی کلیه کارشناسی های علوم پزشکی و کارشناسی مدیریت با گرایش های مختلف، اداره امور بیمارستان ها، مدیریت، حقوق، علوم اجتماعی، حسابداری، علوم اقتصادی
مددکاری اجتماعی کارشناسی مددکاری اجتماعی، کلیه گرایش های خدمات اجتماعی، علوم اجتماعی (گرایش خدمات اجتماعی، تعاون و رفاه اجتماعی، پژوهشگری)
مدیریت توانبخشی کارشناسی اندام های مصنوعی و وسایل کمکی، فیزیوتراپی، کار درمانی، شنوایی شناسی، گفتار درمانی، بینایی سنجی، مددکاری اجتماعی، روانشناسی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، مدیریت امداد در سوانح، کودکان استثنایی، بهداشت عمومی، پرستاری، علوم تربیتی، امداد و نجات، دکتری عمومی پزشکی
مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) کارشناسی فنی و مهندسی، علوم پایه، گروه های پزشکی و پیراپزشکی، دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، مهندسی مدیرت اجرایی
مهندسی پزشکی (زیست مواد) کارشناسی فنی و مهندسی، علوم پایه، گروه های پزشکی و پیراپزشکی، دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی
مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار کارشناسی رشته های مهندسی بهداشت حرفه ای، مهندسی بهداشت محیط، مهندسی تکنولوژی ایمنی، ایمنی صنعتی، مهندسی صنایع
مهندسی سلامت، ایمنی و محیط زیست HSE کارشناسی رشته های مهندسی بهداشت حرفه ای، مهندسی بهداشت محیط، مهندسی تکنولوژی ایمنی، ایمنی صنعتی، مهندسی صنایع
میکروب شناسی مواد غذایی کارشناسی میکروب شناسی، علوم آزمایشگاهی، علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، علوم تغذیه، علوم و صنایع غذایی، بیوشیمی، زیست شناسی (گرایش میکروبیولوژی، بیوشیمی، ژنتیک)، بهداشت و بازرسی گوشت، بهداشت مواد غذایی، دکتری عمومی پزشکی، داروسازی، دامپزشکی
نانو فناوری پزشکی کلیه کارشناسی های علوم پزشکی و کارشناسی مهندسی پلیمر، مهندسی شیمی (کلیه گرایش ها)، مهندسی مواد (کلیه گرایش ها)، مهندسی برق، بیوالکتریک، فیزیک (محض و کاربردی)، شیمی دارویی، زیست شناسی (کلیه گرایش ها)، مهندسی بهداشت محیط حرفه ای، تکنولوژی پزشکی هسته ای، مهندسی صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی، داروسازی، مهندسی مکانیک، دکتری عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی، دکتری حرفه ای علوم آزمایشگاهی، دکتری پیوسته زیست فناوری (بیوتکنولوژی)

دفترچه ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت

همزمان با اعلام زمان ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت، سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی دفترچه های ثبت نام را جهت مطالعه و کسب اطلاعات موثق در اختیار داوطلبان عزیز قرار می دهد.

دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

از آنجا که مهم ترین نکات مربوط به آزمون در این دفترچه ذکر شده است، توصیه می شود که مطالب مندرج در آن را با دقت هر چه تمام تر مطالعه فرمایید. چنانچه در دریافت این دقترچه راهنمای آزمون با مشکل مواجه شدید، می توانید با کارشناسان مجرب ما در مرکز مشاوره ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس حاصل فرمایید. مشاوران ما شما را به دقت راهنمایی خواهند کرد. 

 

🔗 جهت مشاهده بهترین منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

 

نکاتی در مورد ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت

همه رشته های شرکت کننده در آزمون ارشد گروه پزشکی به صورت تک مرحله ایی می باشد، به جز رشته مددکاری.

متقاضیان می توانند در دو رشته امتحانی با دو زمان برگزاری متفاوت به شرط داشتن شرایط ذکر شده در دفترچه، شرکت کنند. اما انتخاب و شرکت در دو رشته از یک نوبت امکان پذیر نمی باشد.

شرکت در مجموعه امتحانی تجمیع که یک دفترچه سوال مشترک دارند، به شرط برخورداری از شرایط لازم بلامانع است.

قبل از اینکه هزینه ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت را پرداخت نمایید، در مورد رشته یا رشته های امتحانی انتخابی خود اطلاعات لازم را کسب نمایید. چرا که در صورت انصراف، مبلغ مورد نظر عودت داده نمی شود.

مرکز سنجش آموزش پزشکی هیچ گونه مسئولیتی در قبال اطلاعات اشتباه وارد شده ندارد و داوطلب خود باید در هنگام وارد کردن آن ها دقت کافی را داشته باشد.

تغییر رشته امتحانی و محل آزمون پس از ثبت نهایی در هیچ کدام از مراحل قبل و بعد از آزمون امکان پذیر نمی باشد.

خوب است بدانید که هزینه ثبت نام هر کدام از رشته های امتحانی افرادی که در مهلت تمدید ثبت نام بیشتر است. لذا بهتر است در اولین فرصت اقدام به ثبت نام و دریافت دفترچه کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت کنید.

 

🔗 جهت اطلاع از زمان کارت ورود به جلسه ارشد وزارت بهداشت بر روی لینک مربوطه، کلیک کنید.

 

 

چه افرادی در کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سهمیه دارند؟

چه افرادی در کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سهمیه دارند؟

کنکور کارشناسی ارشد توجه ویژه ای به افرادی که دارای سهمیه هایی مانند سهمیه رزمندگان و ایثارگران، سهمیه آزاد و سهمیه استعداد درخشان (با آزمون ورودی و بدون آزمون ورودی) می باشند، دارد. به طوری که آن ها با دریافت نمره حد نصاب قبولی می توانند جزو 30 درصد از پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد باشند. مابقی ظرفیت دانشگاه ها نیز به افراد عادی بدون سهمیه تعلق می گیرد. حال در ادامه مقاله در مورد سهمیه رزمندگان، ایثارگران و استعداد درخشان در کنکور ارشد وزارت بهداشت بیشتر توضیح خواهیم داد.

 

🔗 جهت اطلاع از سهمیه های کنکور ارشد وزارت بهداشت بر روی لینک مربوطه، کلیک کنید.

 

سهمیه رزمندگان و ایثارگران

💠 25 درصد از ظرفیت پذیرش دانشگاه ها به افراد زیر تعلق دارد:

🔹 فرزندان و همسر شاهد، فرزندان و همسر آزادگان، فرزندان و همسر جانبازان 25 درصد و بالاتر (آن ها باید 70 درصد نمره علمی گزینش آزاد را کسب کنند.)

🔹 خود رزمندگان به شرط کسب 80 درصد نمره حد نصاب علمی در گزینش آزاد را کسب کنند.

 

💠 5 درصد از ظرفیت پذیرش دانشگاه ها به افراد زیر تعلق می گیرد:

🔹 جانبازان کم تر از 25 درصد، فرزند و همسر جانباز کم تر از 25 درصد (آن ها باید 70 درصد نمره حد نصاب علمی را در گزینش آزاد کسب کنند.)

🔹 همسر و فرزند رزمنده ای با حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه جنگ (باید 70 درصد نمره علمی را در گزینش آزاد کسب کنند.)

 

سهمیه استعداد درخشان

داوطلبانی که قصد دارند از این سهمیه استفاده کنند باید در دفترچه آیین نامه تسهیلات ادامه تحصیل استعدادهای درخشان وزارت بهداشت را مطالعه کنند. سپس در صورت داشتن شرایط بتوانند از سهمیه استعداد درخشان استفاده کنند. چنانچه تمایل به کسب اطلاعات تکمیلی و بیشتر در رابطه با سهمیه استعداد درخشان دارید، می توانید با مشاوران مجرب ما در مرکز مشاوره ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس حاصل فرمایید.

 

🔗 جهت مشاهده نتایج کنکور ارشد وزارت بهداشت بر روی لینک مربوطه، کلیک کنید.

آخرین اخبار ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت

📢 اطلاعیه بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره زمان ثبت‌ نام آزمون کارشناسی ارشد پزشکی سال 1402:

اداره‌ کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران در اطلاعیه‌ ای به نقل از پایگاه اطلاع‌ رسانی سایت مرکز سنجش پزشکی، زمان ثبت‌ نام آزمون کارشناسی ارشد پزشکی سال 1402 را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: زمان ثبت‌ نام آزمون کارشناسی ارشد رشته‌ های پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روز سه‌ شنبه 4 بهمن ماه سال جاری آغاز و تا 13 بهمن ماه سال جاری ادامه دارد دانشجویان شاهد و ایثارگر با مراجعه به سایت Sanjeshp.ir می‌ توانند نسبت به ثبت‌ نام اقدام کنند.

در پایان این اطلاعیه آمده است: عزیزان شاهد و ایثارگری که اطلاعات هویتی آنان در سیستم سجایای بنیاد ثبت نشده است نسبت به ثبت اطلاعات از طریق بنیاد محل سکونت خود اقدام کنند. همچنین داوطلبان اتباع خارجی که فاقد شماره ملی هستند برای اعمال سهمیه این عزیزان بایستی از طریق مراجعه به بنیاد محل سکونت نسبت به ارسال اطلاعات خود به ستاد مرکزی اقدام کنند و با توجه به اینکه تغییر سهمیه در فرآیند برگزاری آزمون‌ های مرکز سنجش پزشکی با دشواری صورت می‌ گیرد لذا مجدداً نسبت به پیگیری اعمال سهمیه خود حداکثر تا زمان برگزاری آزمون اقدام شایسته به عمل آورند.

 

 

خلاصه مطالب

گاه بنا به دلایل مختلفی چون ارتقا سطح علمی و یا جایگاه فعلی افراد تصمیم به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر می گیرند. برای ادامه تحصیل می بایست مجددا در کنکور سراسری شرکت کرده و نمره قبولی مورد نیاز را کسب نمایید. در این مقاله به بررسی آزمون سراسری رشته های علوم پرشکی در مقطع کارشناسی ارشد می پردازیم. برای ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت لازم است تا متقاضیان از 4 بهمن ماه الی 13 بهمن ماه ۱۴۰۲ به سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور مراجعه کرده و ثبت نام خود را نهایی کنند. در این مقاله همچنین رشته های کارشناسی ارشد، مدارک تحصیلی و شرایط مورد نیاز برای نام نویسی ذکر شده است. 

پس از مطالعه دقیق مقاله چنانچه در رابطه با ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت دچار ابهام و یا سوالی شدید، می توانید با مشاوران مجرب ما در مرکز مشاوره ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای ما کامنت بگذارید. سوالات شما در کوتاه ترین زمان ممکن از سوی کارشناسان ما پاسخ داده خواهند شد. 

 

📥 برای دانلود پی دی اف کامل مقاله ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت بر روی لینک مربوطه، کلیک کنید.

 

پادکست صوتی مقاله

 

 

 

5/5 - (8 امتیاز)
سوالی دارید ؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
تماس از سراسر کشور : 909 9075307

چگونه می تواند ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت را انجام داد؟

برای ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت می بایست در بازه زمانی اعلام شده توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور، به سامانه sanjeshp.ir مراجعه کرده و مراحل ثبت نام خود را به صورت اینترنتی طی کنید. چگونگی نام نویسی در این آزمون کارشناسی ارشد، در مقاله فوق شرح داده شده است. 

ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت از چه زمانی آغاز می شود؟

براساس بیانیه منتشر شده از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور، متقاضیان می بایست از تاریخ 4 بهمن ماه الی 13 بهمن ماه برای نام نویسی به سامانه مربوطه مراجعه نمایند. 

شرایط ثبت نام در آزمون ارشد وزارت بهداشت چیست؟

برای ثبت نام در کنکور ارشد وزارت بهداشت، می بایست متقاضیان دارای برخی شرایط عمومی و اختصاصی باشند. تمامی شرایط مورد نیاز در این مقاله به صورت کامل شرح داده شده است. 

مطالب مرتبط

نظرات

تماس با مشاور
(حتی در تعطیلات نوروز)