ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری + آیین نامه 1403

  • دسته بندی:
  • دیدگاه ها: ۰
  • تاریخ بروزرسانی: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

در آیین نامه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری بیان شده است که عواملی چون داشتن مقاله علمی و کتاب تالیف شده، سابقه کاری مرتبط، معدل بالا، تسلط به زبان انگلیسی و … به عنوان ملاک هایی جهت ارزیابی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری مورد بررسی قرار گرفته و براساس آن مشخص شود که آیا داوطلب می تواند تحصیلات خود را در مقطع دکتری آغاز کند یا خیر؟ به همین جهت داوطلب باید از وضعیت تحصیلی و میزان امتیاز خود آگاه باشد. معدل و داشتن مشروطی از جمله عوامل تاثیر گذار در امتیاز مصاحبه دکتری هستند و داوطلب باید بداند که تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری چقدر است؟

اینکه معدل داوطلب چند است یا چگونه می تواند داشتن مشروطی را در سابقه تحصیلی خود جبران کند و نمره مصاحبه را از دست ندهد، در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. با این حال در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر و یا داشتن سوال می توانید با شماره 9099075307 (تنها از طریق شماره ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید و راهنمایی های لازم را از مشاوران ارشد ایران تحصیل دریافت کنید.

تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری چقدر است؟

دعوت به مصاحبه از سوی دانشگاه، زمانی اتفاق می افتد که نمره حد نصاب قبولی در آزمون کتبی را به دست آورده باشید و شرایط اولیه ثبت نام و تحصیل در رشته مد نظرتان را در دانشگاه انتخابی داشته باشید. با دعوت به مصاحبه برخی از داوطلبان خود شروع به ارزیابی وضعیت تحصیلی شان می کنند و در واقع تلاش می کنند تا تخمین بزنند نمره مصاحبه شان چند خواهد بود. ممکن است برخی نگرانی ها نیز در خصوص سوابق تحصیلی شان داشته باشند. به فرض مثال در مقاطع تحصیلی قبلی شان مشروط شده باشند و الان نگران میزان تاثیر آن باشند.

جهت آشنای با تاثیر سن در مصاحبه دکتری کلیک کنید.

تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری چقدر است؟

منظور از مشروطی این است که داوطلب در سه ترم متوالی معدلی را کسب کند که کمتر است 12 بوده است. از آن جایی که نمره معدل در مصاحبه مقطع دکتری تاثیر دارد نیز این کم بودن معدل بر امتیازی که داوطلب کسب خواهد کرد تاثیر خواهد گذاشت. از طرفی مشروطی دانشجو سبب می شود که در ترم های آینده تعداد واحد کمتری را بتواند انتخاب کند و در نتیجه طول دوران تحصیلی وی بیشتر از حد معمول خواهد شد. این بیشتر شدن طول دوران تحصیل نیز در میزان امتیاز دانشجو تاثیر خواهد گذاشت.

برای اطلاع از مشروط شدن در دانشگاه کلیک کنید.

در واقع تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری از دو طریق در کمتر شدن نمره داوطلب خواهد بود: معدل و طول دوران تحصیل. قبل از اینکه توضیحات بیشتری ارائه کنیم، جدول زیر را نگاه کنید:

نحوه محاسبه امتیازات در مصاحبه دکتری و میزان تاثیر مشروطی
نوع فعالیت حداکثر امتیاز نحوه ارزیابی
معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی تا 6 امتیاز بر اساس نظر کمیته مصاحبه کننده
معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته تا 5 امتیاز
طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی  3 امتیاز
طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته  3 امتیاز
برگزیدگان المپیاد های علمی دانشجویی  5 امتیاز رتبه 1 تا 3 : 5 امتیاز

رتبه 4 تا 6 : 4 امتیاز

رتبه 7 تا 9 : 3 امتیاز

رتبه 10 تا 12 : 2 امتیاز

رتبه 13 تا 15 : 1 امتیاز

با توجه به جدول بالا مشاهده می کنید که با کمتر شدن معدل دوران کارشناسی و کارشناسی ارشد و نیز بیشتر شدن طول دوران تحصیل در دانشگاه، نمره ای که در نهایت از کمیته مصاحبه کننده دریافت خواهید کرد، کاهش خواهد یافت. این امتیاز کشب شده در نهایت در قبولی یا عدم قبولی شما در مقطع دکتری نیز تاثیر خود را نشان خواهد داد.

برای اطلاع از شرایط و نحوه ثبت نام مصاحبه دکتری استعداد درخشان برای پذیرش بدون آزمون در سال جاری بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

چگونه مشروطی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در مصاحبه دکتری را جبران کنیم؟

در بخش قبلی مشاهده کردید که تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری به چه صورت است و تا چه میزانی می تواند در امتیاز شما تاثیر گذاشته و باعث کم و زیاد شدن آن شود. اما مشروطی مسئله ای است که در گذشته اتفاق افتاده است و دیگر کاری برای از بین بردن آن وجود ندارد؛ شاید داوطلب در دوره های تحصیلی قبلی خود به فکر ادامه تحصیل در مقطع دکتری نبوده یا علاقه ای به رشته خود نداشته و این علاقه با گذشت زمان در او ایجاد شده و در نتیجه سوابق تحصیلی وی در مقطع دکتری او را نگران کرده است.

متاسفانه فاکتوری چون معدل یا مشروطی قابل تغییر نیست اما فاکتور های تاثیر گذار دیگری در نحوه امتیازدهی مصاحبه دکتری وجود دارد که داوطلب می تواند با تقویت کردن رزومه خود در آن ها، مشروطی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را جبران کند؛ فاکتور هایی چون نوشتن مقاله یا کتاب، شرکت در المپیاد های علمی، پایان نامه کارشناسی ارشد و … .

چگونه مشروطی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در مصاحبه دکتری را جبران کنیم؟

‼ نکته مهم: توجه داشته باشید که برخی از فاکتورها را می بایست در طول دوران تحصیل خود تقویت کنید و پس از فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد دیگر هر گونه اقدامی برای آن ها دیر است. مانند کیفیت پایان نامه ای که ارائه خواهید کرد یا شرکت در المپیاد های دانشجویی که تنها در زمان اشتغال به تحصیل ممکن هستند.

درست است که عملی چون مشروطی دانشجو یا داشتن معدل پایین ممکن است در قضاوت و تصمیم کمیته پذیرش مصاحبه دکتری تاثیر منفی بگذارد اما این به معنای پایان کار نیست. کارهای مثبت بسیاری نیز هستند که با انجام آن ها می توانید نشان دهید که در مسیری که انتخاب کرده اید مصمم هستید و ضعف های گذشته را در آینده نخواهید داشت.

برای اطلاع از اینکه دکتری چند سال است؟ روی لینک کلیک کنید.

هم چنین توجه داشته باشید که اگر مشروطی شما در مقطع کارشناسی باشد، تاثیر آن در امتیاز و تصمیم گیری کمیته کمتر از مقطع کارشناسی ارشد خواهد بود. چرا که احتمال دارد تغییر رشته داده باشید و یا در ابتدای کار نسبت به مسیر انتخابی خود اطمینان نداشتید. (از طرفی میزان تخصصی بودن مقطع کارشناسی نیز کمتر از کارشناسی ارشد است، به همین دلیل تاثیر گذاری آن نیز کمتر است.)

داوطلبان گرامی پیشنهاد می کنیم که اگر قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را در آینده دارید و نسبت به سوابق تحصیلی خود استرس دارید، با مشاوران مرکز ایران تحصیل تماس بگیرید. مشاوران مجرب ما با سنجش وضعیت تحصیلی و سوابق شما بهترین روش ها را برای تقویت رزومه تحصیلی براساس شرایط تان اعلام کرده و شما را در رابطه را نحوه انجام هر یک راهنمایی خواهند کرد. برای برقراری ارتباط با کارشناسان ما 9099075307 (تنها از طریق شماره ثابت و بدون گرفتن کد) را شماره گیری کنید.

برای اطلاع از میران تاثیر مقاله در مصاحبه دکتری و تعداد مقالات مورد نیاز برای پذیرش در سال جاری بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

اخبار پیرامون مصاحبه دکتری

◀ جزئیات مرحله شفاهی آزمون دکتری تخصصی داروسازی اعلام شد:

جزئیات مرحله مصاحبه آزمون دکتری تخصصی رشته های داروسازی برای داوطلبانی که در مرحله کتبی مجاز به شرکت در آزمون مصاحبه شده اند، اعلام شد. جهت شرکت در مصاحبه، به همراه داشتن کارت ورود به جلسه مصاحبه و کارت شناسایی معتبر الزامی است. داوطلبان مجاز، باید با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کارت جلسه مصاحبه را دریافت کنند.

محل برگزاری آزمون مصاحبه تمامی رشته ها، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران به نشانی تهران، بزرگراه شهید همت، جنب برج میلاد است. زمان بندی مصاحبه داوطلبان، به شرح جدول زیر خواهد بود. در برخی از رشته ها به دلیل وجود تعداد داوطلب زیاد، افراد بر اساس حرف اول نام خانوادگی گروه بندی شده اند. لذا داوطلبان دقت کنند و بر اساس نام خانوادگی خود در روز و زمان مختص به خود در محل مصاحبه حضور داشته باشند.

دوشنبه ششم شهریور ماه 1403 سه شنبه هفتم شهریور ماه 1403 چهارشنبه هشتم شهریور ماه 1403
صبح 8:30 – 12:30 عصر 13 – 18:30 صبح 8:30 – 12:30 عصر 13 – 18:30 صبح 8:30 – 12:30 عصر 13 – 18:30
تفکیک براساس حرف اول نام خانوادگی هر داوطلب
دارو سازی بالینی (الف تا ج) دارو سازی بالینی (ح تا ش) دارو سازی بالینی (ص تا ک) دارو سازی بالینی (گ تا ی) شیمی مواد خوراکی و آب شناسی پزشکی
فارماسیوتیکس (الف تا ح) فارماسیوتیکس (د تا ف) فارماسیوتیکس (ق تا ی) دارو سازی هسته ای نانو فناوری دارویی (الف تا ش) نانو فناوری دارویی (ص تا ی)
سم شناسی (الف تا ش) سم شناسی (ص تا ی) شیمی دارویی (الف تا ف) شیمی دارویی (ق تا ی) زیست فناوری دارویی (الف تا ش) زیست فناوری دارویی (ص تا ی)
اقتصاد و مدیریت دارو زیست مواد دارویی دارو سازی سنتی کنترل دارو و فرآورده های آرایشی و بهداشتی فارماکوگتوزی (الف تا ط) فارماکوگتوزی (ع تا ی)

آزمون دکتری تخصصی رشته‌ های داروسازی سال تحصیلی 1403 – 1403 روز 29 تیر 1403 در 10 قطب کلان مناطق آمایشی علوم پزشکی برگزار شد. در این آزمون که برای نخستین بار از آزمون‌ های دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی جدا شده است، یک هزار و 20 نفر شرکت کردند.

خلاصه مطلب

مقطع دکتری، مقطعی تخصصی تر از کارشناسی ارشد و کارشناسی است و به همین دلیل نیز سخت گیری های بیشتری در مسیر پذیرش داوطلبان آن اعمال می شود تا فرد قبول شده واقعا صلاحیت تحصیل در مقطع دکتری را داشته باشد. در این مسیر توانایی های و سوابق کاری، تحصیلی، آموزشی، پژوهشی و فناوری تک به تک داوطلبان سنجیده شده و در نهایت براساس امتیازات کسب شده، پذیرفته شدگان اعلام می شوند. یکی از عوامل تاثیر گذار در پذیرش، معدل و مشروطی داوطلب در طول دوران تحصیل وی می باشد؛ اما این میزان تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری چقدر است؟

در مقاله بالا به بررسی کامل تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری پرداختیم و راه هایی را برای جبران آن بیان کردیم تا داوطلبان در صورت داشتن مشروطی بتوانند از طریق دیگری امتیاز بیشتری دریافت کرده و تاثیر مشروطی را کمتر کنند. در صورت داشتن سوال نیز فرصت مشاوره تحصیلی تخصصی با کارشناسان ایران تحصیل را خواهید داشت؛ تنها کافیست با شماره 9099075307 (تنها از طریق شماره ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید و سوالات خود را بیان کنید. مشاوران ما همه روزه از ساعت 8 صبح الی 12 شب پاسخگوی تمامی سوالات شما خواهند بود.

برای دانلود پی دی اف کامل مقاله تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

میزان تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری چقدر است؟

وقتی دانشجو مشروط می شود هم معدل وی پایین تر شده و هم طول دورا تحصیل وی بیشتر می شود. در همین راستا نیز مشروطی از دو طریق بر نمره مصاحبه تاثیر می گذارد. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله بالا مراجعه کنید. 

معدل و مشروطی کدام مقطع اهمیت بیشتری دارد؟

میزان تخصصی بودن مقطع کارشناسی کمتر از کارشناسی ارشد است و ممکن است داوطلب هنوز در کارشناسی شناختی از رشته خود نداشته باشد یا تغییر رشته داده باشد. به همین دلیل نداشتن مشروطی و بالا بودن معدل در کارشناسی ارشد مهم تر است.

چگونه می توان مشروطی و یا پایین بودن معدل را جبران کرد؟

با تقویت رزومه خود در سایر فاکتور های تاثیر گذار در امتیاز دهی کمیته مصاحبه دکتری می توانید مشروطی یا پایین بودن معدل خود را جبران کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله بالا مراجعه کنید. 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • ثبت نام آزمون دکتری تخصصی داروسازی

    ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی داروسازی 1403 + بارگزاری مدارک | sanjeshp.ir

    اطلاع از نحوه و زمان ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی داروسازی وزارت بهداشت در سال 1403 بسیار اهمیت دارد. کنکور دکتری تخصصی داروسازی هر سال در دو مرحله کتبی و مصاحبه از سوی سازمان سنجش پزشکی کشور برگزار می‌شود. داوطلبانی که...
  • ثبت نام مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

    ثبت نام مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 1403- زمان و شرایط

    ثبت نام مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد یکی از مراحل مهم در فرآیند پذیرش دانشجویان دکتری است. این مرحله شامل ارزیابی علمی و مصاحبه حضوری با داوطلبان است. شرایط و ضوابط ثبت نام به‌طور معمول از طریق وب‌سایت رسمی دانشگاه آزاد...
  • کارت ورود به جلسه دستیاری

    کارت ورود به جلسه آزمون دستیاری 1403 + دریافت pdf

    کارت ورود به جلسه آزمون دستیاری یکی از مدارک مهم و ضروری برای شرکت در آزمون دستیاری است. این کارت شامل اطلاعات شخصی داوطلب، شماره داوطلبی، محل برگزاری آزمون و زمان دقیق برگزاری است. داوطلبان باید این کارت را در...
  • دکتری بدون آزمون

    دکتری بدون آزمون 1403 + زمان، شرایط و مراحل پذیرش

    پذیرش دکتری بدون آزمون 1403 اصلی‌ترین گزینه برای تحصیل افرادی است که قصد شرکت در آزمون دکتری تخصصی را ندارند؛ اما مسئله حائز اهمیت این است که امکان پذیرش دکتری بدون کنکور برای همه افراد وجود ندارد و صرفا برخی...
مشاور ایران تحصیل
مشاور ایران تحصیل

تماس با مشاور

رزرو مشاوره