ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

عواقب مشروط شدن در دانشگاه 1403 {دولتی، آزاد و پیام نور}

عواقب مشروط شدن در دانشگاه
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

از عواقب مشروط شدن در دانشگاه در سال 1403 شامل محدودیت در انتخاب واحد نیمسال تحصیلی بعد است. به این ترتیب طبق قانون در همه دانشگاه‌های سراسری، آزاد، پیام نور و علمی کاربردی کشور اگر معدل کل پایان‌ ترم یک دانشجو از حداقل میزانی که دانشگاه تعیین کرده کمتر باشد، دانشجو مشروط شده و برای انتخاب واحد نیمسال بعدی با محدودیت مواجه است.

چنانچه مشروطی چند نیمسال تحصیلی به صورت متوالی تکرار شود، دانشجو با محرومیت از تحصیل مواجه خواهد شد. چنانچه دانشجو هستید و با مفهوم مشروط شدن در دانشگاه آشنایی کامل ندارید، بهتر است از قوانین مشروطی هر دانشگاه به صورت جداگانه اطلاعیه پیدا کنید.

منظور از مشروط شدن در دانشگاه چیست؟

بعضی از دانشجویان ممکن است در طول دوران تحصیل خود در دانشگاه‌های سراسری، آزاد، پیام نور یا علمی کاربردی، تجربه مشروط شدن را داشته باشند و با کلمه مشروطی آشنا باشند. طبق آیین‌نامه‌های آموزشی در دوره‌های مختلف کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، مقطع کارشناسی ارشد دکترا چنانچه معدل دانشجو در هر نیمسال تحصیلی از نمره‌ای که دانشگاه مشخص کرده کمتر باشد، دانشجو در آن نیمسال مشروط محسوب به حساب می‌آید. به‌طوری که برای انتخاب واحد نیمسال بعد محدودیت‌هایی برای وی تعیین می‌شود.

همچنین مجازات تقلب در امتحانات دانشگاه و نهایی مثل مشروطی با محدودیت‌هایی همراه است تا دانشجو برای ترم بعد قوانین دانشگاه را رعایت کند. برای دوره‌های کارشناسی نمره 10 از 20 برای هر نیمسال، برای مقطع کارشناسی ارشد نمره 12 از 20 ، در دوره دکترا نمره 14 از 20 تعیین شده است. علاوه بر این، معدل زیر 12 در دوره کارشناسی، معدل زیر 14 برای مقطع ارشد و معدل زیر 16 برای مقطع دکترا مشروط به حساب می‌آید.

در ضمن به این نکته توجه داشته باشید که دانشجویان در طول تحصیل در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد دکترا شرایط مشروطی را نداشته باشند و میزان مشروطی دانشجویان از تعداد از نمره سقف تعیین شده دانشگاه بیشتر باشد، می‌توانند تحصیلات خود را ادامه دهند.

چنانچه تعداد مشروطی‌های دانشجو از سقف معین شده در دانشگاه فراتر رود، دانشجو از دانشگاه اخراج و از ادامه تحصیل در دانشگاه محروم خواهد شد. همچنین اگر دانشجو بدون توجه به محرومیت از تحصیل، مراحل انتخاب واحد خود را انجام دهد و شهریه ترم خود را پرداخت کند، میزان شهریه پرداختی هرگز به وی عودت نخواهد شد. تنها آن دسته از دانشجویانی که در ترم اول درس جبرانی داشته باشند و همه واحدهای آن‌ها 8 واحد بوده باشد، در چنین شرایطی اگر معادل کل ترم کمتر از 14 باشد، مشروط به حساب نمی‌آیند.

بسیاری از دانشجویان در ارتباط با عواقب مشروط شدن در دانشگاه دولتی، پیام نور و آزاد سؤال دارند. باید بگوییم که شرایط انتخاب واحد هر کدام از دانشگاه‌ها بایکدیگر متفاوت است؛ بنابراین عواقب مشروط شدن در دانشگاه برای دانشجویان این مؤسسات متفاوت است. دانشجویانی که به دنبال انتخاب واحد درترم اول و تابستان هستند، براساس سقف انتخاب واحد دانشگاه باید واحدهای خود را انتخاب کنند. در ادامه بیشتر در ارتباط با عواقب مشروط شدن در دانشگاه دولتی، پیام نور، آزاد و علمی کاربردی توضیحاتی ارائه خواهیم داد.

منظور از مشروط شدن در دانشگاه چیست؟

اطلاعیه

عواقب مشروط شدن در دانشگاه دولتی، پیام نور و آزاد در سال 1403 متفاوت خواهد بود.

عواقب مشروط شدن در دانشگاه دولتی 1403

مشروط شدن در دانشگاه‌های مختلف تبصره‌ها و شرایط خاصی دارد که باتوجه به نوع موسسه آموزشی این شروط متفاوت است. در دانشگاه‌های سراسری نسبت به این موضوع حساسیت‌های بیشتری وجود دارد. در ادامه قصد داریم به عواقب مشروط شدن در دانشگاه دولتی اشاره کنیم.

چنانچه معدل دانشجو در نیمسال تحصیلی 12 باشد، دانشجو مشروط است و امکان ویرایش انتخاب رشته دانشگاه سراسری برای داوطلب وجود ندارد. به این ترتیب اگر دانشجو در یک‌ ترم نیمسال تحصیلی مشروط شده باشد، برای ترم بعد امکان انتخاب واحد بالاتر از 14 واحد را ندارد.

همچنین برای مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته باید بگوییم که همه دانشجویانی که در مقطع کارشناسی ناپیوسته در حال تحصیل هستند، تنها در دو نیمسال تحصیلی امکان مشروط شدن دارند. اگر دانشجوی دوره کارشناسی پیوسته هستید و در سه نیمسال تحصیلی به صورت متناوب یا متوالی امکان مشروط شدن را دارید، در غیر این صورت از ادامه تحصیل منع خواهید شد.

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که معدل کل نیمسال تحصیلی آن‌ها کمتر از 12 باشد، به این معناست که در نیمسال تحصیلی مشروط شده‌اند. به این ترتیب ممکن است پس از مشروطیت در طول دو نیمسال به صورت متوالی یا متناوب از ادامه تحصیل محروم شوند.

همچنین آن دسته از دانشجویانی که در طول نیمسال تحصیلی معدل حداقل 16 را کسب کنند، مشروط به حساب می‌آیند. در ضمن در طول تحصیل در مقطع دکترا در صورتی که دانشجویان پس از دو نوبت مردود شوند و تا پایان نیمسال پنجم نمره قابل قبولی را کسب نکنند، ممکن است از دانشگاه اخراج شوند. این موارد جز عواقب مشروط شدن در دانشگاه دولتی برای تمام مقاطع تحصیلی است.

عواقب مشروط شدن در دانشگاه آزاد 1403

عواقب مشروط شدن در دانشگاه آزاد؛ همانند دانشگاه سراسری است و قوانین مربوط به خود را در ارتباط با مشروط شدن دانشجویان دارد. هرچند که تبصره‌هایی نیز در این خصوص گفته شده است؛ اما اگر در دانشگاه آزاد میانگین نمرات دانشجویان در طول تحصیلی حداقل 14 نباشد، در این صورت دانشجو مشروط می‌باشد و در انتخاب واحد دانشگاه آزاد برای ترم بعد فقط 14 واحد را می‌تواند انتخاب کند.

چند ترم مشروطی باعث اخراج می شود؟ براساس ماده 46 دانشگاه آزاد، همه دانشجویانی که در مقطع کاردانی ناپیوسته و همچنین کارشناسی یوسته که طی 2 ترم به صورت متوالی یا متناوب مشروط شده‌اند، امکان ادامه تحصیل برای آنان وجود ندارد.

در مقطع کارشناسی پیوسته و ارشد نیز چنانچه دانشجویان در 4 نیمسال تحصیلی به طور متوالی مشروط شوند، امکان ادامه تحصیل برای آن‌ها وجود ندارد. البته تبصره‌هایی برای دانشجوی مشروطی دانشگاه آزاد قرار داده شده است.

طبق تبصره 1 در صورتی که معدل نمرات دانشجویانی که برای اولین بار 10 شده و مشمول ماده 46 هستند، ارفاق در نظر گرفته خواهد شد تا در روند ادامه تحصیل خود مشکلی نداشته باشند.

عواقب مشروط شدن در دانشگاه آزاد

براساس تبصره 2 در صورتی که دانشجویان مشمول تبصره 1 باشند، در شرایطی که در ترم ارفاقی خود و نیمسال‌های پس از آن مجددا رد شوند؛ اما میانگین‌ دروس آن‌ها در هر ترم و میانگین کل این دسته از دانشجویان نمره 11 و یا بالاتر باشد، امکان ادامه تحصیل از سوی معاونت آموزشی دانشگاه را خواهند داشت.

در مقطع دکتری حداقل نمره قبولی در هر درس 14 و حداقل معدل کل 16 تعیین شده است و چنانچه دانشجویان مقطع دکتری نمره کمتر از 14 داشته باشند، هر درس را باید به صورت جبرانی پاس کنند.

چنانچه میانگین کل دانشجو در مرحله آموزشی کمتر از 16 باشد، باید برای دریافت مشاوره انتخاب رشته دانشگاه آزاد اقدام کنند تا در یک نیمسال تحصیلی علاوه بر سقف واحدهای درسی که درترم قبل پاس کرده‌اند، برای بالا بردن میانگین کل خود مجددا آن دروس را پاس کنند. وگرنه ممکن است از ادامه تحصیل محروم شوند. همچنین در صورتی که نمره دروسی که در نیمسال ارفاقی کسب کرده‌اند، بیشتر از ترم‌های قبلی باشد؛ آخرین نمره باید در میانگین کل محاسبه گردد.

عواقب مشروط شدن در دانشگاه پیام نور 1403

تعداد واحدهای دکتری پیام نور چقدر است؟ قوانین مشروطی در پیام نور به چه صورت تنظیم می‌شود؟ دانشگاه پیام نور نیز زیر نظر وزارت علوم فعالیت دارد و هر ساله در مقاطع مختلف تحصیلی دانشجو می‌پذیرد؛ اما عواقب مشروط شدن در دانشگاه پیام نور چیست؟ باتوجه به قوانین و مقررات دانشگاه پیام نور دانشجویانی که در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند، در شرایطی که معدل کل آن‌ها زیر 12 باشد، مشروط به حساب می‌آیند و درترم بعد باید تا حداکثر  14  واحد انتخاب کنند.

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی‌ 1392 و قبل از آن، اگر معدل کل زیر 14 داشته باشند، مشروط به حساب می‌آیند و فقط این امکان را دارند که 12 وارد درسی را انتخاب کنند. دانشجویان ورودی سال 1393 به بعد هم اگر دارای معدل زیر 14 باشند، در ترم بعد تنها 8 می‌توانند واحد درسی را انتخاب کنند.

براساس قوانین دانشگاه پیام نور محدودیتی در تعداد مشروطی دانشگاه وجود ندارد و چنانچه تعداد واحدهای مشروطه به صورت متوالی یا متناوب زیاد باشد، دانشجو همچنان می‌تواند به تحصیلات خود ادامه دهد. دانشجویانی که تعداد واحدهای مشروطی آن‌ها بالا باشد، به دلیل محدودیت انتخاب واحد تنها 14 واحد حق انتخاب دارند؛ به همین دلیل زمان تحصیل بیشتری نسبت به سایر دانشجویان خواهند داشت.

عواقب مشروط شدن در دانشگاه علمی کاربردی

طبق ماده 24 اگر معدل نیمسال تحصیلی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کاردانی و کارشناسی، کمتر از 12 باشد، مشروط می‌شوند. به این ترتیب کسانی که معدل آن‌ها کمتر از 12 است برای ترم بعد تنها می‌توانند 14 واحد انتخاب کنند. از عواقب تحصیلی که دانشگاه علمی کاربردی برای دانشجویان در نظر گرفته، شامل محدودیت در سقف انتخاب واحد است.

به علاوه اگر دانشجویی دو ترم پست هم مشروط شود، امکان اخراج شدن دانشجو در مقطع کاردانی یا کارشناسی وجود دارد. البته دانشجویان ایثارگر که جز خانواده شهدا یا جانبازان هستند، با یک اخطار باید برای ترم بعد با تلاش بیشتر در امتحانات شرکت کنند. به این ترتیب شانس دانشجویان ایثارگری که دو ترم پشت هم مشروط شده‌اند، بیشتر است.

در ضمن مطابق با ماده 24 دانشگاه علمی کاربردی، دانشجویانی که دو ترم پشت هم با معدل زیر 10 مشروط شده‌اند، از دانشگاه اخراج می‌شوند؛ اما دانشجویانی که دو ترم پشت هم با معدل بین 10 تا 12 مشروط شده‌اند، باید به کمیسیون دانشگاه یا شورای آموزشی استان مراجعه کنند.

عواقب مشروط شدن در دانشگاه علمی کاربردی

مراحل پس از مشروط شدن در دانشگاه 1403

مشروط شدن یعنی چه؟ تا اینجا در ارتباط با عواقب مشروط شدن در دانشگاه‌های دولتی، آزاد و پیام نور در سال 1403 صحبت کردیم. چنانچه جز دانشجویان مشروط هستید، قرار نیست مشکلی برای شما پیش بیاید. فقط باید در نیمسال تحصیلی پیش رو تلاش بیشتری به خرج دهید.

باتوجه به اینکه بر اساس قانون آموزش در نیمسال تحصیلی دانشگاه امکان انتخاب بالاتر از 14 واحد برای دانشجویان مشروطی وجود ندارند، دانشجویان امکان حذف هیچ درسی را نخواهند داشت.

در صورتی که معدل نیمسال تحصیلی دانشجو در هنگام شروع شدن ترم حداقل 12 و بالاتر باشد، انتخاب واحد برای نیمسال تحصیلی بعد هیچگونه محدودیتی ندارد و بر اساس شرایط می‌توانند به انتخاب واحد بدون شرط اقدام کنند.

دانشجویان دانشگاه سراسری از جمله دانشگاه روزانه و شبانه چنانچه حد نصاب لازم برای هر درس را نداشته باشند و در نیمسال بعد قبولی بالاتر داشته باشند، نمره مردودی آن‌ها بر اساس قوانین جدید که زیر 10 باشد، از معدل به طور کلی حذف می‌شود.

برای مشروط نشدن چه کار باید کرد؟

در بخش قبل عواقب مشروط شدن در دانشگاه‌های مختلف را بررسی کردیم. در این بخش می‌خواهیم به نکات مهمی برای موفقیت در دوران تحصیل و عدم مشروط شدن در اختیار شما بگذاریم.

از آنجا که هر نیمسال تحصیلی حداقل پنج ماهه است، دانشجویان باید برنامه‌ریزی خود را به گونه‌ای انجام دهند که تعداد مشخصی از درس‌ها در طول روز مطالعه کنند و در پایان‌ترم درس‌ها روی هم انباشته نشود. در این مدت دانشجو فرصت مناسب برای یادگیری مفید را دارد و باعث می‌شود که دانشجو دروس اضافه‌تر را مطالعه کند.

علاوه بر این نمره میان‌ترم بسیار مهم است. اگر دانشجو در امتحان میان‌ترم نمره خوبی کسب کند؛ اما در پایان‌ترم نمره مناسبی کسب نکند، نمره میان‌ترم می‌تواند به وی کمک کمی کند.

یکی از راه‌های جلوگیری از مشروط شدن، حذف دروس است. اگر دانشجو وقت کافی برای مطالعه درسی نداشته باشد، باید تا قبل از شروع شدن امتحانات پایان‌ترم می‌تواند آن را حذف کند و برای این کار کافی است که به بخش آموزش دانشگاه درخواست خود را ارائه دهد.

از این رو باید بدانید که دروس تخصصی که ضریب بیشتری دارند و معمولا سه واحدی هستند، در مشروط شدن یا نشدن شما تأثیر گذار هستند. دروس عمومی 2 واحدی نیز در بالا بردن معدل دانشجو بسیار نقش دارند. برای دریافت راه حل‌های عملی جهت عدم مشروطی در دانشگاه کافیست با کارشناسان مجموعه ایران تحصیل تماس بگیرید تا بهترین مشاوره تحصیلی را به شما ارائه داده و شما عزیزان را در این زمینه یاری کنند.

برای مشروط نشدن چه کار باید کرد؟

ایا مشروطی در مدرک ثبت میشود؟

طبق قانون دانشگاه‌های دولتی، آزاد، علمی کاربردی و پیام نور مشروطی دانشجویان تنها در کارنامه تحصیلی ثبت می‌شود. به این ترتیب طبق سیستم آموزشی دانشگاه‌های ایران، دانشجویان باید در هر ترم تحصیلی تعدادی واحد درسی مشخص انتخاب کنند تا بتوانند با معدل بالای 12 مشروط نشوند؛ اما اگر دانشجویی در یکی از واحدهای درسی نمره قبولی را کسب نکند، امکان مشروطی در ان ترم وجود دارد.

مشروطی به دو صورت مشروطی مطلق و مشروطی فصلی است. مشروطی مطلق به این معنی است که دانشجو در هیچ یک از واحدهای درسی خود نتواند نمره قبولی را کسب نمیاد. در حالی که مشروطی فصلی به این معنای عدم قبولی دانشجو در برخی از واحدهای درسی است. دانشجوی مشروط باید در ترم بعد، واحدهای  مردودی را مجدد انتخاب کند تا بتواند با پاس کردن درس مشروطی تعداد واحدهای بیشتری برای ترم بعد بردارد. به این ترتیب مشروطی در مدرک تحصیلی ثبت نمی‌شود و فقط برای اطلاع دانشجویان در کارنامه هر نیمسال قابل مشاهده است.

اطلاعیه

یکی از راه‌های جلوگیری از مشروطی دانشگاه، حذف واحد درسی است.

جدیدترین اخبار پیرامون مشروطی دانشگاه در سال 1403

آمار دانشجویان مشروطه 15 درصد افزایش یافت

براساس اعلام مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان کشور، تعداد افرادی که در دانشگاه مشروط شده‌اند، 15 درصد افزایش یافته است. وی همچنین اعلام کرد، آمار 12 درصدی مربوط به افت معدل به زیر 14 رسیده است.

دانشجویان دانشگاه صنعتی بیشتر در معرض افت تحصیلی و مشروط شدن هستند

بر اساس اعلام ابراهیم نعیمی، مدیر دفتر مشاوره سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، دانشجویانی که در دانشگاه صنعتی و مهندسی در حال تحصیل هستند، بیشتر از سایر دانشگاه‌ها بدر معرض افت تحصیلی و مشروطی هستند. در سال گذشته 15 درصد دانشجویان مشروطه بودند و معدل بسیاری از دانشجویان دانشگاه صنعتی زیر 14 بود. سازمان امور دانشجویان، تعداد دانشجویانی که یک یا دو یا سه ترم مشروط شدند را  استخراج کرده؛ اما آمار دانشجویانی که معدل آن‌ها زیر 14 بوده است، هنوز مشخص نشده است.

خلاصه مقاله عواقب مشروط شدن در دانشگاه

در این مقاله در ارتباط با عواقب مشروط شدن در دانشگاه دولتی و آزاد و پیام نور در سال 1403 توضیحاتی را ارائه دادیم. همانگونه که گفتیم هر کدام از دانشگاه‌های سراسری، پیام نور و آزاد براساس واحدهای درسی در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، ارشد و دکترا قوانین مخصوص به خود را دارند. چنانچه دانشجویی نتواند در پایان‌ترم حداقل نمره‌ای که دانشگاه مشخص کرده را کسب کند در آن نیمسال تحصیلی مشروط شده و باید برای انتخاب واحد نیمسال بعد تنها 14 واحد درسی انتخاب کند.

در این مطلب سعی کردیم اطلاعات مفیدی در ارتباط با جلوگیری از مشروط شدن را ارائه دهیم. چنانچه در رابطه با مشروط شدن در دانشگاه در سال 1403 سؤال و ابهامی دارید، به راحتی می‌توانید از طریق تماس با همکاران ما در آکادمی ایران تحصیل سؤالات خود را مطرح نمایید تا راهنمایی‌های لازم را در این خصوص دریافت کنید.

برای دانلود pdf مقاله عواقب مشروط شدن در دانشگاه روی لینک کلیک کنید.

3.5/5 - (6 امتیاز)

عواقب مشروط شدن در دانشگاه دولتی 1403 چیست؟

در این مقاله به طور کامل در رابطه با عواقب مشروط شدن در دانشگاه دولتی 1403 صحبت کردیم.

عواقب مشروط شدن در دانشگاه آزاد 1403 چیست؟

برای اطلاع از عواقب مشروط شدن در دانشگاه آزاد 1403 به متن مقاله مراجعه کنید. 

چگونه از مشروط شدن در دانشگاه جلوگیری کنیم؟

برای جلوگیری از مشروط شدن در دانشگاه راه های متفاوتی وجود دارد که به انها اشاره کردیم.

نظرات

79 دیدگاه دربارهٔ «عواقب مشروط شدن در دانشگاه 1403 {دولتی، آزاد و پیام نور}»

  1. Avatar photo ناشناس گفت:

    سلام امکانش هست مثلا از نمیسال اول تغییر بدم به نمیسال دوم یعنی بهمن برم دانشگاه

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله این امکان را دارید مگر در شرایطی به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰ در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  2. Avatar photo e گفت:

    اگر معدلت زیر ۱۲باشه هم مشروط میشی و باید اون ترمو دوباره بخونی؟؟

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام قت بخیر
      بله

  3. Avatar photo میلاد گفت:

    سلام خسته نباشید ببخشید من دانشجوی غوق دیپلم دانشگاه فنی حرفه ای هستم و دوترم مشروط شدم چیکار کنم که این ترم دانشگاه شرکت کنم میتونم به تحصیل ادامه بدم ؟
    از دانشگاه اخراج میشن ؟ میشه بی زحمت بگین که چیکار کنم ادامه بدم خواهش میکنم

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      شمااگر۳ ترم مروط شوید از دانشاه اخراج خواهید شد در غیر این صودت مانعی برای شنا وجود نداردبه منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  4. Avatar photo آرتمیس گفت:

    سلام من متاسفانه تا این لحظه توی کارنامه تحصیلیم مشروطی دارم هنوز نمره یکی از درسام وارد نشده ولی تا الان۱۱/۹۱ و خوب این یعنی مشروط به اون درسی که نمره اش هنوز وارد نشده امید دارم و خوب استرس اینکه نمی دونم سیستم اموزشی هن چجوری روش میشه راهنمایی کنید ترم دوم روانشناسی دانشگاه آزاد

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      مجازاتی نخواهید داشت شما زمانی که مشروط میشوید تنها برای ترم بعدی ۱۴ واحد میتوانید اخذ کنید همین به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  5. Avatar photo hossein گفت:

    سلام من ترم دوم دانشگاه روزانه فنی و حرفه‌ای هستم نیمسال دوم وارد دانشگاه شدم سال ۱۴۰۲ بعد معدلم پایین یعنی مشروط شدم اما یک درس تخصصی قبول شدم فقط ، آیا امکانش هست دوباره بخونم اولین بار مشروط شدم

    1. Avatar photo ranjbar گفت:

      سلام وقت بخیر
      شما اگر ۳ ترمپست سرهم مشروط شوید از دانشگاه اخراج خواهید شد در غیر این صورت تمکان ادامه تحصیل را داربد اما باید از یکسری شرایط تبعیت کنید جهت اطلاع از این شرایط به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم رنجبر داخلی ۱۱۰در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

      1. Avatar photo hossein گفت:

        نه یه ترم ، اونم ترم ۲ فقط.
        میخواستم ببینم آیا امکانش هست ترم ۲ رو بخونم؟

        1. Avatar photo ranjbar گفت:

          سللم وقت لخیر
          بله این تمکان را دارید و شما حداکثر تا ۳ ترم‌مجاز به مشروطی میباشید

  6. Avatar photo زهرا گفت:

    سلام
    در صورت مشروط شدم توی یه نیمسال کارشناسی ، برای انتخاب واحد توی همه ترم های بعدی بیشتر از ۱۴ تا نمیشه برداشت ؟

    1. Avatar photo کارشناس 2 گفت:

      سلام وقت به خیر
      تعداد مجاز به اخذ در هر ترم با توجه به معدل شما تعیین میشود.یکی از عواقب مشروط شدن در دانشگاه مجازنبودن به اخذ تعدادهای زیاد واحد و دروس است.
      مشاور مربوطه در این زمینه جناب آقای رضایی داخلی 109 از ساعت 17 الی 23 روزهای شنبه تا چهارشنبه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن پیش کد و صفر با شماره 9099075307 پاسخگوی شما می باشد.

      1. Avatar photo .... گفت:

        سلام وقتتون بخیر
        اگه فقط یکبار مشروط شده باشیم
        امکانش هست خود دانشگاه بذار واحد بیشتری برداربم؟
        دانشجوی پرستاری ازاد

        1. Avatar photo ranjbar گفت:

          سلام وقت بخیر
          خید این امکان را ندارید

بارگذاری دیدگاه های بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • رتبه در منطقه چیست؟ + تأثیر انتخاب رشته 1403

    حتماً شما هم دیده‌اید که چند رتبه در کارنامه کنکور درج می‌شود و قطعاً این رتبه‌ها با هم تفاوت‌هایی دارند. رتبه در منطقه چیست؟ این سؤال ممکن است که برای خیلی از دانش‌آموزانی که قصد ورود به دانشگاه را پیش...
  • بهترین دانشگاه‌ های ایران

    ۲۰ دانشگاه برتر ایران (رتبه بندی جهانی، امکانات + رشته ها و سایت رسمی)

    بهترین دانشگاه های ایران با معیار‌های متعددی قابل ارزیابی و رتبه بندی هستند. این معیارها ترکیبی از سطح علمی، تعداد دانشجو و اساتید، وسعت دانشگاه و… خواهد بود. پراکندگی دانشگاه‌های برتر در ایران به طوری است که بسیاری از شهرها و...
  • دانشگاه نوبت دوم چیست

    دانشگاه نوبت دوم چیست؟

    برای بسیاری از داوطلبان کنکور این سوال پیش می‌آید که دانشگاه نوبت دوم چیست؟ و به چه دانشگاه هایی دانشگاه نوبت دوم می گویند؟ دوره نوبت دوم (شبانه) در دفترچه انتخاب رشته با شرایط متفاوتی از دوره روزانه تشریح شده...
  • رتبه قبولی پزشکی سهمیه ایثارگران

    رتبه قبولی پزشکی سهمیه ایثارگران 1403 + سهمیه 5 و 25 درصد

    رتبه قبولی پزشکی سهمیه ایثارگران با رتبه قبولی دانشجویان عادی متفاوت است؛ به طوری که سهمیه ایثارگری در قبولی آن‌ها نقش بسیار مهمی دارد. هرچه سهمیه ایثارگری شما بیشتر باشد، آنگاه شانس قبولی در دانشگاه پزشکی افزایش می‌یابد. یعنی رتبه...
مشاور ایران تحصیل
مشاور ایران تحصیل

 ۷ ۰ ۳ ۵   ۷ ۰ ۹   ۹ ۰ ۹
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت (۸ صبح تا ۲۴ بدون تعطیلی)