پردیس خودگردان چیست؟ + همه چیز درباره پردیس بینالملل
- دسته بندی پذیرش بدون کنکور , پذیرش پردیس های بین المللی , پردیس های خودگردان , پیراپزشکی بدون کنکور , تحصیل در خارج از کشور , دانشگاه , رشته های دانشگاه های پردیس , کنکور
- دیدگاه ها ۰
پردیس خودگردان چیست؟ چه تفاوتهایی با دانشگاههای دیگر دارد؟ شرایط قبولی در دانشگاههای پردیس خودگردان چیست؟ چگونه در دانشگاههای پردیس خودگردان نامنویسی کنیم؟ میزان شهریه دانشگاههای پردیس خودگردان چقدر است؟
اینها معمولاً سوالاتی هستند که دانشجویان داوطلب پردیس خودگردان (بینالملل) از خود میپرسند تا با بررسی اعتبار و مدرک تحصیلی پردیسهای خودگردان بتوانند در آن تحصیل کنند. اطلاعرسانی در مورد پردیسهای خودگردان بسیار کم است و دانشجویانی که قصد دارند در این دانشگاهها درس بخوانند با سؤالهای زیادی مواجه هستند. بنابراین جواب دادن به این سوالات میتواند مسیر انتخاب دانشجویان را مشخص کند.
شما جهت دانشگاه های پردیس خودگردان روی لینک کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره در مورد پردیس خودگردان چیست، رشتههای پردیس خودگردان، رشتههای دانشگاه بینالملل، مزایا و معایب دانشگاه بینالملل پردیس خودگردان، امکانات دانشگاه پردیس خودگردان چیست، شرایط قبولی در دانشگاه پردیس خودگردان، شهریه دانشگاه بینالملل، نحوه ثبتنام در دانشگاه بینالملل، اعتبار مدرک دانشگاه پردیس خودگردان، تفاوت دانشگاه خودگردان با دانشگاههای دیگر، شباهت دانشگاه خودگردان با دانشگاههای دیگر، انصراف از دانشگاه پردیس خودگردان بینالملل و انتقال از دانشگاههای پردیس خودگردان با مشاوران ایران تحصیل به شمارههای زیر تماس حاصل نمایید. 9099075307 – تماس از سراسر کشور 9099075307 – تماس از استان تهران تماس از تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی همه روزه از 8 صبح الی 12 شب |
منظور از دانشگاههای پردیس خودگردان چیست؟
پردیسهای خودگردان یا همان پردیسهای بینالملل شعبههایی از دانشگاههای دولتی در ایران هستند که با هدف دریافت شهریه از دانشجویان تاسیس شدهاند. بنابراین تمام امکانات موجود در این دانشگاه بر اساس شهریه و دریافت هزینه میباشد. برای قبولی در دانشگاههای پردیس خودگردان باید در کنکور سراسری سازمان سنجش شرکت کنند یا از طریق آزمونهای اختصاصی دانشگاههای پردیس خودگردان نامنویسی کنند. البته هر کدام از این روشها برای خود شرایط خاصی دارند که کارشناسان ایران تحصیل میتوانند در این مورد شما را بیشتر راهنمایی کنند.
شما جهت پزشکی بدون کنکور دانشگاه پردیس خودگردان و ثبت نام پزشکی دانشگاه پردیس خودگردان روی لینک کلیک کنید.
پردیس خودگردان چیست؟
معمولاً پردیسهای خودگردان در ابتدا با نام پردیسهای بینالملل شناخته شدند. آنها قصد داشتند داوطلبانی از سراسر جهان برای تحصیل در این دانشگاهها قبول کنند و از خروج دانشجوهای کشور به دانشگاههای خارج از کشور جلوگیری کنند. ولی آنها موفق نشدند. بنابراین اسم این دانشگاهها را به پردیس خودگردان تغییر دادند.
پردیسهای خودگردان تا سال 1392 به صورت نیمهمتمرکز دانشجو میپذیرفتند. آنها سه برابر ظرفیت هر رشته از دانشجویان متقاضی دعوت به مصاحبه میکردند تا با بررسی میزان تسلط آنها بر زبان انگلیسی تایید یا رد کنند. ولی از سال 1393 این دانشگاهها از حالت نیمهمتمرکز به حالت متمرکز تغییر یافتند و قبولی در دانشگاه پردیس خودگردان تنها با اعلام سازمان سنجش ممکن میباشد. بنابراین هیچگونه نیازی به مصاحبه در آن نیست. هر چند که داوطلبان کارشناسی ارشد و دکتری بدون کنکور و دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاههای امیرکبیر و صنعتی شریف باید در مصاحبه قبول شوند. اما داوطلبانی که در ظرفیت مازاد قبول شدند، نیازی به مصاحبه ندارند.
به صورت کلی پذیرش در دانشگاههای پردیس خودگردان بر اساس قوانین مربوط به دانشگاههای تحت نظارت سازمان سنجش کشور میباشد. این دانشگاهها در برخی از رشتهها بدون کنکور در نوبت مهر و بهمن ماه دانشجو میپذیرند که در صورت تکمیل نشدن ظرفیت آنها طی اعلامیهای از جانب سازمان سنجش تکمیل ظرفیت میکنند.
شما جهت رشته های بدون کنکور پردیس خودگردان روی لینک کلیک کنید.
شرایط عمومی و خصوصی ثبتنام در دانشگاههای پردیس خودگردان چیست؟
معمولاً دانشگاههای پردیس خودگردان مانند سایر دانشگاهها برای خود شرایط عمومی و خصوصی جهت جذب دانشجو دارند که در زیر به آنها اشاره میکنیم.
شما جهت شرایط و نحوه پذیرش دانشگاه پردیس خودگردان ۱۴۰۲ و شرایط تحصیل در دانشگاه پردیس خودگردان ۱۴۰۲ روی لینک کلیک کنید.
شرایط عمومی ثبتنام در دانشگاههای پردیس خودگردان:
- تمام شرایط عمومی دفترچه راهنمای شماره 1 کنکور سراسری را داشته باشند.
- سلامت جسمی و روانی کاملی داشته باشند و در صورت نقص عضو، شامل تمام شرایط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته سراسری شوند.
شرایط خصوصی ثبتنام در دانشگاه پردیس خودگردان:
- از آنجا که شهریه دانشگاههای پردیس خودگردان بسیار بالا است. لذا داوطلبان باید توانایی پرداخت شهریه این دانشگاهها را داشته باشند.
- دانشجویان علاوه بر شهریه دانشگاه باید هزینه تسهیلات و خدمات رفاهی خود را به صورت جداگانه پرداخت کنند.
شرایط تحصیل در پردیس خودگردان چیست
- معمولاً اعلام نتایج نهایی دانشگاه پردیس خودگردان با نتایج کنکور سراسری یکسان است. به طوری که اگر ظرفیت دانشگاه خودگردان تکمیل نشده باشد، آنگاه طی اعلامیهای از جانب سازمان سنجش، تکمیل ظرفیت خواهند شد.
- کلاسهای دروس علوم پایه و تئوری در دانشگاههای پردیس خودگردان میتوانند در هر جایی طبق صلاح دانشگاه تشکیل شوند.
- امکان مهمان شدن و انتقالی از دانشگاه پردیس خودگردان به سایر دانشگاهها و دانشکدههای داخلی کشور وجود ندارد. اما شما در صورت موافقت دانشگاه مبدا و دانشگاه مقصد میتوانید از یک دانشگاه پردیس خودگردان به یک دانشگاه پردیس دیگری منتقل شوید. البته باید تمام شرایط آییننامه انتقال پردیسهای خودگردان را رعایت کنید.
- تمام دانشآموختگان پردیسهای خودگردان باید مانند دانشجویان دانشگاههای دیگر لایحه طرح نیروی انسانی خود را بگذرانند.
- پردیسهای خودگردان در پایان دوره تحصیلی مانند سایر دانشگاهها برای دانشجویان خود مدرک تحصیلی اعطا میکنند.
البته علاوه بر شرایط اختصاصی ذکر شده در بالا هر یک از دانشگاههای پردیس خودگردان شرایط خصوصی دیگری نیز دارند که شما جهت به دست آوردن شرایط آنها میتوانید با کارشناسان ایران تحصیل صحبت کنید.
شما جهت دانشگاه های پردیس خودگردان روی لینک کلیک کنید.
تفاوتها و شباهتهای دانشگاه پردیس خودگردان با دانشگاههای دیگر
دانشگاههای پردیس خودگردان معمولاً با دانشگاههای دیگر تفاوتها و شباهتهای زیادی دارند که به دست آوردن اطلاعاتی در این مورد میتواند جواب کاملتری به سوال اینکه پردیس خودگردان چیست بدهد.
- دانشگاههای پردیس خودگردان به وسیله درآمد خود از شهریههای دریافتی هزینه اداره دانشگاه را تامین میکنند.
- شهریه دانشگاه پردیس خودگردان نسبت به سایر دانشگاهها بسیار بالاتر است.
- اساتید دانشگاههای پردیس خودگردان همان اساتید دانشگاههای روزانه هستند. بنابراین دانشگاههای پردیس خودگردان با دانشگاههای روزانه از نظر سطح آموزشی تفاوتی ندارند.
- پردیسهای خودگردان در رشته انسانی دانشجو نمیپذیرند.
- اکثر رشتههای پردیس خودگردان از میان رشتههای تاپ پزشکی و پیراپزشکی علوم تجربی هستند. لذا داوطلبان رشتههای پزشکی میتوانند در صورت لزوم در دانشگاههای پردیس خودگردان مشغول به تحصیل شوند.
شما جهت شهریه پردیس خودگردان دانشگاه شهید بهشتی و شهریه دانشگاه پردیس خودگردان ۱۴۰۲-۱۴۰۲ روی لینک کلیک کنید.
تفاوت دانشگاهها با پردیس خودگردان چیست
- هر کدام از دانشگاههای پردیس خودگردان از نظر کیفیت آموزشی با یکدیگر فرق دارند. بنابراین بر اساس میزان امکانات و خدماتی که در اختیار دانشجویان قرار میدهند از آنها شهریه بیشتری دریافت میکنند.
- شما در صورت لزوم میتوانید در برخی از رشتههای بدون کنکور دانشگاه پردیس خودگردان قبول شوید.
- دانشگاههای پردیس خودگردان امکانات رفاهی زیادی مانند خوابگاه، سرویس رفت و آمد، غذا و غیره را در اختیار دانشجویان قرار میدهند که همه آنها در ازای دریافت هزینه میباشند.
- در صورتی که دانشجو بخواهد از پردیس خودگردان انصراف دهد باید شهریه ثابت تمام ترمهای باقیمانده خود را پرداخت کند.
- پذیرش در پردیسهای خودگردان به صورت کشوری است و هیچگونه گزینش بومی در آن وجود ندارد.
دانشگاه پردیس خودگردان تفاوتهای زیادی در برگزاری کلاسها و محیط دانشگاه دارد که شما برای توضیحات بیشتر در این مورد میتوانید با کارشناسان ایران تحصیل تماس بگیرید.
مزایای تحصیل در دانشگاههای بینالمللی پردیس خودگردان
دانشگاه پردیس خودگردان برای خود مزایای زیادی دارند که به چند مورد از آن در زیر اشاره میکنیم:
- تمام فارغالتحصیلان پردیسهای خودگردان پس از دریافت مدرک تحصیلی خود میتوانند به هر جای دنیا بروند و مشغول به کار شوند. به طوری که آنها تعهد به خدمت ندارند و آزادانه میتوانند با دریافت مدرک تحصیلی مشغول به کار شوند.
- تمام دانشجویان پردیسهای خودگردان بدون انصراف از دانشگاه میتوانند در کنکور شرکت کنند. حال اگر در کنکور قبول شوند میتوانند از دانشگاه پردیس خودگردان انصراف دهند.
- شما هیچگونه محدودیتی برای شرکت در کنکور به هنگام قبولی در پردیسهای خودگردان ندارید. یعنی اگر شما چندین بار در پردیس خودگردان قبول شده باشید، آنگاه باز هم میتوانید در کنکور سراسری شرکت کنید. درحالیکه اگر دانشجویی در نوبت روزانه دو بار قبول شود، در این صورت حق شرکت در کنکور را نخواهد داشت.
شما جهت راهنمای انتخاب رشته دانشگاه پردیس خودگردان توسط رتبه های برتر و مقایسه دانشگاه پردیس و مجازی روی لینک کلیک کنید.
رشتههای دانشگاه بینالمللی پردیس خودگردان چیست؟
در پردیسهای خودگردان تنوع زیادی از رشتههای تحصیلی وجود ندارد و اکثر رشتههای آن رشته گروه علوم تجربی میباشند. شما برای قبولی در رشتههای پذیرش با کنکور به رتبههای خوبی نیاز دارید. به طوری که با هر رتبهای نمیتوانید در رشتههای پزشکی و پیراپزشکی قبول شوید. حال در زیر به چند مورد از رشتههای بدون کنکور و با کنکور دانشگاه پردیس خودگردان اشاره میکنیم که شما برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنها و سایر رشتهها میتوانید با کارشناسان ایران تحصیل صحبت کنید.
شما جهت دفترچه انتخاب رشته دانشگاه پردیس خودگردان روی لینک کلیک کنید.
رشتههای دانشگاه پردیس خودگردان چیست
رشتههای بدون کنکور دانشگاه بینالمللی پردیس خودگردان:
- علوم و مهندسی صنایع غذایی (کشاورزی)
- مهندسی فضای سبز
- طراحی صنعتی
- مهندسی معماری
- مهندسی کامپیوتر
- مهندسی صنایع
- مهندسی مواد و متالورژی
- مهندسی شهرسازی
- مهندسی عمران
- و غیره
رشتههای با کنکور دانشگاه بینالمللی پردیس خودگردان:
- پزشکی
- مهندسی بهداشت حرفهای و ایمنی کار
- پرستاری
- مهندسی بهداشت محیط
- دندانپزشکی
- علوم تغذیه
- داروسازی
- هوشبری
- علوم آزمایشگاهی
- ساخت پروتزهای دندانی
- مامایی
- علوم و صنایع غذایی
- گفتاردرمانی
- شنوایی شناسی
- کتابداری و اطلاعرسانی پزشکی
- تکنولوژی پرتوشناسی
- کار درمانی
- تکنولوژی پرتو درمانی
- فیزیوتراپی
- بینایی سنجی
- اعضای مصنوعی
- بهداشت عمومی
- تکنولوژی اتاق عمل
- فناوری اطلاعات سلامت
- تکنولوژی پزشکی هستهای
شما جهت ثبت نام بدون کنکور دانشگاه پردیس خودگردان روی لینک کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره در مورد پردیس خودگردان چیست، رشتههای پردیس خودگردان، رشتههای دانشگاه بینالملل، مزایا و معایب دانشگاه بینالملل پردیس خودگردان، امکانات دانشگاه پردیس خودگردان چیست، شرایط قبولی در دانشگاه پردیس خودگردان، شهریه دانشگاه بینالملل، نحوه ثبتنام در دانشگاه بینالملل، اعتبار مدرک دانشگاه پردیس خودگردان، تفاوت دانشگاه خودگردان با دانشگاههای دیگر، مهمان در دانشگاه پردیس خودگردان، زمان ثبتنام در دانشگاه بینالملل، تکمیل ظرفیت دانشگاه پردیس خودگردان، شباهت دانشگاه خودگردان با دانشگاههای دیگر، انصراف از دانشگاه پردیس خودگردان بینالملل و انتقال از دانشگاههای پردیس خودگردان با مشاوران ایران تحصیل به شمارههای زیر تماس حاصل نمایید. 9099075307 – تماس از سراسر کشور 9099075307 – تماس از استان تهران تماس از تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی همه روزه از 8 صبح الی 12 شب |
مقایسه اعتبار مدرک دانشگاهی پردیس خودگردان با دانشگاههای دیگر
اعتبار مدرک دانشگاههای پردیس خودگردان با دانشگاههای دیگر یکسان است و تفاوتی با آنها ندارد. مدرک تحصیلی آنها تحت نظارت وزارت علوم صادر میشود و شما میتوانید به راحتی به کمک آنها وارد بازار کار شوید. ولی عنوان پردیس خودگردان در مدرک شما ذکر میشود. در دانشگاههای پردیس خودگردان همان اساتید درجه یک و برتر دانشگاههای دولتی قرار دارند. لذا دانشگاههای بینالمللی از نظر کیفیت آموزشی با دانشگاههای روزانه یکسان هستند. اما دانشجویان باید در قبال این امکانات و خدمات شهریه بالایی را پرداخت کنند که میزان شهریه برای رشتههای مختلف متفاوت است.
شما جهت اعتبار مدرک پردیس خودگردان روی لینک کلیک کنید.
این شهریهها میتوانند نقش تعیینکنندهای در انتخاب دانشگاه داشته باشند. به عنوان مثال میزان شهریه رشته پزشکی در دانشگاههای خودگردان به ازای هر ترم بین 14 تا 16 میلیون تومان است که در آن شهریه خوابگاه، سرویس رفت و آمد و سایر امکانات جدا هستند.
اعتبار مدرک پردیس خودگردان چیست
پادکست صوتی مقاله
مطالب مرتبط:
آخرین رتبه قبولی پزشکی پردیس خودگردان ۱۴۰۲
رتبه قبولی بینایی سنجی بین الملل پردیس خودگردان ۱۴۰۲
ثبت نام ارشد پردیس ارس دانشگاه تهران ۱۴۰۲
پردیس خودگردان چیست؟ + همه چیز درباره پردیس بینالملل
پردیس خودگردان چیست؟
پردیس خودگردان معمولاً به دانشگاههای دولتی میگویند که با شعبههای متعددی در ایران دانشجو میپذیرند. این دانشگاهها در قبال دریافت هزینه شرایط تحصیل در رشتههای پرطرفداری را فراهم میکنند.
پردیسهای خودگردان در کدام گروههای آموزشی دانشجو میپذیرند؟
معمولاً پردیسهای خودگردان بیشتر در گروههای آزمایشی تجربی مانند رشتههای داروسازی، پزشکی، دندانپزشکی و رشتههای پیراپزشکی دانشجو میپذیرند. در حالی که در سایر گروههای آزمایشی مانند گروه انسانی هیچگونه دانشجویی را قبول نمیکنند. به طوری که تنها دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه صنعتی شریف از گروه آزمایشی ریاضی دانشجو قبول میکند که شما برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پذیرش دانشجو در گروه آزمایشی هنر و زبان دانشگاههای پردیس خودگردان میتوانید با کارشناسان ایران تحصیل صحبت کنید.
نحوه پذیرش دانشجویان گروههای پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاههای بینالمللی پردیس خودگردان چگونه است؟
شما به هنگام انتخاب رشته کنکور سراسری میتوانید به صورت همزمان در دانشگاههای پردیس خودگردان نیز ثبتنام کنید. تمام داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دورههای غیر روزانه میتوانند پردیسهای خودگردان را انتخاب کنند.
شهریه دانشگاههای پردیس خودگردان چگونه است؟
شهریه دانشگاه پردیس خودگردان در دو بخش شهریه ثابت و متغیر تقسیم میشود که بر اساس مصوبات وزارت علوم و تصمیمات هیئتامنای دانشگاه تعیین میگردند. بنابراین میزان این شهریه برای رشتههای مختلف در مقاطع تحصیلی متفاوت یکسان نیست. لذا شما جهت دریافت آخرین اطلاعات شهریه پردیسهای خودگردان میتوانید با کارشناسان ایران تحصیل صحبت کنید.
آیا دانشگاههای پردیس خودگردان امکانات رفاهی مانند خوابگاه، سرویس رفت آمد و غیره در اختیار دانشجویان قرار میدهند؟
پردیسهای خودگردان موظف به ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان خود نیستند. اما در صورتی که آنها را فراهم کنند، آنگاه هزینه جداگانهای را دریافت میکنند.
اعتبار مدرک فارغالتحصیلان دانشگاه پردیس خودگردان یا بینالمللی چگونه است؟
مدرک پردیسهای خودگردان مشابه مدارک روزانه است و تفاوتی با آنها ندارد. تنها این که در مدرک فارغالتحصیلی آنها عنوان پردیس خودگردان قید میشود و امضای ریاست و معاونت آموزشی دانشگاه مربوطه در آنها وجود دارند.
انصراف از دانشگاههای بینالمللی پردیس خودگردان چگونه است؟
هر کدام از دانشگاههای بینالمللی پردیس خودگردان برای خود قوانین انصراف از تحصیل خاصی دارند که اکثر آنها برای دریافت هزینه انصراف شهریه ثابت تمام ترمهای باقی مانده دانشجو را دریافت میکنند. بنابراین اگر شما قصد داشته باشید اطلاعات جامعی را در مورد آنها به دست بیاورید میتوانید با کارشناسان ایران تحصیل مشورت کنید.
آیا از پردیسهای خودگردان میتوان به دانشگاههای دیگر مهمان یا منتقل شد؟
خیر، شما از دانشگاههای بینالمللی پردیس خودگردان نمیتوانید به دانشگاههای دیگر منتقل یا مهمان شوید. ولی میتوانید در دانشگاههای پردیس خودگردان به دانشگاههای دیگر پردیس خودگردان جابجا شوید که در آن باید تمام اصول انتقال دانشجویان و آییننامه آنها را رعایت کنید.
نظرات