راهنمای سامانه فاینال امتحانات نهایی
- دسته بندی مدارس
- دیدگاه ها ۰
راهنمای سامانه فاینال امتحانات نهایی، این سایت از سوی وزارت آموزش و پرورش در جهت برگزاری امتحانات نهایی به صورت آنلایی راه انداز شد، در سالها اخیر در آموزش پرورش حرکت سریعی به سمت اینترنتی شدن حرکت کرده است. هرچند شیوع و یروس کرونا و عدم امکان برگزاری کلاس ها به صورت حضوری در این اتفاق داشته که به هر حال با نتایج مثبتی در این زمینه همراه بوده است.
ورود به سامانه فاینال امتحانات نهایی امکانپذیر است، افراد میتوانند برای ورود به این سامانه آدرس اینترنتی final.medu.ir را در اینترنت جستجو کنند. این سامانه برای پایه دوازدهم مقطع متوسطه در نظر گرفته شده است. لازم است که در هنگام مراجعه به آن شرایط و ضوابط رعایت شود. برای آنکه بدانید سامانه فاینال چیست؟ و راهنمای کار با آن را دریافت نمایید، می توانید با مشاورین ما در ایران تحصیل تماس بگیرید.
- متقاضیان گرامی دقت فرمایید کلیه امور مربوط به سامانه فاینال امتحانات نهایی اعم از ثبت نام، ویرایش اطلاعات و ثبت درخواست ها به صورت اینترنتی از طریق نشانی اینترنتی final.medu.ir انجام می گیرد.
- در صورت وجود هرگونه سوال و ابهامی در روند انجام امور در این سامانه می توانید از مشاوران ایران تحصیل کمک بگیرید شایان ذکر است ایران تحصیل یک مرکز مشاوره تحصیلی خصوصی است که هیچ ارتباط سازمانی با سامانه فاینال امتحانات نهایی ندارد.
برای اطلاع از برنامه امتحان نهایی وارد شوید
فهرست محتوا
سامانه فاینال امتحانات نهایی برای چه منظوری است؟
در سال های گذشته، بسیاری از امور مربوط به دانش آموزان و ثبت مشخصات آموزشی آن ها در کاغذها و پرونده ها به صورت دستی انجام می شد. اما رفته رفته سامانه هایی متعددی برای تسهیل و نظم بخشیدن به این کارها طراحی شد. سامانه فاینال امتحانات نهایی نیز یکی از این موارد است. ممکن است با خود بگویید سامانه فاینال چیست؟
در سال 1394 اعلام شد که سایتی به منظور جمع آوری، ارزشیابی و ثبت نمرات همه امتحانات نهایی طراحی شده است تا بدین طریق معلمان و مدیران بتوانند به راحتی و با سرعت و امنیت بیشتری، اطلاعات دانش آموزان خود را ذخیره یا پیاده سازی کنند. از آن زمان به بعد همه مراحل مربوط به برگزاری امتحانات نیمسال اول و دوم متوسطه دوم ( پایه دوازدهم) با ورود به سیستم final.medu.ir امکانپذیر شد.
از جمله دیگر اهداف طراحی سامانه فاینال، بالا بردن کیفیت آموزشی است. کادر اجرایی مدارس و همچنین معلمان، با در دست داشتن اطلاعات، آمار و نمرات دانش آموزان می توانند در تحلیل روند آموزش و بازخوردهای موثر قدم های بزرگی بردارند. در ادامه با راهنمای کار با سامانه فاینال آشنا خواهیم شد، اما در صورت بروز هر گونه سوال می توانید با مشاورین ایران تحصیل تماس بگیرید.
برای اطلاع از نحوه دریافت رمز عبور در سامانه همگام وارد لینک مربوطه شوید
سامانه فاینال امتحانات نهایی برای چه مدارسی طراحی شده است؟
شاید این سوال برای شما نیز مطرح شود که حوزه کاری سامانه فاینال چیست؟ و یا چه مدارسی را شامل می شود؟ همانطور که در بالا نیز ذکر شد، سامانه فاینال برای پایه های دوازدهم است. اما ذکر این نکته نیز ضروری است که مدارس کاردانش و فنی و نظام جدید که فاقد امتحانات نهایی هستند، نمی توانند از این سامانه استفاده کنند.
با این مفهوم می توان گفت که تنها اطلاعات دانش آموزانی به سامانه فاینال ارسال می شود که امتحان نهایی را گذرانده اند. بدین ترتیب، تنها اطلاعات آموزشی امتحانات خرداد، شهریور، خرداد رشته های نظری و همچنین، ترم های اول، دوم و تابستان دوره بزرگسالان مجاز به ثبت در این سامانه می باشند.
برای دریافت راهنمای ثبت ارزشیابی در سامانه سناد بر روی لینک کلیک کنید
راهنمای کار با سامانه فاینال final.medu.ir
1. برای کار با سامانه فاینال امتحانات نهایی لازم است که ابتدا همه نمرات مستمر دروس نهایی در سیستم دانا ثبت شوند. توجه داشته باشید که قبل از ارسال نمرات، از صحت آن ها اصمینان حاصل کنید. برای این کار می توانید به بخش ” ورود نمرات” بروید و در آنجا قسمت های ” مستمر 1″، ” پایانی”، ” مستمر”، ” پایانی” را به طور مجزا برای همه دروس مشاهده نمایید.
2. گزینه ” عملیات ضمن سال ” و سپس نقل و انتقال اطلاعات رفته، و باکس ” نقل و انتقال اطلاعات به سامانه برگزاری امتحانات نهایی ” را فشار دهید. در این بخش همچنین می توانید سال و دوره مورد نظر را انتخاب نمایید.
-
- نکته: در صورت بروز خطا در این صفحه، می توان حدس زد که نمره مستمر برخی از دروس هنوز ثبت نشده و باید آن را وارد کنید.
- نکته: در صورت مشاهده پیام ” خوشبختانه خطایی مشاهده نشد “، می توانید دکمه ذخیره را فشار داده و با تعیین محل ذخیره سازی به مرحل بعد بروید.
- نکته: توصیه می کنیم که پیش از ارسال نمرات به سامانه فاینال، به گزارشی که برای هر درس دانش آموز داده می شود، توجه کنید و در صورت مشاهده هر گونه خطا آن را رفع کنید.
3. حال نوبت به ورود به سامانه فاینال امتحانات نهایی می رسد. طبق راهنمای کار با سامانه فاینال ، شما باید آدرس final.medu.ir را برای هر ترم با ذکر عدد 1 یا 2 در جلوی کلمه final مشخص کنید. برای ورود، به کد مدرسه و رمز عبور نیازمندید.
4. با کلیک بر روی گزینه اول مدرسه، منوی ” ارسال اطلاعات مدرسه به منطقه ” را انتخاب نمایید. سپس در پنجره جدید، با فشار بر روی مربع Browse یا choose file می توانید فایل دانا را انتخاب و ذخیره نمایید. در صورت مشاده پیغام خطا، به معنای آن است که خروجی تهیه شده از دانا فاقد اطلاعات می باشد. در غیر اینصورت، فایل به همراه همه اطلاعات برای شما به نمایش در خواهند آمد.
5. به منظور مشاهده اسامی دانش آموزان، بایستی بر روی گزینه ” مشاهده اطلاعات ” کلیک کنید. با انتخاب منوی ” نمایش ” روبروی نام هر دانش آموز نیز می توانید دروس و نمرات ارسالی وی را ببینید.
6. در مرحله آخر ، سنجش کارهای مرتبط با حوزه بندی تخصیص دانش آموزان به حوزه های مربوطه را انجام می دهد. در آخرین گام نیز می توانید لیست حوزه، آلبوم و کارت دانش آموزان را دریافت و چاپ کنید.
به منظور آشنایی به شیوه استفاده از سایت پشتیبانی سامانه سناد بر روی لینک مربوطه کلیک نمایید
چند نکته در مورد سامانه فاینال امتحانات نهایی
- داشتن عکس به منظور درج بر روی کارت ورود به جلسه دانش آموزان الزامی می باشد. به همین دلیل، لازم است که اطلاعات ابتدا در سیستم دانا، دریافت نگارش شوند و سپس به سامانه فاینال ارسال گردند.
- وقتی که ثبت نمرات به پایان رسید، توصیه می شود که کارنامه های آنان را تا مرحله چاپ پیش ببرید.
- هنگامی که اطلاعات را از دانا به فاینال منتقل می کنید، سعی کنید که حتما فرم گزارش را ارسال و انتخاب واحد دانش آموزان مطابقت دهید. بدین ترتیب، از صحت انتخاب واحد و ارسال تمامی دروس مطمئن خواهید شد.
- چنانچه دروسی که نهایی و جزء انتخاب واحدهای دانش آموز هستند، در فرم گزارش ارسالی نبودند، حتما جداول داخلی از دانا را تهیه نموده و آن را چک کنید. همچنین، پیش از ارسال به final.medu.ir، پایگاه را به روز رسانی کنید.
به منظور دریافت راهنمای سامانه تأییدیه مدرک تحصیلی-emt.medu.ir بر روی لینک مربوطه کلیک نمایید
راهنمای دریافت کارنامه از سامانه فاینال
قبل از هر چیز باید بگوییم که نمی توان زمان ثابتی را برای اعلام نتایج امتحانات مشخص کرد، چرا که ممکن است بسته به عوامل بسیاری این تاریخ متفاوت باشد. اما روش اطلاع از زمان اخذ کارنامه در سامانه فاینال چیست؟ برای این کار باید منتظر اعلام اداره آموزش و پرورش منطقه شد و پس از آن مدارس می توانند فایل نتایج را به صورت فشرده درافت کنند.
به طور کلی، هنگامی که امتحانات نهایی به پایان می رسد و حوزه همه نمرات را ثبت می نماید، تیک دریافت نمرات در سایت final.medu.ir فعال شده و مدارس می توانند از این طریق کارنامه اولیه را بگیرند. نکته شایان ذکر در این مرحله آن است که، فایل خروجی سامانه فاینال امتحانات نهایی حتما بایستی به صورت یک پوشه باشد.
نام این فایل از سه بخش مهم، اعم از کد منطقه، عدد کد مدرسه و عدد دوره به ترتیب، تشکیل شده است. گفتنی است که نیازی به صحافی یا نگهداری این کارنامه ها از سوی مدارس نیست و صرفا جهت اطلاع دانش آموزان می باشد.
برای کسب اطلاعات کاربردی در رابطه با نحوه ورود به سامانه azmoon.albmedu.ir کلیک کنید.
راهنمای ثبت اعتراضات در final.medu.ir
ثبت اعتراضات نیز تنها در یک بازه زمانی امکانپذیر است و می توان برای انجام آن در سامانه فاینال امتحانات نهایی بایستی به نکات زیر توجه داشته باشید. اعتراض یا عدم اعتراض باید با اطلاع و روئت کارنامه توسط دانش آموز صورت گیرد و مسئولیت آن بر عهده وی باشد.
توصیه می شود، چنانچه دانش آموزی به درس یا دروسی اعتراض داشت، آن را در کارنامه موقت خود مشخص و سپس پشت کارنامه را امضا کند. این امر سبب تسهیل در دسترسی به شماره دانش آموزی می شود. پس از اینکه اعتراضات دریافت شد، نوبت به ورود به سامانه فاینال امتحانات نهایی و طی کردن مراحل زیر می رسد.
- وارد منوی مدرسه شده final.medu.ir و عنوان ” اعتراضات ” را انتخاب کنید.
- بر روی گزینه ” جدید ” نمایید.
- با باز شدن پنجره جدید، کد دانش آموزی را وارد و سپس مشاهده دروس را ثبت نمایید. در این قسمت، در مقابل دروس مورد اعتراض تیک زده و عنوان ” ذخیر و جدید ” را فشار دهید. بدین طریق، اطلاعات نفر قبلی ذخیره می شود و می توانید اطلعات نفر جدید را مشاهده کنید.
- پس از اینکه اعتراضات ثبت شد، می توانید جهت بررسی و حصول اطمینان از درستی آن ها، گزینه گ ویرایش ” را انتخاب و در صورت نیاز اصلحات را انجام دهید.
برای ورود به سامانه استعلام مدرک پیش دانشگاهی وارد لینک مربوطه شوید
دریافت کارت جلسه از سامانه final.medu.ir
اگر می خواهید بدانید که روش دریافت کارت ورود به جلسه در سامانه فاینال چیست؟ باید بگوییم وقتی که ارسال اطلاعات به سنجش به اتمام رسید، به منظور دریافت مدارک شرکت در امتحانات نهایی و ارائه آن ها به دانش آموز و یا حوزه های اجرایی، بایستی به این سامانه مراجعه شود.راهنمای کار با سامانه فاینال برای این منظور به ترتیب زیر عمل کنید:
- پس از ورود به قسمت گزارشات سامانه final.medu.ir با چندین عنوان روبرو خواهدی شد که می توانید از طریق آن ها مدارک مورد نیاز را دریافت نمایید.
- با کلیک بر روی قسمت ” فرم 260- آلبوم عکس دانش آموز ” می توانید فایل مورد نظر را ذخیره و آن را چاپ نمایید. دقت کنید که دارا بودن اطلاعات شخصی به منظور الصاق عکس ضروری است.
- با انتخاب گزینه ” کارت ورود به جلسه ” و مربع جستجو، می توانید ابتدا فایل مورد نظر را ذخیره و سپس آن را چاپ نمایید. به دلیل اهمیت این کارت برای ورود به جلسه، لازم است که حتما چاپ شود. ذکر این نکته نیز ضروری است که عکس را به صورت زنده الصاق کنید.
- در بخش ” فرم 252 – لیست شرکت کنندگان ” نیز می توانید با کلیک بر روی این گزینه، فایل را ذخیره و چاپ نمود.
نکته: چنانچه از مرورگر FireFox استفاده می کنید، می توانید در پنجره های جدید، گزینه ” Save File ” را انتخاب کنید اما در مرورگر Google Chrome، همزمان با انتخاب گزینه ” جستجو” بارگذاری فایل را شروع می کند.
برای اطلاع از برنامه امتحانات نهایی خرداد وارد شوید.
سایر امکانات سایت سامانه فاینال final.medu.ir
در موارد بالا به بررسی ثبت اعتراض و یا بررسی درخواستهایی همچون دریافت کارت جلسه پرداختیم که مهمترین بخشهای این سامانه هستند و به نوعی دانش آموزان بیشتر با آنها کار دارند اما علاوه بر این موارد ضروری این سامانه امکانات متعددی دیگری هم دارد که در ادامه به آن میپردازیم.
- قابلیت حذف و یا اضافه کردن یک یا چند واحد بعد از ارسال اطلاعات
- دریافت کارنامه امتحان های نهایی
- ثبت کردن اطلاعات دانش آموزان به صورت غیر حضوری به آموزش و پروش برای تعیین شدن حوزه امتحانی دانش آموزان
- دریافت ریزنمرات مربوط به تمام درس های دانش آموزان
- ثبت کردن گزارشات مربوط به امتحانات نهایی از این طریق
اخبار پیرامون راهنمای سامانه فاینال امتحانات نهایی
- امتحانات خرداد تمام دانشآموزان از امروز در مدارس سراسر کشور آغاز شد
امتحانات خرداد تمام دانشآموزان در مدارس سراسر کشور آغاز شد تمامی دانش آموزان میتوانند به صورت حضوری مانند سالهای پیش در مدرسه خود امتحان بدهند.
- نحوه برگزاری امتحانات دانشآموزان اعلام شد/ امتحان کتبی برای برخی دروس مقطع ابتدایی
شیوهنامه برنامهریزی، طراحی سؤالات و برگزاری امتحانات نهایی و غیرنهایی دانش آموزان در نوبت دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۲ توسط رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی ابلاغ شد.
کاربران گرامی برای دانلود پی دی اف متن بالا کلیک کنید.
خلاصه مطلب
اگر برای ورود به سامانه فاینال و ثبت اعتراضات، دریافت کارنامه و سایر کارهای خود مشکل دارید و نمیتوانید به درستی به کارهای خود در این سامانه رسیدگی کنید. ما در متن بالا به صورت کامل و جامع به بررسی و آشنایی با سامانه فاینال امتحانات نهایی پراختهایم.
میتوانید مجددا به مطالعه مطالب بالا بپردازید و در صورتی که هرگونه مشکل یا ابهام داشتید با ما تماس بگیرید تا در این فرآیند به شما کمک کنیم.
سامانه فاینال برای رسیدگی به کارهای افراد ایجاد شده است که در زمان و هزینه صرفه جویی شود و تمامی افراد در هر ساعت از شبانه روز که تمایل دارند به این سامانه مراجعه کنند.
هدف از ایجاد سامانه فاینال چیست؟
این سامانه به منظور جمع آوری، ارزشیابی و ثبت نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم طراحی شده است.
چگونه می توان کارنامه را از طریق سامانه فاینال امتحانات نهایی دریافت نمود؟
در این مقاله راهنمای کار با سامانه فاینال و انجام همه امور توضیح داده شده است.
آیا می توان برای ثبت اعتراضات در سامانه فاینال اقدام کرد؟
بله. برای این کار می توان از طریق ورود به سیستم final.medu.ir و صفحه گزارشات، اعتراض مربوط به هر درس را ثبت نمایید.
برای ورود به سایت final.medu.ir به چه چیزی نیاز است؟
لازم است که مراجعه کنندگان، کد مدرسه و رمز عبور خود را وارد نموده و سپس بخش های مورد نیاز را مشاهده کنند.
نظرات