پشتیبانی سامانه پژوهشیار
- دسته بندی: دانشگاه آزاد
- دیدگاه ها: ۵۸
- تاریخ بروزرسانی: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱

سوال دارید با ما تماس بگیرید
909 9075307
تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور
عناوین اصلی این مقاله
پشتیبانی سامانه پژوهشیار به منظور رفع مشکلات احتمالی در هنگام ورود به این سامانه فعال می باشد. دانشجویان می توانند به دو طریق شماره پشتیبانی پژوهشیار و یا پشتیبانی آنلاین مشکلات خود را مطرح و راهنمایی دریافت کنند. در ادامه با ارائه توضیحات لازم، راهنمای پژوهشیار دانشگاه آزاد را ارائه خواهیم داد. همچنین، شما عزیزان می توانید مشکلات خود را در همین سامانه مطرح و در اسرع وقت، آن ها را رفع نمایید. همکاران ما به صورت تلفنی و آنلاین پاسخگو خواهند بود.
اگر می خواهید با نحوه درخواست به پشتیبانی آنلاین و تلفنی سامانه پژوهشیار مطلع شوید، از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید. 9099075307 تماس از سراسر کشور و 9099075307 (تماس از استان تهران) تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از 8 صبح الی 1 شب حتی ایام تعطیل |
هدف از ایجاد پشتیبانی سامانه پژوهشیار
دانشگاه آزاد به عنوان یکی از اصلی ترین دانشگاه های کشور، به دلیل جمعیت بالای دانشجویان و اساتیدی که دارد، همواره برای ساماندهی امور آموزشی خود به دنبال بهترین و به روزترین روش ها است. یکی از تدابیری که در این حیطه صورت گرفته، اختصاص یک سامانه منظم به نام پزوهشیار می باشد. سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد در واقع یک بانک اطلاعاتی به شمار می رود که در آن همه طرح های تحقیقاتی آغاز یافته، در حین انجام، و تمام شده ازسوی دانشجویان و اساتید این دانشگاه را در خود جای داده است.
در واقع هدف اصلی این سامانه، انجام همه مراحل طرح های پژوهشی، از ارسال پروپوزال و پایان نامه گرفته تا داوری، کارشناسی و … است. همچنین، اعضای هیئت علمی نیز برای ثبت کارهای پژوهشی خود از جمله مقاله، کتاب، اختراعات و … به سامانه پژوهشیار مراجعه نمایند.
مسلما با این حجم از کارایی و مراجعاتی که به آن می شود، مشکلات یا سوالاتی نیز به وجود می آید که نیازمند رسیدگی و پاسخگویی است. پشتیبانی سامانه پژوهشیار مهم ترین تدبیری است که برای این منظور در نظر گرفته شده است و به رفع مسائل مربوطه می پردازد. اما چگونه می توان از این پشتیبانی بهره مند شد؟
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره و پشتیبانی کنکور وارد لینک شوید.
شماره پشتیبانی سامانه پژوهشیار
یکی از روش های مطرح کردن سوالات و مشکلات دانشجویان دانشگاه آزاد به هنگام ورود به این سامانه، استفاده از شماره پشتیبانی پژوهشیار است.
طراحان تدبیری اندیشیده اند که اگر فردی نیاز به راهنمای فوری پژوهشیار دانشگاه آزاد داشت، از طریق شماره تماس هایی که مشاوران ایران تحصیل در اختیار آن ها قرار می دهند، پیامک داده و یا تماس تلفنی حاصل نمایند.
همکاران با آشنایی کاملی که با این سامانه دارند، از ساعت 8 صبح الی 1 شب به همه سوالات شما پاسخ می دهند.
برای ورود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد ris.iau.ac.ir و انجام امور مربوطه لینک قرمز را انتخاب نمایید
نحوه استفاده از پشتیبانی آنلاین پژوهشیار
ممکن است دانشجو یا استاد به هر دلیلی مایل نباشد که از طریق شماره پشتیبانی پژوهشیار درخواست راهنمایی دهد و شیوه اینترنتی را ترجیح دهد. برای چنین مواردی نیز به راحتی می توان با طی کردن چند مرحله کوتاه، به شیوه پشتیبانی آنلاین پژوهشیاراقدام کرد. برای این منظور لازم است که طبق دستورالعمل زیر عمل نمایید.
- وارد کردن آدرس پشتیبانی سامانه پژوهشیار به نشانی lums.ac.ir و کلیک بر روی گزینه ” ارسال درخواست پشتیبانی” که در پایین صفحه واقع شده است.
- انتخاب منوی آبی رنگ ” درخواست پشتیبانی”
- وارد کردن اطلاعات خواسته شده در کادرهای مربوطه. در این مرحله می توانید سوال خود را در باکس ” متن پیام” بنویسید. یک سوال ریاضی نیز از شما پرسیده می شود تا ثابت شود که ربات نیستید. سرانجام با کلیک بر روی دکمه ” ارسال تیکت” درخواستتان ارسال خواهد شد. در صورت درست بودن مراحلی که طی کره اید، پیغام ” پیام شما با موفقیت ارسال شد” برای شما به نمایش در خواهد آمد و کارشناسان، پاسخ را به ایمیلتان ارسال می کنند.
اگر می خواهید با نحوه ورود و ثبت نام سامانه پایش دانشگاه آزاد آشنا شوید، لینک مربوطه را انتخاب کنید
سوالات متداول در پشتیبانی سامانه پژوهشیار
به طور کلی در هر سامانه ایی، یک سری از سوالات و مسائل فراوانی بیشتری نسبت به سایرین دارند. این قضیه چه برای آن هایی که پشتیبانی آنلاین پژوهشیار استفاده می نماند و چه سوالاتی که از طریق شماره پشتیبانی مطرح می شود نیز صدق می کند. به همین دلیل، برای رفاه دانشجویان عزیز قصد داریم تا در راهنمای پژوهشیار دانشگاه آزاد به چند نمونه از این ابهامات پاسخ دهیم.
دلیل ارسال نشدن رمز عبور سامانه پژوهشیار بعد ثبت نام چیست؟
اساتید و دانشجویانی که برای اولین بار قصد ورود به سامانه پژوهشیار را دارند، بایستی ابتدا مراحل ثبت نام را انجام دهند. پس از انجام تمامی مراحل، یک رمز عبور برای ایمیل وارد شده از سوی فرد ارسال می گردد. اما گاها دیده می شود که برخی مراجعان، هیچ رمز عبوری را دریافت نمی کنند. سوالی که عمدتا در پشتیبانی سامانه پژوهشیار مطرح می شود، این است که دلیل عدم ارسال این رمز چیست؟
باید بگوییم که سیستم به طور خودکار رمز را میفرستد. اگر این اتفاق رخ ندهد، احتمالا به دلیل اشتباه وارد نمودن آدرس ایمیل یا شماره تلفن باشد. اگر چنین چیزی رخ داده باشد، برای رفع آن به کارشناسان پژوهشی واحد دانشگاهی محل تحصیل خود مراجعه کرده و اطلاعات مورد نظر را اصلاح کنید.
اگر می خواهید راهنمای نوشتن پروپوزال را دریافت کنید، به لینک قرمز وارد شوید
در صورت فراموشی رمز عبور سامانه پژوهشیار چه باید کرد؟
در برخی مواقع ممکن است که دانشجو رمز عبور خود را فراموش نماید. در چنین مواقعی جای نگرانی نیست و به راحتی می توانید آن را بازیابی کنید. برای این منظور، لازم است که طبق راهنمای پژوهشیار دانشگاه آزاد به این سامانه مراجعه نموده و گزینه ” بازیابی رمز عبور” را فشار دهید.
چگونه می توان در پایان نامه ارشد و دکتری تغییر ایجاد کرد؟
اگر می خواهید در پایان نامه یا رساله خود تغییری ایجاد کنید، می بایست حتما قبل از کلیک بر روی گزینه خاتمه و ارسال آن، اقدام نمایید. چرا که بعد از این مرحله دیگر نمی توان به هیچ وجه، تغییری در آن ایجاد کرد و حتی با پشتیبانی آنلاین پژوهشیار نیز احتمال انجام این کار کم است. گذشته از این، بهتر است برای اعمال هر گونه تغییر، ابتدا با استاد راهنما و مدیر گروه مشورت و به آن ها اطلاع دهید.
یک نکته دیگر آنکه در هر کدام از مراحل، دسترسی های مجاز برای ایجاد تغییر توسط راهنما، دانشجو و مدیر گروه متغیر است.
اگر می خواهید بدانید چگونه در سایت دانشگاه آزاد انتخاب رشته کنیم؟ بر روی لینک نمایید
دلیل عدم مشاهده نام استاد راهنما/ مشاوره در لیست اساتید سامانه پژوهشیار
روال مرسوم سامانه پژوهشیار این است که نقش اساتید و مشاوران پس از نام نویسی، توسط یکی از ادمین ها که غالبا از مسئولین نیز هستند مشخص می شود. اگر سوال شما در پشتیبانی سامانه پژوهشیار این است که چرا نمی توانید نام استاد یا مشاور مورد نظر خود را بدانید، بهتر است بدانید که پیگیری این موضوع بایستی توسط خود اساید و مشاورین صورت گیرد.
رشته من در سامانه پژوهشیار نیست، چه باید کرد؟
اگر مسئله مطرح شده شما در شماره پشتیبانی پژوهشیار این است که نمی توانید رشته تحصیلی خود را در آن مشاهده کنید، راه حل آن است که ازطریق معاونت پژوهشی واحد دانشگاهی خود یا مجریان برنامه های علمی که در سامانه فعال هستند موضوع را پیگری نمایید. این مسئولان مشکل را پیگیری و برطرف خواهند ;رد.
به منظور آشنایی بانحوه ورود به سامانه وادانا – vadamp.iauec.ac.ir وارد لینک قرمز شوید
راهنمای ثبت نام در سامانه پژوهشیار
برای اینکه نیازتان به پشتیبانی آنلاین یا پیامکی سامانه پژوهشیارکمتر باشد و با مشکل کمتری مواجه شوید، بهتر است که با نحوه ثبت نام و کار با آن آشنایی کافی را داشته باشید. در اینجا برای آگاهی بیشتر، می خواهیم راهنمای پژوهشیار دانشگاه آزاد را در مورد ثبت پرپوزال توضیح دهیم. اما چنانچه به دنبال کسب اطلاعات کامل در مورد تمامی بخش های این سامانه هستید، می توانید با مشاوران ایران تحصیل در ارتباط باشید.
- آدرس اینترنتی سامانه پژوهشیار به نشانی iau.ac.ir را وارد کنید.
- در صفحه اول، دکمه ” ورود به سامانه پژوهش یار ” را انتخاب و سپس بر روی گزینه ” ایجاد حساب کاربری” کلیک نمایید.
- پس از آنکه اطلاعات خواسته شده را وارد کردید، می توانید پنل شخصی خود را داشته باشید. از این به بعد با درج نام کاربری، رمز عبور و عبارت امنیتی ورود به پنل شخصی امکنپذیر است.
- در پنل شخصی، با باز کردن ” فعالیت های شما”، امکان درخواست استاد راهنما یا مشاور وجود دارد.
- در مرحله بعد قادر به مشاهده لیست استادهای راهنما و انتخاب آن خواهید بود.
- پس از انجام همه مراحل، بایستی گزینه ارسال خروج را لمس نمایید. در نظر داشته باشید که پس از خروج مایل به تغییر یا ویرایش باشید، انجام این کار دیگر به هیچ وجه امکانپذیر نخواهد بود.
برای اطلاع از زمان انتخاب رشته دانشگاه آزاد در دوره بدون کنکور و با کنکور بر روی لینک مربوطه کلیک کنید
سامانه پژوهشیار دارای چند بخش است؟
گرچه پشتیبانی سامانه پژوهشیار برای همه بخش های آن یکسان است، اما به طور دارای چهار زیرسامانه می باشد. هر کدام از این زیر سامانه ها بخش خاصی از امور آموزشی دانشجویان و اساتید را انجام می دهند و در عین حال به هم پیوسته و مرتبط می باشند. این بخش ها به ترتیب زیر هستند:
- سامانه طرح های پژوهشی: در این قسمت دانشجویان به انجام و پیگیری تحقیقات و پژوهش های خود می پردازند. تمامی مراحل این کار اعم از ارسال پروپوزال، داوری، کارشناسی عقد قرارداد و اتمام فرایند را در این سایت انجام می دهند.
- سایت پایان نامه: همانطور که از نام آن برمی آید، پیگیری مربوط به روند پایان نامه، پروپوزال اولیه، بدست آوردن تاییدیه های گروه آموزشی، تماس با مشاور یا استاد راهنما و حتی دفاع را می توان در این بخش به انجام رساند.
- سامانه مقالات: این قسمت نیزبرای دریافت و ثبت مقالاتی که از رساله های دانشجویی، طرح های پژوهشی، و پایان نامه ها استخراج شده اند، در نظر گرفته شده اند. داوری ها نیز در این سامانه ها صورت می پذیرد.
- فعالیت های پژوهشی مربوط به اعضای هیئت علمی: این سامانه ویژه اعضای هیئت علمی است تا کتب، مقالات، نوآوری ها و دست آوردهای علمی خود را به ثبت برسانند.
برای ورود به سامانه سیدا دانشگاه آزاد اسلامی وارد لینک مربوطه شوید.
خلاصه مطالب
در این مقاله به نحوه ارسال درخواست از طریق پشتیبانی آنلاین پژوهشیار و یا شماره تلفن آن پرداختیم و سعی کردیم به چند سوال متداول که غالبا پرسیده می شود، پاسخ دهیم
از آنجا معمولا دانشجویان و اساتید در صورت بروز مشکل یا سوال مربوط به ورود یا کار با سامانه پژوهش یار به دنبال کسب راهنمایی سریع هستند، کارشناسان ایران تحصیل این آمادگی را دارند که در تمامی روزهای هفته از ساعت 8 صبح الی 1 شب راهنمای پژوهشیار دانشگاه آزاد را در اختیار شما عزیزان قرار دهند. برای این امر، می توانید با شماره های درج شده در جدول زیر با ما تماس بگیریرد.
برای دریافت پاسخ سوالات و راهنمای پشتیبانی سامانه پژوهشیار و آشنایی با نحوه ثبت پروپوزال در آن از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید. 9099075307 تماس از سراسر کشور و 9099075307 (تماس از استان تهران) تماس از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگویی از 8 صبح الی 1 شب حتی ایام تعطیل |
مطالب مرتبط
سامانه آموزش آنلاین دانشگاه آزاد
نحوه بازیابی شناسه و رمز ثبت نام دانشگاه آزاد
کد دسترسی انتخاب رشته دانشگاه آزاد
پشتیبانی سامانه پژوهشیار
سوال دارید با ما تماس بگیرید
909 9075307
تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور
نحوه ارسال درخواست یا سوال به پشتیبانی سامانه پژوهشیار چیست؟
دانشجویان یا اساتید می توانند به دو روش پیامکی و آنلاین سوالات خود را به این سامانه ارسال نمایند.
چگونه می توان در سامانه پژوهشیار پروپوزال را به ثبت رساند؟
برای دریافت راهنمایی در این مورد می توانید با مشاورین ایران تحصیل تماس بگیرید.
آدرس اینترنتی سامانه پژوهشیار چیست؟
نشانی آدرس اینترنتی این سایت ris.iau.ac.ir می باشد.
روش ارسال درخواست آنلاین در سامانه پژوهشیار چیست؟
در این مقاله می توانید همه مراحل مورد نیاز برای انجام این کار را مشاهده فرمایید.
سلام من در سایت پژوهشیار مرحله اول انتخاب استاد راهنما و مشاور نام استاد مشاور را اشتباه وارد کردم در واقع استاد راهنمای من باید ثبت می شدن درخواست ویرایش داشتم ولی نه استاد مشاور تونست کاری کنه نه مدیرگروه دانشگاه نه ادمین پژوهشیار ویرایش برای من باز نکردن حالا چیکار کنم هیچکس پاسخگو نیست؟
سلام وقت به خیر
در صورتی که از طریق سامانه ویرایش فعال باشد میتوانید اقدام نمایید.
با سلام درخواست ویرایش سامانه پژوهشیار داشتم جهت انتخاب استاد راهنما ممنون
سلام
تماس بگیرید
سلام وقت بخیر
به واحد اموزش دانشگاه خود مراجعه کنید
سلام من الان دو هفته ست درخواست ویرایش دادم ولی هنوز باز نشد استاد راهنماممو انتخاب کنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
سلام وقت بخیر
باید توسط دانشگاه تاید نهایی صورت بگیرد .
سلام وقتتون بخیر
من نمیتونم وارد سامانه پژوهشیار بشم. خطای 403 رو برام بالا میاره
و میگه :
این درخواست از IP یا موقعیت مکانی شما بلاک شده است . و این بخاطر برخی تنظیمات امنیتی در وب سایت است.
لطفا بررسی کنید .
سلام وقت بخیر.
به پشتیبانی پژوهشیار اطلاع دهید این موضوع را. ما امکان بررسی نداریم
با سلام خدمت شما
من در پژو هشیار پروپزال را ثبت کردم میخوام تاریخ ثبت عوض بشه آیا امکانش وجود دارد؟
سلام وقت به خیر
از طریق امور پژوهشی دانشگاه پیگیری نمایید.
سلام من تو پژوهشیار عضو شدم ولی اصلا گزینه ی انتخاب استاد راهنما ندارم باید چیکار کنم؟
سلام
به آموزش بگید براتون فعال کنن
سلام من چند روز پیش تو سامانه ثبت نام کردم دیروز خواستم چککنم وقتی ورود پیدا میکنم میزنه اطلاعات ناقصه وقتی میرم ویرایش وتکمیل اطلاعات وقتی ذخیره رومیزنم میزنه این کد ملی از قبل ثبت شده باید چی کار کنم؟ کلیه دسترسی ها حتی ارسال درخواست پشتیبانی رو ازم گرفته
سلام وقت بخیر
جهت رفع مشکل با مشاورین ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.
سلام جواب تیکت هارو از کجا میتونیم ببینیم؟
من چند هفتس ثبت پروپوزال کردم اما روی پیشینه پژوهش مونده و حتی نمیدونم استاد راهنمام تایید شده یا نه تو کارتابل ایشون هیچی نیست از درخواست من قسمت پایان نامه پزشکی
خیلی کار با پژوهشیار سخته من اللن باید چکار کنم که مرحله جلوتر نمیره
سلام وقت بخیر
از قسمت بررسی و نتایج شماره درخواست را وارد نموده و بررسی نمایید.جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با مشاورین ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.
سلام
احتراما از دیروز تابحال امکان ثبت و ارسال پروپزال وجود نداره و مدام خطای عدم دسترسی و ارور ۵۰۰ میده. لطفا راهنمایی بفرمایید…
سلام وقت بخیر
امکان دارد مشکل از سامانه پژوهشیار باشد ، کمی صبوری کنید.
من مشکل ورود دارم ثبت نامم کردم ولی رمز و نام کاربری میزنم وارد نمیشه چه گوشی چه کامپیوتر حتی یه بار رمز هم عوض کردم تاثیری نداشت مشکل از سایت هست یا من باید کاری کنم؟
سلام برای بررسی دقیق تر وضعیت تون لطفا با مشاورین مرکز تماس بگیرید
شماره های تماستون رو لطف میکنید
تماس از تلفن ثابت
909-907-5307
سلام
احتراما از دیروز تابحال امکان ثبت و ارسال پروپزال وجود نداره و مدام خطای عدم دسترسی و ارور ۵۰۰ میده. لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست عزیز ارور ذکر شده مربوط به مرورگرتون و سرعت اینترنتتون میباشد.
ظاهرا اینطور نیست، سایت رو بالا میاره همه کار و بار هم بدون مشکل هست، فقط موقع ارسال ارور میده که “این سایت کار نمی کند”. با اینترنت های مختلف در صبح و شام امتحان کردم و سرعت هم کاملا بالاست
سلام وقتتون بخیر سایت در حال رفع اشکال است در بازه ی زمانی دیگر مجدد امتحان بفرمایید
سلام. با کلیک روی ثبت نام هیچ تغییری در صفحه پژوهشیار ایجاد نمیشه
سلام وقت بخیر
مشکل سراسری می باشد . به پشتیبانی پژوهشیار تیکت دهید .
امکان تیکت زدن از طریق درخواست پشتیبانی مقدور نیست کلا انگار سامانه فلج شده
سلام وقتتون بخیر سامانه در حال رفع مشکل فنی است برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بفرمایید
با سلام چند روزی هست با وجود تکمیل موارد خواسته شده برای ثبت پروپوزال با کلیک بر ارسال و خروج ارسال انجام نمیشود لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام وقتتون بخیر سامانه در حال رفع مشکل فنی است در بازه ی زمانی دیگر امتحان بفرمایید
سلام
پروپوزال کارشناسی ارشد مرحله ۵ بودم ضمائم تکمیل نبود برگردوندن گام ۴
تو این مرحله هم کارشناس پژوهش و هم مدیرگروه ۴بار برام ویرایش و فعال کردند ولی نشد و نمیتونم ضمائم رو بارگذاری کنم
وقتی ویرایش و باز میکنن فقط بخش انتخاب اساتید برای ویرایش بلز میشه.واقعا شرایط اعصاب خود کنی هست کار با پژوهشیار
سلاکم وقت به خیر
اجازه دسترسی از طریق مدیر پژوهشی به دانشجو داده می شود.
سلام من دانشجو دكتري هستم و مداركم رو در مرحله ٨ آپلود كردم و تا وقت دفاع بگيرم.ولي الان متوجه شدم بعلت مشكلات اينترنت فقط مقاله ام اپلود شده حالا مرحله بعد نميره تا وقت بگيرم لطفا راهنمايي بفرماييد ضمنا تيكت هم زدم انجا اپلود كردم منتها جواب دادن در بازه زماني خودتون بايد اپلود ميكرديد،لطفا راهممايي كنيد دانشجو به انداره كافي هزينه ميكنه ديكه حداقل اعصابش راحت باشه
سلام وقت بخیر بایداز طریق سامانه تیکت بزنید به واحد پشتیبانی تا اختلال برطرف شود.
سلام.من در پیش دفاع ۲۱ آبانماه عدم کفایت گرفتم و الان که میخوام مجددا در پیش دفاع ۲۱ آذر شرکت کنم باید در پژوهشبار به مرحله ۶ برگردم تا بتونم رساله اصلاح شده رو بارگذاری کنم اما در مرحله ۱۰ موندم ..و وقت زیادی هم ندارم
باید چکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام وقت به خیر
از طریق واحد آموزش دانشگاه پیگیری نمایید.
سلام چند روز هست میخوام ثبت نام کنم پیامک نمیاد بازیابی رمز زدم بازم مشکل دارم
سلام روز بخیر
از مسئول آموزش دانشگاه تون بپرسید
سلام
من دردژوهشیار ثبت نام کردم تمام اطلاعات بدرستی وارد شده وهیچ اروری نداده سیستم
ولی سیستم برای من کزینه خانه خالی هست
وفعالیت های من برای ثبت موضوع پایان نامه وجودنداره
چیکار میتونم برای ثبت موضوع انجام بدم؟
سلام وقت بخیر
باید بررسی کنیم که کجای کار ایراد داره
جهت اطلاعات بیشتر با مشاوران ایران تحصیل تماس بگیرین.
سلام ببخشید من دارم برای بار دوم کارشناسی ارشد می خونم و حلا می خوام که در پژوهشیار برای ارشد دومم هم اقدام کنم باید چه کار کنم؟ چون در پژوهشیار یک بار قبلا ثبت نام کردم و پایان نامه ثبت کردم حالا برای پایان نامه ارشد دومم می خوام اقدام کنم استاد راهنما و موضوع ثبت کنم باید چه کار کنم؟ ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرماید.
سلام وقت بخیر تماس تلفنی حاصل بفرمایید شما را راهنمایی خواهیم کرد
سلام ببخشید من دارم برای بار دوم کارشناسی ارشد می خونم و حلالا می خوام که در پژوهشیار برای ارشد دومم هم اقدام کنم باید چه کار کنم؟ چون در پژوهشیار یک بار قبلا ثبت نام کردم و پایان نامه ثبت کردم حالا برای پایان نامه ارشد دومم می خوام اقدام کنم استاد راهنما و موضوع ثبت کنم باید چه کار کنم؟ ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرماید.
سلام وقت بخیر وضعیت شما باید به دقت بررسی شود لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با مرکز مشاوره ایران تحصیل تماس حاصل فرماییید
سلام وقت بخیر
من دانشجوی روانشناسی بالینی ۱۴۰۰ هستم ، در ثبت نام پژوهشیار گزینه ی ” نوع ثبت نام ” رو چی باید بزنم ؟ دانشحجوی رشته های پزشکی یا غیر پزشکی ؟
سلام بستگی دارد که زیر نظر وزارت علوم باشید یا وزارت بهداشت برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و یا مقاله را مطالعه کنید
سلام دانشجوی مهندسی عمران در مقطع ارشد هستم در پژوهشیار وارد شدم ثبت نام کردم اما در ارسال فعالیت جدید فقط علوم پزشکی دارم و گزینه غیرپزشکی را ندارم با اینکه از درست وارد کردن اطلاعاتم اطمینان دارم لطفا راهنمایی بفرمایید .متشکرم
سلام این سوال عملی بایدانجام بشه برای اطلاعات بیشترتماس بگیرید
سلام و عرض ادب. داورهایی که معرفی شدن کدوم قسمت از سامانه پژوهشیار میتونم اسمشون رو مشاهده کنم؟ ممنوم از زحمات شما
سلام برای اطلاعات بیشترتماس بگیرید
سلام روز بخیر
با مشاوران ایران تحصیل تماس بگیرین باید بررسی بشه
با سلام
الان ۳ روز هست که من میخوام ثبت نام کنم توی سامانه.اما متاسفانه هنوز میزنه لطفا منتظر بمانید…
چقدر باید منتظر بمانیم؟؟؟؟
پیشنهاد چگونه می توان با اساتید دانشگاههای دیگر تماس گرفت
جهت استاد راهنما ومشاور
ما دانشجویان بدنبال اساتید جهت مشاور و راهنما هستیم
وبامشکل برخوردیم یاظرفیت ها پر است و مهلت ثبت پروپوزال ما رو به اتمام لزفا یاری کنید.
با سلام.با مدیر اموزش دانشگاه صحبت کنید.
سامانه پژوهشیارچرابعضی موقع خرابه