ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

شرایط خروج از کشور دانشجویان انصرافی + آیین نامه ۱۴۰۳ | ایران تحصیل

شرایط خروج از کشور دانشجویان انصرافی
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

شرایط خروج از کشور دانشجویان انصرافی و اخراجی اعلام شد. شرایط خروج برای دانشجویان اخراجی و انصرافی به‌ گونه‌ای تعیین شده است که آنها بتوانند در صورت فراهم کردن مدارک لازم، از این امکان بهره‌مند شوند. این امکان شامل سفرهای علمی، مطالعاتی، زیارتی، سیاحتی و پیگیری درمان در خارج از کشور می‌شود.

در آیین‌ نامه مربوط به شرایط خروج از کشور دانشجویان اخراجی و انصرافی، تعداد دفعات و مدت زمان مجاز برای هر یک از سفرهای مدنظر متقاضیان متفاوت است و باید با دقت مورد بررسی قرار گیرد. از این رو این دسته از افراد برای دریافت اطلاعات دقیق و کامل درباره شرایط خروج از کشور و مقررات مرتبط، باید به مراجع مربوطه مراجعه کرده و اطلاعات لازم را به دست آورند.

شرایط خروج از کشور دانشجویان اخراجی

بر اساس آیین نامه ۱۴۰۳، شرایط خروج از کشور دانشجویان اخراجی و انصرافی اعلام شده و امکان خروج از کشور برای این دسته از افراد وجود دارد. برای دانشجویانی که از دانشگاه اخراج شده‌اند و مشمول خدمت سربازی هستند، شرایط زیر اعمال می‌شود:

✔ فرجه یک ساله بعد از اخراج: دانشجویان اخراجی باید در فرجه یک ساله بعد از اخراج خود باشند تا بتوانند از کشور خارج شوند.

✔  عدم اخراج در سنوات ارفاقی: اگر اخراج آنها در سنوات ارفاقی انجام نشده باشد، می‌توانند درخواست خروج از کشور داشته باشند.

✔ عدم وجود غیبت سربازی: دانشجویان اخراجی برای اینکه بتوانند خارج شوند، نباید غیبت سربازی‌ داشته باشند.

✔ گذرنامه دارای اعتبار: باید گذرنامه آنها دارای اعتبار باشد؛ اما باید توجه داشت که پس از پایان تحصیل دیگر نمی‌توانند درخواست صدور گذرنامه دهند.

✔ برگه سبز (برگه اعزام) بدون غیبت: دانشجویان اخراجی باید برگه سبز (برگه اعزام) داشته باشند و در زمان اعزام به سربازی هیچ غیبتی نداشته باشند.

شرایط خروج از کشور دانشجویان اخراجی

شرایط خروج از کشور دانشجویان انصرافی

👈 با تغییراتی که در قانون جدید مربوط به خروج از کشور اعمال شده است، افرادی که از دانشگاه انصراف داده‌اند نیز می‌توانند از کشور خارج شوند. افرادی که دارای شرایط زیر هستند و می‌توانند با طی کردن مراحل درخواست، از کشور خارج شوند:

✔ حداقل یک سال از زمان انصراف از دانشگاه گذشته باشد.

✔ انصراف در دوره‌هایی مانند سنوات ارفاقی اعمال نشده باشد.

✔ هیچ غیبتی در سابقه سربازی این افراد وجود نداشته باشد.

✔ گذرنامه افراد اعتبار داشته و دارای برگه سبز (برگه اعزام) باشند.

دقت در شرایط و مقررات مربوطه بسیار حائز اهمیت است، به‌ ویژه زمانی که قصد خروج از کشور برای شرکت در مصاحبه سفارت یا هر هدف دیگری را دارید.

سازمان وظیفه عمومی و اداره گذرنامه فراجا بر اساس پروتکل‌های مشخص و مقررات مربوطه، درخواست‌های مجوز خروج از کشور دانشجویان را مورد بررسی قرار می‌دهند و با توجه به شرایط و استناد به قوانین مربوطه، ممکن است درخواست را تایید یا رد کنند.

مراحل درخواست خروج از کشور دانشجویان اخراجی و انصرافی

برای درخواست خروج از کشور به عنوان یک دانشجوی اخراجی یا انصرافی، می‌توانید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

✔ ابتدا باید از طریق سامانه سخا به آدرس Sakha.epolice.ir درخواست خود را برای خروج از کشور به صورت غیر حضوری ثبت کنید.

✔ پس از ثبت درخواست از طریق سامانه آنلاین، باید به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کرده و درخواست خروج از کشور خود را به صورت حضوری نیز ثبت نمایید.

✔ بر اساس نوع سفر و دلایل خروج از کشور، ممکن است نیاز به قرار دادن وثیقه خروج از کشور داشته باشید که باید این موضوع را با مسئولین مربوطه مطرح کرده و وثیقه مربوطه را تهیه کنید.

✔ در نهایت، باید تاریخ خروج و ورود به کشور را مشخص کنید و اطمینان حاصل کنید که این تاریخ‌ها با مقررات و شرایط مربوطه هماهنگ هستند.

مراحل درخواست خروج از کشور دانشجویان اخراجی و انصرافی

تعداد دفعات مجاز خروج از کشور دانشجویان اخراجی

 دانشجویان اخراجی دارای معافیت تحصیلی در طول سال‌های مجاز تحصیلی می‌توانند بدون محدودیت در تعداد سفرها، با دریافت گواهی اشتغال به تحصیل و بدون ایجاد مشکل در نوع خروج و بازگشت به کشور، از کشور خارج شوند.

این افراد می‌توانند بر اساس زمان اعلامی از کشور خارج شده و پس از بازگشت، در صورت مسافرت به مقصد جدید، دوباره درخواست خروج را ثبت کنند. همچنین اگر فاصله بین دو سفر کوتاه باشد، نیازی به آزاد سازی وثیقه نیست و هیچ محدودیتی در تعداد سفرها وجود ندارد.

✅دریافت مجوز خروج: قبل از هر چیز، باید مجوز خروج از کشور را از سازمان وظیفه عمومی و اداره گذرنامه فراجا دریافت کنند. این مراجع ممکن است درخواست شما را تایید یا رد کنند.

✅ثبت درخواست خروج: در صورت تایید مجوز خروج، باید درخواست خروج از کشور را از طریق سامانه مربوطه ثبت کنند، سپس به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کرده و درخواست خروج را به صورت حضوری ثبت کنند.

✅ تعیین تاریخ خروج و ورود: پس از ثبت درخواست، باید تاریخ دقیق خروج و ورود خود را به کشور مقصد و سازمان مربوطه اعلام نمایند.

✅ مدت زمان مجاز برای خروج: لازم است بررسی کنند که در مدت مشخصی پس از اخراج یا انصراف، می‌توانند از کشور خارج شوند، چراکه ممکن است محدودیت‌های زمانی برای خروج از کشور وجود داشته باشد.

نکات مهم شرایط خروج از کشور دانشجویان اخراجی و انصرافی

✅ وثیقه و آزادسازی: بسته به نوع سفر و مدت زمان آن، ممکن است نیاز به وثیقه داشته باشید. همچنین در صورتی که فاصله بین دو سفر کوتاه باشد، نیازی به آزاد سازی وثیقه نیست.

✅ توجه به مصاحبه‌های سفارت: اگر قصد دارید به عنوان دانشجو در مصاحبه‌های سفارت شرکت کنید، حتماً نیاز به اطلاعات مربوطه و مدارک لازم را در اختیار داشته باشید.

✅ پیگیری قوانین و مقررات: مهم است که به تغییرات و اصلاحات مربوط به شرایط خروج از کشور دانشجویان دقت کنید و اطمینان حاصل کنید که در تمام مراحل به قوانین و مقررات رسمی پایبند باشید.

خلاصه مقاله شرایط خروج از کشور دانشجویان انصرافی

در حال حاضر شرایط خروج از کشور دانشجویان اخراجی و انصرافی اعلام شده است. با اعمال تغییرات در قوانین جدید، دانشجویان اخراجی و انصرافی نیز می‌توانند در صورت داشتن شرایط مشخصی از کشور خارج شوند. شرایط این خروج از کشور شامل داشتن گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه مربوطه و تأییدیه‌ از سازمان وظیفه است.

از جمله مهم‌ترین نکات مربوط به شرایط خروج از کشور دانشجویان اخراجی و انصرافی می‌توان به اطمینان از داشتن تمامی مدارک مورد نیاز، رعایت زمانبندی‌های قانونی برای خروج و بازگشت و پیگیری دقیق وضعیت مجوزهای لازم اشاره کرد. همچنین ارائه مستندات و اطلاعات دقیق و صحیح به سازمان‌های مربوطه و پایبندی به قوانین و مقررات رسمی از جمله موارد حیاتی برای انجام این فرآیند است.

 برای دانلود پی دی اف مقاله شرایط خروج از کشور دانشجویان انصرافی کلیک کنید.
به این پست امتیاز دهید

چه مدارکی برای ثبت درخواست خروج از کشور به عنوان دانشجو لازم است؟

برای ثبت درخواست خروج از کشور بعنوان دانشجو، نیاز به داشتن گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه مربوطه و تأییدیه از سازمان وظیفه است.

چگونه می‌توان درخواست خروج از کشور را ثبت کرد؟

شما می‌توانید درخواست خروج از کشور را از طریق سامانه‌های مربوطه مانند سامانه "سخا" ثبت کنید و سپس با مراجعه به دفاتر پلیس +10 درخواست خود را نهایی کنید.

آیا باید وثیقه‌ای را قبل از خروج از کشور قرار داد؟

بله، براساس نوع سفر، باید وثیقه‌ای را قبل از خروج از کشور قرار دهید.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 1 =

مطالب مرتبط

  • ثبت نام وام سامانه کارا

    ثبت نام وام در سامانه کارا + ورود kara.mcls.gov.ir

    ثبت نام وام سامانه کارا  برای ارائه تسهیلات به کسب و کارهایی انجام می‌شود که صاحبان آن سرمایه کافی برای راه اندازی طرح خود را ندارند. سامانه کارا در حال حاضر زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت...
  • شماره تلفن نامه رسان پست

    نحوه دریافت شماره تلفن نامه رسان پست + استعلام post.ir

    چگونه شماره نامه رسان را پیدا کنیم؟ این سوالی است که بسیاری از افراد هنگام نیاز به ارسال یا دریافت نامه و بسته‌های پستی با آن مواجه می‌شوند. اولین و مهم‌ترین قدم برای پیدا کردن شماره تلفن نامه رسان پست،...
  • ili.ir + ورود به سامانه جامع کانون زبان ایران

    سایت کانون زبان ایران + ورود کاربر سایت www.ili.ir

    کانون زبان ایران یکی از برترین مؤسسات آموزشی در کشور است که به صورت تخصصی در زمینه ارائه دوره‌های متنوع زبان‌های خارجی است و با استفاده از سامانه جامع کانون زبان ایران به نشانی www.ili.ir، خدمات خود را به‌صورت آنلاین...
  • پیگیری مرسولات پستی بدون کد رهگیری

    پیگیری مرسوله پستی بدون کد رهگیری و شماره ملی + مشاهده post.it

    پیگیری مرسولات پستی بدون کد رهگیری از جمله مواردی است که در زمان فراموشی کد رهگیری مرسولات پستی چالش برانگیز باشد، در این زمان راهکار هایی اعم از بازیابی و پیگیری مرسوله از روش های دیگری وجود دارد که در...
مشاور ایران تحصیل
مشاور ایران تحصیل

تماس با مشاور
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت (۸ صبح تا ۲۴ بدون تعطیلی)