ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 | ایران تحصیل

  • دسته بندی:
  • دیدگاه ها: ۳۰
  • تاریخ بروزرسانی: ۸ مرداد ۱۴۰۳
آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

آشنایی با آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 برای آن دسته از دانشجویان دانشگاه های سراسری کشور که قصد درخواست و ثبت انتقالی خود را دارند بسیار حائز اهمیت می باشد. دانشجویانی که به دلایل مختلف مایل به تغییر دانشگاه خود هستند، باید در زمان اعلام شده از سوی وزارت علوم از طریق سامانه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم (سجاد) مراحل ثبت درخواست خود را انجام دهند.

متقاضیان پس از اطلاع از شرایط ثبت درخواست می توانند همزمان با زمان اسم نویسی برای نقل و انتقالات دانشگاه سراسری، اقدامات لازم را انجام دهند. ذکر این نکته اهمیت دارد که اگر داوطلبان در زمان تعیین شده، برای ثبت درخواست خود  اقدام نکنند، دیگر مهلتی برای ثبت درخواست نخواهند داشت، چرا که این فرصت یکبار در اختیار انها قرار خواهد گرفت. به دلیل اهمیت اطلاع از آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 در ادامه نکاتی را در ارتباط با شرایط و مدارک ثبت خوست توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد.

مهمترین دلایل درخواست انتقالی دانشجویان دانشگاه سراسری

دلایل متعددی برای درخواست انتقالی دانشگاه های سراسری کشور وجود دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داشتن بیماری های خاص
  • وجود سطح بالای دانشگاه محل تحصیل مانند سطح علمی آزمون ها 
  • مسافت های طولانی از محل سکونت دانشجو تا دانشگاه محل تحصیل
  • در شرایطی که دانشجو کفیل خانواده است
  • نداشتن شرایط و امکانات مناسب رفاهی دانشگاه مبدا
  • وجود بیماری های خاص والدین دانشجو
  • عدم وجود هیئت علمی مناسب در دانشگاه
  • متاهل شدن در دوران دانشجویی
  • وجود مشکلات در خوابگاه محل تحصیل
  • به دنیا آوردن فرزند

اطلاعیه

آن دسته از متقاضیان ثبت نقل و انتقال دانشگاه های سراسری باید برای انتقالی خود دلیل موجه و قابل قبول داشته باشند تا مدارک و فرم درخواست انها از سوی دانشگاه بررسی شود. 

مهمترین دلایل درخواست انتقالی دانشجویان دانشگاه سراسری

آشنایی با شرایط ثبت نام نقل و انتقال دانشگاه سراسری 1403 – 1403

آن دسته از افرادی که براساس آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم خواهان دریافت انتقالی هستند، باید شرایط انتقالی دانشگاه سراسری را که از سوی وزارت علوم اعلام شده است را داشته باشند تا بتوانند فرایند ثبت نام و اسم نویسی نقل و انتقال دانشگاه سراسری را انجام دهند. شرایط ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های سراسری در سال 1403 – 1403 به شرح زیر است:

آن دسته از دانشجویان شاهد و ایثارگری که قصد جابجایی و گرفتن انتقالی به سایر دانشگاه‌ها در نیمسال اول تحصیلی را دارند، باید پس از آگاهی از اطلاعیه‌های مربوطه دانشگاه اقدامات لازم را انجام دهند. زمان نقل و انتقالات دانشجویان شاهد و ایثارگر علوم پزشکی از ۲۰ مرداد ماه خواهد بود.

  • دانشجویان دانشگاه های سراسری ترم آخر در هر کدام از مقاطع تحصیلی، نمی توانند برای نقل و انتقال درخواست دهند.
  • دانشجو حداقل باید یک نیمسال تحصیلی را بگذراند تا بتواند درخواست خود را براساس آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 ثبت کند. دانشجویانی که در ترم یک تحصیل می کنند، نمی توانند در طرح اسم نویسی نمایند به جز در مواقعی که شرایط خاص دارند. 
  • آن دسته از دانشجویانی که یک مرتبه درخواست نقل و انتقال دانشجویی خود را داده اند، برای بار دوم مجاز به اسم نویسی نخواهند یود. در چنین شرایطی امکان انتقال دانشجویان دانشگاه های سراسری در هر کدام از مقاطع تحصیلی تنها یک بار خواهد بود.
  • اگر دانشجویی قصد دریافت انتقالی براساس آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم را دارد، باید در دانشگاه مبدا در رشته و گرایشی تحصیل کند که دانشگاه مقصد نیز آن رشته را داشته باشد. 
  • آن دسته از متقاضیانی که در رشته های بدون کنکور تحصیل می کنند، مجاز به ثبت درخواست برای نقل و انتقال نیستند و تنها دانشجویان محصل در رشته های با آزمون می توانند درخواست خود را ارسال نمایند.
  • دانشجویان محصل خارج از کشور مطابق با آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم، امکان ثبت درخواست انتقالی را ندارند. 
  • افرادی که عضو هیأت علمی یا یکی از کارکنان دانشگاه مقصد هستند، نمی توانند درخواست انتقالی بدهند. مثلا اگر دانشجویی در دانشگاه مبدا در دوره روزانه تحصیل می کند، و در دانشگاه مقصد عضو هیأت علمی یا یکی از کارکنان است نمی تواند درخواست انتقالی یا مهمانی بدهد. 
  • دانشجویانی که متقاضی نقل و انتقال هستند، باید میانگین نمره های آنها بیشتر از میانگین نمره های دانشجویان دانشگاه مقصد باشد. در نظر داشته باشید که میانگین نمره های مقطع کارشناسی پیوسته مطابق با 3 ترم تحصیلی پشت سر هم و برای محصلان مقطع کارشناسی ناپیوسته مطابق 2 ترم در نظر گرفته خواهد شد. 
  • دانشجویانی که انتقالی گرفته اند، مدرک فارغ التحصیلیشان از سوی دانشگاه مقصد صادر می شود.
  • شرایط دریافت انتقالی از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر در همان شهر وجود ندارد. انتقال دانشجویان از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر در یک شهر فقط جهت پاس کردن واحدهای تک درسی مجاز می باشد.
  • درخواست انتقالی از دوره شبانه به روزانه، دانشگاه غیرانتفاعی به دوره روزانه یا شبانه، دانشگاه پیام نور به دوره روزانه یا شبانه، دانشگاه های غیردولتی به مراکز فنی و حرفه ای و علمی کاربردی ممنوع خواهد بود.
  • دانشجویانی که درخواست مهمانی یا انتقالی در دوره روزانه را داده اند، باید شهریه دوره دوم دانشگاه مقصد پرداخت کنند. اگر در دانشگاه مقصد نمره قبولی در کنکور سراسری را داشته باشند، ملزم به پرداخت شهریه نخواهند بود. 
  • دانشجویان دوره روزانه می تواند برای انتقالی به دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی درخواست بدهند.
  • دانشجویان غیر ایرانی که می خواهند انتقالی بگیرند، باید درخواست خود را به سازمان امور بین الملل و کمیسیون نقل و انتقالات دانشجویی ارسال نموده و نتیجه به آنها اعلام خواهد شد. 
  • در صورت موافقت با انتقالی دانشجو، آن دسته از واحدهایی که با نمره 12 و بالاتر از 12 در دانشگاه قبلی پاس شده اند، در دانشگاه مقصد نیز قابل انطباق خواهند بود. 

برای کسب اطلاع در خصوص ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه سراسری مقاله مربوطه را مطالعه نمایید.

بنر کال تو اکشن

برای اطلاع از اینکه فرق مهمانی با اخذ انتقالی چیست؟ بر روی لینک مربوطه کلیک کنید. 

سامانه درخواست انتقالی یا مهمانی دانشجویان دانشگاه سراسری 1403 – 1403

همانطور که اشاره شد آن دسته از افرادی که براساس آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 مایل به ثبت درخواست برای نقل و انتقال یا مهمانی هستند، می توانند در زمان اعلام شده از سوی وزارت علوم درخواست خود را ثبت کنند. معمولا امکان ارسال درخواست در بازه زمانی اردیبهشت مه برای دانشجویان فراهم است. 

به این منظور داوطلبان باید با بررسی شرایط اعلام شده، به سایت امور دانشجویان وزارت علوم یا سجاد به آدرس portal.saorg.ir مراجعه کنند. هر از محصلان دوره های روزانه و شبانه دانشگاه سراسری این امکان را دارند با مراجعه به این سایت ، درخواست انتقالی یا مهمانی خود را ثبت کنند.

توجه داشته باشید که شرایط دریافت انتقالی از دانشگاه ها برخی مواقع با یکدیگر متفاوت می باشد و توافق نهایی با درخواست انتقالی مستلزم موافقت هر دو دانشگاه مبدا و مقصد خواهد بود. ما در ادامه لازم است با زمان درخواست نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه سراسری آشنا شوید.

سامانه درخواست انتقالی یا مهمانی دانشجویان دانشگاه سراسری

زمان درخواست نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه سراسری 1403 – 1403

افرادی که مایل به دریافت انتقالی و یا مهمانی هستند، باید در زمان مقرر از سوی وزارت علوم، درخواست خود را ثبت کنند. در سال گذشته زمان نقل و انتقالات دانشگاه های سراسری و زمان ثبت درخواست مهمانی از ابتدای اردیبهشت ماه شروع شد و تا پایان این ماه ادامه داشت. امسال نیز طبق رویه هر سال زمان درخواست انتقالی در اردیبهشت ماه خواهد بود.

برای کسب اطلاع از مراحل ثبت نام آزمون استخدامی وزارت علوم روی لینک آبی رنگ کلیک کنید.

مدارک لازم جهت ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان سراسری 1403 – 1403

براساس آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 دانشجویان دانشگاه های سرسری برای درخواست انتقالی باید مدارک زیر را به همراه داشته باشند:

  • داشتن تصویر صفحات اول و دوم کارت ملی و شناسنامه 
  • ارائه گواهی عدم تخلف دانشجویی
  • ارائه معدل کل 
  • تکمیل نمودن فرم درخواست انتقالی یا مهمانی
  • داشتن کارنامه قبولی در کنکور سراسری
  • به همراه داشتن مدارک احراز هویت دانشجویان با شرایط خاص از جمله ارائه گواهی معلولیت یا فوت سرپرست خانواده

برای اطلاع از نحوه پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد بر روی لینک کلیک نمایید. 

جدیدترین اخبار پیرامون نقل و انتقال دانشجویان سراسری 1403 – 1403

زمان درخواست انتقالی دانشگاه سراسری اعلام شد.

دانشجویان دانشگاه های سراسری میتوانند از تاریخ 1 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت اقدام به درخواست نقل و انتقال بین دانشگاهی کنند.

شرایط دریافت انتقالی از دانشگاه دولتی به دولتی 

بسیاری از دانشجویان تصور می کنند شرایط انتقالی دانشگاه دولتی و آزاد یکسان است. اما اگر فردی بخواهد از یک دانشگاه دولتی به دانشگاه دیگر منتقل شود، باید شرایط خاصی را داشت باشد.

یکی از شرایط درخواست انتقالی از یک دانشگاه دولتی به دانشگاه دولتی دیگر، مربوط به دانشجویان ترم اول می باشد. دانشجویان ترم اول این امکان را ندارند که در طرح نقل و انتقال دانشگاه های دولتی حضور داشته باشند. براساس آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 در بعضی موارد استثنایی با مهمانی و یا انتقالی دانشجویان ترم اول موافقت خواهد شد.

شرایط درخواست انتقالی دائم برای مقاطع تحصیلی مختلف

هم اکنون متقاضیان مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و دکترای تخصصی می توانند درخواست انتقالی بدهند. دانشجویانی که دانشگاه مبدا و مقصد با درخواست آنها موافقت کند، حتما باید در زمان اعلام شده در دانشگاه مقصد مراحل ثبت نام دانشگاه را انجام دهند. اگر دانشجویی از درخواست مهمانی منصرف شود، می بایست پیش از شروع نیمسال تحصیلی درخواست انصراف از مهمانی خود را به شکل مکتوب به اداره آموزش دانشگاه اعلام کند.

جدیدترین اخبار پیرامون نقل و انتقال دانشجویان سراسری

برای آشنایی با مراحل دریافت نتایج نقل و انتقالات دانشگاه آزادبر روی لینک کلیک نمایید. 

کال تو اکشن تماس

خلاصه مطالب

در این مقاله به بررسی آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 پرداختیم. دانشجویان دانشگاه های سراسری که مایل به ثبت درخواست نقل و انتقال خود هستند، باید در زمان اعلام شده از سوی وزارت علوم، مراحل ثبت درخواست را تکمیل نمایند. برای این کار دانشجویان باید به سامانه امور دانشجویان وزارت علوم یا سجاد به آدرس portal.saorg.ir مراجعه کنند. 

افرادی متقاضی براساس آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 باید شرایطی را داشته باشند تا با درخواست آنها موافقت شود که در این مقاله این موارد و همچنین مدارک لازم برای ارسال درخواست بررسی شد.چنانچه شما دانشجویان گرامی در ارتباط با آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم در سال 1403 سوال و ابهامی دارید، می توانید ب کارشناسان آکادمی ایران تحصیل تماس بگیرید تا شما عزیزان را به بهترین شکل یاری کنند. 

 

برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید. 

 

5/5 - (2 امتیاز)

در آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 چه مواردی ذکر شده است؟

در آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم معمولا به شرایط، مدارک و زمان درخواست انتقالی دانشجویان اشاره شده است. 

شرایط ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان سراسری چیست؟

در این مقاله به طور کامل به شرایط ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان سراسری پرداختیم.

سامانه درخواست نقل و انتقالی دانشجویان دانشگاه های سراسری چیست؟

داوطلبان باید برای ثبت درخواست انتقالی خود به سامانه امور دانشجویان وزارت علوم یا سجاد به آدرس portal.saorg.ir مراجعه کنند.

نظرات

30 دیدگاه دربارهٔ «آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان وزارت علوم سال 1403 | ایران تحصیل»

  1. Avatar photo Hoseyni گفت:

    سلام
    من ترم پنج ام و دانشگاه شيراز درس ميخونم ، با توجه به اينكه قراره ده ترمه تموم كنم ايا براي ترم نه و ده ميتونم به شهر خودم ( بوشهر ) كه رنكش از دانشگاه شيراز پايين تره انتقالي بگيرم؟يا براي بيشتر از هشت ترم نميشه انتقالي گرفت!

    1. Avatar photo مشاور رضایی گفت:

      سلام وقت بخیر
      ترم آخر امکان پذیر نیست

      1. Avatar photo گلی گفت:

        سلام خسته نباشید
        من دانشجوی ترم شش پزشکی ام
        می‌خواستم برای ترم هفت مهمان بشم به دانشگاه شهر خودم
        میخواستم بدونم که باید شهریه پرداخت کنم ؟
        و اینکه اگه ترم هست دوباره برگردم به دانشگاه مبدا گگمشکلی ایجاد نمیشه؟ یعنی نیاز به پرداخت شهریه نیست ؟

        1. Avatar photo ranjbar گفت:

          سلام وقت بخیر
          شما فقط زمانی که در سامانه نقل و انتقالات درخواست میدهید بابت درخواستی هزینه پرداخت میکنید وحتی شما امکان مهمانی گرفتن را دارید و مشکلی نخواهید داشت جهت اطلاع از نحوه درخواست دادن به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشدخانم محمدی داخلی ۱۰۲ در ساعات 8.30 الی 17.30 روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند

  2. Avatar photo مسعود گفت:

    سلام دخترم دانشجویترم اول کارشناسی ارشد روزانه دانشگاه صنعتی سهند است.
    برای انتقال به صنعتی اصفهان چکار باید کرد؟ ممنون

    1. Avatar photo مشاور رضایی گفت:

      باسلام و احترام
      باید براساس بند های ویژه انتقالی از شرایط مهمانی دایم یا مهمانی موقت یا انتقالی یا مهمانی مبنا استفاده بفرمایید

  3. Avatar photo رضا قاسمی گفت:

    سلام دخترم دانشجوی استعداد درخشان دولتی یزد بوده وبدون ازمون کارشناسی ارشد تبریز پذیرفته شده ایا امکان انتقالی بصورت روزانه به یزد را خواهد داشت ضمنا من ایثارگر نیز میباشم

    1. Avatar photo مشاور رضایی گفت:

      سلام وقت بخیر
      در پذیرش های بدون آزمون امکان اتقالی نمی باشد

    2. Avatar photo امین گفت:

      سلام وقتتون بخیر. من دانشجوی ترم اول مهندسی صنایع دانشگاه یزد هستم.
      میخواهم برای ترم دوم هم انتقالی به دانشگاه سیرجان شهر خودم و هم رشته ام رو تغییر بدم باید چکار کنم؟
      آیا موافقت میشه.؟
      در کارنامه سبز دانشگاه و رشته رو آوردم. ولی فک کنم معدل ترم اولم خراب باشه

      1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

        با سلام
        برای انتقالی و تغییر رشته شرایط و ضوابط خاص خود را دارد ولی این مورد شما مرتبط با کارنامه سبز میباشد که باید از دانشگاهی که قبولی اوردید پیگیری کنید

  4. Avatar photo مجتبی گفت:

    سلام وقت بخیر
    من دانشجو ترم یک پزشکی رفسنجان هستم
    ایا میتونم برای ترم بعد به یزد انتقالی بگیرم

    1. Avatar photo مشاور راهدار گفت:

      سلام بله اگر در زمان مشخص شده درخواست بدید میتونید با استفاده از شرایطی که اعلام شده درخواست انتقالی بدهید

  5. Avatar photo نگین گفت:

    سلام وقت بخیر. من امسال دانشگاه جهرم مترجمی شروع به تحصیل میکنم خودم خوزستان زندگی میکنم میخواستم انتقال دائم بگیرم به دانشگاه چمران اهواز رتبه کنکورم خوب بود واسه دانشگاه چمران هم مناسب بود ولی متاسفانه انتخاب رشته اشتباه انجام دادم و دانشگاه چمران رو تو اولویت های پایین تر گذاشتم حالا میخواستم بدونم میتونم انتقالی بگیرم. و اینکه به دانشجوهای انتقالی هم خوابگاه تعلق میگییره یا خیر ممنون.

    1. Avatar photo مشاور برجی گفت:

      با عرض سلام خدمت شما.
      با دانشگاه مقصد و مبدا صحبت کنید بعد از خواندن یک ترم ابتدا مهمانی سپس درخواست انتقالی دائم دهید.

    2. Avatar photo زینب مقدم گفت:

      سلام من دانشجوی ارشد شبانه هستم انتقال دائم گرفتم دانشگاه مقصد خوابگاه میدن بهم؟

      1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

        سلام دوست عزیز
        اگر خوایگاه داشته باشد بله مشکلی ندارد.

  6. Avatar photo ملکی گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    محل زندگی من کرج هست اما در رشته اتاق عمل همدان قبول شدم. اگر بخوام در ترم های بعد انتقالی بگیرم به دانشگاه کرج جزو ظرفیت مازاد میشم و باید شهریه بدم ؟ یا اینکه میتونم به صورت دوره روزانه و رایگان تحصیل کنم؟؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت بخیر اولا برای گرفتن انتقالی باید شرایط مربوطه به این مسئله را داشته باشید و درصورت موافقت نرخ شهریه ای شما به صورت آزاد محاسبه خواهد شد

  7. Avatar photo علی گفت:

    سلام عرض خسته نباشید
    من دانشجوی ارشد مهندسی مخابرات سیستم از دانشگاه صنعتی ارومیه هستم و میخواستم انتقال بگیرم به دانشگاه ارومیه
    آیا میتونم انتقال بگیرم ؟
    ممنون میشم پاسخ بدین

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت بخیر
      شما باید در سایت منادا درخواست دهید در صورتی که دانشگاه مقصد از دانشگاه مبدا در رنکینگ پایین تری باشد و یا همتراز باشد این امکان را دارید انتقالی بگیرید

  8. Avatar photo کریمی گفت:

    سلام وقتتون بخیر من ارشد ۱۴۰۲ الزهرا تهران قبول شدم خودم از ارومیه هستم که به دلیل مسافت زیاد نمیتونم تهران ادامه تحصیل بدم ولی از یه طرفم نمیخوام فرصت تحصیل رایگانمو از دست بدم میخواستم بدونم میتونم من ترم اول رو مرخصی بگیرم و ترم دوم رو انتقالی بگیرم (ترم دومم تهران نباشم و کلاسارو شرکت نکنم)؟انتقالی گرفتن باعث تبدیل دوره ی روزانه به شبانه میشه؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت بخیر اگر سهمیه ایثارگری داشته باشید با توجه به شرایط نقل و انتقال میتوانید اقدام کنید

  9. Avatar photo بنیامین گفت:

    آیا امکان انتقالی ارشد مهندسی برق گرایش کنترل از شبانه خوارزمی کرج به شبانه دانشگاه‌های تهران هست؟ بنده تهران هستم و شاغلم رفت‌وآمد به کرج برام خیلی سخته.

    1. Avatar photo مشاور رضایی گفت:

      سلام وقت بخیر
      باید درخواست بدین

  10. Avatar photo ملیکا گفت:

    سلام و خسته نباشید
    اگه از دانشگاه دولتی به دولتی انتقالی دائم بشه گرفت ، مدرک برای همون دانشگاه مبدا خواهم داشت یا اینکه اون دانشگاهی که انتقالی گرفتم؟

    1. Avatar photo مشاور حمامی گفت:

      سلام وقتتون بخیر در انتقالی شما دانشجوی دانشگاه مقصد میشوید

  11. Avatar photo بهار گفت:

    سلام وقت به خیر .آیا امکان انتقالی‌گرفتن از رشته تکنولوژی‌پرتوشناسی‌ دانشگاه بجنورد به دانشگاه تهران هست ؟
    (با فرض اینکه بنده معدل بالاتری نسبت به دانشجویان تهران در همون مقطع داشته باشم و دوم اینکه در شرف متاهل شدن عستم و ایشون محل کارشون تهران هست)ممنون میشم پاسخ بدید

    1. Avatar photo chitsaz گفت:

      سلام وقت بخیر
      امکان انتقالی تنها به دانشگاه هم رده یا رده های پایین تر امکان پذیر است مگر در شرایط خاص
      درخواست بدید در صورت تایید دانشگاه مبدا و مقصد امکان پذیر است

  12. Avatar photo سلیمانی گفت:

    سلام
    طبق این آیین نامه دانشجو هایی که از دانشگاه های تحت نظر وزارت علوم بخوان به دانشگاه های پزشکی انتقالی بگیرن تکلیفشون چیه؟

    1. Avatar photo مشاور ذوالنورنیا گفت:

      سلام وقت بخیر
      ممنوع می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • رتبه در منطقه چیست؟ + تأثیر انتخاب رشته 1403

    حتماً شما هم دیده‌اید که چند رتبه در کارنامه کنکور درج می‌شود و قطعاً این رتبه‌ها با هم تفاوت‌هایی دارند. رتبه در منطقه چیست؟ این سؤال ممکن است که برای خیلی از دانش‌آموزانی که قصد ورود به دانشگاه را پیش...
  • بهترین دانشگاه‌ های ایران

    ۲۰ دانشگاه برتر ایران (رتبه بندی جهانی، امکانات + رشته ها و سایت رسمی)

    بهترین دانشگاه های ایران با معیار‌های متعددی قابل ارزیابی و رتبه بندی هستند. این معیارها ترکیبی از سطح علمی، تعداد دانشجو و اساتید، وسعت دانشگاه و… خواهد بود. پراکندگی دانشگاه‌های برتر در ایران به طوری است که بسیاری از شهرها و...
  • دانشگاه نوبت دوم چیست

    دانشگاه نوبت دوم چیست؟

    برای بسیاری از داوطلبان کنکور این سوال پیش می‌آید که دانشگاه نوبت دوم چیست؟ و به چه دانشگاه هایی دانشگاه نوبت دوم می گویند؟ دوره نوبت دوم (شبانه) در دفترچه انتخاب رشته با شرایط متفاوتی از دوره روزانه تشریح شده...
  • رتبه قبولی پزشکی سهمیه ایثارگران

    رتبه قبولی پزشکی سهمیه ایثارگران 1403 + سهمیه 5 و 25 درصد

    رتبه قبولی پزشکی سهمیه ایثارگران با رتبه قبولی دانشجویان عادی متفاوت است؛ به طوری که سهمیه ایثارگری در قبولی آن‌ها نقش بسیار مهمی دارد. هرچه سهمیه ایثارگری شما بیشتر باشد، آنگاه شانس قبولی در دانشگاه پزشکی افزایش می‌یابد. یعنی رتبه...
مشاور ایران تحصیل
مشاور ایران تحصیل

 ۷ ۰ ۳ ۵   ۷ ۰ ۹   ۹ ۰ ۹
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت (۸ صبح تا ۲۴ بدون تعطیلی)