ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون + قوانین 1403 | ایران تحصیل

  • دسته بندی:
  • دیدگاه ها: ۴۶
شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون اعلام شد. کلیه داوطلبان واجد شرایط می‌توانند بعد از کسب اطلاعاتی در رابطه با شرایط و ضوابط اخذ پروانه وکالت، اقدامات لازم را برای دریافت آن انجام دهند. دقت داشته باشید در صورت نداشتن حتی یک مورد از شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون، امکان دریافت آن غیرممکن است.

شرایطی که در آیین نامه اجرایی ماده 187 به آن اشاره شده است، شامل پنج سال سابقه کار در دفاتر قضایی، داشتن مدرک لیسانس حقوق یا مدرک مقاطع بالاتر از آن و همچنین، عدم انفصال از خدمات دولتی و قضایی می‌شود. به این ترتیب کسانی که می‌خواهند بدون شرکت در آزمون، پروانه وکالت را دریافت کنند؛ می‌بایست تمامی شروط لازم را داشته باشند.

اهمیت اطلاع از شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون

به طور معمول افراد بر این باور هستند که برای اخذ پروانه وکالت باید در آزمون شرکت کرد و راهی به جز این نیست؛ اما باید عرض کنیم که خوشبختانه شما می‌توانید بدون شرکت در آزمون وکالت برای دریافت پروانه آن اقدام کنید. با این حال دقت داشته باشید که در قدم اول باید از شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون مطلع شوید و در ادامه برای دریافت آن اقدام نمایید؛ زیرا بدون اطلاع از شرایط و ضوابط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون، انجام این کار غیر ممکن است.

اطلاع از شرایط اخذ پروانه وکالت بدون شرکت در آزمون، علاوه بر افزایش آگاهی و راهنمایی داوطلبان که واجد شرایط هستند یا خیر، برای تنطیم یک برنامه‌ریزی شغلی و تحصیلی مهم است. در صورتی که از شرایط و ضوابط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون اطلاعی نداشته باشید، نمی‌توانید به موقع برای مطالعه منابع آزمون برنامه‌ریزی کنید.

چراکه امکان عدم داشتن شرایط اخذ پروانه وکالت برای بیشتر داوطلبان وجود دارد. به این ترتیب، عدم آگاهی از شرایط، منجر به اتلاف وقت و هزینه در یک مسیر اشتباه می‌شود. پس متقاضیان باید پیش از هر اقدامی، به اهمیت اطلاع از شرایط پروانه وکالت بدون آزمون، توجه داشته باشند تا با برنامه‌ریزی صحیح و پکیج آموزشی آزمون وکالت کارآمد؛ موفق به کسب پروانه وکالت شوند.

شرایط دریافت پروانه وکالت بدون آزمون

برخی از افراد بدون داشتن  شرایط شرکت در آزمون وکالت می‌توانند موفق به اخذ پروانه وکالت بدون آزمون شوند؛ اما دریافت پروانه وکالت برای افراد متقاضی نیازمند داشتن شرایطی است که در صورت عدم اطلاع از ضوابط و قوانین موجود برای اخذ پروانه وکالت بدون نیاز به شرکت در آزمون، امکان درخواست آن در سامانه وجود ندارد.

ابتدا بهتر است در این قسمت به شرایط عمومی مورد نیاز بپردازیم و بعد شرایط اختصاصی مورد نیاز برای اخذ پروانه وکالت قوه قضاییه و دادگستری را مرور کنیم. این شرایط عمومی شامل موارد زیر هستند:

✅ وابسته نبودن به هیچ یک از رژیم‌های حکومتی از جمله رژیم سابق پهلوی

✅ عضو نبودن در هیچ یک از گروه‌های مخالف و معاند با اسلام و مسلمین

✅ تبعیت از قوانین و ضوابط دین اسلام و توجه به آن‌ها

✅ باور و ایمان قلبی به قانون اساسی جمهوری اسلامی، ولایت فقیه، نظام مقدس جمهوری اسلامی

✅ محکوم نشدن در دادگاه انقلاب اسلامی و نداشتن هیچ‌گونه سابقه کیفری

✅ عدم اعتیاد به انواع مشروبات الکلی و مواد مخدر

شرایط لازم در کانون وکلای دادگستری برای اخذ پروانه وکالت بدون آزمون، شامل موارد زیر است:

✅ طبق ماده 187 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، افرادی که فارغ‌التحصیل رشته حقوق در مقطع دکترا هستند و نزدیک 20 سال سابقه کار آموزشی در دانشگاه را دارند، می‌توانند بدون شرکت در آزمون، برای دریافت پروانه وکالت اقدام کنند.

✅ طبق لایحه قانونی کانون وکلای دادگستری، کسانی که دارای 5 سال سابقه در قوه قضاییه هستند، می‌توانند بعد از استعفا یا بازنشستگی، بدون نیاز به شرکت در آزمون، پروانه وکالت خود را دریافت کنند.

✅ براساس آیین نامه اجرایی ماده 187، داشتن شرایط زیر برای دریافت پروانه وکالت بدون آزمون در مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام شده است:

✅ داشتن حداقل مدرک لیسانس در یکی از رشته‌های حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی

✅ داشتن حداقل 5 سال سابقه کار در دستگاه قضایی و یا حقوقی

✅ وابسته به دولت و یا ارگان نیروهای مسلح

✅ داشتن حداقل 30 سال سابقه کار(وکالت پایه دو)

✅ داشتن حداقل 2 سال سابقه کار در دفاتر اسناد رسمی

✅ داشتن مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری در رشته‌های حقوقی، الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی

✅ داشتن 10 سال سابقه تدریس در دانشکده حقوق و یا علوم قضایی

✅ چاپ کتاب و مقالات حقوقی

شرایط دریافت پروانه وکالت بدون آزمون

مشمولین معاف از آزمون وکالت

همچنین افراد واجد شرایط عمومی اخذ پروانه وکالت بدون آزمون، در صورتی که یکی از شرایط زیر را داشته باشند می‌توانند برای اخذ پروانه وکالت بدون شرکت در آزمون اقدام کنند:

در صورتی که فرد متقاضی دریافت پروانه وکالت، آخرین حکم بازنشستگی یا محل خدمتش در شهرهای مشمول کانون مرکزی باشد؛ پس از سپری کردن دوره نه ماه کارآموزی و در ادامه حضور در امتحانات برگزار شده امکان دریافت پروانه وکالت را دارد.

در صورتی که به عنوان افسر بازنشسته نیروهای مسلح با داشتن مدرک کارشناسی حقوق سابقه کاری هشت ساله در فعالیت‌های خدمات یا سازمانی را دارید و یا این که به مدت پنج سال تمام در نیروهای مسلح خدمت کرده‌اید به مراتب شرایط دریافت پروانه وکالت بدون آزمون را دارید.

تمامی نمایندگان مجلس در صورت داشتن شرایطی از جمله پنج سال سابقه کار به عنوان قاضی، برخورداری از مدرک اتمام تحصیلات از حوزه علمیه قم و یا مدرک کارشناسی در رشته‌های مربوط به حوزه قضایی، امکان اخذ پروانه وکالت بدون آزمون را دارند. هر فرد که عضو هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی باشد در صورت داشتن پانزده سال سابقه کار در حوزه قضایی و همین طور برخورداری از مدرک دکتری در رشته‌های مختلف و مرتبط، شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون را دارد.

کلیه افراد عضو هیأت علمی دانشکده‌های حقوق در صورت داشتن مدرک دکتری در این قیبل از رشته‌ها و همین طور داشتن سابقه کاری زیاد (حداقل پانزده سال) در زمینه تدریس در دانشگاه امکان دریافت پروانه وکالت بدون آزمون را دارند. چنانچه افراد جز مشمولین شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون قرار نگیرند، باید برای شرکت در این رقابت آماده شوند و بعد اسامی پذیرفته‌شدگان را پس از اعلام نتایج آزمون وکالت بررسی کنند.

کال تو اکشن تماس

چه کسانی نمی‌توانند پروانه وکالت دریافت کنند؟

شماری از افراد تحت هیچ شرایطی امکان دریافت پروانه وکالت، از سوی مرکز قوه قضاییه یا کانون وکلای دادگستری را ندارند. در این بخش قصد داریم در رابطه با شرایط افراد فاقد صلاحیت که نمی‌توانند برای دریافت پروانه وکالت اقدامی انجام دهند، توضیحاتی ارائه دهیم.

افرادی که در ادامه ذکر کرده‌ایم امکان دریافت پروانه وکالت را ندارند:

✅ افرادی که با شئون، عفت و امانت وکالت مخالف بوده و همین طور کسانی که به جنایت مطلق محکوم هستند.

✅ امکان اخذ پروانه وکالت برای اتباع خارجی وجود ندارد.

✅ کلیه افراد در صورت انجام اعمال منافی عفت، استعمال مواد مخدر و داشتن فساد اخلاقی امکان دریافت پروانه وکالت را ندارند.

✅ افرادی که محکوم به عدم امکان استفاده از خدمات دولتی هستند، شرایط اخذ پروانه وکالت را ندارند.

✅ افرادی که جز مشمولین قانون سنی شرکت در آزمون وکالت نیستند.

✅ کلیه مستخدمین و قاضی‌های مملکتی، بلدی و دولتی اجازه اخذ پروانه وکالت را ندارند.

✅ افراد محروم از وکالت بر طبق حکم محکمه قضایی.

✅ افراد و بنگاه‌ها در صورتی که کل یا قسمتی از سرمایه‌شان به دولت اختصاص دارد، نمی‌توانند برای دریافت پروانه وکالت اقدام کنند.

چه کسانی نمی توانند پروانه وکالت دریافت کنند؟

مدارک لازم برای اخذ پروانه وکالت بدون آزمون 1403

داوطلبان باید پس از ثبت نام اینترنتی، در طی 48 ساعت مدارک مورد نیاز خود را به آدرس واحد صدور پروانه کانون وکلای دادگستری ارسال کنند. این مدارک شامل عکس کامل شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت یا معافیت دائم، دانشنامه لیسانس، عکس پرسنلی، فرم تقاضای پروانه پس از ثبت نام اینترنتی، فرم شماره ۸ و مدارک خاص برای بندهای «ب»، «ج» و «د» است. مدارک باید اسکن‌ شده‌ از اصل است.

مدارک لازم برای اخذ پروانه وکالت بدون آزمون مرکز قوه قضاییه و کانون وکلای دادگستری بایکدیگر فرق دارد؛ اما متقاضیان هر دو بایستی مدارک مشترک نام برده شده را به همراه مدارک اختصاصی برای ارسال آماده کنند. در ادامه به مدارک مورد نیاز کانون وکلای دادگستری و مراکز قوه قضاییه خواهیم پرداخت.

مدارک اخذ پروانه وکالت بدون آزمون قوه قضاییه

داوطلبان دریافت پروانه وکالت بدون آزمون باید مدارک لازم را در موعد مقرر در سامانه بارگذاری نمایند. زمان ارسال درخواست؛ همانند زمان ثبت نام آزمون وکالت است. به این ترتیب متقاضیان بایستی مدارک لازم برای اخذ پروانه وکالت بدون آزمون قوه قضاییه را آماده کنند که این مدارک عبارت است از:

  • اسکن از کارت ملی و شناسنامه به همراه دانشنامه لیسانس حقوق یا مقاطع بالاتر
  • کارت پایان خدمت یا معافیت از سربازی برای داوطلبان آقا
  • تعهدنامه اشتغال در دستگاه‌های دولتی و خدمات قضایی
  • داشتن حداقل 5 سال سابقه کار در دفاتر قضایی و عدم انفصال از خدمات دولتی
  • داشتن حداقل 2 سال سابقه کار در موسسات حقوقی دولتی
  • داشتن دو سال سابقه سردفتری در دفاتر اسناد رسمی
  • داشتن حداقل دو سال سابقه کار در دبیرخانه شورای حل اختلاف

مدارک اخذ پروانه وکالت بدون آزمون وکلای دادگستری

مدارک لازم برای اخذ پروانه وکالت بدون آزمون وکلای دادگستری، شامل موارد زیر است:

  • اسکن از کارت ملی و شناسنامه به همراه دانشنامه لیسانس حقوق یا مقاطع بالاتر
  • تعهدنامه اشتغال در دستگاه‌های دولتی و خدمات قضایی
  • کارت پایان خدمت یا معافیت از سربازی برای داوطلبان آقا
  • داشتن حداقل 15 سال سابقه تحصیل در یکی از دانشکده‌های حقوق و یا مئسسات آموزش عالی حقوقی و قضایی
  • داشتن حداقل 5 سال سابقه قضایی
  • نحوه اخذ پروانه وکالت بدون آزمون

مدارک اخذ پروانه وکالت بدون آزمون وکلای دادگستری

قانون اخذ پروانه وکالت بدون آزمون

در حال حاضر، دو نوع  قانون برای دریافت پروانه وکالت بدون آزمون در ایران به تصویب رسیده است. اولین قانون با پروانه وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه ارتباط دارد. براساس ماده 187 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی که در سال 1394 به تصویب رسیده؛ مرکز وکلای قوه قضاییه در راستای توسعه عدالت قضایی و دسترسی مردم به خدمات حقوقی، تشکیل شده است.

به این ترتیب طبق این قانون جدید، افراد واجد شرایط عمومی و اختصاصی می‌توانند بدون شرکت در آزمون وکالت، پروانه وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه را اخذ کنند. قانون دوم مرتبط با کانون وکلای دادگستری است که براساس لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری در سال 1333 به تصویب رسید. طبق این قانون افراد واجد شرایط مجاز به صدور پروانه وکالت بدون آزمون هستند.

مراحل ثبت نام اخذ پروانه وکالت بدون آزمون 1403

رئیس مرکز وکلا اعلام کرده است که آگهی دریافت پروانه وکالت بدون آزمون در درگاه ملی مجوزها منتشر خواهد شد. داوطلبان پس از مطالعه کامل آگهی می‌توانند برای تکمیل ثبت نام خود به سایت www.23055.ir مراجعه کنند؛ اما آگهی اختصاصی هنوز منتشر‌ نشده‌ و داوطلبان باید منتظر انتشار آن باشند. پس از انتشار آگهی، لینک ورود به سایت برای داوطلبان فعال خواهد شد. مراحل دریافت پروانه وکالت بدون آزمون، به شرح زیر است:

  • ورود به سامانه www.23055.ir
  • ورود به خدمات گزینه امور هیئت علمی و قضات
  • انتخاب پروانه وکالت ویژه قضات/درخواست پروانه ویژه اعضا هیئت علمی دانشگاه
  • درج شماره همراه و کدامنیتی
  • پر کردن فرم ثبت نام و ورود به کارتابل فعالیت‌های من

بنر کال تو اکشن

هزینه شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون

با انتشار اطلاعیه کانون وکلای دادگستری در سال ۱۴۰۳، متقاضیان با صلاحیت اخلاقی و رفتاری می‌توانند از ۲۰ تا ۳۰ ماه ابتدایی هر فصل برای ثبت نام اقدام کنند. در صورت عدم نقص در مدارک، درخواست‌ها بررسی و نتیجه از طریق سایت و پیامک اعلام می‌شود.

هزینه ثبت نام باید نیمی در هنگام ثبت نام و نیمی دیگر در تصویب پروانه پرداخت انجام شود. هزینه برای متقاضیان‌ بند «د» بیست میلیون، بندهای «ب» و تبصره یک ماده ۸ بیست و پنج میلیون و برای‌بند «ج» بیست میلیون تومان است.

در صورت نداشتن شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون چگونه برای آزمون آماده شویم؟

از آن جایی که شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون جز مواردی نیستند که اکثر افراد از آن برخوردار باشند، اشخاص زیادی مجبور به شرکت در آزمون وکالت هستند. آزمون وکالت، آزمونی بسیار مهم است که با پذیرش در آن می‌توانید بهترین موقعیت کاری را برای خود دست و پا کنید و به درآمدی عالی برسید؛ ولی قبل از هر چیز باید با اسامی منابع آزمون وکالت در این رابطه آشنایی لازم را پیدا کنید تا آمادگی کافی برای شرکت در آزمون وکالت را کسب نمایید.

به جز این‌ها، آشنایی با نحوه طراحی سؤالات آزمون وکالت و همین‌طور تعداد آن‌ها نیز برایتان لازم است. اینجاست که راهنمایی خواستن از مشاوری خبره و کاردان در این رابطه می‌تواند مؤثر واقع شود. توصیه می‌کنیم با دریافت مشاوره آزمون وکالت خود را برای شرکت در این آزمون مهم آماده سازید.

اخبار پیرامون شرایط و ضوابط اخذ پروانه وکالت

  •  دریافت مجوز وکالت بدون آزمون در 10 روز

دبیرخانه هیئت مقررات‌ زدایی مستقر در وزارت اقتصاد، بر اساس قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاست‌‌های کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی، دست به شکست انحصار در “صدور پروانه وکالت” زد.

این دبیرخانه در جهت اجرای قانون بارگذاری اطلاعات مجوزها و شکست انحصار در صدور پروانه وکالت، برای ثبت اطلاعات مجوز وکلا اقدامات لازم را انجام داد تا امکان دریافت مجوز وکالت برای افراد واجد شرایط در مدتی کوتاه ممکن شود.

  •  برکناری به دلیل صدور پروانه وکالت بدون آزمون غیرقانونی

چندی پیش کانون وکلای دادگستری مرکز، پروانه وکالت بدون آزمون و غیرقانونی برای یکی از کارمندان مجلس شورای اسلامی صادر کرده بود که بعد از اطلاع رئیس مجلس، کارمند مربوطه برکنار شد. گفته می‌شود دلیل این تخلف، عدم وجود شفافیت در صدور مجوز و پروانه وکالت بدون آزمون است.

اخبار پیرامون شرایط و ضوابط اخذ پروانه وکالت

خلاصه مقاله شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون

در این مقاله به بررسی شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون پرداختیم و گفتیم افرادی که دارای شرایط و ضوابط اخذ پروانه وکالت باشند، می‌توانند بدون شرکت در آزمون درخواست صدور پروانه خود را ارسال نمایند. علاوه بر این تمامی افراد مجاز نیستند پروانه وکالت را دریافت کنند، به خصوص افرادی که تابعیت کشور ایران را نداشته باشند.

نکته مهم دیگری که در مقاله فوق آن را بیان کردیم این بود که پس از دریافت پروانه وکالت بدون آزمون، نیاز به شرکت در دوره‌‎های کارآموزی وجود دارد؛ اما افرادی همچون اساتید هیأت علمی دانشگاه‌های وکالت و حقوق که مدت زمان بسیاری جز هیات علمی دانشگاه بوده‌اند نیازی به سپری کردن دوره کارآموزی وکالت را ندارند.

البته این قانون تنها مختص اعضای باسابقه هیات های علمی دانشگاه‌ها است و دیگر استادان رشته‌های حقوق و وکالت و یا اعضای هیات علمی کم سابقه می‌بایست نیمی از مدت کارآموزی خود را مطابق شرایط و ضوابط اخذ پروانه وکالت بگذرانند.

 برای دریافت فایل PDF شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون بر روی لینک کلیک کنید.

3.5/5 - (4 امتیاز)

در صورت داشتن شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون باید دوره کارآموزی را گذراند؟

بله. عدم نیاز به شرکت در دوره های کارآموزی تنها در شرایطی خاص اتفاق می‌افتد.

مهم‌ترین شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون چیست؟

یکی از مهم‌ترین شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون، داشتن مدرک کارشناسی حقوق یا مقاطع بالاتر از آن است.

اتباع خارجی و افراد دارای محکومیت می‌توانند برای دریافت پروانه وکالت اقدام کنند؟

خیر. افراد دارای محکومیت قضایی و همین طور اتباع خارجی امکان دریافت پروانه وکالت را ندارند.

 

نظرات

46 دیدگاه دربارهٔ «شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون + قوانین 1403 | ایران تحصیل»

  1. Avatar photo حسین محمدی گفت:

    سلام وقتتون بخیر من حدود ده ساله تو دستگاه اجرایی به طور رسمی کارشناس حقوقی هستم و مدرکم لیسانس حقوق ثبتی هست میتونم بدون شرکت در ازمون پروانه وکالت بگیرم

    1. Avatar photo کارشناس 2 گفت:

      سلام وقت به خیر
      برای اخذ پروانه وکالت بدون آزمون باید سوابق کاری با توجه به سنوات اعلام شده را دارا باشید.
      برای اطلاع از شرایط اخذ پروانه وکالت بدون آزمون با کارشناس مربوطه جناب آقای صانعی از ساعت ۱۸ الی ۲۳ روزهای شنبه تا پنجشنبه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن پیش کد و صفر با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس بگیرید.

  2. Avatar photo وحید گفت:

    سلام
    بنده ۱۴ سال سابقه در شورا حل اختلاف دارم و لیسانس حقوق ایا میتوانم بدون ازمون پروانه بگیرم

    1. Avatar photo کارشناس 2 گفت:

      سلام وقت به خیر
      یکی تز شروطظ اخذپروانه وکالت داشتن حداقل مدرک کارشناسی حقوق است.
      کارشناس مربوطه در این زمینه سرکار خانم همامی داخلی 102 از ساعت 12 الی 20 روزهای شنبه تا پنجشنبه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن پیش کد و صفر با شماره 9099075307 پاسخگوی شما هستند.

  3. Avatar photo مهرداد گفت:

    سلام بنده دارای لیسانس حقوق وسابقه 5سال کار در دفتر قضایی هستم آیا شامل بنده هم می شود؟
    ممنون میشم جواب بدین

    1. Avatar photo مشاور ارشد ذوالنورنیا گفت:

      سلام خیر معمولا با سابقه کار در مراکز قوه قضاییه میشه انجام داد

  4. Avatar photo قاسم گفت:

    سلام
    آیا برای ثبت در لیست قوه قضاییه مدارک شناسایی افراد خانواده رو هم می‌خوان ؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت بخیر بله

  5. Avatar photo حسین نوری گفت:

    با عرض سلام
    با رشته حقوق دانشگاه افسریه امام حسین میشه
    آزمون وکالت داد و دفتر وکالت دایر کرد

    1. Avatar photo مشاور صادقی گفت:

      سلام
      بله مدرک لیسانس تون تفاوتی ندارد

  6. Avatar photo ولادا گفت:

    سلام
    آیا عدم معافیت از خدمت سربازی موجب عدم بهره وری و اخذ پروانه وکالت میگردد؟؟؟ منظور از بدون آزمون چیست؟؟؟

    1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

      سلام دوست عزیز
      سوال شما به بررسی بیشتری نیاز دارد
      با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ تماس بگیرید
      مشاورین کامل راهنمایی و بررسی میکنند.

  7. Avatar photo تقوی گفت:

    سلام خسته نباشین
    برای گرفتن پروانه وکالت چه شرایطی هست که بشه بدون آزمون این مجوز رو گرفت؟؟؟ با بدون آزمونش چه اجازه هایی داریم؟؟؟

    1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

      سلام دوست عزیز
      با مشاورین تماس بگیرید
      راهنماییتان میکنند.

بارگذاری دیدگاه های بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • نحوه استخدام بانک ایران زمین در سال ۱۴۰۳

    نحوه استخدام بانک ایران زمین در سال ۱۴۰۳

    استخدام بانک ایران زمین در سال 1403 داوطلبان واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به سامانه نیروی انسانی این بانک، نسبت به ثبت‌نام و بارگذاری مدارک خود اقدام نمایند. آخرین مهلت ثبت‌نام در این آزمون تا تاریخ 1403/06/12 تعیین شده است....
  • راز های رتبه 9 کنکور

    رتبه ۹ کنکور سراسری از پشت پرده موفقیت‌هایش می‌گوید

    وقتی کسی راه را بلد است، حرکت از روی دست او بهترین و مطمئن‌ترین کار برای رسیدن به مقصد است. رتبه‌های برتر کنکوری راه‌بلدترین افراد برای رسیدن به موفقیت در مسیر پرچالش کنکورند. آروین اصلی، رتبه ۹ کنکور سراسری از...
  • نحوه گزینش آموزش و پرورش

    نحوه گزینش آموزش و پرورش ۱۴۰۳ + شرایط بخشنامه کد 19

    آیا از نحوه گزینش آموزش و پرورش آگاهی دارید؟ افرادی که قصد ورود و اشتغال در وزارت آموزش و پرورش را دارند، بایستی علاوه بر قبولی در آزمون کتبی، در مرحله مصاحبه و گزینش نیز با موفقیت عبور کنند و...
  • ثبت نام حوزه علمیه خواهران

    ثبت نام پذیرش حوزه علمیه خواهران 1403 – زمان، شرایط whc.ir

    افراد علاقه‌مند در رشته‌های معارف و حوزوی می‌توانند برای ثبت نام حوزه علمیه خواهران در سال جاری اقدام نمایند. حوزه علمیه خواهران برای سه مقطع عمومی (کارشناسی)، عالی (کارشناسی ارشد) و تخصصی (دکتری) دانشجو می‌پذیرد. بنابراین داوطلبان می‌توانند بعد از...
مشاور ایران تحصیل
مشاور ایران تحصیل

تماس با مشاور
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت (۸ صبح تا ۲۴ بدون تعطیلی)