ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

دانشگاه اصفهان – رتبه، امکانات، رشته ها،اساتید و آدرس | ایران تحصیل

  • دسته بندی:
  • دیدگاه ها: ۰
  • تاریخ بروزرسانی: ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
دانشگاه اصفهان
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

دانشگاه اصفهان یکی از دانشگاه های سطح یک از نظر علمی، زیر نظر وزارت علوم و فناوری کشور است. سطح علمی بالای این دانشگاه به دلیل چاپ کتاب و مقالات علمی بسیار زیادی در مجلات معتبر داخلی و خارجی، وجود عضو هیأت علمی با مرتبه استاد تمام و دانشیاری و همچنین شرکت در کنفرانس های بین المللی رقم خورده است.

این دانشگاه، از دانشگاه های دولتی بوده که به وزارت علوم و فناوری و تحقیقات وابسته است و فعالیت خود را به طور رسمی از سال ۱۳۶۵ با ۶۷۰ عضو هیئت علمی با مرتبه استاد تمام و دانشیاری و ۱۶۵۰۰ نفر دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در گروه های آموزشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی و زبان های خارجه آغاز به کار کرده است.
این دانشگاه در سال ۱۳۲۵ آموزشگاه عالی بهداری در منطقه مرکزی کشور در خیابان  هزار جریب أصفهان را تاسیس کرد. درنتیجه، دانشگاه اصفهان از قدیمی ترین دانشگاه های مراکز علمی و فرهنگی کشور بوده که با چاپ بیش از هزار مطلب توسط اعضای هیئت علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی و انتشار هزار عنوان کتاب توسط انتشارات این دانشگاه و ۴۰ مجله علمی پژوهشی، جزو مرتبه علمی دانشگاه های سطح یک کشور قرار گرفته و به عنوان یکی از دانشگاه های مادر در زمینه های مختلف آموزش و پژوهشی مشغول فعالیت است.

معرفی دانشگاه اصفهان

همانطور که در آغاز این مطلب اشاره کردیم، دانشگاه اصفهان یکی از دانشگاه های معتبر کشور و دومین دانشگاه بزرگ شهر اصفهان است. این دانشگاه بزرگ در محدوده هزار جریب قرار گرفته در نزدیکی کوه صفه اصفهان. تاریخچه این دانشگاه در این خیابان بدین صورت است که در سال ۱۳۲۵ آموزشگاهی به نام آموزشگاه عالی بهداری اصفهان با تعدادی دانشیار در یکی ازکلاس های دبیرستان به آزمایشگاهی تجهیز گشت و درنتهایت تاسیس شد.

پس از گذشت ۴ سال دانشکده پزشکی و پیراپزشکی اصفهان در کنار این آموزشگاه آغاز به کار کرد و به تدریج با پیشرفت این دانشکده از نظر تجهیزات، آموزشگاه عالی بهداری تعطیل گشت و به تدریج دانشکده های دیگر علوم پزشکی مانند دانشکده داروسازی و غیره به این دانشکده پزشکی اضافه گشت. تا این که در سال ۱۳۴۱ دبیرخانه دانشگاه اصفهان منحل گشت و در سال ۱۳۴۶ با احیای دانشگاه و وجود دکتر معتمدی به عنوان ریس جدید، این دانشگاه فعالیت خود را شروع کرد و به مرور زمان بزرگ و بزرگ تر شد.

به تدریج و در سال ۱۳۶۵ همه دانشکده های پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انتقال یافتند و بعد از مدتی این دانشگاه از دانشگاه اصفهان جدا شد و زیر نظر وزارت بهداشت و درمان پزشکی قرار گرفت. با جدا شدن از دانشگاه علوم پزشکی بیشتر فضاهای ساختمانی نیز جدا شد و در پی آن طرح های عمرانی در بین ساختمان های قدیمی مانند ساختمان گروه شیمی و… فعالیت خود را شروع کرد.

معرفی دانشگاه اصفهان

دانشکده های دانشگاه اصفهان

همان طور که در این متن خدمتتان عرض کردیم از سال ۱۳۶۵ دانشکده های بسیاری در زمینه های مختلف به مرور زمان به این دانشگاه اضافه شدند. به همین خاطر ظرفیت پذیرش در این دانشگاه برای ثبت نام ارشد بدون کنکور دانشگاه هنر اصفهان بالا رفته است.

در ادامه این متن برای آشنایی شما با دانشکده های موجود، آن را به صورت یک جدول خدمتتان ارائه کرده ایم.

نام دانشکده های دانشگاه اصفهان
دانشکده اقتصاد دانشکده ادبیات
دانشکده علوم ورزشی دانشکده زبان های خارجی
دانشکده فنی و مهندسی دانشکده مهندسی عمران و حمل ونقل
دانشکده الهیات و معارف دانشکده علوم و فناوری های زیستی
دانشکده شیمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
دانشکده ریاضی و آمار دانشکده مهندسی کامپیوتر
دانشکده فیزیک دانشکده علوم جغرافیایی و برنامه ریزی
گروه زمین شناسی

نکته قابل توجه این است که این دانشگاه بخش مجاز خود را در سال 1381 راه اندازی کرده و در واقع یکی از پیشتازان این امر است. این دانشگاه در سال 1392 دو پردیس آموزشی نیز بهره برداری کرد که هم اکنون پردیس ریاضی و کامپیوتر در شهر خوانسار و مرکز آموزشی شهررضا با 55 گروه آموزشی در زیرگروه ها و رشته های متفاوت در حال ارائه خدمات آموزشی است.

مراکز تحقیقاتی دانشگاه اصفهان

دانشگاه اصفهان دارای بیش از 700 نفر هیات علمی با مراتب استاد تمام و دانشیار است. از طرفی این دانشگاه دارای رشته های زیادی در مقاطع مختلف است و تا به امروز بیش از 1800 دانشجو در 50 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی، بیش از 200 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و بالغ بر 220 رشته در مقطع دکتری فارغ التحصیل شده اند.

همچنین، حدود هزار مقاله به وسیله اعضای هیأت علمی این دانشگاه در مجلات معتبر داخلی و خارجی ثبت گشته و کتاب های زیادی به وسیله انتشارات این دانشگاه چاپ شده. در ادامه جدول کلی مراکز تحقیقاتی این دانشگاه قرار دارد که برای آشنایی بیشتر خدمتتان ارائه شده است.

مراکز تحقیقاتی دانشگاه اصفهان
پژوهشکده ها پژوهشکده اقتصاد
پژوهشکده انرژی
پژوهشده آلاء (مطالعات وقف و امور خیر)
 پژوهشکده علوم جغرافیایی
پژوهشکده محیط زیست
پژوهشکده مدیریت
مراکز پژوهشی مرکز فناوری سامانه های هوشمند
مرکز پژوهشی روانشناسی صنعتی و سازمانی
مرکز تحقیقاتی فراورده های دارویی
مرکز پژوهشی فناوری ارتباطات رسا
مرکز پژوهشی مهندسی فرایند
گروه های پژوهشی گروه پژوهشی اپتیک کوانتومی
 گروه پژوهشی رستا
گروه پژوهشی نسخه پژوهی و تصحیح متن
قطب های علمی قطب علمی آنتی اکسیدان های گیاهی
قطب علمی جبر باناخ
قطب علمی شهرسازی و علوم جغرافیایی
 قطب علمی تحقیقات و پژوهش تاریخ اسلام در دوران صفویان
قطب مطالعات بنیادین و کاربرد های ادبیات عرفانی
قطب علمی روانشناسی معنویت و شادی
قطب علمی اقتصاد بین الملل
قطب علمی آلاینده‌های زیست محیطی
 قطب علمی اقتصاد و برنامه ریزی شهری
اندیشکده ها اندیشکده آینده پژوهی

دانشگاه صنعتی اصفهان، یکی دیگر از دانشگاه های معتبر شهر اصفهان بوده که دارای تجهیزات و امکانات و سطح علمی بالایی است.

مراکز تحقیقاتی دانشگاه اصفهان

مزایای تحصیل در دانشگاه اصفهان

🔶 این دانشگاه دارای ۱۰ مرکز پژوهشی و پژوهشکده است و حدود ۳۵ گروه پژوهشی در این مراکز مشغول فعالیت اند، همچنین، حدود ۲۰۰ آزمایشگاه آموزشی و پژوهشی برای گروه های علمی این دانشگاه ایجاد شده تا دانشجویان رشته های آزمایشگاهی بدون کمترین دغدغه بتوانند از این امکانات بهره مند شوند و قدم بزرگی در زمینه تحقیقات پژوهشی بردارند.

🔶 علاوه بر این ایده های دانشجویان در زمینه های متفاوت برای بخش خلاقیت دانشگاه اصفهان پذیرفتنی است و این دانشگاه با به وجود آوردن بستری مناسب برای این دانشجویان سعی می کند تا ایده های بکر دانشجویان خود را تبدیل به تجربه ای سازنده برای آنان کند. درنتیجه، برای رسیدن به این هدف دوره های آینده سازی و آینده نگری و  رویدادهای مختلفی در حوزه های متفاوت کسب و کار را برگزار می کند.

🔶 با توجه به شرایط بیکاری و کمبود اشتغال در کشور، این مرکز در دانشگاه اصفهان در پی این است که دانشجویان را برای رسیدن به کسب درآمد و سود، علاوه بر کنکور سراسری، به وسیله کارآفرینی بر روی کسب و کار خود همراهی کند.

🔶 در این دانشگاه علاوه بر وجود مراکز پژوهشی، اندیشکده ها و اتاق های فکر و واحد ارتباط با صنعت نیز تعبیه شده است. بدین صورت که دانشجویان فعال در این اندیشکده ها در زمینه های متفاوت مثل محیط زیست، اقتصاد، علم و فناوری و غیره مشغول تحقیق و گفت و گو می شوند. همچنین، با اجرای جلساتی با افراد داخل سازمان ها و نهادهای تجاری به شکل عمیق تر می توانند از تجربه کاری آن ها اطلاع یابند و به ازای آن صاحبان کسب و کار نیز می توانند ایده های دانشجویان را در دنیای کار و به منظور توسعه خود به کار برند.

🔶 در رده بندی سایت گرین متریک (Green Metric) دانشگاه اصفهان در بین ۴۲ دانشگاه ایرانی، رتبه ۷ را از آن خود کرده و در میان ۹۵۶ دانشگاه از بین ۸۰ کشور دنیا، رتبه جهانی ۲۶۶ را در سال ۲۰۲۱ از آن خود کرده است. لازم به ذکر است که رتبه بندی گرین متریک، نشان دهنده تعهد هر دانشگاه در توسعه و وفاداری به محیط زیست است.

🔶 همایش ها و کنفرانس هایی در این دانشگاه برگذار می شود که با کشورهای خارجی برای تبادل اطلاعات و دستاوردهای علمی است. یکی از این پروژه ها، پروژه بین المللی مشترک بین کشورهای ایران، آلمان و عراق بود که بین سال های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ ادامه یافت که به شکل یک شبکه همکاری بین ‌المللی در جهت توسعه آموزش عالی در زمینه مسائل اجتماعی و آموزشی مرتبط با معلولیت ایجاد شد.

🔶 همچنین، نشست ها و کنفرانس های همکاری با کشور کره جنوبی در حوزه های مختلف مانند همکاری و تجربه دانشگاه های این دو کشور و همکاری و نشست اقتصادی بنگاه های کوچک و متوسط (SMEs) ایران و کره جنوبی با تمرکز  روی گردشگری، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ایجاد شد تا همکاری های علمی مراکز رشد و فناوری دانشگاه های دو کشور سبب تقویت دانش مهارت افراد داخل کسب و کارهای کوچک و متوسط  و دانشگاه ها گردد.

مزایای تحصیل در دانشگاه اصفهان

🔶 دسترسی به این دانشگاه از سراسر نقاط مختلف کشور، با توجه به موقعیت جغرافیایی این دانشگاه در بهترین نقطه شهری در مرکز کشور، ممکن است و دانشجویان می توانند به محض سکونت به آسانی به نقاط دیگر شهر به وسیله اتوبوس BRT، ایستگاه های مترو و غیره تردد کند.

معایب تحصیل در دانشگاه اصفهان

علاوه بر داشتن مزایای گفته شده این دانشگاه، به معایبی از آن در ادامه اشاره خواهیم کرد:

🔷 یکی از این معایب سختگیری های بعضی از اساتید این دانشگاه در زمینه تدریس درس ها و همچنین نمره دهی بوده که برای بعضی از دانشجویان مشکلاتی در زمینه افزایش در سنوات تحصیلی را به وجود می آورد، ولی لازم به ذکر است که عمق یادگیری مباحث تدریس شده نسبت به دانشگاه های دیگر بیشتر بوده و دانش آموختگان این دانشگاه از سطح علمی بالایی برخوردارند و در به کارگیری در اغلب مشاغل در اولویت قرار می گیرند.

🔷 امکان دارد در بعضی سال ها ظرفیت خوابگاه کم شود و برای دانشجویان فرصتی برای اسکان در خوابگاه های این دانشگاه فراهم نشود. لذا، از آن جا که این دانشگاه کیفیت آموزشی بالایی دارد، دانشجویان می توانند در خوابگاه های غیر دولتی با پرداخت هزینه خوابگاه، ساکن شوند.

🔷 همچنین، در بعضی از روزهای سال، ممکن است دانشجویان از غذای سلف ناراضی باشند، ولی بر اساس شواهد غذای ارائه شده در این دانشگاه از نظر رعایت اصول بهداشتی در زمان پخت سالم و مناسب می باشد.

برای اطلاع از رشته های بدون کنکور دانشگاه صنعتی اصفهان روی لینک کلیک کنید.

امکانات دانشگاه اصفهان

🔷 امکانات دانشگاه اصفهان به سه دسته فرهنگی، رفاهی و ورزشی تقسیم می شود. اداره امور خوابگاه های دانشگاه اصفهان زیر معاونت فرهنگی دانشجویی بوده که بر اساس اطلاعیه ای که انتشار یافته در طی دو سال گذشته مشکلی در پذیرش دانشجو وجود نداشته و حدود ۵۰ هزار دانشجو را در خوابگاه های خود اسکان داده است. تعداد واحدهای خوابگاهی به منظور اسکان دانشجویان دختر و پسر امکانات سلف سرویس و رستوران های آزاد دانشجویی با قیمت یارانه دارند.

🔷 شرایطی برای دانشجویان توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی اصفهان و واحدهای زیر مجموعه این معاونت در نظر گرفته شده است تا در زمان هایی که در خوابگاه هستند بتوانند از برنامه های ورزشی و یا مشاوره ای در زمینه تحصیل، شغل و مشکلات فردی استفاده کنند.

🔷 دانشگاه اصفهان به منظور بهینه سازی و بهبود وضعیت خوابگاه ها، برای دانشجویان هتل دانشجویی را در قالب خوابگاه های سوئیتی ایجاد کرده که با توجه به تجهیزات و امکانات متفاوتی که نسبت به خوابگاه های دیگر دارند، دانشجویان باید اجاره بها متفاوتی بپردازند.

امکانات دانشگاه اصفهان

امکانات رفاهی در مجموعه خوابگاه های دانشگاه اصفهان

در ادامه این بخش از مقاله قرار است تا به مهم‌ترین امکانات رفاهی خوابگاه های دانشگاه اصفهان بپردازیم:

  • رستوران آزاد دانشجویی یاس ۲.
  • توزیع غذا در خوابگاه ها.
  • مرکز بهداشت و درمان با وجود آمبولانس و ۳ راننده در شبانه روز.
  • مرکز ایمنی و امداد.
  • غرفه های سوپری.
  • غرفه های آرایشگاه.
  • غرفه های تایپ و تکثیر.
  • غرفه های خیاطی در مجموعه خواهران و برادران به شکل مجزا.
  • بخش روشن دلان خوابگاه های دانشگاه اصفهان
  • سالن بدنسازی خوابگاه ها.
  • زمین چمن مصنوعی و آسفالت ویژه دانشجویان دختر.
  • زمین های ورزشی آسفالت فوتبال، والیبال، بسکتبال و غیره.
  • سالن دارت، فوتبال دستی، شطرنج و میزهای پینگ و پونگ.
  • سالن های مطالعه و نمازخانه به شکل مجزا.
  • ایستگاه های اتوبوس با دسترسی به همه محوطه دانشگاه.
  • کارگاه های جوشکاری، نجاری و بنایی
  • آزمایشگاه های تاسیسات، برق و…

امکانات ورزشی و فرهنگی دانشگاه اصفهان

اداره تربیت بدنی دانشگاه اصفهان به خاطر توازن بین کار و تحصیل و فعالیت های ورزشی، برنامه های آموزشی و ورزشی را برای دانشجویان در نظر گرفته مثل اجرای ورزش های همگانی، مسابقات ورزشی و غیره. در ادامه برای آشنایی شما با امکانات ورزشی این دانشگاه، همه فضاهای ورزشی را در یک جدول خدمتتان ارائه کردیم.

سالن سرپوشیده چند منظوره میدان های روباز ورزشی چند منظوره مجموعه ورزشی استخر ها
سالن ورزشی شهید نیلفروش زاده زمین چمن فوتبال سالن ورزشی حجاب استخر سرپوشیده
سالن تیراندازی سالن ورزشی شهید بهرامیان سالن ژیمناستیک زمین تنیس
دیواره سنگنوردی زمین های ورزشی روباز سالن بدنسازی سالن پینگ پنگ

همچنین، برنامه های فرهنگی در سطح خوابگاه ها و دانشکده ها در نظر گرفته شده است که زیر نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه می باشد. در ادامه خلاصه ای از این برنامه های فرهنگی را خدمتتان ارائه کرده ایم.

  • برگزاری جشن ها، مراسمات و سخنرانی ها در روزهای ویژه.
  • برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی هنری.
  • برگزاری اردوها و بازدیدهای فرهنگی، تفريحي و زيارت در نقاط دیگر کشور.
  • برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی.

خلاصه مطلب
در این متن به بررسی دانشگاه اصفهان پرداختیم. همانطور که گفتیم دانشگاه اصفهان در زمره دانشگاه های برتر ایران و حتی دانشگاه های دنیا قرار دارد. کارشناسان ایران تحصیل همه روزه آماده اند تا اطلاعات لازم در مورد دانشگاه اصفهان را در اختیار شما بگذارند و شما را به صورت تلفنی و حضوری راهنمایی کنند. همچنین شما عزیزان می توانید در صورت داشتن هر گونه سوال ویا تجربه ای آن را با ما و دیگر کاربران عزیز در میان بگذارید.

برای دانلود PDF مقاله دانشگاه اصفهان روی لینک کلیک کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

دانشکده های ارائه شده در دانشگاه اصفهان چه تعداد و در چه زمینه ای در حال فعالیت اند؟

دانشکده های ارائه شده در این دانشگاه شامل دانشکده علوم اقتصاد، علوم ادارای، فنی و مهندسی و غیره است، برای اطلاع از تعداد و نام این دانشکده ها می توانید به متن مقاله مراجعه کنید.

واحد ارتباط با صنعت و اندیشکده های دانشگاه اصفهان با چه هدفی تشکیل شدند؟

بر اساس متن مقاله، واحد ارتباط با صنعت و اندیشکده های این دانشگاه با هدف رابطه دو طرفه میان دانشگاه و صنعت به منظور تبادل تجربه کاری و ایده های نوین دانشجویان تاسیس شدند.

امکانات دانشگاه اصفهان کدام است؟

از جمله امکانات به کار رفته در دانشگاه اصفهان، خوابگاه هایی با تجهیزات و امکاناتی با کیفیت بسیار بالا بوده، برای کسب اطلاعات بیشتر از امکانات دیگر این دانشگاه به متن مقاله مراجعه کنید.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • رتبه در منطقه چیست؟ + تأثیر انتخاب رشته 1403

    حتماً شما هم دیده‌اید که چند رتبه در کارنامه کنکور درج می‌شود و قطعاً این رتبه‌ها با هم تفاوت‌هایی دارند. رتبه در منطقه چیست؟ این سؤال ممکن است که برای خیلی از دانش‌آموزانی که قصد ورود به دانشگاه را پیش...
  • بهترین دانشگاه‌ های ایران

    ۲۰ دانشگاه برتر ایران (رتبه بندی جهانی، امکانات + رشته ها و سایت رسمی)

    بهترین دانشگاه های ایران با معیار‌های متعددی قابل ارزیابی و رتبه بندی هستند. این معیارها ترکیبی از سطح علمی، تعداد دانشجو و اساتید، وسعت دانشگاه و… خواهد بود. پراکندگی دانشگاه‌های برتر در ایران به طوری است که بسیاری از شهرها و...
  • دانشگاه نوبت دوم چیست

    دانشگاه نوبت دوم چیست؟

    برای بسیاری از داوطلبان کنکور این سوال پیش می‌آید که دانشگاه نوبت دوم چیست؟ و به چه دانشگاه هایی دانشگاه نوبت دوم می گویند؟ دوره نوبت دوم (شبانه) در دفترچه انتخاب رشته با شرایط متفاوتی از دوره روزانه تشریح شده...
  • رتبه قبولی پزشکی سهمیه ایثارگران

    رتبه قبولی پزشکی سهمیه ایثارگران 1403 + سهمیه 5 و 25 درصد

    رتبه قبولی پزشکی سهمیه ایثارگران با رتبه قبولی دانشجویان عادی متفاوت است؛ به طوری که سهمیه ایثارگری در قبولی آن‌ها نقش بسیار مهمی دارد. هرچه سهمیه ایثارگری شما بیشتر باشد، آنگاه شانس قبولی در دانشگاه پزشکی افزایش می‌یابد. یعنی رتبه...
مشاور ایران تحصیل
مشاور ایران تحصیل

تماس با مشاور

رزرو مشاوره