۹ ابزار برنامه ریزی درسی با هوش مصنوعی
- دسته بندی: وبلاگ
- دیدگاه ها: ۰
- تاریخ بروزرسانی: ۶ اسفند ۱۴۰۳

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
هوش مصنوعی آنقدر در زندگی روزمره ما عجین شده که تعداد زیادی از افراد، بهویژه دانشجویان و دانشآموزان که هنوز وارد بازار کار نشدهاند، درصدد شرکت در دورههای آموزش هوش مصنوعی هستند؛ چون اکنون تمام دنیا میداند که این تخصص، در آیندهای بسیار نزدیک تحول عظیمی در بازار کار بهپا کرده و فرصتهای کم نظیری را برای کارجویان رقم میزند.
کاربرد هوش مصنوعی در برنامهریزی درسی، ما را برای نوشتن این محتوا ترغیب کرد. بنابراین آنچه در ادامه میخوانید، ۹ ابزار مشهور در این زمینه هستند که بهراحتی میتوانید با آنها کار کنید.
۹ ابزار هوش مصنوعی برای برنامه ریزی درسی
آیا تابهحال به سایت خان آکادمی که مرجع آموزشهایی مثل آموزش پایتون از مقدماتی تا پیشرفته، طراحی سایت و هوش مصنوعی است دقت کردهاید؟ این وبسایت بسیار معروف از AI اختصاصی خود، به اسم “Khanmigo”، بهعنوان مدرس و دستیار مربیان خود استفاده میکند.
این دستیارهای دیجیتال سرعت کارتان را بسیار زیاد کرده و بهرهوریتان را افزایش میدهند. در این بخش، ما ۹ هوش مصنوعی را برای برنامه ریزی درسی معرفی خواهیم کرد که رابط کاربری سادهای دارند. نکته جالب توجه درباره این ابزارها، آن است که هرکسی با هر میزان دانشی، میتواند از آنها استفاده کند.
۱. NoteGPT
اگر حل مسائل و تمرین دورههایی مثل آموزش جامع برنامه نویسی، بهدلیل ساختار الگوریتمها و مفاهیم جدید برای شما یک دغدغه بزرگ است، ما ابزار NoteGPT را پیشنهاد میدهیم؛ چون این ابزار به دستیار تکالیف مهارتآموزان و دانشآموزان مشهور است که با آن میتوانید تمام فایلهای درسی خود را آپلود کرده و مسائل پیچیده و سخت آن را حل کنید. برای استفاده از آن کافیست به سایت NoteGPT.io مراجعه و روی دکمه “Choose a file” کلیک کنید. سپس روی دکمه “Get Answer” کلیک کنید تا ابزار شروع به پایش فایل کرده و تمرینها را حل کند.
خبر خوب این است که ابزار پیشرو از زبان فارسی پشتیبانی و تکالیفتان را بهشکل رایگان حل میکند.
۲. StudySmarter
اپلیکیشن StudySmarter با ارائه امکانات زیر، یکی از برترین انتخابهای هوش مصنوعی برای برنامه ریزی درسی بهحساب میآید:
- ساخت لیستی از کارها و گنجاندن آنها در تقویم پویا برای پیگیری مطالعه و تاریخ امتحانات
- ساخت و مدیریت فلش کارتها
- یادداشتبرداری از مواد درسی
- حالتهای مختلف برای مطالعه درسهای متفاوت، مانند تکرار درس در هر بازه زمانی مشخص
- امکان ساخت امتحانهای آزمایشی توسط هوش مصنوعی و ارائه پاسخ به آنها
- دریافت بازخورد از فرآیند یادگیری توسط هوش مصنوعی
- امکان یافتن پاسخ از میان کتابهای درسی گوناگون
۳. MyStudyLife
MyStudyLife یک هوش مصنوعی برای برنامه ریزی درسی است که نسخه تحت وب آن، حل تکالیف را برای کاربران دسکتاپ و موبایل ممکن کرده است. این ابزار امکانات زیر را برای تمام کاربران خود فراهم کرده است:
- مدیریت کارآمد کلاسها، امتحانات، تاریخهای مهم درسی و فعالیتهای فوق برنامه در یک فضای یکپارچه
- دسترسیپذیری بهشکل آنلاین و آفلاین
- امکان اضافه کردن ویجت ابزار به صفحه اصلی موبایل، با هدف دسترسی مستقیم به برنامههای درسی
- تنظیم برنامههای روزانه از جمله تمرینات ورزشی، ایونتهای شغلی و غیره
- دارای قابلیتهای متعدد برای شخصیسازی رابط کاربری و شامل رنگها، تمها و امکان آپلود عکسهای سفارشی
- تنظیم یادآوریهای سفارشی برای هشدار دادن برنامههای مهم
۴. Homework AI
Homework AI از ابزارهای هوش مصنوعی برای برنامه ریزی درسی و متمرکز بر ارائه پاسخ به سوالات است. بهمحض ورود به این ابزار، کادری نمایان میشود که امکان تایپ سوال و جستوجوی آن را میدهد. همچنین یک ماشین حساب چندمنظوره کنار این کادر نشسته تا بتوانید انواع محاسبات خود را با آن انجام دهید.
توسط این ابزار میتوانید تکالیف درسهای زیر را انجام دهید:
- ریاضی
- فیزیک
- زیست
- شیمی
- ادبیات
- تاریخ
۵. Edubrain
Edubrain هم هوش مصنوعی برای برنامه ریزی درسی است که به شما اجازه میدهد عنوان درس و سطح آن را مشخص کنید. این هوش مصنوعی سطوح مختلف تحصیلی، از دبیرستان تا مقطع ارشد را دربرمیگیرد. نکته جالب این است که Edubrain موضوعات درسی پیشرفته را شامل میشود، از جمله:
- حسابداری
- گیاهشناسی
- علوم کامپیوتر و مباحثی مانند برنامه نویسی برای دانشآموزان و دانشجویان
- علوم زمین
- اقتصاد
- جامعهشناسی
۶. Help AI
همانطور که از نام Help AI پیداست، این ابزار دستیار هوشمند دانش آموز و دانشجو در حل مسائل درسی است. یک مزیت برتر این هوش مصنوعی برای برنامه ریزی درسی، امکان خواندن سوالات توسط هوش مصنوعی، با دوربین گوشی و اسکن تمرین است.
همچنین این اپلیکیشن امکانات زیر را در اختیارتان قرار میدهد:
- جستوجوی صوتی با موبایل
- ارائه دستور متنی یا پرامپت به اپلیکیشن و اصلاح ایرادات تکلیف
- برش تکلیف از یک تصویر کامل و حل یک بخش خاص
- ذخیره پرامپتهای خود و امکان رجوع مجدد به آنها
۷. Photomath
Photomath یکی از اپلیکیشنهای هوشمند برای حل مسائل ریاضی است که بیش از ۱۰۰ میلیون دانلود در گوگل پلی دارد. این اپ مسائل ریاضی را پس از حل کردن، بهشکل گامبهگام به شما نشان میدهد. Photomath این کار را با کوچک کردن مسئله به سه سوال مهم انجام میدهد:
- مسئله چیست؟
- چرا اینگونه شده است؟
- حالا چگونه حل میشود؟
۸. Chegg Study
Chegg Study هم از اپلیکیشنهای محبوب هوش مصنوعی برای برنامه ریزی درسی است که بیش از پنج میلیون دانلود از گوگل پلی را از آن خود کرده است. این اپلیکیشن امکانات متداول مانند عکس گرفتن از جزوه، ساخت فلش کارت و سوالات آزمونی را فراهم کرده است.
۹. Answer.AI
Answer AI را دقیقا یک معلم همیشه در دسترس ببینید که امکان شخصیسازی دارد. مهمترین مزیت این ابزار آن است که میتواند پاسخ شما را بهشکل قدمبهقدم توضیح دهد و برای هر مرحله دلیلی بیاورد. همچنین توسط این ابزار میتوانید در بین مقالات علمی، پاسخ مسئله خود را پیدا کنید.
پیشرفت در استفاده از هوش مصنوعی برای برنامه ریزی درسی
همانطور که میدانید، حوزه هوش مصنوعی به یکی از پردرآمدترین و پرتقاضاترین مشاغل دنیا تبدیل شده است؛ بهطوریکه کشورهای عربی ثروتمند مثل دبی و حتی دولتهای پیشرفته، تشنه استخدام این متخصصان شدهاند.
هر ابزار هوش مصنوعی باعث صرفهجویی در زمان ما میشود؛ اما با زمان باقیمانده چه کاری انجام دهیم؟ قطعا باید بهشکل خلاقانهای از آن بهره ببریم و آینده خود را بسازیم. بههمیندلیل، پیشنهاد میکنیم که یادگیری هوش مصنوعی را در برنامه درسیتان بگذارید تا پس از اتمام تحصیل خود، آینده درخشانی پیشرویتان قرار بگیرد.
کوئرا که یکی از بزرگترین مراجع آموزش برنامهنویسی تخصصی و برگزاری بوتکمپ و مسابقات آن است، با تدوین دورههای آموزش پایتون، یادگیری ماشین و زبانهای تخصصی میتواند در این زمینه به شما کمک کند.
آنچه در هوش مصنوعی برای برنامه ریزی درسی خواندیم
هوش مصنوعی برای برنامه ریزی درسی به شما کمک میکند تا مسائل ریاضی، زیست و سایر دروس خود را بهسادگی حل کنید. بعضی از این ابزارها بهشکل آنلاین در دسترس تمام افراد و پلتفرمها هستند؛ مثل NoteGPT و MyStudyLife. اما تعدادی از این ابزارها هم فقط بهشکل اپلیکیشن قابل نصب روی اندروید ارائه شدهاند که معروفترین آنها Photomath و Edubrain هستند.
ما پیشنهاد میکنیم که بهشکل تخصصی کار کردن با ابزارهای هوش مصنوعی را یاد بگیرید تا هم بتوانید در بازار کار برجسته باشید، هم این مهارت نوظهور را زودتر از همتایان خود یاد بگیرید.
سوالات متداولی که شما میپرسید
- ابزارهای برنامه ریزی درسی با هوش مصنوعی کدامند؟
NoteGPT، Edubrain و Photomath از معروفترین ابزارها در این زمینه هستند.
- ابزارهای برنامه ریزی درسی با هوش مصنوعی چه قابلیتهایی دارند؟
ساخت فلش کارت، افزودن توضیحات مازاد به هر درس و تنظیم برنامههای درسی از امکانات این ابزارها هستند.
- بهترین ابزار AI برای برنامهریزی درسی کدام است؟
اپلیکیشن Photomath که روی حل مسائل ریاضی تمرکز دارد و بیش از ۱۰۰ میلیون دانلود در گوگل پلی داشته است.
نظرات