ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

معافیت کفالت پدر 1403 + شرایط جدید، مدارک و مراحل

  • دسته بندی:
  • دیدگاه ها: ۸۹۶
  • تاریخ بروزرسانی: ۲۰ فروردین ۱۴۰۳
معافیت کفالت پدر
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

تماس با مشاوران معافیت کفالت پدر

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

معافیت کفالت پدر مختص اشخاصی می باشد که مشمول خدمت سربازی هستند و اگر بتوانند کفیل و سرپرست خانواده بشوند، می توانند طبق نظر کمیسیون نظام وظیفه از خدمت سربازی معاف گردند و کارت معافیت بگیرند. معافیت کفالت پدر بیمار می تواند برای مشمولانی که پدرشان دارای بیماری های معافیت کفالت پدر باشد، اخذ شود، اما ابتدا لازم است شرایط معافیت کفالت پدر و جزئیات مربوط به آن را بررسی کنید.

چنانچه شما مشمولان گرامی در ارتباط با شرایط معافیت کفالت پدر با داشتن برادر، معافیت کفالت پدر دیسک کمر، شرایط معافیت کفالت پدر بیمار قلبی و  معافیت کفالت اعصاب و روان و همچنین معافیت بیماری دیابتی نیازمند دریافت اطلاعات تکمیلی هستید، می توانید از طریق شماره 9099075307 با مشاوران نظام وظیفه ایران تحصیل در تماس باشید.

انواع معافیت کفالت پدر

معافیت کفالت پدر برای افرادی است که دارای پدر یا پدربزرگ بیمار هستند و به همین دلیل برای مراقبت از این افراد می توانند از این معافیت استفاده نمایند. افرادی که واجد دریافت این معافیت هستند، نیاز است بعد از رسیدن به سن مشمولیت به دفاتر خدمات پلیس +10 مراجعه نمایند.

البته ثبت درخواست به معنای تایید نهایی نیست و باید درخواست شما به تایید شورای پزشکی نیز برسد.

این نوع کفالت در سه نوع خلاصه می شود که شامل موارد زیر است:

✔️ معافیت بخاطر افزایش سن: که بر اساس قانون جدید از ۷۰ به ۷۵ تغییر پیدا کرده است.

✔️ معافیت بخاطر بیماری: این مورد شامل بیماری های صعب اعلاج است که در ادامه لیست بیماری های معافیت کفالت پدر را مشاهده می نمایید.

✔️ معافیت بخاطر زندانی بودن پدر: برای افرادی است که پدر زندانی دارند و حکم پدر آن ها بیش از 10 سال است. این افراد می توانند از معافیت موقت به صورت 5 ساله بهره مند شوند.

برای اطلاع از مراحل اخذ معافیت کفالت مادر بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

بیماری های معافیت کفالت پدر

لیست بیماری های معافیت کفالت پدر که منجر به معافیت می شود، شامل موارد زیر است:

لیست بیماری های معافیت کفالت پدر
نارسایی قلبی بیماری های کلیوی و عمل های جراحی روی مجاری ادراری
مبتلا به HIV ناشنوایی
مبتلا به سل نابینایی
هموفیلی سرطان های بدخیم
آلزایمر پیشرفته از کار افتادگی یا قطع عضو
بیماری ها و آسیب های پوستی بیماری های کبدی
بیماری های ریه دیابت شیرین
بیماری های روانی بیماری ها و عمل های جراحی روی ستون فقرات
عمل های جراحی روی مغز ضایعات عروقی و مغزی

 

هرکدام از این بیماری ها بر اساس شدت و نوع بیماری جهت اخذ معافیت مورد بررسی قرار داده می شود.

شرایط معافیت کفالت پدر دیسک کمر

معافیت کفالت پدر دیسک کمر برای افرادی مورد تایید است که پدر آن فرد از کار افتاده و نیاز به مراقبت باشد. ابتدا باید توسط شورای پزشکی سازمان نظام وظیفه تایید شود و پس از تایید فرد میتواند از این معافیت استفاده نماید.

شرایط معافیت کفالت پدر بیمار قلبی

معافیت کفالت پدر بیمار قلبی برای افرادای مورد تایید است که دارای شرایطی باشد که برخی از شرایط این معافیت به شرح زیر می باشد:

شرایط معافیت کفالت برای پدر با بیمار قلبی
انواع آریتمی‌ها و بلوک‌های قلبی بیماری‌های روماتیسم قلبی وجود فشار خون بالا
نارسایی پیشرفته قلب با علائم بالینی اعمال پیوند عروق کرونر یا تعویض دریچه‌های قلب بیماری‌های مربوط به عروق کرونر

 

تمامی این موارد دارای معافیت فرزند هستند، با شرط اینکه درمان صورت گرفته و مدارک پزشکی قابل ارائه باشند و پس از طی مسیر درمان و حضور در شورای پزشکی نیروهای مسلح، EF قلب کمتر از ۳۵ درصد باشد.

تماس با مشاوران

تماس با مشاوران

شرایط معافیت کفالت اعصاب و روان پدر

بیماری‌هایی که برای معافیت کفالت اعصاب و روان پدر تایید شده‌اند، شامل اختلالات سایکوتیک، خلقی و دو قطبی و افسردگی می‌باشند که دارای حداقل سه بار بستری در بیمارستان‌های روانپزشکی هستند.

معافیت کفالت اعصاب و روان پدر برای کندی ذهنی و نقصان‌های عقلانی با سطح ضریب هوشی کمتر از ۳۵ قابل قبول است که البته این معافیت کفالت اعصاب و روان پدر باید توسط شورای پزشکی بیمارستان‌های نیروهای مسلح تایید شود.

شرایط کفالت پدر دیابتی

اگر یک فرد به هر دلیلی دچار ضعف شدید جسمانی‌شده‌ و این مسئله به صورت آشکار قابل‌ مشاهده باشد، به گونه‌ای که فرد حتی در انجام امور شخصی و روال طبیعی زندگی دچار مشکل شود، تنها فرزند پسر بالای ۱۸ سال مجاز به استفاده از امکان معافیت از کفالت پدر است.

بیماری‌هایی مانند دیابت، آکرومگالی، کوشینگ، ژیگانتیسم و آدیسون از جمله بیماری‌های مرتبط با غدد می‌باشند که ممکن است دارای علائم بالینی، عصبی یا حتی بینایی باشند. در صورت مواجهه با موارد مقاوم در برابر درمان، با ارائه سوابق پزشکی پدر، می‌توان معافیت را دریافت کرد.

برای اطلاع از پاسخ آیا معافیت کفالت آموزشی دارد؟ بر روی لینک کلیک نمایید.

شرایط بیماری‌های مربوط به پوست

هرگونه بیماری پوستی مزمن و شدید که درمان آن مقاوم است و در صورتی که زندگی فرد از روال عادی خارج شده و حداقل سه بار بستری در بیمارستان‌ شده‌ باشد، مورد تایید برای معافیت خواهد بود.

با تایید انجمن پزشکی، افرادی که پدر آنها دارای سوختگی شدید و گسترده بالای ۵۰ درصد وسعت بدن یا سوختگی‌هایی که حداقل دو عضو را از نظر عملکردی مختل کرده یا سوختگی‌هایی عمیق و عدم بهبود همراه با خونریزی باشد، می توانند برای دریافت معافیت کفالت پدر اقدام کنند.

شرایط معافیت کفالت پدر برای بیماری های ریوی

هر گونه بیماری مرتبط با ریه، یا هر نوع مشکل ریوی به دلیل بیماری یا تو رفتگی قفه سینه، تنها زمانی مورد تصویب پزشکی برای معافیت قرار می‌گیرد که FEV1 فرد کمتر از ۴۰ درصد باشد.

شرایط معافیت کفالت پدر برای بیماری های استخوانی

بیماری‌های مرتبط با اسکلت و استخوان برای معافیت استفاده از این بند، لازم است که پدر در یکی از شرایط زیر قرار گیرد تا به عنوان ناتوان محسوب شود:

شرایط معافیت بیماری های استخوانی

قطعا ۵ انگشت هر دو دست قطع کامل یک پا از مفصل لگن قطع کامل یک دست از مفصل کتف
قطع یک دست و یک پا حداقل از مچ قطع کامل هر دو دست از مچ قطع هر دو پا از مچ

 

شرایط معافیت کفالت پدر

برای درخواست معافیت، لازم است که تمامی شرایط زیر را داشته باشید:

❇️ عدم غیبت غیر موجه

❇️ داشتن یک پسر سالم بالای ۱۸ سال

❇️ سن پدر بالای ۷۵ سال

❇️ معافیت کفالت پدر تحت پوشش کمیته امداد در صورت عدم داشتن تک پسر

❇️ متقاضی باید بتواند بیماری صعب العلاج یا لاعلاج پدر خود را اثبات نماید.

❇️ اثبات وجود بیماری‌های ناتوان‌کننده در پدر

❇️ از کار افتادگی پدر – حضور مداوم کنار پدر

❇️ اثبات داشتن توانایی کفالت پدر توسط مشمول

❇️اشتغال به کار مشمول

شرایط معافیت کفالت پدر

جهت اطلاع از معافیت سربازی بالای چهل سال بر روی لینک کلیک نمایید.

معافیت کفالت پدر با داشتن برادر

در شرایطی که یک فرد دارای برادر دیگر باشد، درخواست معافیت از کفالت پدر بسیار دشوار است. اگر پدر قادر به تامین نیازهای خانواده به دلایلی نباشد و تنها فرزند بالای ۱۸ سال باشید و برادران شما زیر ۱۸ سال باشند، می‌توانید درخواست معافیت از کفالت پدر خود را ثبت کنید.

در صورتی که برادر بزرگتر شما درخواست معافیت را ثبت کرده باشد، حتی اگر در کشور یا در شهر محل سکونت پدر حضور نداشته باشد، شما قادر به درخواست معافیت کفالت نخواهید بود، حتی اگر برادرتان در زندان باشد یا ازدواج کرده باشد.

در این شرایط، تنها در یک شرایط می‌توانید درخواست معافیت از کفالت را ثبت کنید؛ در صورتی که برادری که معافیت را ثبت کرده، به بیماری سخت مبتلا شود به‌گونه‌ای که قادر به تامین نیازهای خانواده نباشد، می‌توانید برای درخواست کفالت اقدام کرده و جایگزین برادر شوید.

البته با تغییرات اخیر در قانون، حتی با داشتن برادر و حضور ۲ نفر از اعضای خانواده در بهزیستی با درجه شدید، امکان درخواست معافیت از کفالت فراهم‌ شده‌ است.

معافیت کفالت پدر از کار افتاده

در بخشنامه معافیت کفالت برای پدر بیمار یا از کار افتاده، معنای از کار افتادگی به‌ طور اشتباه توسط بسیاری از مشمولین تفهیم می‌شود. افرادی که به دنبال یک حادثه مصدوم شده‌اند و پزشکی قانونی یا بیمه به دلیل شدت جراحات، درصد از کار افتادگی را تشخیص داده‌اند، در این تعریف جای می‌گیرند.

اگر این موضوع تایید شود و پدر مشمول قادر به کارکردن نباشد، حتی اگر سنش کمتر از ۷۵ سال باشد، مشمول بخاطر این معافیت از خدمت سربازی معاف می‌شود. البته باید اثبات شود که مشمول جایگزین پدر‌ شده‌ و توانایی کفالت و سرپرستی خانواده را دارد.

معافیت کفالت پدر بیمار

در حالتی که پدر به دلایل سنی مشمول معافیت از خدمت سربازی نمی‌شود، امکان معافیت از وظیفه عمومی برای کفالت پدر بیمار وجود دارد. در این حالت، سن پدر به عنوان معیار بررسی معافیت از خدمت سربازی مورد نظر ماست و باید بیماری‌های پدر به دقت بررسی شود.

حتی اگر پدر تنها ۴۰ سال داشته باشد، امکان معافیت از خدمت سربازی وجود دارد، شرط این معافیت این است که بیماری‌های پدر به گونه‌ای باشد که حداقل یکی از موارد زیر در وی مشاهده شود:

موارد مورد نیاز برای معافیت کفالت برای پدر بیمار
مشکلات حرکتی ابتلا به بیماری‌های لاعلاج ناتوانی در تصمیم‌گیری درست
ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج ناتوانی در انجام کارهای روزمره ناتوانی در تکلم
ناتوانی در دیدن ناتوانی در شنیدن

 

همچنین، معافیت کفالت پدر بازنشسته و از کارافتادگی در صورت توانایی انجام کار با وجود بیماری، صادر نمی‌شود.

تذکر: ارائه مدرک پزشکی برای معافیت کفالت از پدر بیمار قلبی تنها کافی نیست و حتما شورای پزشکی برای بررسی دقیق‌تر و تطبیق با آیین‌نامه تشکیل خواهد شد.

معافیت کفالت پدر بیمار

معافیت کفالت پدر در صورت غیبت سربازی

غیبت سربازی مسئله‌ای است که بسیاری از افراد مشمول با آن مواجه هستند یا به عبارت دیگر، مشمولینی وجود دارند که در حال حاضر در وضعیت غیبت هستند و بعد از اینکه شرایط معافیت را فراهم کرده‌اند، می‌خواهند اقدامات لازم را انجام دهند. با این حال، قانون یکسانی وجود دارد که تاکید دارد غیبت مانع دریافت معافیت است.

حتی در صورت مراجعه به پلیس، اگر مشمولی غایب باشد، فرم‌های کفالت به او اعطا نمی‌شود. با این حال، طبق قوانین جدید معافیت سربازی اگر مشمول غیبت خود را توجیه کند یا به عبارت دیگر، با دلیل منطقی و قانع‌کننده‌ای غیبت کرده باشد، می‌تواند از معافیت بهره‌مند شود.

توجیه غیبت سربازی شرایط خاص خود را دارد که می‌توانید اطلاعات بیشتری را از طریق مراجعه به سایت مربوطه کسب کنید و در صورت داشتن غیبت و رفع این موضوع، می‌توانید از طریق محاسبه سن یا بیماری پدر، از خدمت سربازی معاف شوید.

مدارک لازم برای معافیت از طریق کفالت پدر بیمار

مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر شامل موارد زیر است:

🗂برگه تکمیل شده وضعیت مشمولان که همان برگه شماره دو در دفترچه نظام وظیفه عمومی ناجا می باشد.

🗂عکس رنگی فرد مشمول که باید زمینه آن سفید باشد.

🗂کپی کارت ملی مشمول

🗂تصویر کلیه صفحات شناسنامه عکس ‌دار مشمول

🗂کپی آخرین مدرک تحصیلی و برابر اصل شده توسط اداره ثبت اسناد.

🗂برگ تکمیل شده واکسیناسیون یا همان برگ شماره 4 دفترچه اعزام به خدمت نظام وظیفه.

🗂اگر فرد مشمول در حال انجام خدمت سربازی باشد، باید یک گواهی اشتغال به خدمت از یگان خدمتی خود نیز تهیه کند.

🗂برگه شماره یک دفترچه نظام وظیفه یا همان برگه استعلام وضعیت خود مشمول که نشان می دهد تاکنون به خدمت سربازی اعزام شده است یا خیر

🗂کپی شناسنامه پدر،‌ مادر،‌ برادران یا خواهران در صورت وجود.

🗂همچنین فرد مشمول باید برگه شماره 5 نظام وظیفه را نیز پر کرده باشد که همان برگ معاینه پزشکی اولیه برای خود است که نشان می دهد فرد از لحاظ جسمی سالم می باشد یا خیر.

🗂 موارد ذکر شده در بالا مدارک اولیه ای است که فرد متقاضی معافیت باید برای شروع به سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا ارسال نماید.

مدارک لازم برای معافیت از طریق کفالت پدر بیمار با معافیت کفالت پدر دیسک کمر | معافیت کفالت پدر بیمار قلبی | معافیت کفالت اعصاب و روان پدر | کفالت پدر دیابتی

مراحل معافیت کفالت پدر

بعد از اینکه مدارک مورد نیاز را آماده کردید، مراحل زیر را جهت دریافت کفالت انجام دهید:

📌مراجعه به دفاتر پلیس +10 جهت اخذ دفترچه کفالت

📌پر کردن فرم مربوطه و تحویل همه مدارک به پلیس +10

📌انجام معاینه کفالت بعد از تکمیل فرم ها و تحویل مدارک

📌بررسی اطلاعات فرد مشمول توسط سازمان نظام وظیفه

بعد از انجام همه این مراحل وضعیت پدر متقاضی مورد بررسی قرار می گیرد و در صورتی که اطلاعات مورد تایید بود، نامه ای به متقاضی داده می شود که باید به هیئت بازرسی محل سکونت خود مراجعه کند.

بعد از انجام بررسی، در صورتی که درخواست متقاضی مورد پذیرش قرار بگیرد، کارت معافیت برای وی صادر می شود، در غیر این صورت باید برای اعزام جهت خدمت خود را آماده نماید.

برای اطلاع از شرایط معافیت کفالت مادر بزرگ بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

تحقیقات محلی برای معافیت کفالت پدر

استشهاد محلی برای معافیت کفالت نیز یکی از مراحلی است که باید به آن توجه شود. این مرحله اگر با مشکل رو به رو شود، ممکن است دریافت معافیت شما با مشکلاتی رو به رو شود.

شاید این سوال برای شما پیش بیاد که علت تهیه استشهاد محلی چیست؟ در واقع تمامی مشمولان باید استشهاد نامه ای را از افراد محل یا بستگان تهیه کرده و ارائه دهند تا مدارک آن ها کامل باشد.

هنگامی که این موارد ارائه می شود، کارشناسان یک سری افراد را برای بررسی های لازم اعزام می کنند تا سوالاتی از افراد محلی در این رابطه پرسیده شود. در این خصوص لازم است بدانید که مطابق با بند ب ماده ۱۳۰ آیین نامه اجرایی قانون نظام وظیفه عمومی کلانتری که در محل زندگی فرد وجود دارد، وظیفه تحقیقات محلی محسوس و غیر محسوس را بر عهده خواهد داشت.

شاید این سوال نیز برای شما پیش بیاد که در صورتی که معافیت کفالت شما در مرحله تحقیقات محلی باطل شود، چه باید کرد؟ در این شرایط می‌توانید از شورای عالی مورد نظر تقاضای تجدید نظر داشته باشید. جهت کسب راهنمایی بیشتر میتوانید با مشاوران ما در ایران تحصیل تماس بگیرید.

مراحل معافیت کفالت پدر

جهت مشاهده نمونه استشهاد محلی برای اخذ معافیت  بر روی لینک کلیک نمایید.

آشنایی با سوالات کمیسیون معافیت کفالت پدر

با توجه به تکمیل مدارک مورد نیاز برای استفاده از هر گونه از روش‌های معافیت، کمیسیون نهایی برای صدور رای قطعی در وظیفه عمومی برگزار خواهد شد.

این کمیسیون پس از انجام تحقیقات یا تکمیل مدارک پزشکی در بیمارستان، به مشمولین نوبت می‌دهد. در این باره، سوالات کمیسیون معافیت کفالت از مشمولین پرسیده خواهد شد که شامل موارد زیر می‌شود:

✔️ کار و نحوه درآمد مشمول

✔️ کار و نحوه درآمد پدر مشمول

✔️ دلیل بیماری

✔️ نحوه درمان و وضعیت زندگی

✔️ شرایط مالی پدر

✔️ محل و رشته تحصیلی مشمول

مدت زمان لازم برای اخذ معافیت کفالت پدر

مدت زمان لازم برای اخذ معافیت برای مشمولین متفاوت است، اما معمولا بین ۲ تا ۴ ماه طول می‌کشد.

پس از پایان جلسه کمیسیون کفالت پدر و صدور رای معافیت، هزینه کارت معافیت به صورت فوری پرداخت می‌شود تا کارت در حدود ۳۰ روز بعد از طریق پست به درب منزل ارسال شود. لازم به ذکر است حتی در حین تحصیل، مشمولین می‌توانند برای معافیت اقدام کنند.

هزار و یک راه معافیت سربازی و معافیت کفالت پدر با داشتن برادر

هزینه معافیت کفالت

برای دریافت معافیت پدر، بدون شک هزینه‌هایی نیز وجود دارد که بر اساس نوع درخواست شما متفاوت خواهد بود.

اگر شما برای معافیت پدر بالای ۷۵ سال براساس بیماری های معافیت درخواست دادید، حداکثر هزینه‌ای که می کنید، مربوط به امور اداری و هزینه صدور کارت است که در حدود ۳۰۰ هزار تومان خواهد شد.

در صورتی که در رابطه با معافیت کفالت از طریق بیماری پدر اقدام می کنید، هزینه قبلی پا برجاست و هزینه‌های شورای پزشکی، آزمایشات پزشکی، عکسبرداری‌ها و ویزیت پزشک بر عهده خودتان خواهد‌ بود که بسته به نوع بیماری درخواستی و آزمایشات پزشکی لازم، حداقل بین ۵۰۰ هزار تومان و بعضا تا ۱۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت.

توجه داشته باشید که دفترچه‌های بیمه درمانی در مراکز نیروهای مسلح معتبر هستند و برای کاهش هزینه‌ها می‌توان از آن استفاده کرد.

برای آشنایی با معافیت 28 ماه ایثارگری بر روی لینک کلیک نمایید.

مشاوره کفالت پدر

مشاوره در خصوص معافیت کفالت پدر از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا پلیس، به مشمولان ارائه می شود و می توانند راهنمایی‌های لازم را درباره شرایط و مراحل گرفتن کفالت دریافت کنند.

مشاوره کفالت پدر شامل دریافت فرم وضعیت مشمولین از دفترچه راهنما، پر کردن فرم و ارائه برگ معاینه اولیه می‌شود. مشمولین نیاز به ارائه اصل شناسنامه و دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه خود دارند. همچنین ارائه اصل کارت شناسایی ملی و کپی آن نیز الزامی است.

در مجموع این مراحل و مشاوره‌ها برای مشمولین ارائه می‌شود تا به درستی و با رعایت قوانین مربوطه، کفالت پدر خود را بگیرند. چنانچه شما مشمولان گرامی نیاز به مشاوره بیشتری در این زمینه دارید، می‌توانید از طریق شماره 9099075307 با کارشناسان مجرب آکادمی ایران تحصیل تماس بگیرید تا به شما راهنمایی کامل و دقیق‌تری ارائه کنند.

خلاصه مقاله معافیت کفالت پدر

معافیت کفالت پدر، یکی از انواع معافیت سربازی و همچنین از پر اصلاح‌ترین قوانین نظام وظیفه در چند سال اخیر بوده است. این قانون که جهت رفاه حال والدینی که نیاز به مراقبت دارند وضع‌ شده‌، در سال‌های اخیر دستخوش تغییراتی‌ شده‌ است که مهم‌ترین آن افزایش شرایط سنی پدر و پدربزرگ بوده است. تمامی کسانی که در سال ۱۴۰۳، هجده سالشان کامل می‌شود و مشمول خدمت سربازی می‌شوند، مطابق این قانون سن کفالت برای آنها محاسبه می‌شود.

ما در طول این مقاله به صورت مفصل در خصوص بیماری های معافیت کفالت پدر، معافیت کفالت پدر بیمار قلبی، دیسک کمر، معافیت کفالت اعصاب و روان پدر و کفالت پدر دیابتی به صورت کامل صحبت کرده و  شرایط معافیت کفالت پدر را کامل شرح دادیم. چناچه پس از مطالعه مطالب این مقاله نیاز به مشاوره و دریافت جدیدترین لیست بیماری های معافیت کفالت پدر را دارید، از طریق شماره 9099075307 با مشاورین ایران تحصیل در ارتباط باشید.

برای دانلود pdf مقاله معافیت کفالت پدر کلیک کنید.

 

پادکست صوتی مقاله

 

4.4/5 - (11 امتیاز)
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

تماس با مشاوران معافیت کفالت پدر

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

معافیت کفالت پدر چیست؟

اگر مشمولین کفیل و سرپرست خانواده باشند، می توانند از خدمت سربازی طبق نظر کمیسیون نظام وظیفه معاف گردنند و کارت معافیت بگیرند.

اگر پدر در قید حیات بوده و بیماری خاصی داشته باشد، مشمول معافیت کفالت پدر می شود؟

بله، اما این تصمیم گیری بر عهده کمیسیون نظام وظیفه است.

مراحل اخذ معافیت کفالت پدر به چه صورت است؟

مراحل دریافت معافیت کفالت پدر مرحله به مرحله در مقاله شرح داده شده است.

نظرات

896 دیدگاه دربارهٔ «معافیت کفالت پدر 1403 + شرایط جدید، مدارک و مراحل»

  1. Avatar photo امید گفت:

    سلام وقت بخیر پدر من ۸۷سالشه بیماره ، تحت پوشش کمیته امداد هستیم وضعیت مالیمون خوب نیست ومن کار میکنم کمک خرج خانه ام ،و برادر بزرگتر از خودم دارم که در شهر اهواز سکونت میکنه و۱۰سال هستش که کوچ کرده رفته پدرم نیاز به مراقبت داره ولی متاسفانه کسی کمکمون نمیکنه من ماندم و پدر مادر پیرم که کار میکنم براشون تا کمک خرج و مراقبشون باشم ازتون خواهش میکنم به وضعیت بنده رسیدگی کنید ۰۹۰۱۷۷۸۲۲۶۵

    1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

      سلام دوست عزیز
      شما باید با نظام وظیفه صحبت کنید
      ۰۹۶۴۸۰

  2. Avatar photo امیرمهدی گفت:

    سلام وقت بخیر
    پدر من مبتلا به بیماری ام اس هستن من یه برادر ۱۸ساله دارم و اقدام کردم برای اینکه پدرم رو ببرم تخت پوشش بهزیستی پدرم بازنشسته آموزش و پرورش هستن میتونم از این طریق معافیت بگیرم ضمنا غیبت ندارم

    1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

      سلام دست عزیز
      چون برادر 18 ساله دارید باید ببینید نظام وظیفه قبول میکند یا خیر .

      1. Avatar photo امیرمهدی گفت:

        در هر سطحی از بیماری پدرم میتونم کفالت بگیرم؟

        1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

          سلام دوست عزیز
          خیر بستگی به شرایط پدر دارد .

      2. Avatar photo علی ورجاوند گفت:

        سلام خسته نباشد
        پدر من 66سال سن دارد و بنده تک فرزند هستم و پدرم بازنشسته هستیند با حقوق اندک و داخل پاش بر اثر شکستگی پلاتین وجود دارد و من نان آور هستم آیا امکان معافیت هست؟و چگونه باید اقدام کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

        1. Avatar photo مشاور امینی گفت:

          سلام دوست عزیزم
          بله میتواند باید برای گرفتن کفالت پدر درخواست بدید
          از پلیس+۱۰

  3. Avatar photo daniyal گفت:

    سلام خسته نباشید من دانشجو هستم و ۲۲ سال سن دارم پدر من جدیداً عمل جراحی تومور مغزی انجام داده که در حال حاظر قسمت راست بدنش از کار افتاده یه برادر ۱۶ ساله هم دارم سوال من اینه اگه اقدام کنم برا معافیت کفالت پدری به من تعلق میگیره ممنون میشم پاسخ بدید

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت بخیر
      چون برادرتون کمتر از 18 سال میباشد بله میتوانید اقدام کنید مشکلی نخواهد داشت

  4. Avatar photo هاشمی گفت:

    درود ایام به کام سال نو مبارک من تک فرزند هستم پدرم دچار سرطان خون و سرطان پروستات شده و از کار افتاده کامل شده از طرفی غیبت پشت دفترچه ای داشتم با این شرایط من معاف میشم یا نه

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام
      برای معافیت سربازی نیاز به کفالت می باشد و بعد ازگرفتن کفالت نیاز به تایید کمیسیون نظام وظیفه می باشد

  5. Avatar photo یاسر گفت:

    سلام بنده ۲۶ سالمه و غیبت ندارم پدرم سنش ۷۶و اختلال در بینایی دارد یک خواهر دارم معلول و عضو بهزیسیتی است مادرم هم دچار بیماری قند و فشار می باشد من بچه اخر خانواده ام و سه برادر بزرکترم هم ازدواج کرده اند و هر سه تا خدمت کردند و من الان تنها نان اور خانواده ام گفتم ببینم ایا معافی بهم تعلق میگیره خواهرم هم مطلقه و هم عضو بهزیسیتی است

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله میتوانید برای کفالت خانودتون اقدام کنید اما باید کمیسیون این موضوع را تایید کند

  6. Avatar photo عرفان گفت:

    سلام من ۲۴سالمه تک پسرم پدرم ۵۳ سال داره
    سرطان بدخیم پروستات داره عمل کرده و کل پروستات برداشته ولی الان جواب ازمایش اومده به غده لنفاوی رسیده‌سرطان و کنترل ادرار هم نداره
    من میتونم معاف بشوم ایا یاخیر؟

    1. Avatar photo مشاور مرادیان گفت:

      سلام وقت بخیر
      در صورتی که پدرتان قادر به انجام هیچ کاری از جمله راه رفتن تامین معیشت نداشته باشند می توانید معافیت دریافت کنید

  7. Avatar photo امیرعلی گفت:

    سلام
    من 23 سالمه دانشجو هستم
    تک فرزندم
    پدرم دیابت دارن با شغل آزاد میتونم کفالت پدرم رو بگیرم ؟

    1. Avatar photo مشاور رضایی گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله مدارک خودتون رو ارایه دهید جهت بررسی

  8. Avatar photo حسین محمدی گفت:

    سلام وقتتون بخیر ، بنده دانشجو هستم و ۲۳ سال سن دارم
    یک برادر بزرگ تر دارم که ازدواج کرده و دیگ به دلایلی خونه ما نمیاد ، سه خواهر هم دارم که یکیش مجرد هست .
    پدرم یک چشمشون نمره چشمش ۲۵ و دیگری ۱۸ هست . تقریبا نمیتونن ببینن و توانایی کار کردن ندارند .
    میخواستم ببینم میتونم با این شرایط برای پدرم کفالت بگیرم یا خیر

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت بخیر
      متسفانه معافیت به شما تلعق نمیگیرد

  9. Avatar photo مهدی گفت:

    سلام
    پدر من efقلبش زیر 35 طبق‌آیین نامه مشمول کفالت هستم
    ولی پدرم هنوز بازنشسته نشده و شاغله.
    آیا این امکان وجود داره که بخاطر شاغل بودنش بهم ایراد بگیرن یا مشکلی نیست؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام
      بله احتمالش هست

  10. Avatar photo مهرآبادی گفت:

    من پدرم 70 سالس و خودم 34 سالمه مادرمم فوت کرده میتونم کفالت پدرمو بگیرم؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت بخیر اگر پدرتون بازنشسته نشده باشن میتونید اقدام کنید

  11. Avatar photo شهرام گفت:

    سلام
    24 سالم هست و پدرم 65 سالشونه
    غیبت ندارم و در سلامت کامل هستم
    برادر ندارم اما 3 خواهر دارم که هر سه مجرد هستن
    امکان گرفتن معافیت کفالت دارم؟

    1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

      سلام وقت بخیر امکان تعلق گرفتن معافیت بهتون بسیار کم است

  12. Avatar photo ایلیا گفت:

    سلام وقت بخیر پدر من مبتلا به بیماریpspمی باشد ایا معافیت کفالت پدر شامل حالم میشود تک پسر وبالای ۱۸ سال سن دارم

    1. Avatar photo مشاور ذوالنورنیا گفت:

      سلام اگر غیبت نداشته باشید و از کار افتادگی پدرتون تایید شود بله میتوانید معافیت کفالت بگیرید

      1. Avatar photo سعید گفت:

        سلام وقت بخیر
        بنده ۲۶ سالمه پدرم دیابت داره و کتف راست مادرمم شکسته و دو برادر بزرگتر از خودم دارم که متاهل هستن و دو خواهر مجرد در خانه دارم
        غیبت دارم
        آیا معافیت تعلق میگیره ؟

        1. Avatar photo مشاور محمدی گفت:

          سلام وقت بخیر اگر وارد دوران غیبت شده باشید معافیت بهتون تعلق نخواهد گرفت

بارگذاری دیدگاه های بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • معافیت کفالت پدر بالای 60 سال

    معافیت کفالت پدر بالای 60 سال + شرایط، مدارک سال 1403

    معافیت کفالت پدر بالای 60 سال فقط برای افرادی در نظر گرفته می‌شود که پدر آنها مشکلات جسمی یا روحی و روانی دارند. در سال‌های گذشته، جوانان بیشتر از 18 سال که پدر آنها 60 سال سن داشت، می‌توانستند معافیت...
  • معافیت کفالت اعتیاد پدر

    معافیت کفالت اعتیاد پدر 1403 + شرایط، مدارک و مراحل

    معافیت کفالت اعتیاد پدر برای آن دست از مشمولانی در نظر گرفته می‌شود که پدر آنها به خاطر اعتیاد، توانایی سرپرستی خانواده را ندارد. متاسفانه با رواج اعتیاد در بسیاری از افراد، ممکن است خیلی از آنها نتوانند به اندازه...
  • معافیت کفالت طلاق پدر و مادر

    معافیت کفالت طلاق پدر و مادر + شرایط، مدارک قانون 1403| iran tahsil

    معافیت کفالت طلاق پدر و مادر یکی از روش‌های نرفتن به خدمت سربازی به شمار می‌رود که شرایط خاصی دارد. بسیاری از افراد هستند که سربازی رفتن را نوعی اتلاف وقت می‌دانند. خیلی‌ها حاضر هستند روش‌های زیادی را برای معاف...
  • معافیت کفالت مادر

    معافیت کفالت مادر 1403 + شرایط جدید، مدارک لازم و مراحل

    معافیت کفالت مادر یکی دیگر از انواع کفالت هایی است که فرد متفاضی در صورت داشتن شرایط آن، می تواند از این نوع معافیت استفاده کند. معافیت کفالت مادر باعث می شود تا هر فردی که مشمول خدمت است با...
تماس با مشاور