ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

انتقالی از دانشگاه آزاد به دولتی + بخشنامه 1403 | sanjesh

  • دسته بندی:
  • دیدگاه ها: ۳۶۱
  • تاریخ بروزرسانی: ۲۶ اسفند ۱۴۰۲
انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

در طول دوران تحصیلی ممکن است برخی از دانشجویانی که مشغول به تحصیل در دانشگاه آزاد هستند، از دانشگاه خود رضایت کافی نداشته باشند و بخواهند تا تقاضای انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری را بدهند؛ آیا امکان پذیرش این تقاضا وجود دارد؟ شرایط انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری چیست؟

لازم به ذکر است که تمامی متقاضیان می بایست برای دریافت انتقالی و یا میهمانی از دانشگاه آزاد به سایر دانشگاه ها، دارای برخی شرایط عمومی و اختصاصی باشند و سپس درخواست خود را ارائه کنند. همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد سالانه دو بار می توانند درخواست انتقالی و یا میهمانی به سایر دانشگاه‌ های کشور را از طریق سامانه منادا به آدرس اینترنتی monada.iau.ir دهند.

متقاضیان گرامی توجه داشته باشید که با توجه به محدود بودن ظرفیت میهمانی و انتقالی، اولویت پذیرش با دانشجویانی است که در روزهای ابتدایی ثبت نام کرده اند. به همین دلیل بهتر است که تمامی متقاضیان از روند ثبت درخواست انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری و سایر دانشگاه ها، هر چه سریع تر مطلع شوند. کارشناسان ایران تحصیل شما را درخصوص چگونگی فرایند انتقالی و روش های افزایش شانس پذیرش، راهنمایی خواهند کرد؛ تنها کافیست با شماره 9099075307 تماس بگیرید.

انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری و سایر دانشگاه های داخلی

منظور از انتقالی دانشگاه آزاد در واقع تغییر دائمی محل تحصیل دانشجو از دانشگاه آزاد است که بدین ترتیب دانشجو به دانشگاهی دیگر در همان مقطع / رشته / گرایش و سال ورود به دانشگاه منتقل می‌‎شود و زین پس تحصیلات خود را در دانشگاه جدید آغاز می‌کند. بنابرین دانشجویانی که ثبت نام خود را انجام داده‌اند، بایستی نتایج نقل و انتقالات دانشگاه آزاد را بررسی کنند تا در صورت قبولی آماده انتقالی از آزاد به سراسری شوند.

با توجه به اتفاقات مختلفی که در طول تحصیل دانشجویان پدید می آید، احتمال نارضایتی و یا اجبار دانشجو برای ترک دانشگاه فعلی و ورود به دانشگاهی دیگر وجود دارد؛ خوشبختانه در دانشگاه آزاد نیز این احتمال پیش بینی شده و اجازه ارائه درخواست انتقالی و یا میهمانی به دانشجویان داده شده است.

منظور از انتقالی دانشگاه آزاد به سایر دانشگاه ها چیست؟

لازم به ذکر است که تمامی دانشجویان سالانه تنها دو بار می توانند با برخورداری از شرایط انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری، پیام نور و … که به صورت آیین نامه ای توسط دانشگاه آزاد منتشر می شود، درخواست خود را به سامانه منادا به نشانی اینترنتی monada.iau.ir ارائه کنند. همچنین بازه های زمانی که امکان ثبت درخواست انتقالی وجود دارد، در هر نیمسال به اطلاع دانشجویان می رسد. به عنوان مثال دانشجویانی که قصد دریافت انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری، پیام نور و … را برای نیم سال اول تحصیلی 1403 – 1403 دارند، می بایست درخواست خود را از تاریخ 10 تیر ماه الی 10 مرداد ماه 1403 و برای نیم سال دوم از تاریخ 15 الی 30 آذر ماه 1403 در سامانه مذکور ثبت کنند.

برای اطلاع از شرایط انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری، پیام نور و … (عمومی و اختصاصی) تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای اطلاع از شرایط انتقالی دانشگاه سراسری بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

کال تو اکشن راهنمای تلفنی

شرایط انتقالی از دانشگاه آزاد

همانطور که در بخش قبلی گفته شد، دانشجویانی که علاقه ای به تحصیل در دانشگاه آزاد ندارند و یا بنا به دلایلی مجبور به ترک دانشگاه آزاد و انتقال به دانشگاه دیگری می شوند، باید از شرایط عمومی و اختصاصی مورد نیاز، برخوردار باشند. براساس جدیدترین آیین نامه ای که از سوی دانشگاه آزاد برای متقاضیان نقل و انتقالات و میهمانی منتشر شده، در ادامه به بیان تمامی نکات مورد نیاز خواهیم پرداخت.

آن دسته از دانشجویانی که شرایط مورد نیاز دانشگاه آزاد را برای درخواست انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری، پیام نور و غیر انتفاعی نیافتند و یا در این مقاله مشاهده نکردند، می توانند با شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس گرفته و پاسخ خود را دریافت کنند. مشاوران ایران تحصیل همه روزه از ساعت 8 صبح الی 12 شب آماده پاسخگویی به سوالات شما و راهنمایی شما کاربران گرامی هستند.

برای اطلاع از زمان اعلام نتایج میهمانی دانشگاه آزاد بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

شرایط عمومی انتقالی از دانشگاه آزاد

در ابتدا به بررسی شرایط عمومی مورد نیاز برای متقاضیان نقل و انتقالات دانشگاه آزاد به سایر واحد های دانشگاهی خواهیم پرداخت و در آخر مقاله به بررسی شرایط انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری، پیام نور و غیر انتفاعی خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است که شرایط عمومی اعلام شده، براساس جدیدترین آیین نامه دانشگاه آزاد در سال 1403 بوده و متقاضیان با برخورداری از این شرایط و نیز شرایط اختصاصی، می توانند در خواست انتقالی خود را از سامانه منادا به نشانی monada.iau.ir ثبت کنند.

شرایط انتقالی از دانشگاه آزاد 

این شرایط عمومی عبارت هستند از:

ثبت نام در سامانه منادا و ایجاد حساب کاربری.

عدم داشتن هر گونه منع تحصیلی به دلیل شرایط انضباطی، آموزشی و نظام وظیفه.

متقاضی می بایست حداقل یک نیمسال تحصیلی را در دانشگاه آزاد گذرانده باشد. (به غیر از واجدین شرایط میهمانی یا انتقالی از بدو پذیرش)

افرادی که به روش پذیرش با آزمون وارد دانشگاه آزاد شده اند، تنها می توانند درخواست انتقالی دهند.

انتقالی و میهمانی دانشجویان دوره‌ های خودگردان فقط به واحد های مجری دوره‌ های خودگردان امکان پذیر است.

متقاضیان گرامی توجه داشته باشید که امکان انتقالی تنها در صورت وجود مقطع، رشته، گرایش و سال قبولی در واحد مقصد، وجود دارد.

ارائه درخواست انتقالی در هر یک از مقاطع تحصیلی، در نیم سال آخر تحصیلی ممنوع می باشد.

انتقالی مجدد در هر مقطع تحصیلی به غیر از ماده 12 – 1 آیین نامه ممنوع می باشد. (این ماده در ادامه مقاله شرح داده شده است.)

متقاضیانی که دارای مجوز میهمانی برای یک نیم سال تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد هستند، می توانند با موافقت واحدهای مبدأ و مقصد پایان نامه خود را دریافت کنند. لازم به ذکر است که دریافت رساله در مقطع دکتری، برای دانشجویان میهمان یک نیم سال، ممنوع می باشد.

برای مطالعه شرایط و قوانین انتقال دانشجو از خارج به داخل دانشگاه آزاد روی لینک کلیک کنید.

ضوابط و مقررات عمومی انتقالی از دانشگاه آزاد به سایر دانشگاه ها عبارت است از:

انتقال و میهمانی از واحدهای برون مرزی به سایر واحد های دانشگاه آزاد در داخل کشور ممنوع است.

انتقال و میهمانی پذیرفته شدگان آزمون های اختصاصی واحدهای امارات، بین المللی ارس و بین المللی کیش براساس نامه شماره / 263آ / د مورخ 1400/2/7 مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه ممنوع است.

دانشجویان پژوهش محور مجاز به میهمانی یا انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری، پیام نور و غیر انتفاعی نمی باشند.

انتقالی و میهمانی کارکنان و اعضای هیأت علمی واحدهای دانشگاه آزاد به محل خدمت خود ممنوع می باشد.

درخواست انتقال و میهمانی دانشجویان اتباع تنها در زمان مقرر شده برای نقل و انتقال دانشجویی و پس از اعلام موافقت واحد دانشگاهی مبدأ و ثبت درخواست توسط کاربر معاونت بین الملل و امور دانشجویان غیر ایرانی، در سامانه منادا از طریق کمیسیون نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه قابل بررسی می باشد.

دانشجویان دوره کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی و دستیاری تخصصی رشته های گروه علوم پزشکی باتوجه به نامه شماره /86/1351 د مورخ 1400/08/18 معاونت علوم پزشکی دانشگاه، مجاز به دریافت انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری، پیام نور و غیر انتفاعی نمی باشند.

ارائه درخواست انتقالی از دانشگاه آزاد به واحد دانشگاهی علوم و تحقیقات توسط متقاضیان مجاز نمی باشد. متقاضیان گرامی مجاز به ثبت درخواست انتقالی و یا میهمانی از واحد الکترونیکی (با توجه به غیرحضوری بودن تحصیل) به سایر واحد های دانشگاهی نمی باشند.

انتقال و میهمانی در مقطع دکترای تخصصی به غیر از ضوابط خانواده شاهد و ایثارگران، دانشجویان بیمار و معلول جسمی و حرکتی شدید و خیلی شدید، ماده 71 قانون خدمات کشوری و تراز رشته محل های دانشگاهی (1-12 ،10 ،1-3 ،2-2 ،1-2) آیین نامه، ممنوع می باشد.

برای اطلاع از شرایط مرخصی تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

شرایط اختصاصی انتقالی از دانشگاه آزاد

در بخش قبلی شرایط عمومی مورد نیاز برای ثبت درخواست انتقالی را بیان کردیم؛ چنانچه واجد شرایط عمومی هستید، به دقت این بخش از مقاله را مطالعه کنید. در این بخش به بیان 10 ماده اختصاصی می پردازیم که متقاضیان با داشتن آن ها می توانند درخواست انتقالی دهند. توجه داشته باشید که تنها برخورداری از ضوابط و شرایط مطرح شده در این بخش می تواند سبب پذیرش درخواست انتقالی شما شود؛ در غیر این صورت درخواست شما رد خواهد شد.

به عبارتی دیگر، دانشگاه آزاد به دانشجویان خود این فرصت را می دهد که اگر دارای یکی از 15 ماده اختصاصی که در ادامه خواهیم گفت هستند، درخواست انتقالی دهند تا پرونده آن ها بررسی شده و درصورت تکمیل بودن، با آن موافقت شود. دانشجویان گرامی توجه داشته باشید که اگر در رابطه با هر یک از مواد زیر نیازمند راهنمایی بیشتر بودید، می توانید با مشاوران ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید.

شرایط اختصاصی انتقالی از دانشگاه آزاد 

ماده 1: ضوابط انتقال یا میهمانی براساس حمایت از خانواده و جوانی جمعیت:

جهت ترویج سنت ازدواج، چنانچه دانشجو پس از انتخاب رشته / محل (مطابق جدول زمان بندی)؛ عقد دائم کرده باشد با ارائه مدارک لازم، می تواند در رشته محل های دانشگاهی هم تراز و پایین تر شهر محل سکونت خانواده یا اشتغال به کار همسر خود انتقالی دائم یا میهمانی یک نیم سال بگیرد.

آن دسته از دانشجویان خانمی که پس از انتخاب رشته / محل طلاق گرفته اند، با ارائه مدارک لازم می توانند به شهر محل سکونت خانواده و به رشته محل های دانشگاهی هم تراز شهر محل سکونت خانواده انتقالی یا میهمانی یک نیم سال بگیرند.

میهمانی دانشجویان زن تا پایان سال دوم شیردهی امکان پذیر است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع انتقالی یا میهمانی:

ارائه شناسنامه زوجین. (صفحه اول و صفحات مربوط به درج مشخصات زوجین برای اثبات ازدواج و طلاق)

ارائه سند منزل یا اجاره نامه معتبر یا گواهی اشتغال به کار همسر. (شرایط احصاء محل سکونت)

ارائه سند ازدواج. (صفحات 2، 3، 4 و 5)

ارائه سند طلاق.

ارائه صفحه اول شناسنامه کودک (برای دریافت میهمانی تا پایان سال دوم شیردهی)

ماده 2: ضوابط انتقال یا میهمانی براساس خانواده شاهد و ایثارگران:

امکان انتقال آزادگان، اسرا، جانبازان 25 درصد به بالا، همسر و فرزندان آن ها و دانشجویان شاهد از همان ابتدای پذیرش با استفاده از مدارک لازم به هر کدام از واحدهای دانشگاهی وجود دارد.

امکان انتقالی یا میهمانی دانشجویان اسرا، آزادگان، جانبازان 25 درصد بالا و همسر و فرزندان آن‌ ها بعد از ثبت نام در واحد مبدا و پس از ارائه مدرک به هر کدام از واحدهای دانشگاهی وجود دارد.

انتقالی و میهمانی جانبازان 5% الی 24% و بالاتر همسر و فرزندان آن‌ ها و نیز رزمندگان و همسر و فرزندان آن ها که حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه تا پیش از تاریخ  1367/07/24 را داشته اند، به غیر از رشته های گروه علوم پزشکی مانند: پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی، پرستاری، مامائی، علوم آزمایشگاهی پس از ارائه مدرک امکان پذیر است.

تبصره 1: منظور از دانشجویان شاهد در موارد بالا، پدر، مادر، همسر و فرزند شهید یا مفقودالاثر می باشد.

تبصره 2: صدور مجوز انتقالی یا میهمانی افراد واجد شرایط ماده های بالا، تنها بعد از تأیید سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و کمیسیون شاهد و ایثارگران و اداره کل امور دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه امکان پذیر است.

تبصره 3: انتقال به واحد علوم و تحقیقات برای رشته هایی که واحد مجری دیگری در شهر تهران ندارند، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کال تو اکشن تماس

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع انتقالی یا میهمانی:

ارائه سند منزل یا اجاره نامه معتبر یا گواهی اشتغال به کار همسر. (شرایط احصاء محل سکونت)

برای فرزندان و همسر شهید: کارت یا معرفی نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران، تصویر صفحه اول و صفحه مربوط به درج مشخصات همسر و فرزندان، شناسنامه دانشجو.

برای آزادگان، فرزند یا همسر آزاده: کارت یا معرفی نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران، تصویر صفحات اول و صفحه مربوط به درج مشخصات همسر و فرزندان، شناسنامه دانشجو و آزاده.

برای جانبازان %5 تا %24: کارت یا معرفی نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران

برای رزمندگان دارای حضور شش ماه و بیشتر در جبهه: کارت و معرفی نامه از یگان مربوط

برای لغو درخواست مهمانی دانشگاه ازاد روی لینک کلیک کنید.

ماده 3: ضوابط انتقال یا میهمانی دانشجویان باردار، بیمار و معلول:

آن دسته از دانشجویانی که دارای معلولیت جسمی و حرکتی یا بینایی یا شنوایی یا ذهنی یا گفتاری (شدید و خیلی شدید) باشند، در صورت تأیید مراجع ذی صلاح (یعنی سازمان بهزیستی و تأیید کمیسیون پزشکی استان موبوطه) و اداره کل امور دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه پس از ثبت نام اولیه در واحد دانشگاهی مبدأ می توانند از همان بدو قبولی درخواست انتقالی دائم از دانشگاه آزاد را دهند.

اگر وضعیت بیماری دانشجویی توسط کمیسیون پزشکی استان مربوطه صعب العلاج (ام اس، سرطان، دیالیزی و هموفیلی و غیره) تشخیص داده شود می تواند بعد از تایید کمیسیون نقل و انتقال دانشجویی به هر کدام از واحدهای دانشگاهی، درخواست انتقالی دائم دهد.

میهمانی و انتقالی دانشجویان زن در فرآیند بارداری، بعد از تایید کمیسیون پزشکی استان و کمیسیون نقل و انتقال دانشجویی به هر کدام از واحدهای دانشگاهی امکان دارد.

بیمارانی که نیاز به خدمات درمانی خاصی در محل تحصیل هستند، پس از تایید کمیسیون پزشکی استان و کمیسیون نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه می توانند به هر یک از واحدهای دانشگاهی درخواست انتقالی دهند.

تبصره 1: براساس به نامه شماره 523/494/د  مورخ 1395/08/22 دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نامه شماره 86/399/د مورخ 1400/03/23 مدیر کل توسعه آموزش و امور دانشجویان علوم پزشکی در خصوص شرایط عمومی رشته های گروه پزشکی (پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی و…) مبنی بر برخورداری از سلامت کامل روانی و جسمانی؛ میهمانی دانشجویان معلول جسمی و حرکتی، روشندل و ناشنوا ممنوع می باشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع انتقالی یا میهمانی:

ارائه تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه دانشجو

ارائه مدارک به روز پزشکی مربوط به بیماری دانشجو

کارت معلولیت یا معرفی نامه صادره از سازمان بهزیستی

ماده 4: ضوابط انتقال یا میهمانی براساس چند دانشجویی:

اگر در یک خانواده ای بیش از یک نفر که شامل پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزند می شود، به صورت همزمان مشغول به تحصیل در دانشگاه آزاد باشد، میهمانی یک نفر یا بیشتر به هریک از واحدهای دانشگاهی به شرط موافقت واحد های مبدا و مقصد با ارائه مدارک لازم امکان پذیر است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع انتقالی یا میهمانی:

گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویان (ممهور به مهر اصلی واحد دانشگاهی)

ارائه صفحات اول و دوم شناسنامه (صفحه مربوط به درج مشخصات والدین، همسر و فرزندان)

برای کسب اطلاع در خصوص درخواست مهمانی دانشگاه آزاد روی لینک بزنید.

ماده 5: ضوابط انتقال یا میهمانی براساس فوت والدین، همسر و فرزند:

دانشجویان مجرد که بعد از انتخاب رشته محل دانشگاه، پدر، مادر یا دانشجویان متاهل که همسر یا فرزند آن‌ ها فوت کرده باشند پس از ارائه مدارک مورد نیاز می‌ توانند نسبت به میهمانی و انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری یا سایر واحدها اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع انتقالی یا میهمانی:

گواهی فوت صادر شده از ثبت احوال

ارائه سند منزل یا اجاره نامه معتبر (شرایط احصاء محل سکونت)

ارائه صفحات اول و دوم شناسنامه (صفحه مربوط به درج مشخصات والدین، همسر و فرزندان)

 

ماده 6: ضوابط انتقال یا میهمانی همسر و فرزندان کارکنان تمام وقت رسمی و قراردادی و همسر اعضای هیأت علمی تمام وقت (شاغل و بازنشسته و متوفی) و نیمه وقت دانشگاه آزاد:

فرزندان و همسر کارکنان تمام وقت رسمی و قراردادی و اعضای هیات علمی تمام وقت رسمی، پیمانی و نیمه وقت دانشگاه آزاد در صورتی که شرایط لازم را داشته باشند، دایر بودن رشته، گرایش و مقطع تحصیلی به شهر محل خدمت کارمند یا عضو هیات علمی انتقال یا میهمانی از همان ابتدای ثبت نام در دانشگاه آزاد امکان پذیر است.

درخواست انتقال دانشجوی متقاضی (بند 6-1) پس از دو نیم سال میهمانی به شرط پیشرفت تحصیلی در واحد دانشگاهی مقصد (گذراندن حداقل 24 واحد درسی در طی دو نیم سال میهمانی براي مقاطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) و دکترای حرفه ای با کسب معدل 14 و گذراندن حداقل 16 واحد درسی در مقطع کارشناسی ارشد با کسب معدل 15) پس از ارسال کارنامه تحصیلی دو ترم میهمانی امکان پذیر است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع انتقالی یا میهمانی:

ارائه معرفی نامه از محل خدمت کارمند و یا عضو هیأت علمی.

ارائه صفحات اول و دوم شناسنامه (صفحه مربوط به درج مشخصات والدین، همسر و فرزندان)

ارائه آخرین حکم کارگزینی کارمند و یا عضو هیأت علمی.

ارائه صفحات عقدنامه در صورت دانشجو بودن همسر (صفحه مشخصات زوجین)

ماده 7: ضوابط انتقال یا میهمانی دانشجویان دختر در مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) به محل سکونت والدین و یا همسر:

انتقالی یا میهمانی دائم دانشجویان دختری که مشغول به تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی هستند، به استثنای رشته های پرستاری، مامایی و علوم تغذیه، به شهر محل سکونت والدین و یا همسر امکان پذیر می باشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع انتقالی یا میهمانی:

ارائه سند منزل یا اجاره نامه معتبر (شرایط احصاء محل سکونت)

ارائه صفحات اول و دوم شناسنامه (صفحه مربوط به درج مشخصات همسر)

 

ماده 8: ضوابط انتقال یا میهمانی ورزشکاران و قهرمانان ملی:

دانشجویانی که در تیم‌ های ملی فدراسیون ورزشی عضویت دارند، می‌ توانند پس از تایید وزارت ورزش و جوانان نسبت به میهمانی یا انتقالی خود به سایر دانشگاه‌ ها اقدام کنند.

دانشجویانی که در تیم‌های ورزشی باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه عضویت دارند، پس از تایید معاونت ورزش دانشگاه می‌ توانند برای میهمانی و یا انتقالی اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع انتقالی یا میهمانی:

ارائه حکم قهرمانی کشوري یا بین المللی.

ارائه معرفی نامه از فدراسیون مربوطه.

ماده 9: ضوابط انتقال یا میهمانی دانشجو به استناد ماده 71 قانون خدمات کشوری:

وزراء، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونین رئیس جمهور، استانداران و سفراء (بندهای «ج» و «د» ماده 71 قانون خدمات کشوری) و همسر و فرزندان آن‌ ها برای هر نیم سال تا پایان سال تحصیلی که در مسئولیت مربوط انجام وظیفه می کنند به محل مأموریت و یا نزدیک ترین شهر به محل اشتغال، پس از تأیید معاونت امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و اداره کل امور دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه امکان پذیر است.

ضوابط انتقال یا میهمانی دانشجو به استناد ماده 71 قانون خدمات کشوری

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع انتقالی یا میهمانی:

ارائه معرفی نامه که به تأیید بالاترین مقام سازمان مربوط رسیده باشد.

صفحات اول و دوم شناسنامه (صفحه مربوط به درج مشخصات همسر و فرزندان) دانشجو و وزرا یا نمایندگان مجلس یا معاونان رئیس جمهور یا استانداران یا سفرا.

ماده 10: ضوابط انتقال یا میهمانی پذیرفته شدگان فارغ التحصیل دبیرستان های سازمان سما:

دانشجویانی که حداقل 3 سال آخر دوره تحصیلی خود را در دبیرستان‌ های متعلق به سازمان سما گذرانده باشند، در مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، پس از تأیید معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه، در صورت دایر بودن رشته / گرایش و مقطع تحصیلی از بدو قبولی امکان پذیر است.

درخواست انتقال دانشجوی متقاضی (بند 1) پس از دو نیم سال میهمانی به شرط پیشرفت تحصیلی در واحد دانشگاهی مقصد (گذراندن حداقل 24 واحد درسی در طی دو نیم سال میهمانی با کسب معدل 14) پس از ارسال کارنامه تحصیلی دو ترم میهمانی امکان پذیر است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع انتقالی یا میهمانی:

کارنامه قبولی داوطلب در آزمون دانشگاه.

کارنامه سه سال آخر تحصیلی دبیرستان یا هنرستان سما که به تأیید محل تحصیل رسیده باشد.

برای اطلاع از نحوه نوشتن متن درخواست مرخصی دانشگاه آزاد + پیام نور و سراسری بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

شرایط انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری، پیام نور و غیر انتفاعی

آن دسته از دانشجویان دانشگاه آزاد که تقاضای انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری، پیام نور و غیر انتفاعی را دارند، می بایست دارای شرایط زیر باشند:

برابر آیین نامه آموزشی منع تحصیلی نداشته باشد.

موافقت واحد مبدأ اخذ و ارائه گردد.

موافقت دانشگاه مقصد اخذ و ارائه گردد.

مشکل نظام وظیفه نداشته باشد.

رشته / گرایش و مقطع تحصیلی متقاضی در دانشگاه مقصد دایر باشد.

جهت پیگیری نقل و انتقالات دانشگاه آزاد روی لینک کلیک کنید.

نکته مهم: برای دانشجویان گروه پزشکی میهمانی و انتقال به سایر دانشگاه ها ممنوع می باشد.

تبصره 1: در صورت موافقت با انتقال دانشجو هزینه انتقال مطابق فرمول زیر محاسبه و به حساب واحد مبدأ واریز می گردد.

مقاطع کاردانی و کارشناسی و دکترای حرفه ای:

هزینه انتقال = 20 / (تعداد واحد باقیمانده * شهریه ثابت یک ترم)

مقطع کارشناسی ارشد:

هزینه انتقال = 8 / (تعداد واحد باقیمانده * شهریه ثابت یک ترم)

تبصره 2: اگر درخواست میهمانی دانشجو مورد پذیرش قرار بگیرد، متقاضی موظف به پرداخت شهریه ثابت در هر نیمسال به واحد مبدأ خواهد بود.

تبصره 3: انتقال دانشجویان مقطع دکترای تخصصی از دانشگاه آزاد اسلامی به سایر دانشگاه ها ممنوع می باشد.

برای اطلاع از چگونگی ثبت درخواست مهمان شدن دانشگاه علمی کاربردی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

اخبار پیرامون انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری

ثبت‌ نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد:

ثبت‌ نام نقل و انتقالات و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال تحصیلی 1403 – 1403 آغاز شده و تا روز سه‌ شنبه 10 مرداد ادامه دارد.

متقاضیان برای ثبت‌ نام به سامانه مدیریت نقل‌ و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (منادا) به نشانی monada.iau.ir مراجعه کنند.

با توجه به اینکه تمامی مراحل فرآیند رسیدگی به درخواست‌ های نقل و انتقال و میهمانی از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است، متقاضیان از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی خودداری کنند. لازم به ذکر است صرفاً درخواست متقاضیانی بررسی خواهد شد که شماره پرونده از طریق سامانه دریافت کرده‌ اند.

خلاصه مطلب

تمامی دانشجویانی که قصد دارند برای انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری اقدام کنند، در ابتدا باید با شرایط عمومی و اختصاصی مورد نیاز برای ارائه درخواست انتقالی آشنا شوند. سالانه آیین نامه ای از سوی دانشگاه آزاد برای متقاضیان انتقالی منتشر می شود که به کمک آن می توان از جدید ترین قوانین و ضوابط نقل و انتقالات آگاه شد. در این مقاله نیز تمامی شرایط انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری براساس جدید ترین آیین نامه به اطلاع شما مخاطبان گرامی می رسد.

دانشجویان گرامی توجه داشته باشید که در صورت عدم برخورداری از 10 ماده مطرح شده در بخش شرایط اختصاصی مقاله بالا، درخواست انتقالی شما رد خواهد شد و نمی توانید به دانشگاه دیگری منتقل شوید. توجه داشته باشید که اگر نیاز به راهنمایی و یا مشاوره دانشگاه آزاد بودید، می توانید با کارشناسان مرکز ایران تحصیل به شماره 9099075307 (تنها از طریق تلفن ثابت و بدون گرفتن کد) تماس بگیرید. همچنین می توانید سوالات خود را در قسمت کامنت برای ما نوشته و ارسال کنید. در کمترین زمان پاسخگوی سوالات شما خواهیم بود.

برای دانلود پی دی اف کامل مقاله انتقالی از دانشگاه آزاد به دانشگاه سراسری بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

4.3/5 - (7 امتیاز)
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت:

۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷

مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

دانشجویان دانشگاه آزاد چند بار در سال می توانند برای درخواست انتقالی اقدام کنند؟

دانشجویان دانشگاه آزاد که درخواست انتقال به دانشگاهی دیگر را دارند، تنها دو بار در سال و در بازه زمانی اعلام شده می توانند درخواست انتقالی دهند. این بازه زمانی برای نیم سال اول تحصیلی 1403 - 1403 تاریخ 10 تیر ماه الی 10 مرداد ماه 1403 و برای نیم سال دوم از تاریخ 15 الی 30 آذر ماه 1403 می باشد.

از طریق چه سامانه ای می توان درخواست انتقالی از دانشگاه آزاد را داد؟

متقاضیان گرامی می توانند در بازه زمانی اعلامی، به سامانه منادا به نشانی اینترنتی monada.iau.ir مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت نهایی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط مورد نیاز، به مقاله فوق مراجعه کنید.

آیا فرزندان اساتید هیئت علمی واجد شرایط انتقال دانشجو از آزاد به سراسری می باشند؟

بله؛ در صورت دارا بودن سایر شرایط می توانند برای درخواست انتقالی اقدام نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط مورد نیاز، با کارشناسان ما تماس بگیرید و یا به مقاله فوق مراجعه کنید.

نظرات

361 دیدگاه دربارهٔ «انتقالی از دانشگاه آزاد به دولتی + بخشنامه 1403 | sanjesh»

  1. Avatar photo پارسا گفت:

    من دانشجوی ترم ۲ دانشگاه آزاد دندانپزشکی تهران هستم که به اشتباه اولویت دانشگاه را انتخاب کردم وحال میخواهم انتقالی برای دانشکده دندانپزشکی شهریه پرداز دولتی قم را که در آنجا نیز رتبه را آورده ام که اولویت بعد من است و محل زندگی من است را بگیرم ورتبه من ۱۰۴۱ منطقه است تهران گرفتار شدم لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانم
    انتقالی بگیرم ضمنا توافق دانشگاه مبدا ومقصد را نیز دارم لطفا راهنمایی بفرمایید

    1. Avatar photo مشاور مرادیان گفت:

      سلام وقت بخیر
      درخواست انتقالی را در سامانه سجاد ثبت کنید

بارگذاری دیدگاه های بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

  • نحوه پرداخت شهریه دانشگاه غیر انتفاعی

    نحوه پرداخت شهریه دانشگاه غیر انتفاعی

    نحوه پرداخت شهریه دانشگاه غیر انتفاعی ممکن است از اولین مواردی باشد که شما پیش از ثبت نام آن را بررسی کنید. هر دانشگاه غیر انتفاعی بسته به سیاست‌ها و تدابیر خود شرایط متفاوتی را برای پرداخت شهریه در نظر...
  • دریافت کد 12 رقمی ایثارگری

    دریافت کد 12 رقمی ایثارگری + راهنما استعلام و مشاهده Isaar.ir

    دریافت کد 12 رقمی ایثارگری ارتش، سپاه، بنیاد شهید و نیروی انتظامی یکی از موضوعاتی است که برای داوطلبان کنکور اهمیت بسزایی دارد. بهره مندی از سهمیه‌ها به خصوص سهمیه ایثارگران می‌تواند در ارتقاء رتبه داوطلبان موثر باشد. شورای عالی...
  • معلم شدن بدون آزمون استخدامی

    معلم شدن بدون آزمون استخدامی + شرایط و مراحل | medu.ir

    معلم شدن بدون آزمون استخدامی امکان‌پذیر است؟ با توجه‌ به سخت بودن آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش و همچنین وجود شرایط سنی، خیلی‌ از افراد پذیرفته نمی‌شوند. از همین رو به دنبال روش‌‌های دیگری برای رسیدن به این شغل هستند....
  • صدور گواهی اشتغال به تحصیل

    صدور گواهی اشتغال به تحصیل 1403 + فرم دریافت اینترنتی | راهنما

    دانشجویانی که قصد درخواست صدور گواهی اشتغال به تحصیل دارند، می‌توانند از طریق مراجعه به سامانه سجاد برای این امر اقدام نمایند. گفتنی است که گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویان غیرحضوری و حضوری، به صورت اینترنتی بوده و دیگر نیازی...
تماس با مشاور