ایران تحصیل
مشاوره با تلفن ثابت
از سراسر کشور

909 9075307

چگونه انتخاب رشته کنیم؟ + 8 تکنیک سرنوشت ساز

  • دسته بندی:
  • دیدگاه ها: ۰
  • تاریخ بروزرسانی: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱
چگونه انتخاب رشته کنیم؟
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوال دارید با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور :

909 9075307

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

چگونه انتخاب رشته کنیم؟یکی از سوالاتی است که برای کلیه داوطلبان شرکت در کنکور وجود دارد. انتخاب رشته از تصمیمات مهم زندگی هر فردی است که آینده شغلی و اجتماعی شخص را تضمین می کند. به همین دلیل تمام افراد در هنگام انتخاب رشته با سوال چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟ مواجه می شوند. این نکته را در نظر داشته باشید برای انتخاب واحد معیار هایی وجود دارد که باید از آن ها مطلع شوید.

در ادامه باید بدانید برای تعیین معیار های درست و روشن نباید تمام اشخاص را با خود مقایسه کنید زیرا معیار های هر شخص با شخص دیگر متفاوت است. ملاک های کلی که جوانان برای انتخاب رشته در نظر می گیرند عبارتند از مواردی مانند بازار کار، درآمد مناسب، پرستیژ و جایگاه اجتماعی مناسب. به طور کلی این معیار ها بسیار مهم هستنذ و باید در نظر گرفته شوند اما معیار های کافی نیست و ممکن است در آینده پشیمانی به همراه داشته باشد بنابراین باید پیش از انتخاب رشته پاسخ سوال “چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟” را بیابید.

حتی در نظر گرفتن استعداد نیز نمی تواند به تنهایی ضامن تامین رضایت شما در تحصیل در رشته منتخبتان باشد. در نهایت اگر قصد دارید به پاسخ چگونه انتخاب رشته کنیم؟ برسید پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله با ما همراه باشید

در راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری، به طور دقیق تمامی عوامل بررسی شده و به وسیله تیم متخصص انتخاب رشته ایران تحصیل در اختیار شما متقاضیان قرار میگیرد.جهت ثبت نام و رزرو مشاوره انتخاب رشته روی لینک زیر کلیک کنید

چرخه انتخاب رشه آکادمی ایران تحصیل

اهمیت انتخاب رشته

انتخاب رشته آخرین قدم پیش از ورود دانش آموزان به دانشگاه می باشد و به گونه ای دانش آموزان با انتخاب رشته صحیح، ثمره تلاش چندین ساله خود را خواهند دید. توجه داشته باشید به همین دلیل است اکثر افراد در هنگام انتخاب رشته با اسارس مواجه میشوند و این سوال را مطرح میکنند که چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟ بنابراین پی بردن به پاسخ، سوال چگونه انتخاب رشته کنیم؟ در رسیدن به موفقیت اهمیت بسیار زیادی دارد.

همه داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده‌ اند اعم از اینکه در یک یا چند گروه آزمایشی شرکت کرده باشند و در یک دوره یا همه دوره‌ ها مجاز به انتخاب رشته شده باشند، فقط یک فرم انتخاب رشته اینترنتی که حداکثر 100 کد رشته تحصیلی در آن قابل درج است، ارائه می‌ شود و داوطلبان تنها یک‌ بار اجازه انتخاب رشته دارند.

این انتخاب رشته به صورت اینترنتی و با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org امکان پذیر است. دانش آموزان باید نسبت به وارد کردن کد رشته‌ های تحصیلی انتخابی بر اساس تقدم علاقه اقدام و سپس یک نسخه از کد رشته‌ های تحصیلی انتخابی خود را پرینت و نزد خود نگهداری کنند.

8 تکنیک سرنوشت ساز در انتخاب رشته

همانطور که در مقدمه این مقاله ذکر شد بحث انتخاب رشته بسیار مهم و سال چگونه انتخاب رشته کنیم؟ برای بسیاری از افراد مطرح می شود از سوی دیگر انتخاب رشته یک مسئله سرنوشت ساز می باشد و با نزدیک شدن به بازه زمانی انتخاب رشته، دغدغه بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی می شود. شاید برای شما سوال پیش بیاید با استفاده از این 8 تکنیک چگونه انتخاب رشته کنیم؟ در ادامه اما نگرش هایی که پیش از انتخاب رشته باید به آن ها توجه کرد ذکر خواهیم کرد و مورد بررسی قرار خواهیم داد تا شما بتوانید با استفاده از آن ها انتخاب رشته انجام دهید.

 

بررسی جایگاه مورد نظر قبل از اقدام به انتخاب رشته

یکی از راه حل ها برای افرادی که دائما از خود و دیگران میپرسند چگونه انتخاب رشته کنیم؟ مشخص کردن هدف کوتاه مدت و بلند مدت است. شایان ذکر است در ابتدا چشم اندازه ده ساله ای را برای خود در نظر بگیرید. به این ترتیب که خود را در پنج سال آینده در چه جایگاهی می بینید. در ده سال آینده چطور؟ پاسخ به این سوالات و سوال چگونه انتخاب رشته کنیم؟ نتایج متفاوت و گاها دور از انتظاری را پیش روی شما قرار خواهد داد.

 

 

برای جواب به سوال چه رشته ای انتخاب کنم؟ وارد شوید.

 

 

شناسایی شغل مورد علاقه قبل از انتخاب رشته

سعی کنید تا جای ممکن در معرض شغل های مختلف قرار بگیرید. برای یافتن پاسخ چگونه انتخاب رشته کنیم؟ لازم است در محیط های کاری مختلف حاضر شوید و در صورت امکان با افرادی که در زمینه شغلی مربوطه فعال هستند درباره رضایت شغلی و نحوه انجام کار هایشان سوال بپرسید. مطمئن باشید زمان و انرژی که در این راستا صرف می کنید ارزش خواهد داشت و شما را به شغل رویاییتان نزدیک تر می کند و اگر امکان حضور در محیط های کاری مورد نظر خود را ندارید درباره آن ها حتما مطالعه کنید. دروس پیش رو، نحوه انجام مشاغل، ساعات کاری مربوطه و موارد این چنینی را مورد مطالعه قرار دهید.

 در پیدا کردن فعالیت مورد علاقه تان اگر به مشکل برخوردید می توانید این سوال را از خودتان بپرسید؛ که آیا من برای انجام این کار می توانم از نیاز های فیزیولوژیک بدنم مانند خوابیدن، گرسنگی و تشنگی چشم پوشی کنم و همچنان از انجام آن کار لذت ببرم؟ آیا برایتان پیش آمده است که درحین انجام کاری زمان را فراموش کنید و حتی گرسنگی و تشنگی را احساس نکنید؟ پاسخ به سوال (علاقه ی من در چیست؟) همان چیزی است که در حال حاضر به آن می اندیشید.

 

چگونه انتخاب رشته کنیم؟

 

برای اطلاع از نحوه انتخاب رشته بدون کنکور دانشگاه آزاد کلیک کنید.

 

تاثیر شناخت استعداد فرد در انتخاب رشته

استعدا یکی از پارامتر هایی است که انتخاب رشته نقش مهمی دارد. این سوال را در نظر داشته باشید اگر با افرادی مواجه شدید که سوال، چگونه انتخاب رشته کنیم؟ را مطرخ کردند باید استعداد آنها را مورد بررسی قرار دهید. استعداد هنر انجام کار های مختلف به بهترین نحوه ممکن است. بدین ترتیب که افراد در انجام برخی از امور بهتر از دیگران عمل می کنند و یا حتی در مقایسه ای دیگر، مهارت و یا شیوه انجام برخی از امور است که شخص بهتر از دیگر کار های خود می تواند آن را به انجام برساند. در هر حال استعداد خود را پیدا کنید و حتما در زمان انتخاب رشته، گوشه چشمی هم به آن بیندازید.

 

به وسیله سامانه انتخاب رشته کنکور سراسری ایران تحصیل، ما میتوانیم قبولی داوطلبان را بصورت 100% تضمین کنیم و راهنمای حرفه ای با اثربخشی بالا در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری برای شما متقاضیان باشیم. برای ورود به سامانه، روی لینک رزرو آنلاین کلیک کنید

راهنما جامع انتخاب رشته آکادمی ایران تحصیل

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد چه رشته ای انتخاب کنم؟ وارد شوید.

 

 

بررسی چشم انداز رشته مورد نظر

همه ما در جهانی به شدت متغیر زندگی می کنیم به نحوی که ممکن است بسیاری از رشته ها مشاغلی که امروزه بسیار روی بورس هستند و متقاضیان زیادی دارند در ده سال آینده اشباع شده و یا با نگرشی فراتر نیروی ماشینی جایگزین نیرو های انسانی در این مشاغل شود. بنابراین احتمالات را در نظر بگیرید و گستره دیدتان را به چند سال آینده محدود نکنید. در این صورت به پاسخ بهتری در مورد سوال چگونه انتخاب رشته کنیم؟ خواهید رسید.

 

عدم تاثیر پذیری از صحبت دیگران برای انتخاب رشته

یکی از نکات مهم در هر انتخابی در مراحل مختلف زندگی این است که انتخاب باید بر اساس منابع داخلی به سمت محیط بیرونی هدایت شود. این در حالی است که انتخاب های کنونی فرزندان ما تحت تاثیر فاکتورهای محیطی است مثلا برای انتخاب رشته، نوجوانان به این موضوع فکر می‌کنند که کدام شغل آینده بهتر مالی دارد و یا مورد اقبال جامعه قرار دارد. بسیاری از نوجوانان به سخنان اطرافیان توجه می کنند که از نظر آنها کدام رشته و شغل آبرومند و بهتر است و بر اساس داده های محیطی تصمیم گیری می کنند.

زمانی که سوال چگونه انتخاب رشته کنیم؟ در ذهن شما ایجاد شد باید این مسئله را مد نظر قرار دهید که باید این فرآیند به طور معکوس در افراد اتفاق بیفتد، یعنی عوامل درونی تاثیر در محیط بیرونی داشته باشند. افرادی که بر اساس عوامل بیرونی، دست به انتخاب می زنند و شغلی را به عنوان مثال برای میزان بالای درآمدش انتخاب می کنند، پس از مدتی که محرک های بیرونی و مشوق ها از بین بروند، دیگر انگیزه ای برای ادامه فعالیت ندارند و یا حس رضایت مندی از شغلشان ندارند.

 

اولویت بندی درست برای انتخاب رشته

اگر از آن دسته از افرادی هستید که سوال چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟ دائما ذهنتان را درگیر می کند باید سعی کنید در انتخاب رشته مورد نظرتان حد واسطی از تمام موارد لازم را رعایت نمایید. دقت داشته باید برای یافتن بهترین پاسخ برای  چگونه انتخاب رشته کنیم؟ لازم است به این مورد توجه بسیار داشته باشید. اگر مجبور به انتخاب رشته ای با رعایت حداقل و حداکثر برخی موارد شدید مطمئن شوید که از اولویت خود چشم پوشی نمی کنید. شما به عنوان تنها شخص مسئول آینده خود لازم است به این نکته توجه داشته باشید که چه معیار هایی اولویت شخصیت شما می باشد.

به عنوان مثال دو برادر می توانند ارزش های کاری متفاوتی داشته باشند یکی از آنها ارزش مادی برایش اولویت دارد و دیگری خدمت به هم نوع. این دو برادر در انتخاب شغل باید دقت کنند چرا که اگر فردی که برایش خدمت به هم‌ نوع اولویت دارد کاسبی را انتخاب کند، در آینده ور شکسته می شود و یا اگر برادری که علاقه به پول دارد پزشک شود، می تواند بیماران را صرفا منبعی برای درآمد ببیند.

داوطلبان می توانند با استفاده از سامانه تخصصی انتخاب رشته آکادمی ایران تحصیل، به عنوان ابزاری کمکی بهترین انتخاب رشته را داشته باشند. برای داشتن بهترین اولویت بندی برای انتخاب رشته وارد لینک زیر شوید.

راهنما جامع انتخاب رشته آکادمی ایران تحصیل

 

 

 

مطالعه تجربیات داوطلبان دیگر قبل از انجام انتخاب رشته

امروزه با پیشرفت سرعت دسترسی افراد به مطالب مورد نیاز خود دسترسی به تجربیات دیگران به سادگی کلیک بر روی یک دکمه می باشد و افراد مختلفی که در رشته شما درس خوانده اند را پیدا کنید و دیده ها و شنیده هایشان را مورد ارزیابی قرار دهید. تا بتوانید به پاسخ سوال چگونه انتخاب رشته کنیم؟ دست پیدا کنید. این نکته را هم در نظر داشته باشید در هر شرایط باید مطمئن شوید که تصویر ذهنی شما از آنچه در انتظار شماست واضح و روشن است تا بهتر بتوانید برای آینده تحصیلی و شغلی خود برنامه ریزی کنید و با قرار گیری در شرایط پیش رویتان شگفت زده و یا نا امید نشوید.

چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟

چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟

 

برای پاسخ به پرسش رشته هنر مناسب چه کسانی است؟ کلیک کنید.

 

تاثیر ویژگی های شخصیتی در انتخاب رشته

از مهم ترین معیار هایی که در پاسخ به پرسش چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟ وجود دارد توجه به ویژگی های شخصیتی داوطلبان می باشد. روانشناسان معتقدند افرادی که در حیطه های شغلی که به شخصیتشان نزدیک تر است فعالیت می کنند، موفق تر از سایر همکاران و هم سن و سالان خود ظاهر خواهند شد. در نتیجه میتوان به این استنباط رسید یکی از پاسخ های چگونه انتخاب رشته کنیم؟ مربوط به علاقه فردی می شود. در ادامه بهتر است ذکر کنیم افراد تایپ های شخصیتی متفاوتی دارند و اين تفاوت ناشي از عوامل محیطی و ارثی است. روانشناسان بر اساس نوع واکنش افراد به محرک ها طبقه‌ بندي هاي مختلفي از ويژگي هاي شخصيتي ارائه کرده‌ اند (مانند درونگرا در مقابل برونگرا، جمع ‌گرا و …) به طور کلي مي‌توان شش نوع شخصيت را از ديدگاه روانشناسي مورد بررسی قرار داد.

  • واقع‌گرا
  • جستجوگر
  • هنري
  • اجتماعي
  • متهور
  • قراردادي

در ادامه بیشتر به بررسی ویژگی های شخصیتی افراد با سوال چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟ آشنا نیستند خواهیم پرداخت.

 

ویژگی های شخصیتی مهم در انتخاب رشته 

داوطلبان عزيز لازم است به ويژگيهاي خاصِ انواع شخصيت‌ها كه در اينجا به طور اختصار بيان مي‌شود، دقت نمايند تا دريابند به كدام يك از انواع شخصيتها نزديك‌ تر هستند.

 

  • افراد واقع‌ گرا:

یکی از سوالات متداولی که توسط افراد واقع‌گرا مطرح میشود این است که با توجه به واقع گرا بودنمان چگونه انتخاب رشته کنیم؟ افراد واقع‌گرا، فعاليت هايي را ترجيح مي‌دهند كه شامل كار عملي، مرتبط با ماشین آلات و حيوانات يا گياهان باشد. اين افراد اغلب تمايل دارند از فعاليت هاي اجتماعي و يا آموزشي مثل تدريس، مشاوره، پرستاري يا اطلاع رساني دوري نمایند. اين گرايش هاي رفتاري افراد واقع ­گرا به نوبه خود موجب گرايش به امور فني، مكانيكي، كشاورزي و الكترونيكي و برزو ضعف هایی در امور فردي و آموزشي مي‌گردد. افراد واقع‌گرا براي پول، قدرت و موقعيت اجتماعی ارزش بسيار زيادي قائل هستند.

 

  •  افراد جستجوگر:

افراد جستجوگر، به بررسي و موشكافي مشاهده‌ هاي خلاقانه و نمادي پديده هاي جسماني، زيست شناسي و فرهنگي علاقه مندند و مایل اند چنين پديده هايي را درك و كنترل نمايند. اين افراد اغلب از فعاليت هاي اجتماعي تكراري دوري مي‌كنند. اين گرايش هاي رفتاري افراد جستجوگر منجر به كسب كارايي‌ هاي علمي و رياضي و عدم توانایی رهبری افراد می شود. افراد جستجوگر خود را هوشيار، انتزاعي، پيچيده، كنجكاو، مستقل، دقيق، منطقي و پژوهشگر مي‌ دانند.

 

  • افراد هنري:

در این بخش از مقاله چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟ بهتر است به سراغ افراد هنری برویم. افراد هنري فعاليت هايي را ترجيح مي‌دهند كه آزاد، داراي ابهام و نامنظم بوده و شامل دستكاري محيط براي خلق و يا توليد شكل هاي هنري باشد. افراد هنري از فعاليت هاي عادي و هماهنگي با قواعد اجتناب مي کنند. اين گرايش هاي رفتاري افراد هنري به نوبه خود منجر به كسب مهارتهاي هنري، موسيقي، نمايشنامه، آهنگ سازي يا خلق آثار هنري ديگر و نقص در كارايي هاي تجاري و دفتري مي‌گردد. افراد هنري خود درون‌گرا، مستقل، هيجاني و حساس مي‌ بينند و به بیان ايده‌ها، هيجانات و احساسات اهميت مي‌دهند.

 

  • افراد اجتماعي:

افراد اجتماعي، به دنبال فعاليت هايي هستند كه شامل ارتباط با ديگران براي آگاه ساختن، آموزش دادن، رشد و توسعه دادن، مراقبت كردن يا تعليم ديگران است و از فعالیت های منظم مانند کار با ابزار آلات و ماشین ها خودداری می کنند. اين گرايشهاي رفتاري افراد اجتماعي، منجر به كسب كفايت هايي در ارتباطات انساني (مانند مهارت های آموزشی) و نقص در توانايي با كار هاي فني و دستي مي‌ گردد. افراد اجتماعي خود را هميار، همدم، بخشنده، كمك كننده، ايده‌آل‌گرا، مسئول، وقت شناس، آگاه و گرم مي بينند و به پرورش و توسعه رفاه ديگران و خدمات اجتماعي اهميت مي‌دهند. در نتیجه اگر به دنبال رسیدن به پاسخ چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟ هستید بهتر است به موارد ذکر شده توجه کنید زیرا این موارد میتواند در انتخاب رشته تاثیر زیادی داشته باشد.

چگونه انتخاب رشته کنیم؟

چگونه انتخاب رشته کنیم؟

 

  • افراد متهور:

به افرادي ‌متهور گفته مي‌شود كه فعاليت هايي که جهت حصول اهداف سازماني يا اقتصادي است را ترجیح می دهند و از فعاليتهاي علمي، ذهني و پيچيده دوري مي‌كنند. برای پاسخ مناسب به پرسش چگونه انتخاب رشته کنیم؟ به این ویژگی نیز باید توجه نمایید. اين گرايش هاي رفتاري افراد متهور منجر به كسب توانايي هاي کلامي، رهبري، بين فردي و در عين حال نقص در توانايي علمي مي‌گردد. افراد متهور، خود را پرخاشگر، جاه‌طلب، سلطه‌گر، پر انرژي، برونگرا، خوش بين، معروف، داراي اعتماد به نفس، پرحرف و اجتماعي‌ مي‌ بينند و موقعیت اجتماعی را ارزشمند می بینند.

 

  • افراد قراردادي:

در این بخش از مقاله چگونه انتخاب رشته کنیم؟ بهتر است اطلاعاتی را در مورد افراد قراردادی در اختیار شما قرار دهیم. توجه داشته باشید افراد داراي شخصیت قراردادي، به دنبال فعاليت های منظم، مرتب و از پيش تعيين شده مثل تايپ، ورود داده‌ها به كامپيوتر يا نوشتن مي‌ باشند. اين افراد از كارهاي سازمان نيافته و مبهم دوري مي‌كنند. اين ويژگي ها به نوبه خود، منجر به كسب انواع توانايي هاي امور دفتري و محاسبه كردن و عدم کارايي در توانايي هاي هنري مي‌شود. اين افراد خود را دقيق، منظم و هماهنگ با جامعه مي‌دانند.

داوطلبان عزيز توجه كنند كه اكثر افراد در واقع تركيبي از خصلت هاي ارائه شده در ذيل هر يك از تيپ هاي شخصيتي هستند و در هنگام تطبيق خود با يكي از آن ها، بايد به تفاوت های خود با هریک از تیپ های شخصیتی توجه نمایید.

 

 

شماره تماس انتخاب رشته کنکور

 

 

آخرین اخبار مرتبط با انتخاب رشته

  • نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد اعلام شد

عبدالرسول پورعباس معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام این خبر گفت: پس از اعلام نتایج اولیه، دفترچه راهنمای انتخاب رشته از 31 خرداد ماه در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر می شود و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از اول تا چهارم تیرماه می‌توانند با مراجعه به سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دقیق دفترچه راهنما اقدام به انتخاب رشته کنند، ضمناً نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲ نیمه اول شهریور ماه اعلام می‌شود تا پذیرفته‌ شدگان از اول مهرماه بتوانند در کلاس‌ های دانشگاه محل پذیرش حضور یابند.

 

  • رییس سازمان سنجش کشور از ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد ناپیوسته خبر داد

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در مجموع ۶۴۷ هزار و ۲۰۹ داوطلب با احتساب علاقه‌مندی به شرکت در مجموعه امتحانی دوم، متقاضی شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال جاری بودند و از این تعداد ۳۳۹ هزار و ۹۰۶ نفر داوطلب زن و ۳۰۷ هزار و ۳۰۳ داوطلب مرد هستند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره میزان ظرفیت پذیرش گفت: مجموع ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۲ در دوره‌های مختلف (دوره‌های روزانه و غیر روزانه) ۷۸۶۱۳۶ نفر است که تعداد ۴۲۲۴۵۰ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند و در صورت هرگونه اعلام ظرفیت پذیرش جدید توسط دانشگاه‌ها از طریق سایت سازمان سنجش اطلاع‌رسانی خواهد شد ضمناً ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از طریق درگاه اطلاع‌رسانی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اعلام خواهد شد.

 

 

 

 

خلاصه مطلب

از مهم ترین سوالاتی که دانش آموزان و دانشجویان در برهه ای از تحصیل خود با آن روبه رو می شوند پرسش چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟ می باشد. بسیار پیش آمده است که رشته  انتخابی افراد با آنچه که انتظار آن را داشته اند تفاوت داشته و در نتیجه این امر افراد را از ادامه تحصیل دلسرد کرده است. بنابراین در این مقاله به مهم ترین تکنیک هایی که در زمان انتخاب رشته به شما کمک خواهند کرد پرداخته شده است. در صورتی که به مشاوره بیشتری برای انتخاب رشته نیاز دارید کافی است با کارشناسان ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید. در نهایت امیدواریم با مطالعه محتویات این مقاله به پاسخ سوال چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟ رسیده باشید.

 

برای دانلود فایل PDF مقاله چگونه انتخاب رشته کنیم که پشیمان نشویم؟ بر روی لینک قرمز رنگ کلیک کنید.

 

 

5/5 - (2 امتیاز)
از 8 صبح تا 12 شب حتی در ایام تعطیل

سوال دارید با ما تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور :

909 9075307

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و استفاده از کد تخفیف کلیک کنید

مهم ترین ملاک برای انتخاب رشته مناسب چیست؟

در حقیقت پاسخ مشخصی برای این سوال وجود ندارد. تمامی افراد ملاک های متفاوتی دارند. به طور مثال برخی خدمت به هم نوع را اولویت خود قرار می دهند و برخی دیگر مسائل مالی برایشان در اولویت است. بنابراین بهتر است تمام جنبه هایی که د رمقاله به آن پرداخته ایم را در نظر بگیرید.

تعیین چشم انداز آینده در انتخاب رشته به چه معناست؟

از مهم ترین تکنیک ها در رانتخاب رشته تصور چشم اندازی از خودتان در ده سال آینده است. این که با انتخاب رشته موردنظرتان، خود را د رده سال آینده در چه جایگاهی تصور می کنید.

انتخاب رشته کارشناسی ارشد در کدام سایت و در چه تاریخی انجام می شود؟

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از اول تا چهارم تیرماه می‌توانند با مراجعه به سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دقیق دفترچه راهنما اقدام به انتخاب رشته کنند،

نظرات

مطالب مرتبط

تماس با مشاور