قوانین جدید معافیت سربازی در سال 1403
- دسته بندی: شرایط معافیت های سربازی
- دیدگاه ها: ۵۲۷
- تاریخ بروزرسانی: ۱۲ تیر ۱۴۰۳
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
۹۰۹ ۹۰۷ ۵۳۰۷
مشاوران متخصص ما آماده راهنمایی کردن شما هستند
با اطلاع از قوانین جدید معافیت سربازی، می توانید برای دریافت انواع معافیت ها اقدام کنید. سربازی برای کلیه مردان بالای 18 سال اجباری است و از آنجایی که بسیاری ممکن است مشمول دریافت معافیت باشند، یک سری قونین برای آن وضع شده است. در حوزه معافیت قوانین و تبصره های متعددی وجود دارد؛ اما هرساله تغییرات بسیاری در این قوانین صورت می گیرد.
بسیار دیده شده که افراد بر طبق قوانین یک سال می توانند مشمول دریافت معافیت باشند؛ اما با تنها گذشتن یک سال دیگر آن ها دیگر در گروه مشمولین قرار نگرفته و باید دوره سربازی را بگذرانند. از آنجایی که این قوانین تغییرات بسیاری را دارد و برای بسیاری به دلیل بی اطلاعی از آن مشکلاتی را به وجود می آورد، ما این موضوع را بررسی خواهیم کرد.
اگر نزدیک به دوره سریازی هستید، حتماً با استفاده از خدمات مشاوره ما از آخرین تغییرات آن اطلاعات موثق کسب نمایید؛ اگرچه این قوانین در سایت ها نیز موجود است؛ اما به دلیل تغییرات سریع ممکن است بسیاری از سایت ها به روز نبوده و مشمولان را دچار اشتباه نماید. پس قبل از هرگونه تصمیم با شماره گیری 9099075307 از کارشناسان ما در این رابطه کمک بگیرید.
معرفی قوانین جدید معافیت سربازی در سال 1403
در سال 1403 قوانین جدید معافیت سربازی تصویب شد و مشمولان باید از این قوانین به طور کامل آگاهی داشته باشند. جدیدترین قوانین معافیت سربازی شامل موارد زیر است:
قوانین جدید خرید سربازی سال 1403 چیست؟
به تازگی در مجلس شورای اسلامی پیشنهادی از سوی نمایندگان مجلس مبنی بر حذف اجباری خدمت سربازی مطرح گریده است که در حال حاضر در دست بررسی می باشد.
در آیین نامه های گذشته، مردانی که به سن 18 سالگی تمام می رسند تا 50 سالگی، جزء مشمولان خدمت سربازی به شمار می روند.
البته بر اساس طرح جدید قوانین معافیت سربازی، این سن در مواقع ضرورت یا بسیج همگانی به 60 سال هم افزایش می یابد.
همچنین در صورتی که جنگ یا بسیج همگانی صورت بگیرد، افرادی که در هنگام صلح از معافیت خدمت ضرورت برخوردار بوده اند، بایستی به خدمت احضار گردند. این اشخاص مجاز به استفاده از حقوق مشمولان هم طبقه خود خواهند بود.
علاوه بر این، مشمولان 28 سال به بالا که تا 50 سالگی، 50 درصد مالیات بیشتر از مشمولانی که به سربازی رفتند، پرداخت نمایند، مجاز به سپری نکردن دوره سربازی خواهند بود. این در حالی است که این افراد مجاز به استفاده تمامی خدمات ارائه شده به دارندگان کارت پایان خدمت می باشند.
این قانون، بخش های متعددی دارد. از جمله اینکه چنانچه شخصی به دلایل مختلف نتواند برای سربازی اعزام گردد، در صورت پرداخت مبلغ مشخصی از خدمت سربازی معاف خواهند شد و خدمات مورد نظر را دریافت کنند.
معافیت کفالت سربازی
یکی از انواع معافیت سربازی که صرفا جنبه شخصی نداشته و اثرات آن متوجه خانواده مشمول نیز خواهد شد، معافیت کفالت است. بدین معنی که فرد یا افرادی تحت تکفل فرد مشمول قرار بگیرند.
شرایط عمومی کفالت سربازی
🔷 نداشتن غیبت در مدت خدمت سربازی (اگر فرد در زمان هایی که وظیفه عمومی تعیین می کند، خود را برای دریافت دفترچه معرفی نکند، وارد دوره غیبت خواهد شد.)
🔷 داشتن سن 18 سال تمام در زمان مراجعه به هیئت رسیدگی
🔷 یگانه مراقب یا نگهدارنده بودن فرد مشمول
🔷 معافیت کفالت به چند نوع تقسیم می شود که در جدول زیر عناوین آن ها ذکر گردیده است. ما در مورد کفالت پدر، مادر، خواهر و برادر توضیح خواهیم داد.
برای اطلاع از شرایط بقیه موارد می توانید با مشاوره نظام وظیفه آنلاین ایران تحصیل در ارتباط باشید.
معافیت کفالت پدر | معافیت کفالت مادر | معافیت کفالت یگانه سرپرست برادر کمتر از هجده سال تمام. (صغیر) |
معافیت کفالت تنها نوه بالای ۱۸ سال که مراقب و نگهدارنده پدربزرگ بدون فرزند یا مادربزرگ بدون فرزند و شوهر است. | معافیت کفالت فردی که همسرش فوت شده و از او دارای فرزند کوچکی است. (البته تا زمانی که ازدواج نکرده است.) | معافیت کفالت مشمولی که دارای همسر معلول است |
معافیت کفالت کمیته امداد | معافیت کفالت اعضای نیازمند مراقبت از اعضای خانواده | معافیت کفالت فرزند معلول |
معافیت کفالت سه خواهری | معافیت کفالت برادر معلول | معافیت کفالت والدین معلول |
شرایط اخذ معافیت کفالت پدر
یکی از مهم ترین شرایط لازم جهت کسب معافیت پدر، سن وی است. بدین معنی که سن پدر مشمول متقاضی این نوع معافیت نباید از حد خاصی کمتر باشد. البته این معیار سنی هر ساله دچار تغییراتی می شود، اما برای سال جاری 75 سال در نظر گرفته شده است.
این در حالی است که قبلا سن معافیت 60 و 70 سال بود. در این قوانین جدید معافیت سربازی آمده است که اگر سن پدری 75 سال به بالا باشد، بدون در نظر گرفتن وضعیت سلامت یا جسمانی او، فرد مشمول معاف خواهد شد.
یکی دیگر از شرایط اخذ این نوع معافیت، بیمار بودن پدر می باشد. اگر شورای پزشکی تائید نماید که بیماری پدر در حدی است که قادر به سرپرستی و تامین معاش خانواده نیست، مشمول معافیت دائم خواهد گرفت. در این آیین نامه لیست بیماری هایی که نشان دهنده ناتوانی پدر می باشد، آورده شده است.
از سوی دیگر ممکن است پدر در شرایط جسمی و روحی مناسبی نباشد و این سوال مطرح شود که آیا با وجود برادر، باز هم می تواند مشمول، معافیت کفالت سربازی بگیرد.
باید بگوییم که این مسئله بستگی به سن و وضعیت سلامت برادر دیگر دارد. بدین مفهوم که با داشتن برادر بزرگتر و سالم، امکان اخذ معافیت برای مشمول و بردار کوچکتر وجود ندارد.
برای آگاهی از نحوه محاسبه شماره چشم برای معافیت این لینک را لمس کنید.
قوانین معافیت کفالت مادر
شرط اصلی اخذ معافیت سربازی کفالت مادر این است که مادر فاقد همسر باشد. این بدان معناست که همسر مادر جدا و یا فوت نموده باشد.
چنانچه جدا شدن همسر مادر دلیل معافیت باشد، موقت نامیده می شود. البته اگر بعد از 30 ماه از طلاق یا فوت پدر، همچنان مادر سرپرست نداشته باشد، معافیت دائم خواهد شد.
تذکر: در مواردی که درخواست کفالت به دلیل طلاق باشد، ارائه طلاق نامه رسمی ضروری است.
معافیت کفالت خواهر و برادر
برای اخذ معافیت کفالت خواهر، نیز تنی بودن و سن بالای 18 سال یک فاکتور مهم است. براساس قوانین معافیت سربازی، اگر پدر فوت نموده و مشمول تنها سرپرست خواهر یا خواهران به شمار آید، می تواند از معافیت کفالت خواهر برخوردار شود. همچنن، خواهری که همسرش فوت کرده و پدر او فوت شده باشد، حتی در صورت شاغل بودن خواهر، به او معافیت تعلق می گیرد.
این نوع معافیت به صورت موقت یا دائمی در زمان صلح می باشد. اگر حتی خواهر برادر ناتنی واجد شرایط قبول کفالت نیز نمی تواند مانع کفالت برادر تنی گردد.
یک نکته مهم دیگر از میان چندین مورد اختصاص یافته به معافیت کفالت خواهر این است که چنانچه برادر کفیل مشمول این معافیت فوت کرده و یا بیمار شود و خواهر همچنان سرپرستی نداشته باشد، برادر دیگر واجد شرایط می تواند درخواست رسیدگی دهد.
در مورد معافیت کفالت برادر نیز می توان بیان کرد، اگر سن برادر بالای ۱۸ سال باشد و بیماری او توسط پزشکی قانونی تایید شود و همچنین پدر فوت کرده باشد. در این صورت مشمول تنها مراقب برادر بیمار خود باشد و برادر دیگری نداشته باشد، آنگاه می تواند از معافیت کفالت برادر استفاده کند. در صورتی که اگر سن برادر کمتر از ۱۸ سال باشد و پدر در قید حیات نباشد، بدون در نظر گرفتن بیماری برادر مشمول می تواند از قانون کفالت استفاده کند.
البته به غیر از موارد بالا کفالت مادر بزرگ و پدر بزرگ نیز وجود دارد که جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن ها می توانید با مشاوران ایران تحصیل تماس حاصل نمایید.
برای معافیت غیبت بالای 10 سال روی لینک کلیک کنید.
شرایط معافیت سربازی با داشتن خواهر یا برادر معلول 1403
معافیت سربازی با ماده ۶ و ۹ بهزیستی در سال 1403
معافیت سربازی ساکنان جزایر خلیج فارس
شرایط اخذ معافیت پزشکی سربازی
آیین نامه جدید معافیت پزشکی در سال جدید ارائه شده است. معافیت پزشکی به چند مورد مشکل روحی و جسمی تعلق می گیرد. براساس قوانین معافیت سربازی، چنانچه شورای پزشکی به تایید برساند که مشمول از نظر روحی و جسمی از سلامت برخوردار است، می توانند معافیت پزشکی بگیرند. برای مثال چند نمونه از شرایط لازم به ترتیب زیر می باشند:
🔷 اشخاص دارای نقص عضو که توان انجام خدمات رزمی را نداشته باشد، اما سلامت روانی آن ها کامل باشد، معاف از رزم خواهند شد.
🔷 مبتلایان به بیماری های خاص که به طور موقت قادر سپری کردن خدمت نیستند، معافیت موقت می گیرند.
🔷 دارندگان نقص فیزیکی یا نقص عضو، نداشتن شرایط روانی مناسب و مشکلات جسمانی که مانع از انجام خدمت می شوند، معافیت دائم می گیرند.
لیست بیماری های در بردارنده معافیت های پزشکی در جدول زیر جای گرفته اند. طبق قوانین جدید معافیت سربازی این بیماری ها می توانند سبب تعلق گرفتن معافیت دائم یا موقت شوند.
بیماری های عمومی | بیماری های غدد مترشحه و داخلی | بیماری های پوست و بافت های زیر پوستی |
بیماری های پوست و بافت های زیر پوستی بیماری های داخلی مغز و اعصاب ( نورولوژی ) | بیماری های اعصاب و روان | جراحی مغز و اعصاب |
بیماری های ریه و قفسه سینه | بیماریهای استخوان (اسکلت) | بیماری های شکم و دستگاه گوارش و جراحی عمومی |
بیماری های بدخیم خون و انکولوژی | بیماری های دستگاه ادراری و تناسلی (ارولوژی) | بیماری های فک و دهان ودندان |
بیماری های چشم و مشکلات بینایی | بیماری های گوش و حلق و بینی | بیماری های قلب و عروق |
بیماری های روماتولوژی و بافت همبند | بیماری های عفونی |
جهت آشنایی با محاسبه اضافه خدمت غیبت سربازی وارد لینک شوید.
برای دریافت معافیت پزشکی سربازی چه باید کرد؟
یکی از مهم ترین اقدامات لازم برای دریافت معافیت پزشکی، تشکیل پرونده و اخذ معافیت کمیسیون و شورای پزشکی می باشد. برای این امر بایستی مراحل زیر را طی نمود.
🔶 مراجعه به دفاتر پلیس + 10 جهت اخذ دفترچه راهنمای خدمت نظام وظیفه عمومی
🔶 مراجعه به پزشکان معاینه کننده اولیه و پر کردن معاینه اولیه
🔶 درج اطلاعات در سامانه پلیس + 10 توسط کارمندان مربوطه و تحویل مدارک به مشمول
🔶 پست کردن برگ معرفی به بیمارستان برای مشمول
🔶 مراجعه به بیمارستان به منظور انجام معاینات تخصصی
🔶 ارسال دعوتنامه برای مشمول و برگزاری جلسه پزشکی
🔶 صدور کارت معافیت موقت، دائم یا معاف از رزم در صورت برخورداری از شرایط
اگر می خواهید از شرایط معافیت پزشکی دندان مطلع شوید، بر روی لینک کلیک نمایید.
شرایط معافیت ایثارگران سربازی 1403
معافیت ایثارگران شامل جانبازان، شهدا و جاویدالاثرها، و آزادگان می شود. بدین ترتیب، اگر پدر، مادر، برادر یا خواهر مشمول، شهید، جانباز یا جاویدالاثر شده باشد می توانند بر اساس شرایط زیر از معافیت ایثارگران استفاده کنند.
🔶 یکی از برادران شهید یا آزاده دارای ماه سابقه اسارت یا جانباز 25 درصد یا مفقودالاثر که فرزند ذکور ندارند.
🔶 هر کدام از مشمولان که والد جانباز، آزاده یا رزمنده آن ها دارای 24 ماه آزادگی، 25 درصد جانبازی و 30سابقه حضور در جبهه باشند.
🔶 جانبازان 10 درصد که مشمول خدمت سربازی می باشند.
🔶 همه مشمولان فرزند شهید یا مفقودالاثر.
🔶 مشمولانی که با بانوان جانباز 25 درصد و بالاتر از آن ازدواج نموده اند. این افراد تا 5 سال اول ازدواج معافیت موقت می گیرند. اگر ازدواج بعد از این زمان همچنان مستمر باشد، معافیت دائم خواهند گرفت.
🔶 بانوانی که جانباز شناخته شده و قبلا فرزند یا برادر آن ها از معافیت جانبازی خواهری استفاده کرده اند، تنها یکی از برادران آن ها مجاز به اخذ معافیت ایثارگران می باشند.
برای اخذ معافیت موقت پزشکی ۶ ماهه وارد لینک مربوطه شوید.
معافیت تحصیلی دانشجویان در سال 1403
قانون جدید معافیت تحصیلی نیز در سال 1403 بازبینی خواهد شد. به طور کلی معافیت سربازی تحصیلی شامل چند دسته اعم از معافیت تحصیلی دانشجویان، دانش آموزان، طلاب حوزه های علمیه و معافیت تحصیلی خارج از کشور می شود.
سازمان نظام وظیفه کسی را دانشجو می داند مطابق با مقررات وزارت فرهنگ در یکی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی داخل یا خارج کشور مورد تایید این وزارت خانه، در حال تحصیل باشد.
گفتنی است که دانشجویان واجد شرایط همه مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و مقاطع بالاتر دانشگاه های ملی (دولتی) و غیر دولتی که شامل دانشگاه های پیام نور، دانشگاه های آزاد، دانشگاه های پردیس، دانشگاه های غیرانتفاعی می توانند از این قانون بهره مند شوند.
قابل ذکر است که تمدید معافیت تحصیلی دانشجویان نیز در سال 1403 مورد بررسی قرار گرفته است. حداکثر سقف سنی مجاز برای اتمام دوران تحصیل مقاطع مختلف برای دارندگان معافیت تحصیلی، بر اساس جدول زیر می باشد.
مقطع تحصيلی | حداکثر سال مجاز برای تحصیل |
دكتری تخصصی ناپيوسته | 6 |
دکتری پزشکی پیوسته | 8 |
کارشناسی ارشد پیوسته | 6 |
کارشناسی پیوسته | 5 |
كارشناسی ارشد ناپيوسته | 3 |
كارشناسی ناپيوسته | 3 |
كاردانی | 2/5 |
جهت اطلاع از قوانین اخذ معافیت کفالت مادر بزرگ مطابق جدیدترین قوانین نظام وظیفه وارد لینک شوید.
چگونه معافیت تحصیلی دانش آموزی بگیریم؟
یکی از متداولترین معافیت های سربازی، معافیت تحصیلی است. از این میان، دانش آموزان نیز از متقاضیان عمده معافیت تحصیلی می باشند، چرا که سازمان وظیفه عمومی برای آن ها فرصت ایجاد کرده است تا در یک بازه زمانی خاص رفتن به خدمت سربازی با تعویق صورت گیرد.
دلیل اصلی این امر نیز شرکت در کنکور سراسری و امکان مطالعه بهتر می باشد. قوانین جدید معافیت سربازی، دانش آموز را کسی معرفی می کنند که در یکی از مدارس روزانه، بزرگسالان یا آموزش از راه دور در حال تحصیل باشد.
شرایط لازم جهت اخذ معافیت دانش آموزی
🔶 اگر مشمول به در هنگام ورود به سن 19 سالگی، مشغول به تحصیل در موسسات مورد تایید آموزش و پرورش باشند، می توانند تا اتمام دوره تحصیل که نهایتا 24 سال تمام می باشد، از معافیت تحصیلی استفاده کنند.
🔶 هنرجویان و دانش آموزان دانشسراها که در یکی از موسسات آموزشی تابع آموزش و پرورش اشتغال به تحصیل دارند.
🔶 دانش آموزانی که تحصیل دبیرستان خود را به اتمام رسانده اند، اما موفق به ورود به دانشگاه نشده اند در صورت داشتن شرایط خاص می توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند.
🔶 مشمولانی که معافیت به تحصیل دانش آموزی را کسب نموده اند، نیازی به اعلام آن در سازمان های وظیفه عمومی جهت تمدید یا کنترل ندارند. سازمان های مربوطه خود موظف به انجام این کار می باشند.
🔶 دانش آموزان مشمول که در مقطع راهنمایی مشغول به تحصیل هستند نمی توانند معافیت بگیرند.
🔶 چنانچه دانش آموز فارغ التحصیل شود و یا ترک تحصیل نماید، ادارات و نواحی آموزش و پرورش باید سریعا مراتب را به نظام وظیفه اعلام کنند. در این صورت، معافیت لغو خواهد شد.
🔶 دارندگان مدرک دیپلم حداکثر تا سن 20 سالگی مجاز به استفاده از این معافیت هستند.
معافیت بخشودگی سنی چیست؟
یک نام دیگر معافیت بخشودگی سنی، معافیت عفو رهبری است که جزء موارد خاص به شمار می رود. قوانین معافیت سربازی بیان می کند که مشمولان بالای 50 سال که شناسنامه آن ها تغییرات سنی نداشته است، نیازی به درخواست معافیت ندارند و معاف خوانده می شوند.
اما در مورد شرایط استفاده از معافیت عفو رهبری، مدرک تحصیلی و سن مشمول از مهمترین شرایط به شمار می روند. در این جدول مقاطع تحصیلی و سن های مورد نیاز برای این نوع از معافیت قابل مشاهده است.
زير ديپلم ، ديپلم ، فوق ديپلم متولدين | تا پايان 1354 |
ليسانس متولدين | تا پايان 1354 |
فوق ليسانس متولدين | تا پايان 1352 |
دكتری غيرپزشكی متولدين | تا پايان 1350 |
دكتری پزشكی و دامپزشكی | تا پایان 1344 |
اخبار مربوط به خدمت سربازی
🎉 دو ماه معافیت خدمت برای کارکنان وظیفه متاهل فراری
سازمان وظیفه عمومی فراجا، طی اطلاعیهای بیان کرد: «کارکنان وظیفه متاهل فراری که بعد از تاریخ یکم آذر ماه سال 99 خود را به یگان خدمتی معرفی کنند، میتوانند از کسر خدمت تاهل به مدت دو ماه بهره مند شوند.»
🎉 وام 150 میلیون تومانی با بهره ۴ درصد برای سربازان منقضی خدمت از سال ۹۷ به بعد
سردار محمد زادهکمند، فرمانده قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه، با اشاره به بندهای سند ملی مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه بیان کرد، برای حمایت از اشتغال سربازان ماهر تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد در نظر گرفته شده است. این سربازان باید از سالهای ۱۳۹۷ به بعد خدمت خود را تمام کرده باشند تا از این تسهیلات استفاده کنند. بازپرداخت این وام ۷ ساله با سود ۴ درصد است.
خلاصه مقاله قوانین جدید معافیت سربازی
هر ساله قوانین سربازی دچار تغییراتی می شود. اطلاع از این قوانین می تواند برای افرادی که قصد دارند به خدمت بروند یا از معافیت سربازی استفاده کنند، بسیار مناسب باشد. در حال حاضر انواع معافیت های سربازی پزشکی، تحصیلی، کفالت، عفو رهبری، ایثارگری و … وجود دارند. هر کدام از آنها شرایط خاصی دارند که در این مقاله به طور کامل به آنها اشاره کردیم.
هر یک از این معافیت های سربازی چندین بند و زیر بند دارند که هر کدام از آنها دارای بحث مفصلی هستند. از سوی دیگر برخی از مشمولان با موارد خاصی مواجه هستند و به همین دلیل یافتن پاسخ آنها از لابلای قوانین معافیت سربازی ممکن است چندان راحت نباشد. کارشناسان تخصصی نظام وظیفه ایران تحصیل این آمادگی را دارند تا در همه روزهای هفته پاسخگوی سوالات همه شما دوستان گرامی باشند. برای این امر می توانید از طریق شماره 90990975307 با ما در تماس باشید.
برای دانلود پی دی اف مقاله قوانین جدید معافیت سربازی کلیک کنید.
پادکست صوتی مقاله
شرایط اخذ معافیت کفالت پدر چیست؟
نداشتن غیبت، داشتن 18 سال کامل و تنها نگهداره بودن مشمول از پدر اصلی ترین شرایط معافیت کفالت به شمار می آیند.
چگونه می توان معافیت پزشکی گرفت؟
گرفتن معافیت پزشکی مراحل و شرایط زیادی دارد. شما برای کسب راهنمایی های لازم در این زمینه می توانید با کارشناسان ما در ایران تحصیل تماس بگیرید.
سقف مجاز برای تمدید معافیت تحصیلی دانشجویی چند است؟
در مقاله کنونی سقف سنی مجاز همه مقاطع تحصیلی جهت اخذ این نوع معافیت آمده است. به عنوان مثال در کاردانی سقف مجاز ۲.۵ سال در نظر گرفته شده است.
سلام وقت شما بخیر. معافیت تحصیلی برای یک مقطع(مثلا کارشناسی) دو بار صادر می شود؟ یعنی می شود یک مقطع را(مثلا کارشناسی) دو بار گذراند؟
سلام وقت بخیر
اگر شما زیر ترم ۵ انصراف دهید میتوانید مجدد کارشناسی ادامه دهید در غیر این صورت خیر دبه منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم طهماسبی داخلی ۱۰۸ در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام وقت بخیر،بنده متولد ۷۶ هستم،تک فرزند پسر خانواده هستم،متاهل هستم و یک دختر دارم پدرمم جانباز ۲۰٪ داره و یک ماه حضور در جبهه،شرایط معافی بهم تعلق میگیره یا کسری خدمت؟
سلام وقت بخیر
احتمال معافی را دارید به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم طهماسبی داخلی ۱۰۸ در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام
همسرم متولد 1372است و ما 2فرزند داریم امکان معافیت وجود ندارد؟
سلام وقت بخیر
خیر
سلام خسته نباشید
من متولد ۷۹ هستم حدودا ۶ سال غیبت دارم ،پدر و مادر در قید حیات نیستن اما من خرج زن بابام و خواهر و برادر ناتنی رو میدادم واسه همین نتونستم به خدمت سربازی برم آیا امکان معافیت هست؟
دوتا مشکل پزشکی هم دارم رباط صلیبی acl تحت جراحی قرار گرفته ،رباط دست چپم هم مشکل داره دکتر رفتم خوب نشد احتمال جراحی دارد
آیا میتونم معافیت پزشکی یا کفالت بگیرم؟
سلام وقت به خیر
در قوانین جدید معافیت سربازی معافیت کفالت،معافیت پزشکی،معافیت سن و داشتن فرزند و … وجود دارد.که در صورت اقدام برای هر یک باید واجد شرایط باشید.
مشاور مربوطه در این زمینه جناب آقای صانعی داخلی 112 از ساعت 17 الی 23 روزهای شنبه تا پنجشنبه از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن پیش کد و صفر با شماره 9099075307 پاسخگوی شما هستند.
سلام. من متاهلم. ۳۵ سالمه و حدودا ۱۰ سال غیبت دارم و کمی لکنت زبان دارم.فرزند هم ندارنم.پدرم هم ۷۵ سال هست و برادر بزرگترم به خاطر بیماری معافیت گرفته. میتونم معاف شم یا خیر؟
سلام وقت بخیر
طبق توضیحات شما خیر نمیشه البته راه هایی برای راحت قبول شدن هست به علت اینکه اماکن ذکر این مطالب در کامنت امکان پذیر نیست می تونید
با کارشناس ارشد نظام وظیفه خانم طهماسبی داخلی 108 از ساعت 8.30صبح تا 5.30 شب در روز های شنبه تا چهارشنبه از طریق تلفن ثابت بدون پیش شماره و کد شهر و بدون صفر با شماره 9099075307 تماس حاصل فرمایید.
سلام من 35سال دارم و 3فرزند دارم آیا میشه معافیت بگیرم
سلام وقت بخیر
طبق ماده 9 بله میتونید ولی باید شرایط غیبت رو در نظر بگیرید به علت اینکه اماکن ذکر این مطالب در کامنت امکان پذیر نیست می تونید
با کارشناس ارشد واحد کنکور سراسری سرکار خانم طهماسبی داخلی 108 از ساعت8.30 صبح تا 5.30 بعد از ظهر در روز های شنبه تا چهارشنبه از طریق تلفن ثابت بدون پیش شماره و کد شهر و بدون صفر با شماره 9099075307 تماس حاصل فرمایید.
من 23سالم زمان بچه گی مشکل سر داشتم ولی خوب شدم ولی دکتر ها گفتن اگر تحت فشار باشم یا فشار روحی زیادی بهم وارد شه ممکن برگرده من معافم
سلام وقت بخیر
احتمال معافیت را دارید اما مورد شما نیاز به برسی تخصصی تری دارد به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد خانم همامی داخلی ۱۰۲ در ساعات ۱۱ الی ۲۰ با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره و صفر از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام. پدرم ۲۸ ماه جبهه داره و کارت ایثارگریشم گرفته، من ۳۳ سالمه و اصلا خدمت نرفتم، آیا راهی برای گرفتن معافیت هست؟ مجرد هستم. ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام وقت بخیر
پدر شما با داشتن ۳۰ ماه جبهه امکان معافیت دائم را خواهید داشت اما اگز واجد شرایطی ک۶ طبق بخشنامه تظام وظیفه اعلام کرده باشید امکان معافیت را دارید به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد خانم طهماسبی در ساعات 8.30 الی 17.30روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند
سلام و خسته نباشید من ۲۱ سالمه و پدرم مشکل اعصاب و روانی داره که اسم بیماریش دوقطبی هستش والان ۳ساله نمیتواند سرکار برود وامرار معاش خانواده اش را کند من برای معافیت اقدام کردم کمیسیون پزشکی اول تایید کردن ولی کمیسیون پزشکی دومی خیر و جای اعتراض برایم گذاشتن به نظر شما اعتراض کنم احتمال اینکه من را کفیل پدرم کنن هستش
سلام بله
سلام وقت بخیر .
بنده ۳۵ سال دارم و در غیبت هستم مدرک تحصیلیم پنجم ابتدایی ست متاهل و دارای دو فرزند هستم فرزند دومم همین مرداد ماه بدنیا میاد ایا امکان معاف شدن برام وجود داره؟
سلام وقت بخیر
خیر امکام معاف شدن شما وجود ندارد .اگر در هنگام سربازی شما فرزند سوم شما به دنیا میومد باز امکان معافیت بیشتر بود. به منظور برسی تخصصی تر با توجه به شرایط ویژه شما این امکان را دارید با کارشناس ارشد در این بخش خانم طهماسبی داخلی 108 در ساعات ۸.۳۰ الی ۱۷.۳۰ روزهای شنبه تا پنج شنبه با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۷ بدون پیش شماره از طریق تلفن ثابت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات را در اختیارتان قرار دهند