آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1401 – 1402
- دسته بندی دانشگاه آزاد
- دیدگاه ها ۱۰
آییننامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد منتشر شد متقاضیان محترم شرکت در نقل و انتقالات دانشگاه قبل از ثبت درخواست به منظور اطلاع از شرایط مهمانی دائم و موقت دانشگاه آزاد، شرایط انتقالی دانشگاه آزاد و همچنین انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی قبل از ثبت درخواست آیین نامه را مطالعه نمایند.
برای اطلاع از نحوه درخواست انتقالی باید به آییننامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد مراجعه نمایید. هر یک از متقاضیان در صورت دارا بودن شرایط مهمانی دانشگاه آزاد می توانند در زمان تعیین شده به سامانه مورد نظر مراجعه نمایند. تبصره های برای شرایط میهمانی دائم دانشگاه آزاد در نظر گرفته شده است که با توجه به آن انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی را امکان پذیر می نماید.
فهرست محتوا
شرایط آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد
بر اساس آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد با توجه به شرایط هر یک از دانشجویان تعیین می نماید که آیا داوطلبان می توانند در واحد دانشگاهی دیگر ادامه تحصیل دهند یا خیر؟
قبل از اینکه برای نقل و انتقال دانشگاه آزاد ثبتنام کنید، ابتدا از آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد آگاهی و اطلاع لازم را به دست آورید. حتما به شرایط و قوانینی که در ادامه در مورد آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ارائه خواهد گردید دقت داشته باشید. توجه داشته باشید که امکان استفاده از نقل و انتقال در دانشگاه آزاد فقط یکبار امکان پذیر خواهد بود.
متقاضیان توجه داشته باشند در صورت دارا بودن شرایط زیر و رعایت قوانین می توانید در دانشگاه مورد نظر خود انتقالی بگیرید.
برای کسب اطلاع از ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد با ما در ایران تحصیل همراه باشید.
محتویات آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد
1.زمان ثبتنام برای داوطلبان متقاضی که واجد شرایط نقل و انتقالات دانشجویی می باشند، در نیمسال دوم آذر ماه آغاز و لغایت نیمه اول دی ماه ادامه مییابد. ثبتنام خود را بهتر است به روزهای پایانی موکول نکنید و در همان روزهای ابتدایی ثبتنام نمایید.
2.پس از اینکه به صورت کامل در مورد آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد اطلاعات لازم را کسب نمودید. ثبتنام خود را آغاز کنید. ثبت نام در سایت منادا صورت میگیرد و چنانچه بخواهید تغییری در ثبتنام خود ایجاد نمایید، میتوانید پس از 24 بدون آنکه هزینهای از شما کسر شود، درخواست خود را تغییر دهید. اما چنانچه این تغییر را به گذشت زمان بیش از 24 ساعت موکول نمایید، باید هزینه ثبتنام را مجددا پرداخت نمایید.
اطلاعیه
نتیجه درخواست نقل و انتقال دانشگاه آزاد را میتوانید به صورت الکترونیک در سامانه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد به نشانی اینترنتی monada.iau.ir مشاهده نمایید و نیازی به مراجعه حضوری برای پیگیری نتیجه نخواهد بود.
3.برخی از داوطلبان ممکن است بدون اینکه از نهایی شدن ثبتنام خود اطمینان حاصل نمایند، صفحه ثبتنام را ترک نمایند و فرصت نقل و انتقال را از دست بدهند. حتماً در مورد نهایی شدن ثبتنام خود اطمینان یابید.
4.ثبتنام را بهتر است به افرادی بسپارید که در این زمینه تخصص دارند.
5.در زمان انتخاب مقصد میتوانید چند دانشگاه را انتخاب نمایید. توصیه ما این است که از این امکان استفاده کنید تا در صورتی که امتیاز لازم را برای اولویت اول خود کسب ننمودید، در سایر دانشگاههای انتخابی خود، پذیرفته شوید. برای اطلاع از چگونگی این امتیازات، با مشاورین ایران تحصیل تماس حاصل نمایید.
شرایط عمومی در آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد
- در آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد یکی از شرایط عمومی که دانشجویان متقاضی باید از آن برخوردار باشند، عدم منع ادامه تحصیل به دلیل شرایط آموزشی و انضباطی و یا نظام وظیفه می باشد.
- دانشجویان میبایستی در دانشگاه مبدأ (دانشگاهی که در آن پذیرفته شدهاند)، حتماً یک ترم تحصیلی را گذارنده باشند. تنها استثنایی که در این مورد وجود دارد، برای واجدین شرایط میهمانی است که از بدو ورود میتوانند انتقالی بگیرند.
- دانشجویان پذیرفتهشده در رشتههای بدون آزمون دانشگاه آزاد ، صرفاً میتوانند مهمان شوند ولی انتقالی منحصراً برای دانشجویانی میباشد که با آزمون پذیرفته شدهاند.
- دانشجویان دورههای خودگردان، تنها میتوانند در واحدهای مجری خودگردان، انتقالی و یا میهمانی بگیرند.
- یکی دیگر از آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد این است که دانشجویان متقاضی انتقالی یا مهمانی، حتماً باید درخواست خود را در دانشگاههایی ثبت نمایند که رشته مورد قبولی و یا گرایش آنها را داشته باشند.
- دانشجویانی که مجوز میهمانی را اخذ نمودهاند، تنها با موافقت واحدهای مبدأ و مقصد، میتوانند پایان نامه خود را در دانشگاه پذیرفتهشده به عنوان مهمان، اخذ نمایند.
- طبق آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد انتقال مجدد در هر مقطع تحصیلی غیر از ماده 12 شیوهنامه، ممنوع میباشد.
- انتقال دانشجویان از واحدهایی که به صورت غیرحضوری تحصیل میکنند (واحدهای الکترونیکی) به سایر واحدها، ممنوع میباشد.
- دانشجویان واحدهای بین المللی، تنها میتوانند در واحدهای بینالمللی درخواست انتقالی دهند.
- طبق آیین نامه نقل و انتقالات انتقال و یا مهمانی دانشجویان پژوهش محور ممنوع میباشد.
- دانشجویانی که در خارج از کشور در حال تحصیل میباشند، امکان انتقال و یا مهمانی به دانشگاههای داخل کشور را ندارند.
یک نکته مهم را قبل از ثبت نام حتماً به خاطر بسپارید. پس از اینکه زمان ثبت نام نقل و انتقالات پایان بپذیرد، امکان ویرایش تبصره و ضابطه انتخابی وجود نخواهد داشت. لذا توصیه ما به داوطلبان این است که حتماً قبل از ثبت نام در مورد آیین نامه نقل و انتقالات دانشجو و شرایط مهمانی دانشگاه آزاد ، اطلاع لازم و کافی را کسب نمایند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه نقل و انتقالات ارشد وزارت بهداشت وارد شوید.
شرایط اختصاصی در آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد
آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد به دلایل طولانی بودن و فراوان بودن مادههای آن، امکان بیان آنها به صورت کامل وجود ندارد. ما در سایت ایران تحصیل تعدادی از این مادهها و قوانین را برای شما ارائه می نماییم. اما چنانچه در پی کسب اطلاعات به صورت کامل و آشنایی با قوانین و ضوابط ثبت نام میباشد، میتوانید با مشاورین ایران تحصیل تماس حاصل نمایید. مشاورین ما همه روزه و در هر ساعت از شبانهروز، در ارائه خدمترسانی به دانشجویان عزیز، آماده میباشند.
برخی از شرایط شامل:
ازدواج یا فوت در آیین نامه نقل و انتقالات
برای دانشجویان دختر، اگر پس از ثبت نام در آزمون ورودی دانشگاه ازدواج دائم کنند، بدون محدودیتی امکان انتقال به محل زندگی همسر را دارند.
اگر پس از ثبت نام دانشجو در آزمو ورودی دانشگاه، پدر و یا مادر دانشجو مجرد فوت شد، دانشجو می تواند، دو ترم مهمانی به محل زندگی پدر و مادر خود بگیرد.
چند دانشجویی در آیین نامه نقل و انتقالات
اگر در خانواده ای حداقل سه دانشجو دانشگاه آزاد به صورت همزمان وجود داشته باشد بر اساس آیین نامه نقل و انتقالات، امکان انتقال دو یا بیشتر از آن ها به محل اشتغال به تحصیل سایر اعضا وجود دارد.
اطلاعیه
در صورتی که شهر محل تحصیل سایر اعضای خانواده، رشته تحصیلی دانشجوی متقاضی را نداشته باشد، دانشجو به یکی از شهرهای همجوار آن شهر منتقل می شود.
کارکنان دولت در آیین نامه
اگر کارمند دولت یا نیرو مسلح پس از قبولی در آزمون، محل خدمت وی به شهر دیگری منتقل شود، با ارائه حکم میتواند به دانشگاه محل خدمت منتقل شود.
ایثارگران و دانش آموزان سماء
فرزندان شهید و همسر شهید و مفقودالاثر بدون مانع می توانند به کلیه واحد های دانشگاهی منتقل شوند.
دانشجویان سما در صورتی که در مدت تحصیل دبیرستان خود مردود نشده باشند و درسی را تجدید نشده باشند، با تایید سازمان سما امکان انتقالی دارند.
بیماران خاص و معلولین:
در صورت تاییدیه پزشک امکان انتقال برای معلولین و بیماران خاص وجود دارد.
برای اطلاع از نتایج نقل و انتقالات دانشگاه آزاد کلیک کنید.
اخبار پیرامون آییننامه نقل و انتقالات
مصوبه «نقل و انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی» بررسی می شود
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از بررسی درخواست وزرای علوم، بهداشت و رئیس دانشگاه آزاد درباره مصوبه «نقل و انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی» خبرداد.
اصلاح شیوهنامه نقل و انتقالات فرهنگیان و تک مرحلهای شدن آن
نوری با بیان اینکه واقعیت این است که نقل و انتقالات در تمامی دستگاهها، مبتنی بر نیاز و عدم نیاز است گفت: در آموزش و پرورش اگر نقل و انتقالات را کلا آزاد و بدون ضابطه کنیم مناطق کمتر برخوردار از معلم خالی میشوند و مجبوریم معلم ناآماده بگیریم. یعنی آنها که تربیت معلم نرفتند، رشته شان مرتبط نیست و لذا به نظر می آید ظلم به دانشآموزان مناطق کم برخوردار است.
خلاصه مطلب
در ابن مقاله تلاش نمودیم تا در رابطه با آییننامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد اطلاعاتی را به شما عزیزان ارائه نماییم. در صورتی که واجد شرایط مهمانی دانشگاه آزاد می باشید، می توانید در زمان تعیین شده برای انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی اقدام نمایید. هرگونه سوال در رابطه با شرایط میهمانی دائم دانشگاه آزاد دارید را می توانید با مشاوران ما مطرح نمایید.
برای دانلود پی دی اف این مقاله کلیک کنید.
با توجه به آئیننامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد آیا امکان مهمانی و یا انتقالی برای دانشجویان بین الملل وجود دارد؟
با توجه به شرایط مهمانی دانشگاه آزاد امکان مهمانی و یا انتقالی تنها در دانشگاه های بین الملل امکان پذیر است.
ثبت درخواست انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به محل زندگی چگونه امکان پذیر است؟
برای ثبت درخواست می توانید به سامانه منادا مراجعه نمایید.
آیا شرایط میهمانی دائم دانشگاه آزاد وجود دارد؟
بله. اما این شرایط تنها برای عده معدودی از دانشجویان امکان پذیر است.
سلام من دانشجو اتاق عمل خودگردان قزوین هستم ترم ۵
دو ترم هست که مهمان گرفتم به تهران می خواستم ببینم آیا تغییری در شهریه قراره ایجاد بشه؟
سلام وقت بخیر
اگر شهریه افزایش پیدا کرده باشد نیازه از طریق واحد اموزش دانشگاه اقدام کنید اما هنوز اطلاعیه ای زده نشده است
سلام
من دانشجوی دندانپزشکی هستم اگر بخوام مهمانی بگیرم به یک دانشگاه ازاد دیگه براساس جدول همترازی ایا شهریم بیشتر میشه؟و اگر بله چقد؟بهم گفتن باید دوتا شهریه ثابت بدی درسته؟
سلام وقت بخیر
هزینه ی مهمانی بر اساس آیین نامه 50% شهریه ثابت و شهریه متغیر محاسبه شده برای دانشگاه مبدا + شهریه کامل ثابت ومتغیر برای دانشگاه مقصد خواهد بود .
با سلام
ببخشید فرزند هیات علمی دانشگاه دولتی در رشته پرستاری نیز می تواند از قانون نقل و انتقال اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد برخوردار باشد؟
سلام وقتتون بخیر خیر
سلام بر اساس آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد آیا فرزندان آزاده هم مانند جانبازان سهمیه دارند؟
سلام وقت بخیر
شرایط شما نیازمند بررسی بیشتر میباشد تا بتوانید از سهمیه آزادگان استفاده نمایید جهت اطلاع از شرایط نقل و انتقالات فرزندان آزادگان با مشاورین ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.
سلام ببخشید من یک سوال داشتم شرایط مهمانی دانشگاه آزاد برای چه کسانی هستش؟؟
سلام وقت بخیر
جهت اطلاع از آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد با مشاورین ایران تحصیل تماس حاصل فرمایید.